World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Ajgor kaže...
SlavkecD3 kaže...
lmutak kaže...

Ova igra vise nista nevalja.......

Prekjucer 20 pobijeda (e-75) sve busim,jucer i danas sve dinga,najjace mi je kad veli penetration (kad ono 0dmg za plakat).

Ne kazem ja da drugi neznaju igrat vec da je do same igre,pa nemoze u 25 partija da vecina zavrsi da smo mi ubili 1 - 2 ,a drugi tim sve ostale mislim wtf....

Imam 2 tenka u garazi (Tiger i E-75)i samo s njima igram i vec ih znam je--no igrat,al ako ovak nastavi psihoza,ludnica.

Volim igru al kad samo gubis car brzo nestane.

I koji kur.. ovi novi tier 10 mediumi,sta koji je to ku...,nemres ga probit ni s lvl 10 gunom u dupe............................................

Ma igra je bolesna sama po sebi, primjer ranije veceras, igram s IS-4, Airfield mapa, pricam na mob i pratim sto se desava na minimapi, vidim raspored nasih i protivnika, zaletio se po sredini, naletio na jagtigera, 3 granate i on pao, on meno bounco i jednom ostetio gusjenicu-repair, krenuo dalje na is7 koji je dolazio na mene, u 4 granate ga polupao,meni oso driver ali sam ga izljecio pa meni nista, vec dolazim do baze (na mapi pratim nase i njihove, brojim tockice, u bazi samo 2 arty ostale), evo i object 212 ide na mene, jedan metak i on gotov, dolazim u bazu i capam, nitko se ne obazire od protivnika, cak ni njihova arty. Na 95% capa vidim T34 da dolazi ali nije stigao do mene. Kraj partije a ja na 100% zdravlja i 100% capo bazu. 9 nasih i 8 njihovih zivo, mi pobjedili.

Sad vi recite jel to normalno. Meni nije.

Znaci ovako:

Igrao si sa tenkom koji čija AP granata ima prosjecni dmg 440

- Ubio si sa 3 granate Jagdtigera (3 x 440 = 1320dmg), a on inače ima 1800dmg pointa

- Ubio si sa 4 granate IS-7 (4 x 440 = 1760dmg), a on ima 2150dmg

- Ubio si sa jednom granatom Obj 212 (1 x 440 = 440dmg), a on ima 560dmg

- Za kraj su ti ubili vozača, a tenk ti nije imao ništa štete (kažeš da si završio sa tenkom na 100%)

Nego de mi pomozi i reci koje ti granate kupuješ? Očito imaš granate koje rade dmg kao HE, a probijaju kao AP! I ja bih takve granate!

I kak su ti uspjeli ubit vozača bez da su te oštetili?!

Ma to je neki klinac od 11-12 godina, "frajer" i totalni noob/spamer/troller koji zasluzuje suspenziju na pol godine il odmah ban!

Top Tier tenk mu je valjda Tier 5-6 pa nema pojima da JagdTiger ima 1800HP, IS-7 2150HP a da prosjecan DMG na IS-4 je 440....

Slike skida s neta pa zamuti nick...replay mu je navodno isključen, a on je uvijek zaslužan za pobjedu, primi 10 udaraca sve dinga, ubiju mu volanđiju bez ikakve štete, sam cap-a bazu a neprijatelj zaboravi resitirat ( moš mislit ) itd...

Svaki put kad vidim njegov post odmah ga prijavljujem troll/spam...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 10:08 (Stolnik).
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Ajgor kaže...
SlavkecD3 kaže...
lmutak kaže...

Ova igra vise nista nevalja.......

Prekjucer 20 pobijeda (e-75) sve busim,jucer i danas sve dinga,najjace mi je kad veli penetration (kad ono 0dmg za plakat).

Ne kazem ja da drugi neznaju igrat vec da je do same igre,pa nemoze u 25 partija da vecina zavrsi da smo mi ubili 1 - 2 ,a drugi tim sve ostale mislim wtf....

Imam 2 tenka u garazi (Tiger i E-75)i samo s njima igram i vec ih znam je--no igrat,al ako ovak nastavi psihoza,ludnica.

Volim igru al kad samo gubis car brzo nestane.

I koji kur.. ovi novi tier 10 mediumi,sta koji je to ku...,nemres ga probit ni s lvl 10 gunom u dupe............................................

Ma igra je bolesna sama po sebi, primjer ranije veceras, igram s IS-4, Airfield mapa, pricam na mob i pratim sto se desava na minimapi, vidim raspored nasih i protivnika, zaletio se po sredini, naletio na jagtigera, 3 granate i on pao, on meno bounco i jednom ostetio gusjenicu-repair, krenuo dalje na is7 koji je dolazio na mene, u 4 granate ga polupao,meni oso driver ali sam ga izljecio pa meni nista, vec dolazim do baze (na mapi pratim nase i njihove, brojim tockice, u bazi samo 2 arty ostale), evo i object 212 ide na mene, jedan metak i on gotov, dolazim u bazu i capam, nitko se ne obazire od protivnika, cak ni njihova arty. Na 95% capa vidim T34 da dolazi ali nije stigao do mene. Kraj partije a ja na 100% zdravlja i 100% capo bazu. 9 nasih i 8 njihovih zivo, mi pobjedili.

Sad vi recite jel to normalno. Meni nije.

Znaci ovako:

Igrao si sa tenkom koji čija AP granata ima prosjecni dmg 440

- Ubio si sa 3 granate Jagdtigera (3 x 440 = 1320dmg), a on inače ima 1800dmg pointa

- Ubio si sa 4 granate IS-7 (4 x 440 = 1760dmg), a on ima 2150dmg

- Ubio si sa jednom granatom Obj 212 (1 x 440 = 440dmg), a on ima 560dmg

- Za kraj su ti ubili vozača, a tenk ti nije imao ništa štete (kažeš da si završio sa tenkom na 100%)

Nego de mi pomozi i reci koje ti granate kupuješ? Očito imaš granate koje rade dmg kao HE, a probijaju kao AP! I ja bih takve granate!

I kak su ti uspjeli ubit vozača bez da su te oštetili?!

Ma to je neki klinac od 11-12 godina, "frajer" i totalni noob/spamer/troller koji zasluzuje suspenziju na pol godine il odmah ban!

Top Tier tenk mu je valjda Tier 5-6 pa nema pojima da JagdTiger ima 1800HP, IS-7 2150HP a da prosjecan DMG na IS-4 je 440....

Slike skida s neta pa zamuti nick...replay mu je navodno isključen, a on je uvijek zaslužan za pobjedu, primi 10 udaraca sve dinga, ubiju mu volanđiju bez ikakve štete, sam cap-a bazu a neprijatelj zaboravi resitirat ( moš mislit ) itd...

Svaki put kad vidim njegov post odmah ga prijavljujem troll/spam...

Ja cu samo prokomentarisat ovo za vozaca, gore nisam citao i nezanima me prepucavanje...naime...pogodi me lik i cujem onaj zvuk kad pukne me granata i ubije mi recimo vozaca...ali mi ne uzme nista hpa, i recimo desilo se jednom samo gusjenica ostecena..ne unistena...ili nebude ni ostecenje al mi vozac rika...znaju ovi moji sto zajedno igramo kad pocnem vilenit preko timspika:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
World of Tanks

Ovo što se tiče Slavkec-a, ima barem teoretska šansa da se jagdtiger smrda u 4 granate ako se probije na točne lokacije di radi max damage, a pošto IS-8 (koji imam) ima isti top kao IS-4 i događalo mi se da sam radio i po 550 dmg max i to nekim pukim čudom onda mogu reć da ima samo teoretska šansa za jagdtigera.

Ali za IS-7 u 3-4 granate? Come on!!! :D

Pa to jedino da si mu ammorack pogodio ali opet to treba probit, jer se nalazi sprijeda i tu je još cca. 180-200 mm efektivnog oklopa i još spaced armor (ispravite me ako sam u krivu, znam da IS-7 ima dosta spaced armora). Svakako, IS-7 je nemoguće u 4 granate na full hp-u srokat sa M62-T2 122mm topom, čak i sa gold municijom jer sam to isprobao na test i na normalnom serveru.

Tako da Slavkec kao i uvijek zaslužuje titulu "Sranjkec"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je T32 (American Heavy),

moze li se igrati bez Premiuma, ima li neko iskustva?

Ako cu igrati u minusu onda mi nije bas zanimljiv...

Ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Kakav je T32 (American Heavy),

moze li se igrati bez Premiuma, ima li neko iskustva?

Ako cu igrati u minusu onda mi nije bas zanimljiv...

Prvo moraš shvatiti da ćeš sa svakim T8 tenkom biti u minusu ako dobro ne odigraš bez premiuma. Sad kad smo to rješili, moraš znati da je T32 ZVIJER!

Oklop je milina, pogotovo kupola, depresija topa je odlična i od kad sam isporbao T29 i T32 počeo sam igrati amere ko lud samo zbog te depresije topa. Naravno da te upozorim top ima slabiju penetraciju od KT-a i IS-3, ali to te ne mora plašiti, kad jednom sjedneš negdje hull down njihova penetracija i demeđ ne znače ništa. Jedini problem je kad naletiš na T10 tenkove sam. Stil igre mu je totalno drugačiji od ostalih hevija, trebaš paziti gdje se nalaziš i po mogućnosti uvijek sakrivati hull, iako od naprijed i nije toliko slab kolko na papiru piše jer ako te ne pogode u donji dio hulla sve ispod 220mm penetracije će se odbiti u 70% slučajeva (ah što volim ukošen oklop).

Sve u svemu to je tenk koji sam najbrže prošao bez premiuma u ono doba kad se ganjalo T34 prije nego postane premium.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja najvise volim Amere igrati, to znaci da T29 ostaje u garazi pa moram skupiti lovu za T32,

i kad bude T32 u garazi treba ga pokrivati sa nekim money-makerom...

Ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marsovac kaže...

I ja najvise volim Amere igrati, to znaci da T29 ostaje u garazi pa moram skupiti lovu za T32,

i kad bude T32 u garazi treba ga pokrivati sa nekim money-makerom...

Za kredite ti je najbolje kupiti neki od T8 premium tenkova, bilo koji jer svi oni donose finu lovu.

Sad prije nego mi netko počne vikati da nikad ne misli dati pare za igru, da su to gluposti i da su T8 premiumi preskupi, nek malo pogleda unazad kolko je para ostavio u birtiji u 2-3 vikenda i izračuna koji bi T8 premium za te pare mogao kupiti. Na kraju T8 premium ostaje u garaži a nakon vikenda ostaje 1 nedjelja sa glavoboljom i prazan novčanik.

Ako pak baš odlučno ne želiš kupiti premium tenk, priušti si premium račun (77 kuna mjesečno) što je mala cifra i ne moraš non-stop kupovati. Nakupiš si fine pare u mjesec dana sa premiumom i onda možeš 2 mjeseca pauzirat s plaćanjem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 14:42 (BDevil).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako sad stvari stoje necu uzimati Premium, igram Tier 5-7 i to je to. To je sad, za ubuduce ne znam :) 

To 77 Kn nije skupo ali za sad nemam namjeru jer mi je dobra zabava na Tier 5-7 i ne razmisljam mnogo o zaradi...

Ja

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Nisam igrao duuuugo vremena. Zanima me jedna stvar, vidim da su došli novi TD-ovi za Njem. ... Jeli valjaju što? A sto se tice Jadgtigera, jeli ostao isti ili su ga nerfali ili buffali? Ima li idalje onih "rupa" po prednjem oklopu? tnx ;)

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pozdrav dvoumim se između M103 i IS-3 koji je po vašem mišljenju bolji?

I još jedna stvar molio bi vas da mi predložite dobrog moneymakera a da nije KV-1 (ubi me njegova brzina), eto toliko hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Yeey!

Beta tester za World of Airplanes .

Klijent je teški 8.5 gb.

BTW.

Nakon dugo neigranja(Diablo3) danas upalih igru i vidim 8.0..

Ljudi pljuju, al meni se svidja, nekak ima onaj stih ko sto je imao Total Anihilation, da fizika stvarno postoji, rijetko koja igra to moze postic, onak, kao da stvarno tenkovi imaju nekakvu masu , osjeti se...

Vidim da puno ljudi pljuje po 8-ici ,al mislim da ce do 8.2 to bit sve jako-jako dobro..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

JT je odlican. Tocka. :D

Armor mu je nesto bolji nego prije ali nemoj ocekivat cuda. Novi tdi su predobri po meni svaki ima nes. Ja sam posadu 400% skill prebacio na jgpze100 jer kad okinem nekog ko danas is8 za 1330 nema boljeg. :D

Po meni sa tdima nemres fulat.

17 godina
neaktivan
mejt kaže...

Ja cu samo prokomentarisat ovo za vozaca, gore nisam citao i nezanima me prepucavanje...naime...pogodi me lik i cujem onaj zvuk kad pukne me granata i ubije mi recimo vozaca...ali mi ne uzme nista hpa, i recimo desilo se jednom samo gusjenica ostecena..ne unistena...ili nebude ni ostecenje al mi vozac rika...znaju ovi moji sto zajedno igramo kad pocnem vilenit preko timspika:D

Znam da je lik klinac, a htio sam mu samo pokazati kolike gluposti priča. A što se tiče 0 dmg, a vozač ubijen - to mi se u 10K partija nije desilo pa sam mislio da tog i nema, ali ako još netko kaže da je vidio - posipam se pepelom :-)

Krešo91 kaže...

Ovo što se tiče Slavkec-a, ima barem teoretska šansa da se jagdtiger smrda u 4 granate ako se probije na točne lokacije di radi max damage, a pošto IS-8 (koji imam) ima isti top kao IS-4 i događalo mi se da sam radio i po 550 dmg max i to nekim pukim čudom onda mogu reć da ima samo teoretska šansa za jagdtigera.

Ali za IS-7 u 3-4 granate? Come on!!! :D

Pa to jedino da si mu ammorack pogodio ali opet to treba probit, jer se nalazi sprijeda i tu je još cca. 180-200 mm efektivnog oklopa i još spaced armor (ispravite me ako sam u krivu, znam da IS-7 ima dosta spaced armora). Svakako, IS-7 je nemoguće u 4 granate na full hp-u srokat sa M62-T2 122mm topom, čak i sa gold municijom jer sam to isprobao na test i na normalnom serveru.

Tako da Slavkec kao i uvijek zaslužuje titulu "Sranjkec"

Potpuno si u pravu - imam i IS-4 i IS-7 i znam kako oba reagiraju, može ti se desiti da si jedan tenk ubio sa manjim brojem granata jer te sreća pomilovala po glavi i dobio si prosječan dmg + 10%, ali tri tenka tako ubit za redom?! Nikako! Još IS-7? Pa to čudo dinga i T10 TD-e :-)

subi91 kaže...

Pozdrav dvoumim se između M103 i IS-3 koji je po vašem mišljenju bolji?

I još jedna stvar molio bi vas da mi predložite dobrog moneymakera a da nije KV-1 (ubi me njegova brzina), eto toliko hvala ;)

Imaj na umu da ova dva tenka nisu isti Tier! Ili uspoređuj T8 -  IS-3 vs T32 ili T9 - IS-8 vs M103

Za T8 moje je mišljenje da su podjednaki, oba odlična, meni se T32 mrvicu više svidio.

T9 - više volim M103 - topovi su im slični - oba nova generacija high pen, kratki reload. M103 je malo sporiji, ali ima bolji oklop - ukratko volim sa M103 naići na IS-8 - to ti sve govori :-)

Imam još pitanje ako netko zna... Što su u zadnjem patchu mijenjali sa medaljama? - ovdje sam očekivao Boltera, kad ono samo Top Gun :-/

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 0:40 (Ajgor).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

3vs3 Tier 7 Medium Tanks kup -> http://www.esl.eu/hr/wot/news/205120/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Vozač može poginuti bez dmga, HE granata od arty padne kraj tebe i ubije ga, neznam za vas meni se to dešavalo ihuhu puta, ali, to nije sad važno, mene samo zanima kako mu se da više sr*t ovde, stvarno naporan postaješ... Is 7 sa 4 granate mozes samo ubit ako nije bio na pun HP ili ako si ga ammo racko, JT također, 212 također, a čisto sumnjam da ti se u jednoj partiji to desilo!!

Meni sve skupa uz 11k + partija na mom starom acc i još 2-3 k koje igram na frendovom nikad, ama baš nikad se nije desilo da u npr. 5 partija ammo rackam dvojicu, a kamoli u jednoj partiji trojicu!!

Savjet: Okani se ćorava posla i bajke zapisuj u dnevnik i nekad ih prodaji...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

sporije mi ulazi u igru nakon peča.prvo čekam onu sinkronizaciju pa onda bude crn ekran tj teksture garaže.mislio sam da je do kompa al sad vidim da je isto i na laptopu.takodjer mi se igra sporije vraća sa desktopa u igru(alt tab)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

sporije mi ulazi u igru nakon peča.prvo čekam onu sinkronizaciju pa onda bude crn ekran tj teksture garaže.mislio sam da je do kompa al sad vidim da je isto i na laptopu.takodjer mi se igra sporije vraća sa desktopa u igru(alt tab)

Netko je par postova/stranica nazad rekao da najbolje skinuti cijeli klijent i onda držat na tome jedno 2-3 patcha i onda opet. Jer kako se patchevi skidaju ono baca podatke na prvi slobodan prostor, pa dolazi do razbacivanja i sporog čitanja podataka, ergo igra serenda svake 3 sekunde >.>

Ja sam već skinuo 8.0 klijent, samo treba reinstalirat a neda mi se {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 2:44 (Krešo91).
15 godina
Krešo91 kaže...

Netko je par postova/stranica nazad rekao da najbolje skinuti cijeli klijent i onda držat na tome jedno 2-3 patcha i onda opet. Jer kako se patchevi skidaju ono baca podatke na prvi slobodan prostor, pa dolazi do razbacivanja i sporog čitanja podataka, ergo igra serenda svake 3 sekunde >.>

pročitao sam i ja to i skinuo client i neda mi se instalirat :D

15 godina
World of Tanks

sry za double....

jel primjetio netko tzv "ping spikes" iliti kad ping poleti na sekundu u nebo i vrati.naravno to se osjeti kao lag.fps je uredu.

i jošđ nešto.za sve vozače t62a. zašto mi kontrole jedino kasne kod tog tenka?? svi ostali su ok

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo slučaja od prekjuer. Ja sa VK ausf.B, jedva stigao do bojišnice vec smo pobjedili, ali me ipak pogodio PantherII i ubio vozača. Nije mi uzeo ni jedan HP, ali mi je naplačen popravak tenka nekih 200 kredita (vjerojatno limarija i farbanje). Znači da je moguće sto ovaj troll tvrdi.

Isto tako IS7 je jedini T10 tenk kojega sam uspio oneshotati i to na Kareliji sa 300m. Ispalio sam u panici prema jedva vidljivom IS7. Ja i danas neznam gdje je ammo rack na IS7...

1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

sry za double....

jel primjetio netko tzv "ping spikes" iliti kad ping poleti na sekundu u nebo i vrati.naravno to se osjeti kao lag.fps je uredu.

To može imati jedino veze do tvog ISP-a ili tvoje mrežne opreme,ne sa igrom.

Ali da dam jednu malu kritiku igri:

Na mom laptopu (Acer Aspire Timeline X 3820 TZ,konfiguracija u Moj PC) uspješno vrtim Mass Effect 2 na 24-36 FPS-a a prije 8.0 update-a nisam ni mogao igrati WoT na njemu (1-15 FPS),to se malo popravilo na 8.0 (11-30 FPS) ali još nije toliko igrivo. Znam da nije neki gaming laptop,ali WG bi stvarno nešto trebao učiniti po tom pitanju jer zahtijevnija igra radi bez problema.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
17 godina
Krešo91 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Kill Frenzy kaže...
Krešo91 kaže...

pročitao sam i ja to i skinuo client i neda mi se instalirat :D

pokušajte sa game booster, ima opciju derfragmentiranja igrica plus još kojekakvih alatića koji vam gase nepotrebne procese dok ste u igri, prazni ram prije igre...

hoss kaže...

Evo slučaja od prekjuer. Ja sa VK ausf.B, jedva stigao do bojišnice vec smo pobjedili, ali me ipak pogodio PantherII i ubio vozača. Nije mi uzeo ni jedan HP, ali mi je naplačen popravak tenka nekih 200 kredita (vjerojatno limarija i farbanje). Znači da je moguće sto ovaj troll tvrdi.

Isto tako IS7 je jedini T10 tenk kojega sam uspio oneshotati i to na Kareliji sa 300m. Ispalio sam u panici prema jedva vidljivom IS7. Ja i danas neznam gdje je ammo rack na IS7...

samo da se naodovežem na temu is7, u 400-tinjak partija svega mi se 2 puta desilo da me ammo rackaju i to u cw sa masovnom upotrebom gold municije, mislim da mi je 1 ammo rack doletio sa 400+ metara od drugog is7. ali da se u jednoj partiji toliko koincidencija desi kako forumaš SlavkecD3 tvrdi da sve top tenkove podereš i to još sa is4  koji je spram is7 šupalj da se usereš samo ću reći lol!

imam i is4 i spram is7 barem meni je  pola koplja ispod ako ne i više, ko t9 je bio odličan ali ko to10 jednostavno ga gotovo nemožeš ne probušiti i kad igram sa njim i naletim na is7 hmm neću samo tako uletiti u fajt, je da ima više hp-a od sedmice ali sedmica hoće bouncati ili popiti 0 dmg šut ko od šale, is7 sa 4 granate lol (jedino u slučaju da je bio afk i imaš luksuz ciljanja sa 5 metara iako i onda sumljam da bi pao od 4 kom).

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 13:14 (sokre).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

poz posluso sam savjet od neki dan da kupm kv1 umjesto t34 eh sad skupio exp za jedan od sljedecih koji kupit.

14 kv1s
0 t150
3 kv2
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
began kaže...

poz posluso sam savjet od neki dan da kupm kv1 umjesto t34 eh sad skupio exp za jedan od sljedecih koji kupit.

Evo ti link na balkanski forum WOT-a gdje imaš sve impresije i diskusije svih mogućih tenkova u igri:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/102-tenkovi/

Lijen sam pisati na 2 foruma, ja se ispričavam {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje mogu vidjet koji će tenk imati discount? mMože li se vidit to za "budućnost" jer daa sam zna prije tjedan-dva da će tigrovi biti na popustu njih bi grinda.

sry ako je bilo ovo pitanje..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Gdje mogu vidjet koji će tenk imati discount? mMože li se vidit to za "budućnost" jer daa sam zna prije tjedan-dva da će tigrovi biti na popustu njih bi grinda.

sry ako je bilo ovo pitanje..

Nemožeš vidjeti unaprijed. Speciali su nešto kao iznenađenja koja pripremaju svaki server zasebno (dakle različiti su), pa čak niti moderatori neznaju kad bude koji unaprijed dok ne dođe na WOT EU homepage - http://worldoftanks.eu/

17 godina
World of Tanks

Kakvo bi to bilo izennađenje kad bi svi znali kad će biti akcije?

KOliko sam puta znao potrošit 2 miljuna kredita..kad ono drugi dan 50% sniženje na opremu...psmtr :)

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Koma kad moraš čekat ovako kraj bitke.......{#}

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

E da sam pazio na naslov i tekst.. samo prolistam do tenkova koji su na sniženju ostalo ni ne čitam. Kad sam vam svima vidio koliko tenkova imate u garažama (i to top tiers) pomislio sam da unaprijed znate za popuste. 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
0verlord kaže...

Koma kad moraš čekat ovako kraj bitke.......{#}

Kako to da ti se posada nije utopila?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice