World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

ima li netko problema sa pingom,lagom?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

nema bas nekog  odgovora....vezano  za  ads.... samo to

odisey
13 godina
neaktivan

i dalje ne mogu  uci pa sam  izbrisao  tenkove

odisey
15 godina
World of Tanks

sad sam se punom parom zaletio u m26 i odgurao is3 niz liticu i tako ga ubio{#}

jeste skužili kako se lagano guraju olupine?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 0:51 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jedna dobraaaaa{#}

7 killova

Victory!
Battle: Arctic Region 1. listopada 2012. 3:50:26
Vehicle: PzKpfw III/IV
Experience received: 2.474 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 28.597
Battle Achievements: Pascucci's medal, Steel Wall, Top Gun, Defender, Master Gunner

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

KV-13 ili T-43?
Sada sam na T-34-85, neznam dal da se prebacim na heavyje ili ostanem derat mediume. Kakvi su ruski med tenkovi (Zadnja 2 tiera)

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hoss kaže...

Jesi li probao update grafičke kao što sam ti napisao? imaš na službenom forumu pod "General Error Reporting" još nekoliko savjeta kako pokušati

I ja imam sličnih problema i ništa od predloženih "fix-eva" ne pomaže.

Evo moja tema na WOT forumu vezano za to: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/158196-random-fps-drops-in-80-ver-from-80-fps-to-1-2-fps/

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
13 godina
neaktivan

hoss kaže...

Jesi li probao update grafičke kao što sam ti napisao? imaš na službenom forumu pod "General Error Reporting" još nekoliko savjeta kako pokušati

I ja imam sličnih problema i ništa od predloženih "fix-eva" ne pomaže.

Evo moja tema na WOT forumu vezano za to: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/158196-random-fps-drops-in-80-ver-from-80-fps-to-1-2-fps/

JA SAM  UPDATOVAO  GRAF....I  INSALIRAO  NOVU  VERZIJU  DIERCT X10....VALJDA CE  MOCI...NSAO SAM  NA GOGLE   MOJ  PROBLEM  WHITE SCREEN

odisey
15 godina
World of Tanks

Ova igra vise nista nevalja.......

Prekjucer 20 pobijeda (e-75) sve busim,jucer i danas sve dinga,najjace mi je kad veli penetration (kad ono 0dmg za plakat).

Ne kazem ja da drugi neznaju igrat vec da je do same igre,pa nemoze u 25 partija da vecina zavrsi da smo mi ubili 1 - 2 ,a drugi tim sve ostale mislim wtf....

Imam 2 tenka u garazi (Tiger i E-75)i samo s njima igram i vec ih znam je--no igrat,al ako ovak nastavi psihoza,ludnica.

Volim igru al kad samo gubis car brzo nestane.

I koji kur.. ovi novi tier 10 mediumi,sta koji je to ku...,nemres ga probit ni s lvl 10 gunom u dupe............................................

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 23:36 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lmutak kaže...

Prekjucer 20 pobijeda (e-75) sve busim,jucer i danas sve dinga,najjace mi je kad veli penetration (kad ono 0dmg za plakat).

Ne kazem ja da drugi neznaju igrat vec da je do same igre,pa nemoze u 25 partija da vecina zavrsi da smo mi ubili 1 - 2 ,a drugi tim sve ostale mislim wtf....

Imam 2 tenka u garazi (Tiger i E-75)i samo s njima igram i vec ih znam je--no igrat,al ako ovak nastavi psihoza,ludnica.

I koji kur.. ovi novi tier 10 mediumi,sta koji je to ku...,nemres ga probit ni s lvl 10 gunom u dupe............................................

Normalno da ces poludit kad imas samo dva tenka u garazi, k tome su jos oba heavija i ja bi poludio da mi je takvo stanje u garazi

Evo ti jedan savjet: nabavi si neki low tier tenk koji ti je dobar da razbijes stres od ovih kretena u visokim tierovima ili nabavi T-50 (sad kad je nerfan T-50-2 meni je on puno bolji, na svakom zavoju lijepo drifta, ma cista uzivancija {#})

A za ovo o tier x mediumima, no comment!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 0:20 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Što se svi žalite na igru? Buffaj ovo, nerfaj ono? Tko hoće i kome se sviđa neka igra, tko neće nemora.

I nemojte svoje frustracije lječit na forumu. Kad čuješ taj famozni "penetration"(0 damage) znači da si mu uništio modul.

Ciljate bolje i neće biti problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 0:20 (TonyKTM).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

UMJESTO STO SE KURCITE  KAKO SE IGRA DE   MAKAR POMOZITE NEKIMA  KAKO  DA RIJESI   PROBLEM  SA  WHITE SCEEENOM...AKO  KO  ZNA...ST DA SE RADI..UPDAJETOVAO SAM  GRAF..I  DIRECT X 10  ALI  NISTA....JEL  ZNA  KO STA JOS TREBA  DA  URADIM

odisey

0 12 hvala 0
15 godina
lmutak kaže...

LoL, pa ja sa Hellcatom bez problema probijam sve tier 10 mediume, bilo sastrane ili s guza

Pa sa Stugom sam izyebao IS-7 da je popyzdio u ingame chatu prema svima {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 4:30 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Što se svi žalite na igru? Buffaj ovo, nerfaj ono? Tko hoće i kome se sviđa neka igra, tko neće nemora.

I nemojte svoje frustracije lječit na forumu. Kad čuješ taj famozni "penetration"(0 damage) znači da si mu uništio modul.

Ciljate bolje i neće biti problema.

ne bih rekao. na jednom treningu frend iz klana me više puta pogodio i samo jednom uzrokovao damage. ostalo za što mu je igra javljala famozni "penetration" i "you hit them" nisam imao nikakava oštećenja, još manje odlazak nekog od modula. obojica bili u T 32.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

To kad se čuje penetration a ne napravi dmg znaci da je granata probila prvi sloj oklopa ali nije mogla probiti drugi zbog smanjene kineticke energije koju je potrosila na prvi sloj.

Najcesce se moze cuti kada se cilja u kupolu, npr. od tigera p jer se na njoj točno vidi mantlet i jos frontalni oklop iza njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

predobri su ovi novi zvukovi motora, kao da su snimali sajam (low-budget)  traktora za poljoprivrednu emisiju.

EDIT: a ovo rješavanje broja arty-a po meču su super izveli, digni cijene održavanja u nebo i ljudi će ih manje igrati.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 11:25 (sokre).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima neko ovaj problem,i ako ima jeli ga rjesio i kako ga je rjesio??{#}

[url=http://postimage.org/][img]http://s8.postimage.org/ukvc85t4l/shot_007.jpg[/img][/url]
[url=http://postimage.org/]upload picture[/url]

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni igra od izlaska peča i nije više toliko zanimljiva, zbog fps dropova...pogotovo prilikom prelaska u sniper mod...malo sam odustao od igranja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni baš suprotno, još bolja. Naravno ima i mana, pa možemo redom:

Rušenje klienta, pad fps-a, ne želi ući u igru - rješenje za prvo i zdanje je jednostavno, konstantno patchanje može uzrokovati errore jer svaki put kad instaliraš patch podatci se pohranjuju na prvom slobodnom prostoru na hard driveu i takoreći su razbacani po disku te može početi sporo loadanje mapi, rušenje klienta i slično - rješenje je uninstall, skineš kompletan client i ponovo install i opet si 2-3 patcha bez brige. Pad FPS-a je drugo, ima sad u postavkama grafike da staviš na naprednu grafiku i standardnu grafiku što bi trebalo riješiti problem, a ako ne riješi onda skidaj wot tweaker i miči dim iz igre, čak ima na forumu i jedna fora da makneš shadow u sniper modusu pa ti digne FPS kad ciljaš (dakle ne gledaš kroz onu malu rupu i okolo crno, nego je crno maknuto).

Fizika - ima dobre i loše strane. Dobre strane su da sad možeš iznenaditi teškaše i kampere sa mediumom sa više strana i slično, igra se nanovo uči igrati, zanimljivo je i zabavno. Loša strana je da dosta ljudi ode na mapi u neku p***u materinu samo zato jer može (primjer sand river desni gornji kut) i tamo kampa, padanje u vodu jer ne paze i slične gluposti koje ti znaju pokvariti bitku.

Zvuk je jako napredovao ovaj patch. Kad neki SU-14 ili koji drugi tenk sa topom velikog kalibra opali kraj mene izgubim pola helta samo od straha (pogotovo ako sam na slušalicama).

Matchmaking spread je smanjen pa je većinu tenkova srednjeg tiera lakše igrati, iako bi sad trebalo razmisliti o assault modusu da se stavi na 15 minuta jer kad ti u bitku ubaci 7 T10 protiv 7 T10 i ostalo T9 tenkove treba taj sav health skinuti u 10 minuta što je užasno teško.

Nova statistika nakon borbe je super sređena i točno pokazuje tko zna a tko se vuče za timom.

Nakon svakog patcha treba se naviknuti, a ovaj nam je stvarno dao puno toga za probaviti, kroz 2-3 tjedna i to će se rješiti samo od sebe, bez brige.

17 godina
World of Tanks

Znate što je luda sreća? Kad ostanete sami na Himmelsdorfu u Ferdinandu s 9HPa!!

protiv jednog jedinog IS8 s 248HPa

3 puta sam ga pogodio i 3put je bouncalo

on je mene 3 puta pogodio i 3 puta je bouncalo!

četvrti pogodak je bio naša pobjeda...

njevjerojatno

i za to sam dobio X3 expirence (2.268) 16.000 kredita (a 27.000 kredita troškova) :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 18:43 (Ziga).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Opala,eo ga ja update uradio pazi sad ovo xD,sta ucinit:?

[url=http://postimage.org/][img]http://s8.postimage.org/nvqtpqtkl/shot_008.jpg[/img][/url]
[url=http://postimage.org/]picture sharing[/url]

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
began kaže...

Opala,eo ga ja update uradio pazi sad ovo xD,sta ucinit:?

[url=http://postimage.org/][img]http://s8.postimage.org/nvqtpqtkl/shot_008.jpg[/img][/url]
[url=http://postimage.org/]picture sharing[/url]

do grafe je 100% problem

R3MZ1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

me evo sad sam naso neki driver novi i instaliro,radi normalno cak mi se i fps poveco hihi:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
insomniac kaže...

KV-13 ili T-43?
Sada sam na T-34-85, neznam dal da se prebacim na heavyje ili ostanem derat mediume. Kakvi su ruski med tenkovi (Zadnja 2 tiera)

Besramni self-bump.

P.S. SU-100 DEREEEE

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
13 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Ma igra je bolesna sama po sebi, primjer ranije veceras, igram s IS-4, Airfield mapa, pricam na mob i pratim sto se desava na minimapi, vidim raspored nasih i protivnika, zaletio se po sredini, naletio na jagtigera, 3 granate i on pao, on meno bounco i jednom ostetio gusjenicu-repair, krenuo dalje na is7 koji je dolazio na mene, u 4 granate ga polupao,meni oso driver ali sam ga izljecio pa meni nista, vec dolazim do baze (na mapi pratim nase i njihove, brojim tockice, u bazi samo 2 arty ostale), evo i object 212 ide na mene, jedan metak i on gotov, dolazim u bazu i capam, nitko se ne obazire od protivnika, cak ni njihova arty. Na 95% capa vidim T34 da dolazi ali nije stigao do mene. Kraj partije a ja na 100% zdravlja i 100% capo bazu. 9 nasih i 8 njihovih zivo, mi pobjedili.

Sad vi recite jel to normalno. Meni nije.

14 godina
SlavkecD3 kaže...
lmutak kaže...

Ma igra je bolesna sama po sebi, primjer ranije veceras, igram s IS-4, Airfield mapa, pricam na mob i pratim sto se desava na minimapi, vidim raspored nasih i protivnika, zaletio se po sredini, naletio na jagtigera, 3 granate i on pao, on meno bounco i jednom ostetio gusjenicu-repair, krenuo dalje na is7 koji je dolazio na mene, u 4 granate ga polupao,meni oso driver ali sam ga izljecio pa meni nista, vec dolazim do baze (na mapi pratim nase i njihove, brojim tockice, u bazi samo 2 arty ostale), evo i object 212 ide na mene, jedan metak i on gotov, dolazim u bazu i capam, nitko se ne obazire od protivnika, cak ni njihova arty. Na 95% capa vidim T34 da dolazi ali nije stigao do mene. Kraj partije a ja na 100% zdravlja i 100% capo bazu. 9 nasih i 8 njihovih zivo, mi pobjedili.

Replay ili trollas kao inace....
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Odavno nisam vidio mape: komarin, swamp i dragon ridge? Je li se njima nešto dogodilo? 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Odavno nisam vidio mape: komarin, swamp i dragon ridge? Je li se njima nešto dogodilo? 

Neke mape su umirovljene, neke su stavljene samo za low tier bitke...

17 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
lmutak kaže...

Znaci ovako:

Igrao si sa tenkom koji čija AP granata ima prosjecni dmg 440

- Ubio si sa 3 granate Jagdtigera (3 x 440 = 1320dmg), a on inače ima 1800dmg pointa

- Ubio si sa 4 granate IS-7 (4 x 440 = 1760dmg), a on ima 2150dmg

- Ubio si sa jednom granatom Obj 212 (1 x 440 = 440dmg), a on ima 560dmg

- Za kraj su ti ubili vozača, a tenk ti nije imao ništa štete (kažeš da si završio sa tenkom na 100%)

Nego de mi pomozi i reci koje ti granate kupuješ? Očito imaš granate koje rade dmg kao HE, a probijaju kao AP! I ja bih takve granate!

I kak su ti uspjeli ubit vozača bez da su te oštetili?!

17 godina
World of Tanks

Ovdje po forumu se mogu naći ribičke priče iz redova neprijateljske vojske.....

čemu to?? {#}

5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice