World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

ajde malo pojasni da mora imati dva tenka trier 10

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
rossi utd kaže...

ajde malo pojasni da mora imati dva tenka trier 10

kad jedan tenk ostane zalockan u CWu da imaš odmah drugi rezervni za drugu bitku

16 godina
neaktivan

nekuzim sta ti nije jasno. Znaci zahtjevi da bi pristupio u klan su da moras imati min 2 tenka t10 hevy (znaci ima ih sve ukupno 2njemacka, 2 ruska, 1 americki, 1 francuski, te atiljerija koju imas svagdje po jednu po naciji t8 osim francuske, te si takoder dobrodosao ako uz to imas i mediume t9 lvl-a) a sada sta ti imas nije vazno bitno je da posjedujes u garazi minimalno 2 tenka od navedeno. A razlog zasto se trazi minimalno 2 tenka su sljedeci: ako izgubis tenk na provinciji zakljucava ti se na tjedan dana i u slucaju da imas jedan tenk t10 i slucajno ti se zakljuca nema te u cw-u tjedan dana i onda si beskoristan koda te nemamo u klanu.

14 godina
World of Tanks

nije mi jasno bilo jer nikad nisam igrao cw...........hvala ti na odgovoru ...sad mi je puno toga jasno.....

0 0 hvala 0
16 godina

Deda123 i dalje hrabro traži igrače po wot galaksiji{#}. MOGU LI JA, MOGU LI JA...imam MOUSE, IS7, IS4, AMX 50 B, E100, T110, BAT CHAT, T 54, PATTON, E 50, GW TYP E, T 92, OBJECT 261, JAGD TIGER, OBJECT 704....(imam t 34 za grindanje para{#})itd. Ajde deda123, koliko golda nudiš ja ću doći...hahahahahah....lol...obećao sam jednog vrhunskog igrača za JPB i brzo dolazi FRKA85{#}.

Frka85
15 godina
World of Tanks

po čemu je FRKA85 vrhunski igrač......

jedino ako se gleda samo kvantiteta.....

po kvaliteti je tek mrvu iznad prosjeka.............

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
MrXleader kaže...

Mi smo imali jednu provinciju vec jedan dan,i barem jos 3 puta bili u finalu ,ako ne i vise,al isad cemo rokat kad smo dobili malo pojacanja hehe!

btw. http://fawr.forumhr.com/  regrutacija u tijeku!

hoces da vam sredim grb klana? ubije me kad vidim grb u paintu "rađen"

mozes vidit sta sam radio za exiles ili za sadasnji klan wolf, v1, v2, v3

a sta mu fali?? i nije uopce u paintu rađen -_- {#}

Xc
17 godina
MrXleader kaže...
nani_cropes kaže...
MrXleader kaže...

Mi smo imali jednu provinciju vec jedan dan,i barem jos 3 puta bili u finalu ,ako ne i vise,al isad cemo rokat kad smo dobili malo pojacanja hehe!

Hehe, ajmo smanjit tenzije, nije on rekao da je grb nužno loš, nego očito misli da može bolje, pa daj mu priliku, ako može bolje neka napravi, tako ionako je u krajnjem interesu da grb čim bolje izgleda.

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ce vam covik dzabane grb uraditi, pustite ga, ionako je za njegovu dusu ;D , a i vama ce dobro doci!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

fakat, ove grbove koje je postavio da ih je on radio za "wolf" i "exile" su odlični, nek vam napravi, na kraju krajeva ako vam se ne svidi nemorate uzet :)

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Koje skillove koristite na ariljeriji?

Baš mi je posada na S-51 napunila 100% pa neznam šta da stavim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

ako se ne varam isto pitanje je postavljeno prije 2-3-4 stranice, pročačkaj malo

15 godina
Intel&ATI kaže...

Moj izbor je BiA.

15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
nani_cropes kaže...
MrXleader kaže...

ma sorry ak sam te uvrijedil, nije mi to bila namjera... ovaj središnji fenix, kratica i ime klana su vam odlični i tu vas se stvarno mora pohvalit..

ali isto tak vidi se na vašem forumu di je grb veći, da je krug okolo loše nacrtan, a oko slova se moglo malo potrudit još..

tak da ako hoćete bez problema vam napravim nešto ovakvo, ubacim vašeg fenixa, prilagodim boje i font, pa ako ništa drugo možete barem na forum ga stavit da to ljepše izgleda jer je 500 golda davat za promjenu grba dosta dok nemas nijednu provinciju

ne trazim naravno nista zauzvrat, ko sto je neko reko, to je za moju dusu ;)

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
MrXleader kaže...
nani_cropes kaže...
MrXleader kaže...

ma sorry ak sam te uvrijedil, nije mi to bila namjera... ovaj središnji fenix, kratica i ime klana su vam odlični i tu vas se stvarno mora pohvalit..

ali isto tak vidi se na vašem forumu di je grb veći, da je krug okolo loše nacrtan, a oko slova se moglo malo potrudit još..

tak da ako hoćete bez problema vam napravim nešto ovakvo, ubacim vašeg fenixa, prilagodim boje i font, pa ako ništa drugo možete barem na forum ga stavit da to ljepše izgleda jer je 500 golda davat za promjenu grba dosta dok nemas nijednu provinciju

dodi nazad nama ,kako kazes,za svoju dusu hehe

Xc
13 godina
protjeran
nani_cropes kaže...

Slazem se, jer nitko ne veli da je njihov grb los, vec mu fali zavrsne dorade (sjene, malo blura, pa embossa ...)

EDIT:

Evo primjera grba klana koji je napravio moj frend  iz Zagreba kad sam igrao BF 2142

Slika

slika je male rezolucije, jer nisam doma pa ne mogu stavit onu prave rezolucije

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 18:45 (Bugzapper).
15 godina
neaktivan

heh.. mozda jednog dana... trenutno sam u klanu s fenomenalnom ekipom

kaj se grba tiče.. zašto ne koristite samo fenix bez ikakvih vanjskih okvira, krugova ili štitova? odlično bi vam izgledalo na tenkovima

ako vec hocete ja bi vam ovako nesto preporučio... eventualno s krugom ako baš hoćete

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 19:36 (nani_cropes).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://fawr.forumhr.com/

bolje sad? :P

Xc
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mozes ih kontaktirati na suppot mail ako si zabrinut.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram se pohvaliti da sam dobio na nagradnom natjecaju miša od WG za video uradak.

http://worldoftanks.eu/news/2490-video-story-contest-results/

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

baci koji ss miša kad stigne {#}

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
iznogud kaže...

Moram se pohvaliti da sam dobio na nagradnom natjecaju miša od WG za video uradak.

http://worldoftanks.eu/news/2490-video-story-contest-results/

Koji si ti od ovih, da i video pogledamo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 20:23 (Gozz).
15 godina
neaktivan

vjerojatno isnotgood.. video mu je

★★★★★☆
14 godina
World of Tanks

jos 200k do E-50{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

meni ovaj najbolji :D

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Koja muka su ovi francuzi,pa to je za po*izdit...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

haha na kojem si sad? ja sam mislio na srednje ić, ali mi je amx40 za sad ugasio želju da se s njima zabavljam bar neko vrijeme

15 godina
The Unforgiven kaže...

meni ovaj najbolji :D

definitivno je ovaj trebal osvojit prvo mjesto {#}

17 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

vjerojatno isnotgood.. video mu je

je je

15 godina
renofan kaže...

haha na kojem si sad? ja sam mislio na srednje ić, ali mi je amx40 za sad ugasio želju da se s njima zabavljam bar neko vrijeme

ja sam vec sigurno 5 puta ponavljal ko papiga da tir4 je vecinom kazna koju trebas progutat da dodjes do nagrade,tira 5

amx12 je zvijer,sad mi je elitan i odlucio sam si ga ostavit, to je fun tenk (posada na 98%)

amx13 75 mi fali jos radio,ostalo je top gear, posadu sam uzeo na 100% kad je bila na popustu(300golda,mukte) prije nego sam imao pare i slot za tenk

tenk je ubojica,nikad manje od 500 expa za vin,zaradi i do 20k za win sa puno stete,dobro probija i zahtijeva specificni stil igre,nije ko nista kaj sam do sad vozil(amx 12 i 13)

pregrizi patkicu(amx40) i idi dalje

a heviji...

b1 je isto jedna kazna,nizi tirevi ti skoro pa nista nemogu,a visim ti skoro pa nista nemozes,a onda dolazi bdr

sa bdr sam napravil 10 kilova-bil sam top tier

sa zadnjim topom 90mm(tir7) je tenk ono kaj je nekad kv bio,najjaci u svom tiru,razmjerno pokretan i dobar snajper

prodo sam ga i uzo arl44

stock ide gore samo 90mm top i vec je na granici nosivosti(ide jos 50kg gore,znaci binoc kojeg nemam) jjer je camo net i toolbox pretezak

a onda sam vratil 75mm top gore(stock,dosta je laksi i brze puca,a ima skoro istu pen) i zalomi se dobra partija

nisam jos nis otkljucal,prvo cu gusjenice,pa ostalo(moze i preporuka kaj i kojim redoslijedom)

cilj mi je onaj zadnji 90mm top sa prek 200 pen,i onda je to tenk koji je isto keeper

i mislim da na tiru 7 se dobije autoloader,nisam siguran(tenk koji nema punitelja ima bubanj-evo gledo sam,tek tir 8)

tak da se s francuzima isplati pomucit,ko i sa svim ostalim tir 4 sra***ima da zasluzis vozit tir 5{#}

da je lako vozio bi tir10 svako{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:57 (ED63).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice