World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja stvarno ne znam što da radim s IS-om..Stvarno ne znam. U stalnom sam minusu. Stalnom. Može netko reći da ne znam igrati i sl. ali da ne znam ne bih stigao do IS-a relativno brzo (nakon 200 i nešto borbi s kv-1s). Da li je IS predviđen da se igra s premium accountom ili ne, ne znam. Samo znam da s njim i na ovaj način nema šanse da dođem do is-3..Sve mi se češće događa da 5-6 bitaka moj tim izgubi, potrošim dvostruko više na popravke i municiju nego što dobijem..I kako da onda napredujem..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Riker kaže...

Ja stvarno ne znam što da radim s IS-om..Stvarno ne znam. U stalnom sam minusu. Stalnom. Može netko reći da ne znam igrati i sl. ali da ne znam ne bih stigao do IS-a relativno brzo (nakon 200 i nešto borbi s kv-1s). Da li je IS predviđen da se igra s premium accountom ili ne, ne znam. Samo znam da s njim i na ovaj način nema šanse da dođem do is-3..Sve mi se češće događa da 5-6 bitaka moj tim izgubi, potrošim dvostruko više na popravke i municiju nego što dobijem..I kako da onda napredujem..{#}

Meni su problemi sa održavanjem počeli tek sa IS 3, a i njega sam izgurao bez premiuma, neznam, nešto pogrešno radiš... 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni sa is3 nije bilo problem održati se na 0, jer paralelno igram i sa drugim tenkovima sa kojima nešto usićarim, ali zaraditi pare za idući tenk je bilo očito teže pa sam si uzeo premium.

riker probaj možda namontirati 100mm top ako ga imaš istraženog. manji je dmg, sličan penny a puuuno jeftinije granate.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

meni sa is3 nije bilo problem održati se na 0, jer paralelno igram i sa drugim tenkovima sa kojima nešto usićarim, ali zaraditi pare za idući tenk je bilo očito teže pa sam si uzeo premium.

riker probaj možda namontirati 100mm top ako ga imaš istraženog. manji je dmg, sličan penny a puuuno jeftinije granate.

Ja sam recimo 2 od 5 borbi bio u minusu sa IS 3 , s tim da u jednoj budem malo u minusu , a u drugoj puno vise, a plusevi su isli od 1k do 15k ~. Tek sam sa is 4 konstantno bio u minusu, čak i u pobjedama gdje bih preživio... A što se tiče ovog drugog, uvijek imaj jedan ili dva tenka  peti tier jer oni najviše zaradjuju, meni npr. KV, M41 arty i pzIII/IV...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

navukli ste me opet da krenem igrati, stalno tema tu iskace medju aktivnima...

ukratko, moze netko reci kakve su novosti tj. kakvo je stanje sad? (nisam igrao oko 6 mjeseci) ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:26 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Imam Vk 1602 Leopard, od opreme sam kupio Small Spall Liner (50.000), razmisljam jos o kupnji ventilacije (50.000) i kamuflaže (100.000), zanima me sljedece da li ima nekakvih popusta na tu opremu, jer jucer je cijena kamuflaže bila 80t, a danas je opet 100t.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa,pazi se francuza,mali,brzi i brzo pucaju na višim tierovima,a na nižim su neprobojni...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ukratko, moze netko reci kakve su novosti tj. kakvo je stanje sad? (nisam igrao oko 6 mjeseci) ...

dosli novi najavljeni TD-ovi sa kupolama kod amera,T34 premium,M103 kao novi heavy kao i T110,vecina iz DOW-a otisla u ExS,DOW-B poceo ozbiljnije igrati CW(ovo bas i nije bitno al jbg-a,cak smo jucer i prek jucer po jednu dobili)nova ekonomija u igri itd.uglavnom ako imas T10 dobro bi nam dosao u bootcampu :)

Xc
15 godina
rebelsy kaže...

Ameri dobili TD linije i free premium tenk, nerfana zarada za skoro sve tenkove, par novih mapa... Sve po starom :D

i da, francuzi su gamad

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:32 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Panther II konačno u garaži, upgradean skoro do kraja, još mi zadnji motor fali. Konačno zarađujem u prosjeku 15-20k, na dobru partiju zna pasti i do 25k (bez premiuma), a XP 500-700. Svako malo dobivam Snipera :) Užitak će biti igrati ga skroz nadograđenog, a motor će jako brzo pasti, stvarno brzo skuplja XP, a više nije ni udarac za srebro, s ovim topom.

~
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:31 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dkriza kaže...
DedicatedGamer kaže...
dkriza kaže...
DedicatedGamer kaže...

ma samo ciljaj ispod topa na daljinu i 80% bušiš samo nekad ćeš imat 0dmg hit

edit: nekad sam znao dobit pogotke u gusjenicu, odnosno onu oplatu poviše i tamo mi i kv radi stetu

jesi provao he spam na kupolu ?

nisam probao sa HE 

na prvom trreningu, sa prvom AP granatom sam ga pogodio i unistio mu top, ali ostalih 15 nista, ili promasaj ili ding, a ciljnik nisam micao

sad sam tek skuzio da iako sam mu unistio top, on me je sa 4 od 5 granata pogodio, na istoj udaljenosti

iz blizine sam ga probijao, kad sam pogodio mjesta koja si rekao

s tvojim savjetima mislim da se mogu boriti na udaljenosti do 200m, ali znad toga imam osjecaj kao da loto igram

nine kaže...

evo slička.. gledaj da ti je ovaj dole zeleni dio skriven i malo se nakosi i nema šanse da te netko probije..

jedina šansa onda je u komanderovu kupolu

to sam naucio na KT-u, i pokusavam kad god mogu, ali ovo je bio trening na malinovki, i poceo je pucat kad mu je dosadilo {#}

pa ako si mu uništio top nemože te gađat na 300+ metara

btw kad gađam e75 na velikoj udaljenosti MORAM ( jer prednji oklop ne mogu probit ) gađat donju ploču i hitac nekad završi u zemlju, problem je što ga nemožeš nakosit dovoljno a da ne otkriješ bok na većim udaljenostima

inace gađaj ono što možeš oštetit nemoj se fokusirat na jednu metu

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jos jedno pitanje, imam spremljen setup od prije ... sad me zanima jel mi se isplati to instalirati pa onda updejtati ili skinuti novo?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

jos jedno pitanje, imam spremljen setup od prije ... sad me zanima jel mi se isplati to instalirati pa onda updejtati ili skinuti novo?

manje cekanja je ako instaliras pa pustis da se patcha i eh da od 7.1.1 patcha modove stavljas u res_mods folder tako da unutar njega napravis npr. gui folder pa u njemu flash folder

Xc
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

DOW-B poceo ozbiljnije igrati CW

haha nemate dosta tier 9 ni za jedan tim a kamoli tier 10... taktika vam je "prezivi duze od 2.5 minute"... trenirate svake prijestupne godine... od barem 25 bitaka dobili ste jednu sto jako puno znaci... pa ako je to ozbiljnije igranje CW {#}

bitno da trošite na popravak i municiju umjesto da tank company igrate kad ste tak aktivni

★★★★★☆
15 godina
nani_cropes kaže...
MrXleader kaže...

haha nemate dosta tier 9 ni za jedan tim a kamoli tier 10... taktika vam je "prezivi duze od 2.5 minute"... trenirate svake prijestupne godine... od barem 25 bitaka dobili ste jednu sto jako puno znaci... pa ako je to ozbiljnije igranje CW {#}

bitno da trošite na popravak i municiju umjesto da tank company igrate kad ste tak aktivni

A kaj si ih napal. Pa pusti decu nek se igraju...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
MrXleader kaže...

imamo za cijeli tim 9-ki skupa sa 4 T10,ti se sav preplasil pa nisi ni dolazio :P i onda se jos tu javljas {#} mi se bar trudimo,igramo i malo po malo pobjedujemo to kaj si ti cak i iz klana izasao ehhh

Xc
14 godina
MrXleader kaže...

imamo za cijeli tim 9-ki skupa sa 4 T10,ti se sav preplasil pa nisi ni dolazio :P i onda se jos tu javljas {#}  mi se bar trudimo,igramo i malo po malo pobjedujemo to kaj si ti cak i iz klana izasao ehhh

Sam se vi trudite, ja nemam niš protiv toga. Mene osobno je zasmetala bahatost i nerazumijevanje sa vaše strane (najviše tebe, MrX, pošto si valjda vođa tamo ili jednostavno najglasniji). Pod nerazumijevanje mislim na nepoznavanje značenja riječi bootcamp. Vrhunac je bio kad je netko rekao da se mi iz DOW-a prebacimo u bootcamp da igramo CW.  {#}  Na to sam ispalio na živce i izašao van. Ne želim ovo svest na osobnu razinu, al MrX, kolko ti godina imaš? Cijela stvar mi je izgledala kao rasprava s malom djecom. Nakon odlaska ljudi iz DoW-a u koji već klan, mislim da se od nas koji smo ostali plus ljudi s T10/T9 tenkovima iz bootcampa mogao složit normalan klan. Al kad pogledam ovakva razmišljanja, drago mi je da sam otišao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 0:21 (smola3005).
15 godina
Volos kaže...

Ima li tko T-110E5, kakvi su dojmovi nakon tjedan dana?

Heavy Patton, super tank ali je najranjiviji u svom tieru na arty, obj. 212 ga one shoota ako ga potrefi kako spada.

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dvije je{#}no užasne partije!!! {#}

PRODAJEM ORIGIN ACCOUNT NA KOJEM JE BF:BC2 DELUXE EDITION(IMA SVE DLC-OVE AKTIVIRANE) 120 KN HITNO!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volos kaže...

Ima li tko T-110E5, kakvi su dojmovi nakon tjedan dana?

ako se vratiš par stranica nazad, opisao sam malo svoje impresije. relativno brz tenk za svoj tier, okretan, podosta dinga i što je najvažnije puca svako malo. reload kod mene je 7,8 sekundi. topla preporuka.

17 godina
T-bone's kaže...

Imam Vk 1602 Leopard, od opreme sam kupio Small Spall Liner (50.000), razmisljam jos o kupnji ventilacije (50.000) i kamuflaže (100.000), zanima me sljedece da li ima nekakvih popusta na tu opremu, jer jucer je cijena kamuflaže bila 80t, a danas je opet 100t.

oprema na tom tenku ti je posve beskorisna kad si scout..npr kamuflaža jesi provjerio čemu služi? (+25% to the tank's camouflage factor when the tank hull is stationary for 3 seconds.)

Small Spall Liner (Increases armor thickness by 15% when calculating splash damagefrom High Explosive (HE) shell). Čemu to kad će te neki one-shootati a AP municijom, osim toga otežava tenk za dodatnih 250kg.

ionako te s time baca u high-tier matcheve pa mislim da zaista nema smisla ulupati lovu, možda za Coated Optics jer ti daje +10% view range. no opet ako naletiš na tenk koji ima max. view range ionako si mrtav.

17 godina
BAD_BOY01 kaže...

Dvije je{#}no užasne partije!!! {#}

Nije baš arty party, malo je 10 komada. meni je rekord 14 arty-a u matchu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 8:20 (Ziga).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja nemam equip na svom t50, ali spall liner je koristan jer smanjuje i ramming dmg.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Coated optics   i crew vent za scoutanje...a small spall liner eventualno ako igraš u svom tieru...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebam savjet.. uzeo sam KV-a, sporiji tenk dosada nisam vozio{#}  ... istrazio sam gusjenice... eh sad sta mi je najbolje sljedece istrazit.. kupolu? ili neki od sljedecih topova jer s ovim stock topom jedva i tier 2 probijem:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dasoo988 kaže...

Trebam savjet.. uzeo sam KV-a, sporiji tenk dosada nisam vozio{#}  ... istrazio sam gusjenice... eh sad sta mi je najbolje sljedece istrazit.. kupolu? ili neki od sljedecih topova jer s ovim stock topom jedva i tier 2 probijem:)

istraži kupolu, gore staviš bolji top (107mm) onda igraj + čekaj patch.

15 godina
World of Tanks

sa ponosom objavljujem da je nakon mukotrpne noći završen grind pattona........

ovaj tenk bez najačeg topa je noćna mora..........

najgori grind ikad....... jpz4 je za ovo ubertenkčina........

prije topa završio na 39% pobjeda (cca 200 partija)............ po statistikama bi bolji postotak treba imat da sam bio afk............

sad sljedi nešto manje mukotrpno penjanje do 50+ wr..................

doduše pojavio se i manji problemčić...... zadnji top troši kredite ko blesav......

pobjeda

8 ubijenih, 2 oštećena, 6 spotanih....... 1535exp

zarada 65k.....

popravak (uništen tenk) 19k

i ono najbolje

trošak za municiju 41k........... okruglo...

(nemam nit ću imat premium).........

e sad.... imam risrčanog mausa.... samo još treba skupit 6miljunčeka......

dosad su mi uvik najači tenkovi bar nešto sitno zarađivali (ausfB, JT).....

sa pattonom će to bit jaaako teško........

a neda mi se igrat neke tenkove za pare .....

odigram tu i tamo jednu sa marderom i malo isprobavam hummela (čisto u edukativne svrhe - upoznaj neprijatelja).....

drugo je prodano (nisam kolekcionar..... kad se iživim sa tenkom prodam da ubodem drugog)......

što da radim..... lastane pomozi......

para će bit dovoljno za održavanje pattona.....

a miš će čekat bolja vremena..........

evo iskukah se............

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ushi

ma bolje i to nego da vozis Ammorack na kotacima -> t-54 -.-
evo slike koja najbolje to dokazuje -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sheeva kaže...

@ushi

ma bolje i to nego da vozis Ammorack na kotacima -> t-54 -.-
evo slike koja najbolje to dokazuje -.-

ma nemam ja problema sa pattonom......

problem je bio što sa 90mm topom nisam moga ništa ozbiljne štete napravit.......

sad je sve ok..........

doduše jedini oklop što tenk ima je brdo, zid ili kamen........

ali već sam navika tako igrat......

tako da otkako je 105mm gore.... idu gore i statistike.......

14 godina
World of Tanks

riker ...

evo jucer sam uzeo is3 ......a dosao sam konstantnim igranjem is i kv.........igraj sa is radi exp. a kv radi parai i ide....ja sam tako stvorio lovu za is 3.......

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice