World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Ova igrica opet pocinje zivcirati...pa da mi bounca 7 puta zaredom sa is4 strasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
legend kaže...

Ova igrica opet pocinje zivcirati...pa da mi bounca 7 puta zaredom sa is4 strasno...

Ako si sa Bl-9 to ce ti se redovno dešavati, ja sam isto pi*dio na to, ali sam se ipak natrao da izgrindam oko 100k xp za gusjenice kupolu i s-70 gun, sad roka pravo, divota igranja :d

16 godina
World of Tanks

ma fali mi jos samo 10 k exp za zadnji top i onda je full izgrindan...ovo je mucenje kako bounca

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
legend kaže...

ma fali mi jos samo 10 k exp za zadnji top i onda je full izgrindan...ovo je mucenje kako bounca

Hahaha, znam kako ti je, skroz je nepredvidljiv, a i čini mi se da je bolje radio na is3, neznam zasto. Uglavnom, 2 sec ce ti vise reload trajati na novom topu. Imam rammer , vent i Vstab na is 4 i posada na 100 %. Al vrijedi te 2 sec :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 20:03 (Gozz).
13 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Samo nek mi oni ovaj teško stečeni premium kompeziraju kao što kažu da hoće...

16 godina
neaktivan
Gozz kaže...
dasoo988 kaže...

Samo nek mi oni ovaj teško stečeni premium kompeziraju kao što kažu da hoće...

ak mislis da li ce ti nadoknadit ono vrijeme dok bude nedostuopan server? Hoce.. barem je dosad bilo tako..

13 godina
World of Tanks

poz ekipo

ovdje mozete vidjeti u detalje sta ce kostati u novom patchu

http://worldoftanks.eu/en/release_notes/

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rossi utd kaže...

poz ekipo

ovdje mozete vidjeti u detalje sta ce kostati u novom patchu

http://worldoftanks.eu/en/release_notes/

u jbte poskupljuju m 40/43  i IS 7 zahtjeva 11k xp vise za istražit {#}

15 godina
World of Tanks

KV-1S preko 200k poskupjuje, sad ga se isplati kupiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je definitivno najgori patch do sada, bude li prevelik nerf kredita na Pantheru i Tigeru P definitivno ide uninstall.

Ne vrijedi se mučiti s igrom ako barem legendarne tenkove iz WWII poput Tigra, Panthera, t-34 i Shermana ne možeš igrati a da se ne misliš hoćeš li biti u plusu.

Umjesto da nagrade igrače koji drže mm sa srednjim tierima i onako služe samo kao kante za napucavanje, oni još otežavaju, šta sad moram igrati i s PzIV da uzdržavam tier 7 moš mislit da hoću.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Tiger II će sada po creditsima možda biti igriv...t-34 bi se mogao vratit u modu...ljudi bi mogli početi igrati sa vk2801...ljudi možda zavole amx40 i b1...t-54 će lijep bonus dobit...a čini mi se da financijski masakriraju tigera P i t29...dio zarade vraćaju gw artijima...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa stvarno cu zamrzit ovu igru...pa jel moguce odkad sam kupio novi njemacki tenk- Pz38nA da me MM svaki put stavi igrat sa tenkovima koji su tier 8 pa cak i 9...jel se moze to kako primijenit ili sta,,,pa poludit cu svaki put me one shot-auju -.-

0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...
Intel&ATI kaže...

?

Sta ti nije jasno, poskupljuje i od sada ce doci 850k srebrnjaka

14 godina
zrimo kaže...

Ovo je definitivno najgori patch do sada, bude li prevelik nerf kredita na Pantheru i Tigeru P definitivno ide uninstall.

Ne vrijedi se mučiti s igrom ako barem legendarne tenkove iz WWII poput Tigra, Panthera, t-34 i Shermana ne možeš igrati a da se ne misliš hoćeš li biti u plusu.

Umjesto da nagrade igrače koji drže mm sa srednjim tierima i onako služe samo kao kante za napucavanje, oni još otežavaju, šta sad moram igrati i s PzIV da uzdržavam tier 7 moš mislit da hoću.

slazem se, najgori patch do sad, smanjili su zaradu i xp, ja na tier VI turent trebam researchati za 10K xp-a a po bitki se dobi 300xp-a kad pobjedimo :/
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma meni se cini da oni idu prema tome da igru jednostavno nemos igrat bez premium tenka... jednostavno ga moras imat ako zelis grindat tenkove... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dasoo988 kaže...

Ma meni se cini da oni idu prema tome da igru jednostavno nemos igrat bez premium tenka... jednostavno ga moras imat ako zelis grindat tenkove... 

zele zaradit na igri, da svi igraci imaju premium
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
dasoo988 kaže...

zele zaradit na igri, da svi igraci imaju premium

a to svakako.. al na kraju ispada da prosjecan igrac na ovu igru mora potrosit prosjecno 100 eura da ima relativno dobre tenkove {#}

14 godina
neaktivan
Da bi Stvarno uzivao u igri potreban ti je tier8 premium tenk i to je to. 7500 zlata jednokratno. Ako radis, trosis vrijeme na ovu igru i pritom se zabavljas to je nebitan iznos.
Ovo je jedina igra koju igram iz razloga sto je mogu odigrat i pol sata dnevno ako ne stignem vise. A ako i ne odigram par dana nikom nista.
Kad odem na teren cu i clan wars igrat (sada da to pokusam bi dobio papire za razvod :)
Sa type59 ne moras razmisljat dal ti je tenk u plusu il minusu, jedino gdje sam zapeo sada je kupnja is7, fali mi 5M srebra i da ga kupim cu cekat 7.3 pach pa da rasprodam svu rusku stoku i ostanu mi dve X.
Kad sam kod toga, ako imam istrazen is7 ali ga ne kupim da li cu ga moc kupit i nakon uvodjenja nove grane ruskih heavyja????
14 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Da bi Stvarno uzivao u igri potreban ti je tier8 premium tenk i to je to. 7500 zlata jednokratno. Ako radis, trosis vrijeme na ovu igru i pritom se zabavljas to je nebitan iznos.
Ovo je jedina igra koju igram iz razloga sto je mogu odigrat i pol sata dnevno ako ne stignem vise. A ako i ne odigram par dana nikom nista.
Kad odem na teren cu i clan wars igrat (sada da to pokusam bi dobio papire za razvod :)
Sa type59 ne moras razmisljat dal ti je tenk u plusu il minusu, jedino gdje sam zapeo sada je kupnja is7, fali mi 5M srebra i da ga kupim cu cekat 7.3 pach pa da rasprodam svu rusku stoku i ostanu mi dve X.
Kad sam kod toga, ako imam istrazen is7 ali ga ne kupim da li cu ga moc kupit i nakon uvodjenja nove grane ruskih heavyja????

Da. Bar bi trebalo tak bit.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram igru već skoro godinu dana i skoro svaki patch je do sada bio "najgori do sada".

crybabies

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Igram igru već skoro godinu dana i skoro svaki patch je do sada bio "najgori do sada".

crybabies

Ovaj definitvno bi mogao bit "najgori" radi ekonomske promjene.Ako postane nemoguce igrat bez premiuma zbogom wot!

Hajdučko Srce
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
g12356 kaže...

crybabies

Ovaj definitvno bi mogao bit "najgori" radi ekonomske promjene.Ako postane nemoguce igrat bez premiuma zbogom wot!

Moš mislit...možda su neki high tier tenkovi manje isplativi,ali pogledaj koliko ih je postalo ispaltivo,npr. tiger II.Što je još važnije na visokim tierovima su više manje svim tenkovima smanjili potreban experience za researchat.Mislim jedini patch sa kojim su ljudi do sada bili potpuno zadovoljni je onaj kada su dodali njemačku drugu granu heavy tenkova.A svi koji su u posljednje vrijeme rekli doviđenja wot-u su mu zapravo rekli "vidimo se uskoro",naravno odnosi se na one koji su došli najmanje do tiera 8.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Do sada se preko svega moglo prijeći jer je igra jedinstvena, moglo se i trpiti loš MM, nevidljive tenkove, loš balans tenkova, forsiranje jedne nacije, neograničen broj artiljerije po borbi ali mislim da će ovo preliti čašu.

Tko može normalno da će dati 50€ za tenk, i donekle moći igrati, a za sve ostale očito preostaje dugo grindanje kredita s tierom 5 (kojima je također smanjena zarada), pa tko hoće neka izvoli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 9:49 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Pa stvarno cu zamrzit ovu igru...pa jel moguce odkad sam kupio novi njemacki tenk- Pz38nA da me MM svaki put stavi igrat sa tenkovima koji su tier 8 pa cak i 9...jel se moze to kako primijenit ili sta,,,pa poludit cu svaki put me one shot-auju -.-

Bad luck kod tog tenka je sto te tretira kao skauta (isto kao Leopard, Vk2801, t50, t50-2, a-20,...), zato te baca u high tier gameove...

17 godina
World of Tanks

"March 29, starting from 09:00 UTC, maintenance will be held on EU Technical Support Service. Estimated downtime comprises 1 hour."

Mi smo na UTC +1, to znači sada od 10 do 11h nema igranja :/

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ne znam kako ćemo to preživjeti...{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je najgore u ovom patchu što ce T30 imat samo 1650 hp-a, a T110 ce imat 2200. Mislim smijesno. T30 je u najmanju ruku duplo veći i tezi tenk od T110. T110 pored ovog izgleda ko igracka.

2 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

O majku im sad piše:

Maintence works on server from 05:00 until 11:00 UTC, tko će još 40min izdržat do 12h XD

Malo sam gledao ove ST-1, KV-4, T-150 i object 252 tenkove koji dolaze u 7.3 update-u.

Object 252 = IS-6 i ima električni pogon :)

Budem si nabavio tog i ST-1

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 11:17 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice