World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.115.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
World of Tanks

T-50 predobar...imma oko 23000xp s njim. Još toliko do T-50-2

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zeleni21 kaže...

evo dvije zanimljive situacije, neznam da li je bug ili što već?

ostane mi 12 HP-a, tenk je u voznom stanju tj nije uništen ali ne mogu s njim upravljat jer mi veli da je posada mrtva.

druga situacija nije bug, na kraju borbe vidim da sam primio 150 pogotka :)

pa ja kad ti pobiju posadu ne mozes se micat vise :D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...
Zeleni21 kaže...

evo dvije zanimljive situacije, neznam da li je bug ili što već?

ostane mi 12 HP-a, tenk je u voznom stanju tj nije uništen ali ne mogu s njim upravljat jer mi veli da je posada mrtva.

druga situacija nije bug, na kraju borbe vidim da sam primio 150 pogotka :)

pa ja kad ti pobiju posadu ne mozes se micat vise :D

e to nisam znao, tj nije mi se nikad dogodilo :D

do sad

15 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...
nine kaže...
Unbeliever kaže...
Riker kaže...

Vidim da se spominje neki patch...O kakvom se patchu točno radi? Kakve promjene donosi?

7.2 early patch notes i novi crew skills

ček a kada IS4 postaje tier 10? isto sa 7.2?

Poslije 7.2 patcha dolazi patch 7.3 ali kasno poslije njega tad IS-4 prelazi u tier X i dobices drugi tenk za njega, za KV-a ces dobiti KV-1 i KV-2 ako imas otkljucanu i montiranu drugu kupolu i mislim da ce se i za KV-3 dobiti neki tenk(za KV-3 nisam siguran).

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html

Znam da je ipak taj blog propao ali ništa se nije promijenilo u update-u koji dolazi....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
koji tenkovi donose puno love tj credits-a? koji su to takozvani money maker tenkovi? hvala
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Premium tenkovi tipa type 59 (ne prodaje se više), Lowe...

Od običnih (nepremium tenkova) to su obično t V tenkovi. Po meni daleko najbolji KV (sa 107mm ZIS topom), pa onda hummel, PzIII/IV, stug III...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Blago onima koji su se mučili s Amerima do T34, sad će barem uživati u premium tenku.

Ove nove vještine izgledaju zanimljivo.

7.2 trailer

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 12:40 (zrimo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmmm... meni fali jos 40k do T32.... valjda nece patch prije 1.4.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Po mom mišljenju najbolji non-premium money makeri su KV i Panzer IV...Obadva imaju u dobrim partijama 16k creditsa čiste zarade...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 11:45 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
koji tenkovi donose puno love tj credits-a? koji su to takozvani money maker tenkovi? hvala

Od premium tenkova: KV-5

Od običnih tenkova svi Tier 5 tenkovi i par Tier 6

Kod mene u garaži money makeri:

• Stug III (7.5 cm L/70) - Tier 5
  • KV (107mm) - Tier 5
  • SU-85 (107mm) - Tier 5
  • ARL 44 (90mm DCA45) - Tier 6

Još bolje zaradiš sa aktiviranim premium računom, makar na par dana opet zaradiš u roku od 20 bitaka s tier 5 tekovima.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 12:25 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
mystik kaže...
pandza94 kaže...

Nije OP,nego je taman,što ti govori igrač koji ima T54,M46 i E-50 i sad 25tonca.
BatChata oneshota T6 arty,gun je nenormalno neprecizan iako je sužen do kraja,velika šansa za critical hitove i mala masa.

E-50 ga rammuje do smrti ako ćemo tako.Jedino je eventualno Lorraine OP,ali sve ostalo je balansirano!

Nije toliki OP, problem je što se ljudi još nisu prilagodili na njih. Ako se nađeš 1 na 1 s njima i uspiješ uć hull down, ne mogu ti ništa. 

Ownao sam jednog sa Batmana sa Pershingom na Kareliji, na onom brdu. Lik došao prije i krenuo prema dolje, ja u se zaletio u njega i ubrao hull down. 3 put me bouncao a ja njega samo punio u kupolu.

Samo takve situacije su rijetke. A 3-4 sam ih oneshootao sa M12. 

Uglavnom, nakon nerfa i kada se ljudi adaptiraju na takav stil, neće biti ništa extra.

Još uvijek mi je veći problem IS-7. To govno treba pod hitno nerfati.

Naravno da ga T6 arty treba onshot-at..šta bi trebalo,da mu uzme 500dmg-a??

Samo ima jedan mali problembčić..Treba ga pogodit!!

isto vrijedi i za "rammanje", treba ga ulovit!!

1 na 1 je facehug, a ne hull down..isto rijetkost ako je igrač iole dobar..

ovo govorim samo zato što rasprave mogu unedogled oko tog..

moje mišljenje je da je batchat OP..pogotovo kad ih ima 2 u timu..užas..

ali to je samo moje mišljenje, i ne forsiram ga kao jedino ispravno..

eh da,i nadam se da ga neće nerfat pošto sam ja već na 13-90 {#}

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
15 godina
neaktivan
World of Tanks

AH taj Duke Nukem sound pack je preje*en...Kada prvi puta čuješ na početku bitke nešto poput "Time for some fisting!" umjesto onih kakofonija koje inače imaju u WoT-u odmah ti skoči smiješak na lice!Preporučujem!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

AH taj Duke Nukem sound pack je preje*en...Kada prvi puta čuješ na početku bitke nešto poput "Time for some fisting!" umjesto onih kakofonija koje inače imaju u WoT-u odmah ti skoči smiješak na lice!Preporučujem!

daj link di ima za skinut ???

15 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 14:15 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
World of Tanks

hebena stvar baš me pošteno nasmijalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

probao sam đukca još kada sam tražio OT modove. fora mi je, ali mi je brzo postao naporan.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bolta kaže...

Hmmm... meni fali jos 40k do T32.... valjda nece patch prije 1.4.

Kod mene ista situacija, nadam se da cu stici.

16 godina
World of Tanks

odmah skidam đukca, oni engleski su postali tako dosadni, a nakon đuke stavljam japanski, samo da netko naljepi link.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ppozdrav svima

evo poceo igrati prije tri dana, moj profil

e i za što služi onaj crew skill u postocima, za preciznije gađanje, vožnju i to?

i znaci gold je samo moguće kupiti drugačije se ne može dobiti?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Intel&ATI kaže...

Ppozdrav svima

e i za što služi onaj crew skill u postocima, za preciznije gađanje, vožnju i to?

Gold je moguce dobiti i sa promo kodovima koji se znaju ponekad dijeliti, npr. Bug će podijeliti 120 promo kodova, ti uzmeš jedan i aktiviras pa dobijes određeni iznos golda, možda neki gift tenk i/ili dan dva premiuma. Naravno nebi mogao svih sto aktivirati.

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Intel&ATI kaže...

Ppozdrav svima

Gold je moguce dobiti i sa promo kodovima koji se znaju ponekad dijeliti, npr. Bug će podijeliti 120 promo kodova, ti uzmeš jedan i aktiviras pa dobijes određeni iznos golda, možda neki gift tenk i/ili dan dva premiuma. Naravno nebi mogao svih sto aktivirati.

to si uzeo samo kao primjer il će se stvarno desiti?:D

Pričam i serem bezveze
15 godina
The Unforgiven kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
Intel&ATI kaže...

Ppozdrav svima

haha you wish :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 18:21 (Intel&ATI).
13 godina
The Unforgiven kaže...
...

Već sam jedanput zamolio u ovoj temi(7. post od dolje). Dosta ih se slagalo ali čini mi se ništa od toga :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 18:26 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
World of Tanks

Mislim da će uskoro uslijediti početak kraja za WG i njihove proizvode na NA tržištu. A sigurno će doći i do pada na EU tržištu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Mislim da će uskoro uslijediti početak kraja za WG i njihove proizvode na NA tržištu. A sigurno će doći i do pada na EU tržištu.

imaš neke insiderske informacije? {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
World of Tanks

Već se naveliko priča o tome.

M103 i T110E5 će biti veći fail nego što se očekivalo prema dosadašnjem tijeku na supertestu.

BL-9 probija kupolu frontalno. Hull armor i dalje ne postoji. Uz to i ne baš prilično vjerodostojno izmodelirani. Top ništa spektakularno s obzirom na vrijeme nastanka i RL situaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Već se naveliko priča o tome.

M103 i T110E5 će biti veći fail nego što se očekivalo prema dosadašnjem tijeku na supertestu.

BL-9 probija kupolu frontalno. Hull armor i dalje ne postoji. Uz to i ne baš prilično vjerodostojno izmodelirani. Top ništa spektakularno s obzirom na vrijeme nastanka i RL situaciju.

Slažem se. Ovaj novi tier X ima loš oklop, top probija sa standard municijom 267, 400dmg, ide 37km/h što i nije baš nešto. As I said, bit će vozačima t30 i t34 žao kad dođu ove nove kante.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
13 godina
neaktivan
World of Tanks

za T34 nece {#} jer ce premium biti

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma očito je da ih nije briga za druga tržišta osim RU. Iako imaju najviše igrača tamo, mislim da su propustili vlak za Ameriku, a i nije da EU nešto cijene.

Oni da uvedu Abramsa u trenutni tech tree kao tier 11, uspijeli bi ga napraviti lošijeg od IS-7.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice