World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.115.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nani_cropes kaže...

haha a jel ti se kad dogodilo da istovremeno ubiješ protivnika i on ubije tebe... meni je

inace.. kamikaze medalju dobijes uvijek kad rammas do smrti tenk veceg tiera... ja sam ju s is-4 uspio dobit :D

hah da ziher to mi se jos nije desilo , al ono jucer sam osto paf , onak gledam wtf...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Događale su mi se situacije da obadva istovremeno umremo...i sa rammanjem i sa time da smo obadva ispucali u isto vrijeme...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

heh puko sam od smijeha dok sam drajvao is3, i sad se ja i king tiger zaljepili jedan na drugog i udaramo ja na oko 5%hp ono oko 1% i udri, genijalalac tako sa 1m odluči kresnuti u mene HE, nije me poderala ali je tip sa splash dmg uspio napraviti na sebi kill i naravno ukrasti ga meni:-( ali nema veze šprdao sam ga ostatak partije lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 14:22 (sokre).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam da ta brojka uvelike varira, ali koliko otprilike partija dnevno odigrate? 5,10,15? {#} Zanima me jer me interesira jesam li tu jedini ovisnik {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 15:17 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo ja jucer odigrao nesto vise od 100+ partija... moram se zurit T34 otkljucat prije patcha... btw, jos 60k do T34 :)
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
16 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...
evo ja jucer odigrao nesto vise od 100+ partija... moram se zurit T34 otkljucat prije patcha... btw, jos 60k do T34 :)

tenk je živa nesreća, već treći dan rijetko sklopim jednu pravu partiju sa njim. ili me MM toliko mrzi ili sam rođen pod nesretnom zvijezdom. uglavnom bit će vrlo bolno doći do T30.

16 godina
neaktivan
a nije mi bio bas u planu igrat sam T34 al posto sam nacuo da bi patch trebao doc kroz 2 tjedna, mozda bi i stigao izgrindat T30, al ce mi lova bit upitna... morat cu prodat i is4 i t54 :/
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
Riker kaže...

Znam da ta brojka uvelike varira, ali koliko otprilike partija dnevno odigrate? 5,10,15? {#} Zanima me jer me interesira jesam li tu jedini ovisnik {#}

Jučer smo ja i kolega od 14:30 sve do 17:30 grindali svoje KV. Pauza od sat vremena i nastavili do 21 do CW-a i poslje CW-a nastavili do 22:15. Tako da nisi jedini :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
17 godina
neaktivan
World of Tanks

hahahah, pa vi ste ludi {#}  A ja mislio da sam neki ovisnik s prosjekom od 15-20 partija na dan..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

hahahah, pa vi ste ludi {#}  A ja mislio da sam neki ovisnik s prosjekom od 15-20 partija na dan..{#}

Too much free time on my hands {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

to je samo zato jer nas patch drzi neizvjesnima

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

igra se subota popodne i cijela nedelja,svaka nedelja,i svaki dan navecer...{#}

cak vec i cura zna da subotom "nemogu dugo ostat vani jer sam umoran"...{#} a ona veli "kaj jos ides na svoje tenkiće?"....pa naravno{#}

kak curi objasnit da je zivitno vazno izgrajndat t34 do patcha jer ce postat premium? i kaze da ju ne volim...ma volim zlato{#},al ne vise od besplatnog premium tenka{#} hvala bogu jos i besplatnog{#} a pozz i WeGe-ju{#}

i da subota je i dalje dan za izlazak,ali svih tenkova iz garaze,i to barem dvaput{#}  ipak ih imam 23{#} dok ubodem daily win ode dan{#} al u dobre svrhe{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

odi za 10 minuta na worldoftanks.eu i ulogiraj se da prihvatis pozivnicu za klan xD

Invitation to user EdgeBoy has been sent.

Xc
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 15:49 (MrXleader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unbeliever kaže...
a nije mi bio bas u planu igrat sam T34 al posto sam nacuo da bi patch trebao doc kroz 2 tjedna, mozda bi i stigao izgrindat T30, al ce mi lova bit upitna... morat cu prodat i is4 i t54 :/

nece za 2 tjedna sigurno jer samo test server bude priblizno 3x7 dana a jos nije ni najavljeno da patch dolazi,ak ce kasnit to ce biti prvi put u povijesti wg-a da najavljeno kasni,pobogu{#}{#}{#}

15 godina
MrXleader kaže...

odi za 10 minuta na worldoftanks.eu i ulogiraj se da prihvatis pozivnicu za klan xD

Invitation to user EdgeBoy has been sent.

a kak sad jos i to da curi objasnim,da imam klan?

opet ce bit da su mi neki nepoznati frajeri s neta vazniji od nje...{#}

a kaj ja mogu kad jesu..{#}{#} (tom cruise TOP GUN vs ckuck norris DELTA FORCE)

evo ne samo da je chuck norris uspio jednom izaci iz tenka u igri,nego se maskiran ubacio i u smajliche...a mislio sam da to moze samo tomkruz u M:Im kroz IMF i MMF

{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

reci srry ali moram ici europu zauzimat a prije toga nabavit tenk za to {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da se spominje neki patch...O kakvom se patchu točno radi? Kakve promjene donosi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Mirda 1 kaže...
pandza94 kaže...

Batmobile :)

Ja i Mirda odigrali par partija zajedno :D

Nevolim Francuze ali ovo je strašan tenk , ali tenk nije ništa bez odličnog igrača . BlackRain sve pohvale .

OP tenk! Brzi nego t50-2,udara jace nego moj object704 i lako ti je sa njime rasturat. Jedva cekam nerf za francuska govna!

Nije OP,nego je taman,što ti govori igrač koji ima T54,M46 i E-50 i sad 25tonca.
BatChata oneshota T6 arty,gun je nenormalno neprecizan iako je sužen do kraja,velika šansa za critical hitove i mala masa.

E-50 ga rammuje do smrti ako ćemo tako.Jedino je eventualno Lorraine OP,ali sve ostalo je balansirano!

WoT: BlackRainCRO
13 godina
neaktivan
Riker kaže...

Vidim da se spominje neki patch...O kakvom se patchu točno radi? Kakve promjene donosi?

americki T34 postaje premium umjesto njega dolazi m103,t30 ce biti zadnji na drugoj americkoj liniji TD a umjesto njega dolazi t110 kao heavy,kao i dolazak m18 hellcata,t28 prototype-a i jos par slicnih

Xc
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

7.2 early patch notes i novi crew skills

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Invitation to user Doxy has been sent. eto Doxy {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

Nije OP,nego je taman,što ti govori igrač koji ima T54,M46 i E-50 i sad 25tonca.
BatChata oneshota T6 arty,gun je nenormalno neprecizan iako je sužen do kraja,velika šansa za critical hitove i mala masa.

E-50 ga rammuje do smrti ako ćemo tako.Jedino je eventualno Lorraine OP,ali sve ostalo je balansirano!

Nije toliki OP, problem je što se ljudi još nisu prilagodili na njih. Ako se nađeš 1 na 1 s njima i uspiješ uć hull down, ne mogu ti ništa. 

Ownao sam jednog sa Batmana sa Pershingom na Kareliji, na onom brdu. Lik došao prije i krenuo prema dolje, ja u se zaletio u njega i ubrao hull down. 3 put me bouncao a ja njega samo punio u kupolu.

Samo takve situacije su rijetke. A 3-4 sam ih oneshootao sa M12. 

Uglavnom, nakon nerfa i kada se ljudi adaptiraju na takav stil, neće biti ništa extra.

Još uvijek mi je veći problem IS-7. To govno treba pod hitno nerfati.

15 godina
pitanje, 50% off je danas samo za frencuse tenkove?
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
World of Tanks

amx 13 75 i amx 13 90 samo

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo dvije zanimljive situacije, neznam da li je bug ili što već?

ostane mi 12 HP-a, tenk je u voznom stanju tj nije uništen ali ne mogu s njim upravljat jer mi veli da je posada mrtva.

druga situacija nije bug, na kraju borbe vidim da sam primio 150 pogotka :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 17:45 (Zeleni21).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zeleni21 kaže...

evo dvije zanimljive situacije, neznam da li je bug ili što već?

ostane mi 12 HP-a, tenk je u voznom stanju tj nije uništen ali ne mogu s njim upravljat jer mi veli da je posada mrtva.

druga situacija nije bug, na kraju borbe vidim da sam primio 150 pogotka :)

Ista stvar se i meni dogodila dok sam vozio tetrarcha.Ubili su mi svu posadu,a ostalo mi je 9hp i normalno kraj bitke.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
15 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...
Riker kaže...

ček a kada IS4 postaje tier 10? isto sa 7.2?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
nine kaže...
Unbeliever kaže...
Riker kaže...

Poslije 7.2 patcha dolazi patch 7.3 ali kasno poslije njega tad IS-4 prelazi u tier X i dobices drugi tenk za njega, za KV-a ces dobiti KV-1 i KV-2 ako imas otkljucanu i montiranu drugu kupolu i mislim da ce se i za KV-3 dobiti neki tenk(za KV-3 nisam siguran).

PRODAJEM ORIGIN ACCOUNT NA KOJEM JE BF:BC2 DELUXE EDITION(IMA SVE DLC-OVE AKTIVIRANE) 120 KN HITNO!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 18:12 (BAD_BOY01).
16 godina
neaktivan
nine kaže...
Unbeliever kaže...
Riker kaže...

U 7.3 patchu je revizija ruske linije, a taj patch ocekuj tek krajem ove godine :)

15 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...
nine kaže...
Unbeliever kaže...
Riker kaže...

U 7.3 patchu je revizija ruske linije, a taj patch ocekuj tek krajem ove godine :)

Nebih rekao da ce biti tako kasno ipak su to rusi {#}

PRODAJEM ORIGIN ACCOUNT NA KOJEM JE BF:BC2 DELUXE EDITION(IMA SVE DLC-OVE AKTIVIRANE) 120 KN HITNO!!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice