World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Da, ja sam ga prodao kad sam prešao na VK36, naravno da sam ga ponovno kupio i sliži mi, uz stugIII kao money maker.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako je ovaj m6 uspio tolko zapeti...ovaj bi trebao dobiti neku nagradu XD...Ali kako???? {#}

WTF??? WTF???
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 0:08 (Peacekeeper).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Skinuo sam ovaj sound pack:

Potpuno novi doživljaj,zakon stvar...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Imaš link za ovaj ciljnik i zar nisu rekli ubacit maternje jezike za tenkiste?

15 godina
neaktivan
zrimo kaže...
g12356 kaže...

Zašto materinji jezici?Ja sam odličan u engleskom,a dobar sam i u njemačkom...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
zrimo kaže...
g12356 kaže...

Bezveze mi je da mi u panzeru posada govori engleski, onalo bio bi bolji doživljaj, pa bila je jednom anketa i velika većina je glasala da se ubace maternji glasovi.

15 godina
neaktivan
zrimo kaže...
g12356 kaže...
zrimo kaže...
g12356 kaže...

Bezveze mi je da mi u panzeru posada govori engleski, onalo bio bi bolji doživljaj, pa bila je jednom anketa i velika većina je glasala da se ubace maternji glasovi.

Meni je bezveze eto da govori hrvatski,probao sam...i odmah vratio na engleski...onda sam jedno vrijeme imao Njemački...Volio bih naučit švedski,japanski i ruski...

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
zrimo kaže...
g12356 kaže...
zrimo kaže...
g12356 kaže...

Meni je bezveze eto da govori hrvatski,probao sam...i odmah vratio na engleski...onda sam jedno vrijeme imao Njemački...Volio bih naučit švedski,japanski i ruski...

Nisi me razumio, mislio sam maternji jezik tenkista, u mom slučaju znači da govore njemački u E-75, kakav hrvatski jedini ako ubace Hotchkiss H39

hr_tenk hr_tenk
16 godina
nev75 kaže...
Gajotres kaže...

Jučer sam ubio 5 francuza (AMX 12 i 13) u jednoj partiji s KV3.

Ti si neki zajeban borac {#}

Jok, jednostavni su za ubiti. 

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li tko kakvih iskustava, mišljenja i sl. o Sovjetskom T-50? Namjeravam preći s T-46 na njega. Specifkacije mu izgledaju vrlo solidne ali me zanima kako se ponaša u borbi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

to je scoiut sa kojim se zalijeces suicidalno na neprijateljsku bazu a ako neprijatelj ne cuva arty cesto ju pokoljes {#}

Xc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Ima li tko kakvih iskustava, mišljenja i sl. o Sovjetskom T-50? Namjeravam preći s T-46 na njega. Specifkacije mu izgledaju vrlo solidne ali me zanima kako se ponaša u borbi..

Odlican tenk,pogotovo ako ti leze brzi tenkovi.Sluzi za ownanje niskih tiera i sporo pokretnih velikih tenkova.Onaj 57mm top je odlican,samo se moras dovest u poziciju da pucas vece tenkove u guzicu ili bokove.

16 godina
neaktivan
Riker kaže...

T-50 i T-50-2 su ti manje vise scout tenkovi, ja osobno nisam igrao sa njima al ih matchmaking stavlja u cak +3 vece tirove tako da ces se cesto nac u hrpi tier 8-9 tenkova i nista ti drugo nepreostaje nego scoutat za arty :)

a i to ti je dead end ulica... nakon T-50-2 nemozes vise nikud.

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
16 godina

Pravi scout. Brz, pokretljiv, mala meta, ali nažalost preslabi top za bilo što ozbiljnije od kokanja neprijateljske artiljerije.

Nije baš toliko brz ko T-50-2 da se može izletit na ravnicu i jurit slalom kroz neprijatelja, ali pametnom vožnjom i iskorištivanjem terena se da preživjeti.

Najveća mana, kao što sam ranije napisao-slabi top.

Tipičan scout i potreban tenk na putu do T-50-2 koji je neprocijenjiv u pravim rukama.

Napomena: skok s njega na T-50-2 je dugotrajan (treba puno iskustva).

14 godina
neaktivan
World of Tanks

t50 je munja od tenka, zanese te to letenja po stazi, mislis da si neuhvatljiv, kad te samo lupi neko i odvali gusjenicu, nekad nakon toga pozivis i 5 sekundi ako imas srece:)
Imam ga i igram aktivno, uzivam u njemu, partije su kratke:)
kad igram sa njim imam taktiku da ganjam td i arty, ali samo su moji sa sigurnoscu ako su usamljeni, eventualno jos jedan tenk da cuva, ako ih je vise to je corav posao. Nema mi nista slade nego prici td-u pa lagano sa leda pucati, on se vrti da me rokne ali nema teoretske sanse da bude brzi:)
Ti trenutci su dosta rijetki ali imaju draz pa se isplati, sa njim nije bas mudro odmah krenuti, jer dok ti dodes do njihove baze tenkovi tek izlaze, najbolje otici na pola mape, u neki grm i biti tih, osmatrati put ako naide jak protivnik miruj i gledaj mu cijev, ako krene prema tebi bjeziiii:)
Kad se vec tenkovi rasporede, tuku se izmedu sebe, par ih je i poginulo tvoje je vrijeme da proletis ko munja jer vecina ima vece zanimacije od jedne male zujalice:)
Volim taj tenk.

Edit: zaboravih reci ono sto je kod njega mozda najbolje je njegova startnost, nevjerovatno brzo dode do velike brzine i ta okretljivost, vozio sam jos relativno brzih tenkova ali cim pocnes da skreces gubi 30% brzine, ovaj ide 50 i mota ko lud lijevo desno, ako uvedu fiziku bit ce tesko jer ce vjerovatno proklizavati na mokrom:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 13:52 (Delta).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Batmobile :)

Ja i Mirda odigrali par partija zajedno :D

:) :)
WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 14:45 (pandza94).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Svaka cast, ja sam krenuo sa tim francuzima al zapeo kod tier 4 i medium i hevi, mukaaaa ih je igrati, morat cu skupit free xp sto vise da to proguram nekako, cime mi se kasnije dobri.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Unbeliever kaže...
Riker kaže...

I... nakon T-50-2 nemozes vise nikud.

Tek sam sada to uočio {#} Hm, onda da idem na T-28? Ne ostaje mi ništa drugo...

16 godina
neaktivan
ovisi o tebi najvise, ja sam prvo krenuo tom linijom t-28, kv pa sam se zasitio KVa i prosao na mediume, dosao do T54 i onda se vratio na KVa
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
14 godina
pandza94 kaže...

Nevolim Francuze ali ovo je strašan tenk , ali tenk nije ništa bez odličnog igrača . BlackRain sve pohvale .

14 godina
World of Tanks

jel ima ko kakav link za sound pack...

hvala

poz

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

KV-a volim više nego KV-3

Premium je u pitanju Premium je u pitanju
Bolja kvaliteta

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 20:55 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam odigrao savrsenu partiju u T29, meni mozda i najbolju. Ubio sam ih 5, primio sam ukupno 20 hica, i na kraju sam dobio Steel Wall ( kojeg u T29 strasno cesto dobijem ) i Sniper. Dobio sam 1100 exp i 30000 credita.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...
pandza94 kaže...

Nevolim Francuze ali ovo je strašan tenk , ali tenk nije ništa bez odličnog igrača . BlackRain sve pohvale .

OP tenk! Brzi nego t50-2,udara jace nego moj object704 i lako ti je sa njime rasturat. Jedva cekam nerf za francuska govna!

Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Sad sam odigrao savrsenu partiju u T29, meni mozda i najbolju. Ubio sam ih 5, primio sam ukupno 20 hica, i na kraju sam dobio Steel Wall ( kojeg u T29 strasno cesto dobijem ) i Sniper. Dobio sam 1100 exp i 30000 credita.

Ne kontam kako USA tenkovi dobiju stell wall isto kao ja u JT ili objectu.Idioti te gadaju u kupolu? lol

Hajdučko Srce
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Zuja007 kaže...

Ne kontam kako USA tenkovi dobiju stell wall isto kao ja u JT ili objectu.Idioti te gadaju u kupolu? lol

da presmijesno, americka govna mores kamenom probit, presmjesno..

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Zuja007 kaže...

pa nije to tako tesko opet dobit steel wall... hull down i magic will happen'... kolko sam puta samo dingao udarce od Jtigera, objecta, is4, e75, t30, is7

16 godina
neaktivan

Ma mene oduševljava razina kulture nekih članova foruma i podcijenjivački odnos. U smislu "ja sam uber ovo i ono, a svi drugi su idioti, moroni, kreteni i sl. Pa dajte malo prikočite ljudi, možda je riječ samo o klincima, ali u svakom slučaju radi se o kroničnom nedostatku elementarne kulture.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer mi se desila jedna zanimljiva situacija , igram sa Hetzer-om i 1 na 1 idem sa Stug-om

i sad i on i ja ostali na oko 6-10 hp i idemo jedan na drugog i sudarimo se i jedan drugog unistimo {#}

i da posmrtno sam dobio medalju kamikaza

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

haha a jel ti se kad dogodilo da istovremeno ubiješ protivnika i on ubije tebe... meni je

inace.. kamikaze medalju dobijes uvijek kad rammas do smrti tenk veceg tiera... ja sam ju s is-4 uspio dobit :D

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice