Vjerojatno zbog dernjave losih igraca (koji su do sada gadali bilogdje i dokrajcivali jedva prezivjele izmedu ostalog) da nema toliko para na koliko su navikli (odnos ukupan dmg/odigrane bitke u statistici je okvirno pokazatelj, ispod 1 je lose). Naviknut ce se na 'utjesne nagrade', ili ce poceti bolje igrati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes to i s Aslain's (npr. uz hp vrijednosti ima i postotak drzeci alt, ali koristan je i zbog bojanja, pogotovo onima koji neznaju oznake jos, i jer je brzo pregledno kod ucitavanja bitke - zuti su mediumi, narancasto heavy, plavo td, zeleno skaut i ljubicasto su arty.)
edit:
Nadam se da vecina vas koji dodajete modove koristi barem JSGME zbog jednostavnosti i nemogucnosti da se zezne igra te slicnih ocitih razloga -.-
Btw, isprobao sam danas onaj battle recorder. Zakon stvar! Spremi cijeli match u file od 500 kb, kojeg onda možete poslje pogledat ili poslat frendovima (ili kasnije snimit video). Like-am to totalno! :D
*___*
koji premium tenk do 840 golda?i kolika je prosjecna zarada sa recimo churchillom,t14,t-25 ili matildom? Hvala unaprijed svim korisnicima ovih tenkova
koji premium tenk do 840 golda?i kolika je prosjecna zarada sa recimo churchillom,t14,t-25 ili matildom? Hvala unaprijed svim korisnicima ovih tenkova
nisam korisnik tih tenkova,ali sam siguran da ti se ne isplati kupovina tih tenkova.jedino kaj ti se isplati(po meni) je kupovina tenka od 7500 golda!
ma od onih kodova mi je ostalo 840 golda,a sa kv i pz iv mi je cak mizerna zarada ,a ako mi je netko voljan dati jos 7 000 golda za type-a samo naprijed
ma od onih kodova mi je ostalo 840 golda,a sa kv i pz iv mi je cak mizerna zarada ,a ako mi je netko voljan dati jos 7 000 golda za type-a samo naprijed
Uzmi sebi premium.
Djele bonus kodove :)
https://www.facebook.com/dadi.playground
Admini ovo NIJE oglašavanje :)
Samo kažem da ima free kodova :)
Ja ih ne vidim?
ma sa ovim patchem se bas i ne isplati a do tier V barem tier V premiumi imaju najfer matchmaking,a i puno mi premiuma ako mi iznenada nes iskrsne ovako imam finu zaradu,i trazio sam misljenje o tenkovima a ne sta da napravim sa goldom
Djele bonus kodove :)
https://www.facebook.com/dadi.playground
Admini ovo NIJE oglašavanje :)
Samo kažem da ima free kodova :)
Ja ih ne vidim?
dijele ih u nagradnoj igri svaki dan
Sherman je dobio nekakav mali derp gun, sličan KV-ovom...sviđa mi se :D :D :D
Evo i ja danas kupio Humela ... svi kukaju za arty ... ne isplati se, muka ziva ... pa iso i ja da probam, bio mi otkljucan pa zasto ne ...
Defeat
Battle: Fjords 21. prosinca 2011. 21:49:45
Vehicle: Hummel
Experience received: 393
Credits received: 35.292
Repairs:
Vehicle Hummel repaired successfully. You have spent Credits: 1.840
Purchased:
The ammunition on vehicle Hummel resupplied successfully. You have spent Credits: 5.600
i to je neki prosjek ... bude i vise a bude i par k kredita manje ... al ne kontam zasto se ne isplati, je imam premium, mozda zato ... jednostavno neko novo iskustvo, vise nikad necu psovat arty sto ne puca :)
I koji od ova dva ime veći domet?
16 | Wespe |
---|---|
0 | Sturmpanzer |
upravo mi is4 bouncal 2 granate,jednu sprijeda,jednu bok,gusjenica.
big deal ak pucam iz bl10 i potrosil na njega 2 zlatne granate koje cuvam za t95.
ima to kakve veze sa patchem ili ekipa ima cheat neki...jer smisla nema... prva je mogla zavrsit u kupoli ali druga nikako...na 30 metara od mene okrenut bocno
big deal ak pucam iz bl10 i potrosil na njega 2 zlatne granate koje cuvam za t95.
ima to kakve veze sa patchem ili ekipa ima cheat neki...jer smisla nema... prva je mogla zavrsit u kupoli ali druga nikako...na 30 metara od mene okrenut bocno
meni dinguje kv i panter 2 bl10.promasi nemoguce ili pogodi za 0 dmg.strasan top kad pogodi..... zao mi je sto sam prodao JT. tek sad cjenim njegov top i to sto se brzo okrece.object se okrece kao slon
ovaj Ausf B mi se sve više sviđa, sam ostanem defendati bazu dok se naši "partizani" zaletili kao muhe bez glave na njihov cap
i hop na desnom flanku stvore se T95(100% HP), Tiger II(90% HP), Type 59(50% HP) i Panther(50% HP)
Da stvar bude bolja, epski fajt nisam imao do sad u životu skriven iza stijene....
T95 ...3 puta opalio na mene, 3 puta bouncalo :) ja sam njemu skinuo oko 35% HPa + oštetio top jer mu je reload postao nešto predug
Type59 sam ubio, Panthera također, Tigera II sam skinuo na 50% i onda su me dokrajčili ali su naši svejedno uspješno cappali
dobio sam 62.000 kredita i onaj multiplikator x5, ukupno 5380 expirencea
ne loše :)
Mene je prekjučer ferdi sa 125 gađao bočno u KT i dva puta dingao i poginuo u međuvremenu bio je možda na 20 metara i ne znam kako je to uspio.
Mene je prekjučer ferdi sa 125 gađao bočno u KT i dva puta dingao i poginuo u međuvremenu bio je možda na 20 metara i ne znam kako je to uspio.
odbilo mu se u glavu :))))))
Evo i ja danas kupio Humela ... svi kukaju za arty ... ne isplati se, muka ziva ... pa iso i ja da probam, bio mi otkljucan pa zasto ne ...
Defeat
Battle: Fjords 21. prosinca 2011. 21:49:45
Vehicle: Hummel
Experience received: 393
Credits received: 35.292
Repairs:
Vehicle Hummel repaired successfully. You have spent Credits: 1.840
Purchased:
The ammunition on vehicle Hummel resupplied successfully. You have spent Credits: 5.600
i to je neki prosjek ... bude i vise a bude i par k kredita manje ... al ne kontam zasto se ne isplati, je imam premium, mozda zato ... jednostavno neko novo iskustvo, vise nikad necu psovat arty sto ne puca :)
S hummelom se da bit u plusu i bez premiuma (cca 10k credita po pobjedi), ali probaj tako nešto sa GW Pantherom...
Dajte ljudi neke nagradnjače da skupim još 5500 zlata pa kupim typea 59 i miran :-)
Taj t59 je pre žestok mony maker.
Taj t59 je pre žestok mony maker.
Yup, legendaran money maker :D
Frend iz klana je u jednoj bitci dobio oko 90k creditsa, naravno imao je premium ali svejedno bi dobio neku sličnu svotu. S obzirom na zaradu, municija i popravci nisu skupi.
moze preporuka jedna.... s kojim tenkom mi se najvise ispati igrati za dobivanje para??? imam samo 903 golda... pa me zanima dal da uzmem neki premium tenk ili da igram s nekom peticom ili sesticom??
trenutno imam ovo otvoreno:
njemci:
-5: pz3/4 , pz4, humel i stug3
-6: vk3002p i jagdPz 4
sad
-5: T1
-6: M6
sssr:
-5: KV
-6: KV3
moze preporuka jedna.... s kojim tenkom mi se najvise ispati igrati za dobivanje para??? imam samo 903 golda... pa me zanima dal da uzmem neki premium tenk ili da igram s nekom peticom ili sesticom??
trenutno imam ovo otvoreno:
njemci:
-5: pz3/4 , pz4, humel i stug3
-6: vk3002p i jagdPz 4
sad
-5: T1
-6: M6
sssr:
-5: KV
-6: KV3
za pare koristi arty i KV.odlični moneymakeri
Ovo šta je kolega rekao je dobro,ali meni je i pz4 dobar,samo koristi hull down poziciju i l-70 top(iako neki su i sa onim 10.5 dobro zarađivali,ali ja neznam kako).
Recimo ga kupim njemački T-25 i igram s Premiumom.
Kako on nosi zaradu u iskustvu i kreditima?
hvala
Malo da se hvalim :P
Slabo...
Ovo sam već postao, al eto:
http://i179.photobucket.com/albums/w292/koberko/IS3_rekord.jpg
http://i179.photobucket.com/albums/w292/koberko/IS3_rekord2.jpg
(oba rezultata sa IS3, a to su mi po količini XP-a i killova do sad najbolji rezultati)
P.S. XP je bez double i sl...
Ovaj novi update je uzas...sa pzkpfw 38 (t) se nemože ništa uništit -.-...