World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.237.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zaja kaže...
shady1024 kaže...
...

Pa imao si ove kodove,ukupno 5-6 dana premiuma.Moga si izgrindat sta si htio. Ja izgrindao od SU 100 do ISU 152,jos mi ostalo 30k expa do BL10.

Cini se meni da ja ne provodim dovoljno vremena pred igrom {#},na dan premiuma potrosim 3-4h igranja max

15 godina
neaktivan

Kakvih sve likova ima u ovoj igri pa to je uzas, jbt slucajno opalim u zid od kuce i neka budala se okrene i ubije me, kao jer sam navodno pucao u njega a on stoji 15m od tog zida.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Hebem ti sve light tenkove u igri i njubare koji ih voze. Teman im pase stil,samo se zaleti u zadnju liniju eventualno ubiji jedan arty i eto.{#}{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Igraj sa derp topom i HE grantama.

Probat ću, btw koliki je domet 10,5cm StuH 42 L/28 topu? (tako da ne pucam bezveze)

15 godina
Koliko mene tek arty nervira,pa kad ih je 3 na jednoj strani? Pa ta smeca samo cekaju odvalit na heavye,pa eto neka ih light tenkovi malo spuste na zemlju...
This post is signed by Ivanoile
17 godina
ivanoile kaže...
Koliko mene tek arty nervira,pa kad ih je 3 na jednoj strani? Pa ta smeca samo cekaju odvalit na heavye,pa eto neka ih light tenkovi malo spuste na zemlju...

Gle, light tank uleti u bazu jer mu je to posao...

a to što ima po 5 artya u teamu to je kriv samo balans igre nikako igrač (kao meni jučer na RedShireu), 5 artya u mom timu, 5 u suparničkom..klanje totalno

evo jučer navečer smijeh totalni, Himmelsdorf..u našem teamu GW Typ E + GW Tiger

pogodi koliko su dugo bili živi nako početka matcha? :)

16 godina
Zaja kaže...

Gdje sam napisao da udara kao t92? Ne pise negdje zato ne rise.

Zaja kaže...

Nemam 261 ali jedanko dobro udara sa HE kao isvaki drugi tier8 arty.

Sad ćemo se još i glupim praviti?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

od premium tenkova najviše zarađuje lowe a onda type59. ja sam sa typom i premium acc u 13 sati igre zaradio 3 i pol miljona.tako da mislim da je premium tenk neophodan za razvoj do tier x tenka.

što se tiče arty-a rus je najprecizniji, a amer radi najviše splash demagea, švabo je kombinacija njih dva. u CW obavezno arty puca zlato.

0 0 hvala 0
17 godina

Ima dosta (pretpostavljam pocetnici vecinom) ovakvih komentara i tema na wot forumu o artiljeriji, i zaista bi igrac tenka, pogotovo ovakvi koji "mrze spg", trebao igrati i sa spg i light tenkovima, korisno je nauciti sto sve artiljerija moze pokrivati i gdje ne moze gadati dobro/nikako, koliko mu je reload itd.

Prije koji dan jedan takav je izjavio da nece igrati jer su 2 spga, gw type e i gw tiger, u timu i pilio minutama litanije o istom - napravio sam glupost (iznimka) i otisao sa type E da me ubiju na brdu, pricekao da se prebacim na e75 od tog lika i gledao kako igra..ostao je sam na kraju jer se skrivao u bazi iza kamena, i od 10 pucnjeva pogodio je jednom e50 na kakvih 50m, i izgubio.

Mah, anyway, ipak vecina bitaka se izgubi zbog ne-timske igre.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

maximalni domet svih topova u igri je 720m nakon toga granata nestaje a več nakon 600m je učinak svega 20%

rusi na daljinu prebacuju tako da je moguče sa KV i 152 topom na 420m pogodit nepokretan tenk tako da se gađa ispod same mete, i s tim tenkom je moguče ubit i mausa. ameri podbacuju a švabe su najprecizniji.

0 0 hvala 0
14 godina
e bome ja sam sa m6 i zadnjim topom solidno snajpal
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
ivanoile kaže...
Equipment ce vam bit prodan po cijeni po kojoj ste ih kupili,tako da nema zarade...

ubit cu nekog....

ma glupost... mislis da ce oni pamtit za svakog po kolko je kupio koju opremu...

znaci recenica glasi: Note: Installed equipment and modules in depot for the vehicles affected by the revisions will be sold at their buying price.

sto bi uglavnom trebalo znaciti da ce oprema zajedno s modulima biti prodana po kupovnoj cijeni, zbog tog sto kad bi bila prodana u pola cijene kao sto se moze inace prodati, igrac bi bio ostecen.. zato sad ce bit prodana po onim kupovnim cijenama... no naravno ak vi sad kupite opremu u pola cijene, a bit ce prodana po punoj cijeni, ocito da je to nacin lake zarade

bas ce oni sad pamtit ko je po kolko kupio opremu... isto ko s tenkovima... kad kupite neki tenk na akciji u pola cijene... odigrate s njim, prelazite na jači, i prodajete ga... dal ce bit prodan po nesto umanjenoj cijeni od one po kojoj ste ga kupili ili one kolko inace kosta 

logičnije objašnjenje, zar ne? kapiš? :D

★★★★★☆
15 godina
nani_cropes kaže...
Ziga kaže...
ivanoile kaže...
Equipment ce vam bit prodan po cijeni po kojoj ste ih kupili,tako da nema zarade...

ubit cu nekog....

ma glupost... mislis da ce oni pamtit za svakog po kolko je kupio koju opremu...

znaci recenica glasi: Note: Installed equipment and modules in depot for the vehicles affected by the revisions will be sold at their buying price.

sto bi uglavnom trebalo znaciti da ce oprema zajedno s modulima biti prodana po kupovnoj cijeni, zbog tog sto kad bi bila prodana u pola cijene kao sto se moze inace prodati, igrac bi bio ostecen.. zato sad ce bit prodana po onim kupovnim cijenama... no naravno ak vi sad kupite opremu u pola cijene, a bit ce prodana po punoj cijeni, ocito da je to nacin lake zarade

bas ce oni sad pamtit ko je po kolko kupio opremu... isto ko s tenkovima... kad kupite neki tenk na akciji u pola cijene... odigrate s njim, prelazite na jači, i prodajete ga... dal ce bit prodan po nesto umanjenoj cijeni od one po kojoj ste ga kupili ili one kolko inace kosta 

logičnije objašnjenje, zar ne? kapiš? :D

Ne,jer prema vama svima kada sam na akciji kupio T-34,mogao bi prodat za isto onoliko koliko sam ga kupio? 

Neznam nije tocno al,ovako: sad T-34 kosta oko 250000 ,na akciji na kojoj sam ga kupio je bio 125000. E sad nakon 3 tjedna,ja sam njega isao prodat i dobio bi sa prodajom oko 60000 .Sjecam se toga,ista stvar za Camo net. Tako da tvoja tvrdnja tko ce sve to pamtit nije bas tocna.

15 godina
neaktivan

ja se i dalje drzim svoje tvrdnje :D jedan od razloga za to mi je što imam dvije camo mreže u depou... jedna je kupljena po normalnoj cijeni 100k, a druga za 50k na istoj ovakvoj prosloj akciji... normalno da nije sad da jednu mogu prodat po 25k drugu po 50k... sad obje mogu prodat po 25k... ali kad prođe akcija moci cu ih prodati obje po 50k...  e sad ako ja stavim bilo koju od tih mreza na kv kad bude update vezan za njega dobit cu 100k jer tolko kosta... tolko je njezina kupovna cijena... kapiš?

ako nebih dobio 100k bio bih oštećen tako što bi moja mreža nestala i bila prodana, a ja je trebam pa bi je morao ponovo kupiti... a kolko ona košta... 100k naravno... ako bi dobio kao nadoknadu za nju 50k  samo zato jer sam je tolko platio, meni oprema svejedno treba i ja cu je morat platit 100k pa je ocito da gubim 50k.. u tome je poanta

nemora biti da je potpuno isto i s tenkovima ali stvarno besmisleno zvuči da pamte ko je kolko platil koji tenk... inače ne vjerujem da si dobio 60k za t-34 kad sam ja svojeg prodao za 155k

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi ba, imal dje golda ba?   :P :P :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zaja kaže...

Gdje sam napisao da udara kao t92? Ne pise negdje zato ne rise.

Zaja kaže...

Nemam 261 ali jedanko dobro udara sa HE kao isvaki drugi tier8 arty.

Sad ćemo se još i glupim praviti?

Da zavrsimo sa ovim: Sve tier 8 arty su dobre na svoj nacin. Ja sa 261 nebi stalno koristio AP i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 20:28 (Zaja).
15 godina
Nani: Ja sam rekao otprilike za cijenu T-34.
Ako mi ne vjerujes ,pitaj na WoT forumu.
17 godina
World of Tanks

Što je s tim JagdPz IV drekom?????????????

10,5cm top, HE granate.... sretnem Tier V tenk, pogodim ga na 20 metara u bok..direktan pogodak 0HP DMG?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je užitak igrati s VK3002DB-om, nisam mu stavio ništa osim radija i onog najslabijeg topa (onaj koji je istog kalibra kao i stock) i svejedno je zabavan za igranje. Sad sam maloprije kupio gusjenice pa idem na kupolu, oba gana već istražena :D I onda još samo motor pa idemo na Pantića i Tigera.

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nema više živciranja, prodao sam Jagdrek IV

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nema više živciranja, prodao sam Jagdrek IV

Idi na rusku TD liniju. Jako su zabavni za igrat.

17 godina
neaktivan

šteta nisi probo ferdinanda

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ferdo je priča za sebe!{#}

Jagdpanther 105mm top,reload time 6.8 sec {#}

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MaXXtro kaže...

šteta nisi probo ferdinanda

Ništa od toga jer sam na VK4502A i još 75.000 expa do VK4502B

Nemam vremena igrat druge grane...

17 godina
Proz0r kaže...

Kakav je užitak igrati s VK3002DB-om, nisam mu stavio ništa osim radija i onog najslabijeg topa (onaj koji je istog kalibra kao i stock) i svejedno je zabavan za igranje. Sad sam maloprije kupio gusjenice pa idem na kupolu, oba gana već istražena :D I onda još samo motor pa idemo na Pantića i Tigera.

E a kada se onda razočaraš s Panterom ali se opet preporodiš s Panter II.

17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:36 (JozicA).

0 0 hvala 0
17 godina
JozicA kaže...

al ovaj KV i top od 152mm cuda rade ... jedan pogodak i over ...

hajde vojniče reci koliki ti je Hit Rate s KVom? :)

13 godina
nani_cropes kaže...

ja se i dalje drzim svoje tvrdnje :D jedan od razloga za to mi je što imam dvije camo mreže u depou... jedna je kupljena po normalnoj cijeni 100k, a druga za 50k na istoj ovakvoj prosloj akciji... normalno da nije sad da jednu mogu prodat po 25k drugu po 50k... sad obje mogu prodat po 25k... ali kad prođe akcija moci cu ih prodati obje po 50k...  e sad ako ja stavim bilo koju od tih mreza na kv kad bude update vezan za njega dobit cu 100k jer tolko kosta... tolko je njezina kupovna cijena... kapiš?

ako nebih dobio 100k bio bih oštećen tako što bi moja mreža nestala i bila prodana, a ja je trebam pa bi je morao ponovo kupiti... a kolko ona košta... 100k naravno... ako bi dobio kao nadoknadu za nju 50k  samo zato jer sam je tolko platio, meni oprema svejedno treba i ja cu je morat platit 100k pa je ocito da gubim 50k.. u tome je poanta

nemora biti da je potpuno isto i s tenkovima ali stvarno besmisleno zvuči da pamte ko je kolko platil koji tenk... inače ne vjerujem da si dobio 60k za t-34 kad sam ja svojeg prodao za 155k

Na prošloj akciji sam kupio StugIII u pola cijene, i po istoj cijeni sam ga prodao, no međutim nije bilo nikakve napomene o tome po kojoj cijeni če se prodavati. Ovdje je navedeno da se prodaja vrši po nabavnoj cijeni.

A što se tiće o tome da bi pamtili tko  je po kojoj cijeni kupio što, zar je njima problem programirati server da radi obračun kredita kako oni žele. Ne treba nitko ništa pamtiti.

14 godina
aaa vec misec dana nikako da kupim t-29. nemam ni kinte
AMD u <3 Intel u 8===3
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sherman i deri ,ili nes drugo

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail: