World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
m4r1ju4n kaže...
DrNasty kaže...

Ma možeš zaraditi sa standardnim accountom ako je dobra partija (damage high je dao scrnshot). Isto tako, možeš biti u minusu i sa premiumom ako je loša partija. Stvar je koliko imaš kojih partija. Uz visok hit ratio (dobar igrač), zarada će biti veća i grind brži. No, lukavo su oni to tweakali, dok god imaš tier iznad za grindati, ide nekako.

stoji ono što je napisao i damage high i ti mada uvijek postoji onaj fatalan ali. bilo je lijepo na patchu 0.6.5. igrati sa teškim tenkom i unatoč činjenici lošeg omjera pobjeda i poraza zarađivalo se kredita. od novog patcha se nakupilo kretena kojima je rush odlična taktika ili tupana koji sa srednjacima obožavaju kempati u blizini baze bez imalo izviđanja kako bi pomogli svojim teškašima i artiljeriji.  nekada sam dobijao svaku drugu ili treću partiju, a od patcha 0.6.6. pobijedim sa tigrom pobijedim svaku sedmu ili osmu partiju zbog kretena u timu. danas na rudnicima sam doživio pravi masakr te unatoč činjenici da sam uništio ferdinanda i oštetio dva tenka završio sam u debelom minusu jer je rezultat bio 2:15. nekako me čisto strah uzeti kraljevskog Tigra pa ću još jedno duže vrijeme igrati sa običnim Tigrom jer nisam načisto da ću gubitke moći nadoknađivati sa GW Pantherom i M41.

Pa ja sam sa gw pantherom i gw tigrom zaradio 4 milijona u 5-6 dana.samo ti guraj gw panthera,pusti tigra.

14 godina
neaktivan
Ljudi kako da sa 10 zlata premjestim opremu koja je zakljucana?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li moguće da matchmaking u obzir uzima sposobnost igrača da igra dobro?Tj. da uzima u obzir to kakve su igračeve statistike i slično i onda najbolje igrače stavlja sa najgorima a one srednje dobre u isti tim?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
paci kaže...

Konacno {#}

Također {#}

pred mene i 2 heavya ko ovce, samo ravno pred mene i 2 heavya ko ovce, samo ravno

g12356 kaže...

Je li moguće da matchmaking u obzir uzima sposobnost igrača da igra dobro?Tj. da uzima u obzir to kakve su igračeve statistike i slično i onda najbolje igrače stavlja sa najgorima a one srednje dobre u isti tim?

Misliš zato što si uvijek s noobovima? {#}

potpisujem se
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...
paci kaže...

Konacno {#}

Također {#}

g12356 kaže...

Misliš zato što si uvijek s noobovima? {#}

Pa nekad mi se dogodi da ima 7 noob teamova za redom...A ja u posljednje vrijeme redovito igram dobro,ne uber ali dobro.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
g12356 kaže...

Moguće je to implementirati, ali se statistika igrača trenutno ne uzima u obzir.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
World of Tanks

kada je dodatna oprema poskupjela npr ventilacija je kostala 75 000 a sad kosta 150 000

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
franciskod kaže...

kada je dodatna oprema poskupjela npr ventilacija je kostala 75 000 a sad kosta 150 000

To je bilo sniženje, oduvijek je takva cijena.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo su vam najčešće primjedbe i zahtjevi igrača na Gamescomu:

- pritužbe na "fiksiranje" E-serije

- traženje nerfanja sovjetskih tenkova

- zahtjevi za poboljšan match-making sustav

- i uvođenje tier restrikcije u CW

Sa svim ovim se u potpunosti slažem, tako da je igra kod mene na privremenom čekanju dok barem nešto od ovih logičnih zahtjeva ne prihvate i dignu dupe iz love i počnu nešto konkretno popravljat a ne samo koristit ono svoje lincencirano soon.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 12:14 (zrimo).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

"Working as intended."

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ovo su vam najčešće primjedbe i zahtjevi igrača na Gamescomu:

- pritužbe na "fiksiranje" E-serije

- traženje nerfanja sovjetskih tenkova

- zahtjevi za poboljšan match-making sustav

- i uvođenje tier restrikcije u CW

Sa svim ovim se u potpunosti slažem, tako da je igra kod mene na privremenom čekanju dok barem nešto od ovih logičnih zahtjeva ne prihvate i dignu dupe iz love i počnu nešto konkretno popravljat a ne samo koristit ono svoje lincencirano soon.

Slazem se i ja ali osim sa serijom E koja je po meni dobra.Jos samo nek poprave Jagdtigera i ja sretan.

14 godina
neaktivan
Neka dobra dusa da da besplatan svjet....
Hocu prebacit ramer sa kv3 na kvIS i kad u garazi na ikonici izaberem ramer imam samo opciju unistit, kako da dodjem do opcije za platit 10 zlata za demauntat isti????
16 godina
BIPS kaže...
Hocu prebacit ramer sa kv3 na kvIS i kad u garazi na ikonici izaberem ramer imam samo opciju unistit, kako da dodjem do opcije za platit 10 zlata za demauntat isti????

kupiš zlato i deri :D

14 godina
neaktivan
BIPS kaže...

moras imat 10golda odes na taj modul kliknes i scroll-as skroz na dno

15 godina
World of Tanks

Ja bih uveo svakih tjedan dana IQ test.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Nebi s IQ testom nis rijesio, objasnjenje bi glasilo:
Postovani Vas IQ test je vrlo nizak ali za 1832 golda zanemariti cemo taj nemili podatak, te ako uplatite danas, na Vaseg Lowea cemo ugraditi jaci top da budete konkurentni...
16 godina
World of Tanks

Našao sam na adroid marketu zanimljivi app:

https://market.android.com/details?id=lv.codeff.tankswiki&feature=search_result

Prikazuje sve podatke o tenkovima i igračima...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Ja bih uveo svakih tjedan dana IQ test.

slažem se jer imam gold pretplatu na timske igrače amputiranog mozga. nešto poput battlesensea, makar je taktika u ovoj igri toliko pojednostavljena da i igračima sa žicom između ušiju može biti jasna.

15 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Nebi s IQ testom nis rijesio, objasnjenje bi glasilo:
Postovani Vas IQ test je vrlo nizak ali za 1832 golda zanemariti cemo taj nemili podatak, te ako uplatite danas, na Vaseg Lowea cemo ugraditi jaci top da budete konkurentni...

Upravo tako {#}

16 godina
World of Tanks

Jbate, aktivirao ovaj one-day premium kaj smo dobili...lako tako igrat..:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Par trenutaka poslje naletio je maus i zivio je 15 sec{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

U kojem si ti to savezu?

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
World of Tanks

počeo igrat s VK da istražim motore jer ce mi trebat na jagdpantheri i da ga se nakon toga riješim...

al kak da ga se riješim nakon ovog :D

Victory!
Battle: Karelia 20. kolovoza 2011. 15:22:09
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 1.282
Credits received: 30.893
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal, Reaper

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
Zaja kaže...

U kojem si ti to savezu?

Hebenom {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Isteka mi premium i mislio sam da necu moc igrat sa gw tigrom ali sam se prevario{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovdje možete pogledati borbe između WoT developera i Panzerknackera, njemačkog tima koji je nedavno pobijedio u The Drill Championshipu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:40 (deadman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kako aktivirat one-day premium ?? dali je to još uvjek moguče napravit ili je prošla baka sa kolačima...

0 0 hvala 0
16 godina
Frfa kaže...

kako aktivirat one-day premium ?? dali je to još uvjek moguče napravit ili je prošla baka sa kolačima...

Moguće je do 22.

Posjetišovu stranicu i ulogiraš se.

Stisneš "Use promo code" u desnom izborniku i u polje upišeš "WOT1YEAR" (bez navodnika) i stisneš Submit.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Moguće je do 22.

Posjetišovu stranicu i ulogiraš se.

Stisneš "Use promo code" u desnom izborniku i u polje upišeš "WOT1YEAR" (bez navodnika) i stisneš Submit.

hvala za info

15 godina
neaktivan
World of Tanks
CW i protiv nas igra 13xIS-7, T-30 i IS-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice