Ma možeš zaraditi sa standardnim accountom ako je dobra partija (damage high je dao scrnshot). Isto tako, možeš biti u minusu i sa premiumom ako je loša partija. Stvar je koliko imaš kojih partija. Uz visok hit ratio (dobar igrač), zarada će biti veća i grind brži. No, lukavo su oni to tweakali, dok god imaš tier iznad za grindati, ide nekako.
stoji ono što je napisao i damage high i ti mada uvijek postoji onaj fatalan ali. bilo je lijepo na patchu 0.6.5. igrati sa teškim tenkom i unatoč činjenici lošeg omjera pobjeda i poraza zarađivalo se kredita. od novog patcha se nakupilo kretena kojima je rush odlična taktika ili tupana koji sa srednjacima obožavaju kempati u blizini baze bez imalo izviđanja kako bi pomogli svojim teškašima i artiljeriji. nekada sam dobijao svaku drugu ili treću partiju, a od patcha 0.6.6. pobijedim sa tigrom pobijedim svaku sedmu ili osmu partiju zbog kretena u timu. danas na rudnicima sam doživio pravi masakr te unatoč činjenici da sam uništio ferdinanda i oštetio dva tenka završio sam u debelom minusu jer je rezultat bio 2:15. nekako me čisto strah uzeti kraljevskog Tigra pa ću još jedno duže vrijeme igrati sa običnim Tigrom jer nisam načisto da ću gubitke moći nadoknađivati sa GW Pantherom i M41.
Pa ja sam sa gw pantherom i gw tigrom zaradio 4 milijona u 5-6 dana.samo ti guraj gw panthera,pusti tigra.