Jel te skinove onda kad ja stavim vide svi u igri (prepostavljam da vide skin samo na mojem tenku dok ja vidim na svim tenkovima skin koji sam ja stavio)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A to nejde pod exploit ?
Jucer sam poceo igrat igricu i trenutno igram sa njemackim tenkovima.Dali da bolje igram sa svim tenkovima(3 drazave)ili samo sa njemackim.I sada imam Light tenk 35 kad cu pocet dobivati vise kredita nakom misija?
Hvala..
Jucer sam poceo igrat igricu i trenutno igram sa njemackim tenkovima.Dali da bolje igram sa svim tenkovima(3 drazave)ili samo sa njemackim.I sada imam Light tenk 35 kad cu pocet dobivati vise kredita nakom misija?
Hvala..
ja igram i rusku i njemacku stranu. s americkim nemam vremena a i ne svidjaju mi se
Je li još vrijedi ono pravilo da možemo ubit teamkillera bez sankcija?
Meni danas oduzelo kredita i exp zbog toga
Je li još vrijedi ono pravilo da možemo ubit teamkillera bez sankcija?
Meni danas oduzelo kredita i exp zbog toga
Pa onda ocito ne vrijedi.

Kad se to dogodi? Nekidan je lik ubia 3 svoja i nije ništa bilo.
Moze kakav link za hitzones skin?
Nalazim tu neke ali pokazuje samo na nekim tenkovima.
to sam linka ti je dovoljno.sta bit skin za lepoarda ti ga treba pogodit ili arty
Mali update garaže.
I prije toga jedna dobra partija sa T25 AT.
Zašto ne prebaciš na hrvatski jezik?
Sad ću dobit par TDova, al neka. To se ne može nazvati hrvatskim, bar meni to ne djeluje na hrvatski. Ima toliko besmislica, retardiranih prijevoda da je to strašno.
Mislim da bi djeca u 2./3. razredu osnovne napravili bolji prijevod. Ne umanjujem trud onih koji su prevodili, al su barem mogli to odraditi kako spada ak su već radili nešto.
el zna tko di bih mogao nabavit americke glasova u mp3 formatu..radim video neki a ne vata mi zvuk pa mi treba tu i tamo...
Odigrao sam 40 partija sa T-44, nisu me ammorackali nikako. Jednom mi je eksplodirao, al tad sam bio na 30% hp, pa me BL-9 dovršio i tad je napisalo da je ammo rack otišao.
Odigrao sam 40 partija sa T-44, nisu me ammorackali nikako. Jednom mi je eksplodirao, al tad sam bio na 30% hp, pa me BL-9 dovršio i tad je napisalo da je ammo rack otišao.
kolko jos imas do t54?
ja sam sad tek na 36k sa t34 85,al zato je s-51 u garazi :)
kolko jos imas do t54?
ja sam sad tek na 36k sa t34 85,al zato je s-51 u garazi :)
Imam još motor i ovjes (25k i 13k xp-a), spucao sam nešto free xp-a i i sav zarađeni na kupolu da mogu top staviti. Onda idem na T-54, ali je i ovaj zabavan, pogotovo će biti kad bude mobilniji.
T-43 je meni puno bolji od T-34-85, mobilnost im je tu negdje ali je ovaj izdržljiviji. Eto, skupi za T-43 pa ćemo platoon sa kukyjem, valjda će i on nabaviti pilu :D
Maknuo sam one bolesne skinove, odmah je ugodnije igrati a ni ne pomažu, odnosno ne govore mi nešto što nisam znao (nazad motor, naprijed vozač, bla bla).
Kad stavis drugu kupolu, tada ce poceti cesci ammo rack.
Kad stavis drugu kupolu, tada ce poceti cesci ammo rack.
Stavio sam i kupolu i top, nema mi razlike. Još motor i ovjes pa ću rasturati. Stvar je što sma u pokretu pa nemaju vremena ciljati, a i ja gledam da štitim desnu stranu :)
Stavio sam na kv-13 , 122mm gun , šest granata u minuti ...skida laganih 10% tigeru 2 .
Stavio sam na kv-13 , 122mm gun , šest granata u minuti ...skida laganih 10% tigeru 2 .
To je arty gun, HE only. Jesi probao dugu 85icu? Ja sam je držao na T-44 dok nisam kupolu otključao, nije baš za tier 8, ali vjerujem da bi na KV-13 bila puno bolja.
To je arty gun, HE only. Jesi probao dugu 85icu? Ja sam je držao na T-44 dok nisam kupolu otključao, nije baš za tier 8, ali vjerujem da bi na KV-13 bila puno bolja.
Jesam , sa 85ticom nisam ništa skidao tigeru 2 , i točno .. top baš nije za tier 8 , kad me stavi sa običnim tigerom .. naravno uvijek izgum protiv njega. Ali ovaj 122 mm je pravi izbor za kv 13.
Zbog toga mi je T-43 bolji, jer ima dobri stari 100mm D10T. Znao sam oštetiti/dovršiti i IS-4 sa njim, malo plešem i dođem mu do guze :D
Dobra stvar kod tih mediuma je da je oprema jeftina, možeš nabiti rammer i vent i opet je jeftinije nego jedna komponenta za heavy.
Pz III Ausf A, sto reci o ovom tenku nego da je to jedno veliko ....
Nadam se da ce Pz III biti nesto bolji. :)
Meni je bio dosta bolji, iako ekipa po wot forumu prica da ako ne volis ausf a neces ni panzera 3.
Kod mene je bilo obratno, prezirao sam ausf a a obozavao panzera 3.
Samo zapamti da ti je uloga brzi, dovoljno oklopirani scout, flanker. Stavis mu derp gun i HE runde pa da vidis kako mali zna udariti.
Meni je bio dosta bolji, iako ekipa po wot forumu prica da ako ne volis ausf a neces ni panzera 3.
Kod mene je bilo obratno, prezirao sam ausf a a obozavao panzera 3.
Samo zapamti da ti je uloga brzi, dovoljno oklopirani scout, flanker. Stavis mu derp gun i HE runde pa da vidis kako mali zna udariti.
Vidjet cemo. :) Sad sam stavio onaj 5cm gun pa da vidim ako ce se sta poboljsat.
Zna li netko kada će nova nadogradnja, i kakve će promjene biti? Jeli ima negdje najava, švrljam po službenom forumu i ne nalazim ništa. A čuo sam da će biti nekih promjena u njemačkoj grani?
http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/usa_tree_full(eng).jpg
http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/germany_tree_full(eng).jpg
Hoće li mi tko objasnit kako oni misle da će se tier 5 light tankovi boriti protiv IS tenkova?
Znaci Is-ovi su definitivno prejaki u prosjeku ....
Što se tiče LOWE-a donji dio cijeli je preslab , njegova kupola je nevjerovatno jaka i zaobljena , u borbi sa medium tankom nema ama baš nikakve šanse....
Slazem se ja da je on od iza uzasno slab, ali reci realno i na kojoj mapi mozes doci u situaciju da sa medium tenkom kruzis oko njega? Igraci koji imaju Lowe-a su vjerojatno manje iskusni, ali i dalje je vrlo tesko da ces doci u situaciju da sa medium tenkom se nades 1 na 1 s njime na otvorenom prostoru.
Npr. Panzer III/IV je u rangu KV-a uvijek na mapi. Slazem se s time da KV nema nikakve sanse protiv Pz III/IV na otvorenom polju kad su 1 na 1, ali kad ces ti to doziviti i na kojoj mapi? U 100 partija ces mozda 2-3 puta sa mediumom naletiti na sporog heavy-a da mozes u miru raditi krugove oko njega i iskoristiti njegovu sporu okretnost kupole, a vecina mapa je napravljena tako da ces jako tesko zaobici TD-a sa mediumom, a kamoli heavy-a.