World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dvoumim se između t43 i kv13 .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
World of Tanks

kv13 je medium tenk na steroidima... Kad bolje razmislim, na weight gaineru.

Ljudi, ako ne odemo u clan war u idućih tjedan dana napuštam klan, nema ovako kruha.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Profesor Jakov kaže...

Ljudi, ako ne odemo u clan war u idućih tjedan dana napuštam klan, nema ovako kruha.

HAHAHAHAHAHA!

I sta mislis da ces s tim postici, pa 80% mape drze cehoslovaci i poljaci. ljudi igraju 24 sata dnevno.

15 godina
odjavljen
Duche kaže...
Profesor Jakov kaže...

HAHAHAHAHAHA!

I sta mislis da ces s tim postici, pa 80% mape drze cehoslovaci i poljaci. ljudi igraju 24 sata dnevno.

Pa definitivno više nego ovako čekajući ekipu koja igra 2 sata tjedno da dođe do tiera 8.

17 godina
moderator
World of Tanks

Duche, IS-4?

Meni fali 20k xp-a, to mogu danas pa onda još malo love, možda kakav kredit dići :)

0 0 hvala 0
17 godina
Bez T10 se nemate kaj igrat CW jer se ne budete nigdi iskrcali, a tu završava vaš CW.
Isto tak bez gold ammo se nemate kaj igrati jer svi koriste i možeš two shootat IS7 sa IS7.
Bez vrhunske taktike nemate kaj igrat i točka.
Mi smo usavršili samo jednu mapu i na njoj možemo protiv 15x IS7 ali to je samo jedna. Radimo na mapi broj dva i idemo prema mapi broj tri.
15 godina
World of Tanks

Mislim da je najveći poblem što su stavili samo 1 mapu. Da su stavili barem 4-5...

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam neki stari računar, pa bi htio nabaciti ovu igru, šta mislite hoće li raditi ?

AMD Athlon 1.05 Ghz, 512 RAM, ATI Radeon 9200, 6 mbps internet.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ulinsky kaže...

Imam neki stari računar, pa bi htio nabaciti ovu igru, šta mislite hoće li raditi ?

Teško pošto meni ponekad meni sa 35 padne na 20fps-a.

Ali probaj ništa te ne košta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 13:52 (Jack Sparrow).
15 godina
ulinsky kaže...

Možeš probat, neko je čak u temi da link za skinit paket tekstura sa manjim detaljima koje se brže učitavaju.

Iako mislin da će to teško ić

Minimum Requirements:
CPU: Pentium 4 2.0 Ghz
RAM: 1 GB RAM
HDD: 3 GB Free
Graphics Card: nVIDIA GeForce 6800 series

http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni fps sa 50 padne na 10 , a trebalo bi sa pol snage vrtjet {#}

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
ulinsky kaže...

Možeš probat, neko je čak u temi da link za skinit paket tekstura sa manjim detaljima koje se brže učitavaju.

Minimum Requirements:

Imaš li možda link za te teksture ?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
ulinsky kaže...
sirka666 kaže...
ulinsky kaže...

Minimum Requirements:

Imaš li možda link za te teksture ?

Evo ga, KLIK

http://about.me/antesirkovic
17 godina
moderator
World of Tanks

Dilema:

Prodati IS-3 i kupiti IS-4 danas, malo izgrindati sa D2-5T do novog ovjesa pa montirati BL-9 ili skupljati pare pa kupiti kasnije IS-4 sa noob posadom od 75%?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS4 je zakon, malo bezveze sa Bl-9, tj dobar je ali kad dobijes onaj najveci e onda razbijas i nepitas ni kako se zovu.

Ja malo pauziram IS3, ganjam t54, jos 90k expa

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 15:41 (Duche).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ubijem 5-ero ljudi s Hummelom i ostanem zadnji i ubiju me. U plusu sam 200 creditsa...-.-

Huh...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
16 godina

ja kazem da grindas jos malo.

mene zanima koji su dobri money makeri? mozda neki arty? s kojim poceti? imam kod svaba otkljucanu onu drugu po redu.dal da je kupim i nastavim s njom dalje otkljucavat?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
World of Tanks

Danas do 6. 50% na slot u garaži...;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

mene zanima koji su dobri money makeri? mozda neki arty? s kojim poceti? imam kod svaba otkljucanu onu drugu po redu.dal da je kupim i nastavim s njom dalje otkljucavat?

igram s ruskim, još sam na tieru 4, zarađujem, nisu neke velike svote ali sam uvijek u plusu, popravak sa maksimum granata mi je cca 2500 a dobijem na izgubljenoj 3k, za pobjede dobivam i do 10k jer me često stave sa tierovima iznad, koji je dobar? čiji ćeš je nebitno ako imaš dobar tim sve uvijek super, i krkaj samo sa HE [fugasnim] te se potrudi istražit sve što se može nadogradit, na taj način dobivaš maksimalno.

16 godina
protjeran
World of Tanks

Evo ja sam zavrsio logo za BOLT klan pa je vrijeme da ga i pokazem:)
Posto je ovo Bug OnLine klan, a Bugov logo je bubamara, pokusao sam spojit nespojivo. Evo sta se dobije krizanjem bubamare i tenka:)
Naravno ovaj logo nije konacan te se jos moze mijenjat pa recite svoje misljenje o ovom

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 17:50 (krayzie).

17 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

logo je super,bravo krajzie na trudu

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Prodan IS-3, IS-4 u garaži.

Nemam za treniranje posade, nemam za granate, nemam prebijene pare ali vozim dobar auto :D

Konačna statistika sa IS-3 na slici.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 18:34 (DrNasty).

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja otkad sam uzo premium dobivam manje exp nego prije bas mi nede u glavu kak ali eto vec 6 runda za redom manje od 210 exp

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nebi se koja granata za.ebala pa odbila od IS3-a nema šanse

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnje vrememe me sam stavlja sa IS-4 i 3 ja sirocek sa KV-om nasprem njih !{#}

0 0 hvala 0
16 godina
ushirlo kaže...

ima premium......

ima bolje tenkove od recimo mene........

ima sve statistike puuuno lošije...........

po meni .... najbolji pokazatelj kakav si igrač se vidi iz rejtinga......

i to tako da se usporedi rejting odigranih partija sa svim dugim rajtinzima.......

rejting po partijama bi trebao bit lošiji (veći broj) od što više drugih rejtinga.......

njemu je samo rejting capture i defence bolji od broja partija....... ostali su katastrofalno lošiji........

i druge statistike također govore u prilog tome da i nije neki igrač..............

ps..... ja nikad nisam imao premium........

ps2.   malo sam prolista profile još nekih članova bolta...... i katafakingstrofa....... osim par (doslovce) iznimaka......

U redu, no, je li ti palo na pamet da nemaju svi gamerske miševe ili računala pa da igraju igru bez trzanja? Ne znam što ti posjeduješ, ali recimo ja na ovome računalu igram na najnižim postavkama i zna mi na nekim mjestima strašno usporiti i isto tako imam neki jeftini miš, a sigurno ima igrača koji također ne posjeduju gamersku opremu (računalo, periferiju). To u strašnoj mjeri zna smetati i ima nemali utjecaj na igrivost. A još i češći razlog gubljenja je tim - koliko god ti bio dobar igrač to ti neće pomoći izbjeći poraz, ako u tvom timu nema neke koordinacije i međusobne komunikacije, a u protivničkom toga ima.

Meni se to često događa, evo recimo danas: Igram lijepo sa KV-3 tenkom i u par partija se dogodi to da nam krene odlično i dođemo mi do neprijateljske baze, ALI onih preostalih 2-3 neprijateljskih tenkova dođu do naše baze u kojoj nema nikoga od naših, i neki bi čak mogli i stići do naše baze, ALI jednostavno ne odlaze - stoje na mjestu. I onda izgubimo. A najgore mi je kada se u mome timu ne spoje svi, što ima psihološki utjecaj na daljnu igru. Isto tako imaj na umu da možda netko ima brata (ja naprimjer mlađeg) koji isto voli zaigrati tu igru, pa malo pokvari rezultat. I sada sam ja svome bratu rekao da ne igra neko vrijeme dok ja ne pokušam izjednačiti broj poraza i pobjeda, a to nije baš jednostavno. I tako sam promijenio šifru. No, na kraju je u biti najvažnije dobro se zabaviti jer tomu i služe igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 22:08 (Izzy).
15 godina

Najbolje je kada netko kaze da si los jer ti je omjer pobjeda/poraz los,a nebi mu palo napamet da ima takvih budla u igrama.Dokaza ima na pretek,najklasicnija je kada svi odu na jednu stranu ili kad se par najjacih ide heroizirat pa ih ubiju tenkovi 2-3 tiera slabija.

Evo ja igram sa svakim tenkom po 3-4 partije na dan jer moram ucit,ali neke igre su cisti horor.Svi odu na jednu stranu-vecina heavy,a ovi drugi sa 4 mediuma se zalete na drugu stranu,razvale arty i cp bazu i kako pobjedit?Sam na 3 mediuma nemoze nitko,jos ako ga arty cilja.

Evo ja sam sa T 34 razguzio KV jer dok je on okretao kupolu ja sam mu skidao po 6-7%/3 sec.Opet sa KV-3 se vozim i isto tako mi ide tip to radit sa nekim VK neznam vise broj i ja ga pogodim u gusjenice i on je bio gotov.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Najbolje je kada netko kaze da si los jer ti je omjer pobjeda/poraz los,a nebi mu palo napamet da ima takvih budla u igrama.Dokaza ima na pretek,najklasicnija je kada svi odu na jednu stranu ili kad se par najjacih ide heroizirat pa ih ubiju tenkovi 2-3 tiera slabija.

Evo ja igram sa svakim tenkom po 3-4 partije na dan jer moram ucit,ali neke igre su cisti horor.Svi odu na jednu stranu-vecina heavy,a ovi drugi sa 4 mediuma se zalete na drugu stranu,razvale arty i cp bazu i kako pobjedit?Sam na 3 mediuma nemoze nitko,jos ako ga arty cilja.

Evo ja sam sa T 34 razguzio KV jer dok je on okretao kupolu ja sam mu skidao po 6-7%/3 sec.Opet sa KV-3 se vozim i isto tako mi ide tip to radit sa nekim VK neznam vise broj i ja ga pogodim u gusjenice i on je bio gotov.

To mi je poznato!

2 likica sa IS odu sami na brdo i jos TIger snjima i onda ih prvo macne hummel ili grille!

Tak da odma znam da smo popusili!

15 godina
World of Tanks

Da se zna!!

EDIT: Kak da izoštrim sliku? Kad stavim na forum izgleda traljavo.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 0:20 (leobugi).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Da se zna!!

EDIT: Kak da izoštrim sliku? Kad stavim na forum izgleda traljavo.

To ionako vidiš samo ti u igri, drugi vide normalnog tenka...

http://androoolog.blogspot.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice