World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Uvjek prvo gusjenice,motor,pa gun istrazim.ne mozes falit,radio zadnje ili prvo ako si scout

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

tako ponosan :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 5:50 (Zaja).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Ma taj motor ima jako malu razliku u snazi a na kraju ces plakat sto si bacio taj exp za nista. jedva ces osjetiti razliku a ionako igras kao heavy posto nije bas za jurcanje naprijed.

Ali kad dodjes do 44, e onda samo fun fun fun

17 godina
Unbeliever kaže...

Trebam savjet vozaca T-54, 20k xp-a sam udaljen od zadnjeg guna.

Jel bolje ici na engine ili tracks prvo ? mozda tracks zbog bolje okretnosti ? 

Jedna riječ GUN.

T-54 je po defoltu dobar ali tek sa tim topom postaje ultimate killing machine.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

pa to kazem... jos me samo 15k djeli do zadnjeg topa, onda zabava tek pocinje {#}

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

666pobjeda 666uništenih tenkova

666 i 666 666 i 666
*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

kako sam obećao, kod je poklonjen

dobio ga je DamageHigh 

nažalost niste nimalo maštoviti u objašnjavnju i uvjeravanju zašto da dobijete kod  (valjda vas o zato i toliko tuku u igri {#})

nadam se da će kod bit pametno i korisno iskorišten

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
miller1985 kaže...

neznam sa čim se hvališ........

ja sam sa 666 borbi (ne pobjeda) ima preko 666 uništenih.....

sa svim bitnim tenkovima (pri tome mislim na one koje sam vozio, vozim, a ne samo grindam) imam više kilova nego borbi.... i preko 50% pobjeda.....

tvoj postotak pobjeda je prilično loš...... kao i druge statistike..........

..

đavolski si loš...... :smajli:

hacenanug
15 godina
miller1985 kaže...

Sotonjara!!!

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan
ushirlo kaže...
miller1985 kaže...

neznam sa čim se hvališ........

ja sam sa 666 borbi (ne pobjeda) ima preko 666 uništenih.....

sa svim bitnim tenkovima (pri tome mislim na one koje sam vozio, vozim, a ne samo grindam) imam više kilova nego borbi.... i preko 50% pobjeda.....

tvoj postotak pobjeda je prilično loš...... kao i druge statistike..........

..

đavolski si loš...... :smajli:

D. Neznam zašto se svi hvale koliko su killova napravili, to mi nije bitno, barem ne meni,

isto kao u codu i bf dok drugi naprave preko 1oookillova ja napravim 2oo-tinjak, nije pitanje da li sam loš, nego način igranja, nisam takav tip da samo jurim i ubijam

17 godina
neaktivan
miller1985 kaže...

D. Neznam zašto se svi hvale koliko su killova napravili, to mi nije bitno, barem ne meni,

isto kao u codu i bf dok drugi naprave preko 1oookillova ja napravim 2oo-tinjak, nije pitanje da li sam loš, nego način igranja, nisam takav tip da samo jurim i ubijam

Znači kemper. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
15 godina
World of Tanks

Ionako se broji za kredite i exp koliko ste HP-a oduzeli protivnicima a ne koliko killova imate.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
miller1985 kaže...

Znači kemper. {#}

da kampiranje i izviđanje su moja specijalnost :)

17 godina
moderator
World of Tanks

Jučer sam se nasmijao u random battle, pita frajer:

-Plan?

A odgovori mu lik:

-Rushcamp!

5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Mene je ovo nasmijalo. 

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
sirka666 kaže...

Ionako se broji za kredite i exp koliko ste HP-a oduzeli protivnicima a ne koliko killova imate.

pa sa 1400+ partija napravio je samo 212000 demiđa..........

tako da je i tu loš.....

hacenanug
16 godina
World of Tanks

Malo da.

Ja sam 890 partija imam 350 000 štete

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ushirlo kaže...
sirka666 kaže...

tako da je i tu loš.....

Kakav je to sad podatak? I to ti ovisi od tiera u kojem pretežno igraš.

Ti imaš damage po partiji 366, dok ja imam 704. Da li sam duplo bolji igrač od tebe? Ne, već igram u višim tierima, gunovi rade više štete i vjerovatno imam veći hit ratio.

Broj pobjeda je isto nepouzdan pokazatelj skilla, jer ako igraš random battle stalno, statistički ćeš biti oko 50% zbog retarda s jedne i druge strane, dok u dobrom klanu i igri sa companyjem će taj podatak biti veći zbog dobrog tima. Ja imam jako loš skor kad kupim tenk (već 4 tiera tako bude), sa stockom mi bude win ratio oko 30%, da bi kasnije digao to na 50% (trenutno sa IS-3).

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 13:01 (DrNasty).
17 godina
ushirlo kaže...
sirka666 kaže...

tako da je i tu loš.....

Ako nema premium onda teže i sporije napreduje = manji tank = manji top = manje dmga.

Sad je pitanje da li nema premium ili sucksa ili jedno i drugo ;)

Glavno da mu je dobro i da se zabavlja.

15 godina
World of Tanks

ima premium......

ima bolje tenkove od recimo mene........

ima sve statistike puuuno lošije...........

po meni .... najbolji pokazatelj kakav si igrač se vidi iz rejtinga......

i to tako da se usporedi rejting odigranih partija sa svim dugim rajtinzima.......

rejting po partijama bi trebao bit lošiji (veći broj) od što više drugih rejtinga.......

njemu je samo rejting capture i defence bolji od broja partija....... ostali su katastrofalno lošiji........

i druge statistike također govore u prilog tome da i nije neki igrač..............

ps..... ja nikad nisam imao premium........

ps2.   malo sam prolista profile još nekih članova bolta...... i katafakingstrofa....... osim par (doslovce) iznimaka......

hacenanug
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 13:13 (ushirlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Kako ima bolje tenkove od tebe? Tek je krenuo sa tier 6 tenkovima, dok si ti odigrao sa tier6 TDom dosta partija. Vidiš da šara po nižim tierima (tier2-4). A opet ste po prosječnom iskustvu u partiji tu negdje.

16 godina
World of Tanks

Usporedivanje statistike u WOT je smjesno...
Moj buraz ima 100-tinjak partija odigrano i od toga je 90 % sa Loltraktorom ( kaze da mu se neda igrat sa jacim tenkovima )
Damage loldraktora u 10 partija je ko KV u jednoj  

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Kako ima bolje tenkove od tebe? Tek je krenuo sa tier 6 tenkovima, dok si ti odigrao sa tier6 TDom dosta partija. Vidiš da šara po nižim tierima (tier2-4). A opet ste po prosječnom iskustvu u partiji tu negdje.

je baš...... razlika je samo 50% za premium.......

osim toga da se kužiš u njemačke td-ove.......

znao bi da je jagdpz4 (tier6) lošiji od stuga3 (tier 5)......

a da je hetzer sve samo ne skupljač exp. ......

ja sam malo mazohista........

čak sam zaobiša mardera jer je dobar........

hacenanug
17 godina
moderator
ushirlo kaže...

A jbg, ne kužim se pa ne vidim da ima više oklopa naprijed i bolji slope koji mu nadoknađuju manji traverse speed. A i health boost je jako malen, kao i brži load zadnje 75ice i opcija 88ice :D

I taj stav ''ima premium'' kao da ga je imao od loltraktora, možda ga je aktivirao prije par dana. Ja do tiera 7 nisam imao premium.

15 godina
DrNasty kaže...
ushirlo kaže...

A jbg, ne kužim se pa ne vidim da ima više oklopa naprijed i bolji slope koji mu nadoknađuju manji traverse speed. A i health boost je jako malen, kao i brži load zadnje 75ice i opcija 88ice :D

I taj stav ''ima premium'' kao da ga je imao od loltraktora, možda ga je aktivirao prije par dana. Ja do tiera 7 nisam imao premium.

ima više zdravlja...... to je jedini uvjetni plus......

oklop mu probiju od sprijeda svi na bojištu....... i najniži tierovi...... tako da to povećanje ne donosi ništa.....

najjači top (88-ca) ima manju probojnost od 75-ice sa stuga, lošiju preciznost, i veći rikoše postotak..... tako da i nije neka prednost..... čak ga mjenjam sa 75-icom zavisno od inspiracije....

tako da je sve u svemu uz lošiju pokretljivost i više manje isto oružje i više zdravlja... tu negdje sa stugom...... samo ima jedno veliko ali..... tier je viši što ga čini prosječno znatno slabijim.........

hacenanug
14 godina
World of Tanks

Ja se baš ne bi složio da je JagdPz IV slabiji od stugaIII. Sa Stugom sam koristio 105 top, pa kasnije isti i sa JgpzIV, dok se ne istraži zadnji 88 top koji je po meni zakon. Lijepo probija i radi dobar damage.

Glavna stvar kod njemačkih TD-ova je da nemaju šanse u obračunima 1v1, licem u lice. Jer ih svaki top iz tiera, pa čak i slabiji (da ne pričam o jačim tierovima) probija bez problema. To je slučaj do Ferdinanda, kad se u nekim slučajevima smije izaći na protivnika jer Ferdi ima brutalan prednji armor. Ali svi prije njega su lagana meta na otvorenom.

Ali zato je velika njihova prednost preciznost sa velikih daljina i ko stvoreni su za snajpanje.

Nemojte se odma žalit na tenkove čim ih kupite, jer svaki stock tenk je (puno) slabiji od svog nadograđenog prethodnika. Treba se strpit malo i izdržat dok se ne nadogradi ;)

0 0 hvala 0
15 godina
smola3005 kaže...

Ja se baš ne bi složio da je JagdPz IV slabiji od stugaIII. Sa Stugom sam koristio 105 top, pa kasnije isti i sa JgpzIV, dok se ne istraži zadnji 88 top koji je po meni zakon. Lijepo probija i radi dobar damage.

Glavna stvar kod njemačkih TD-ova je da nemaju šanse u obračunima 1v1, licem u lice. Jer ih svaki top iz tiera, pa čak i slabiji (da ne pričam o jačim tierovima) probija bez problema. To je slučaj do Ferdinanda, kad se u nekim slučajevima smije izaći na protivnika jer Ferdi ima brutalan prednji armor. Ali svi prije njega su lagana meta na otvorenom.

Ali zato je velika njihova prednost preciznost sa velikih daljina i ko stvoreni su za snajpanje.

Nemojte se odma žalit na tenkove čim ih kupite, jer svaki stock tenk je (puno) slabiji od svog nadograđenog prethodnika. Treba se strpit malo i izdržat dok se ne nadogradi ;)

da.... baš ti je 105 derp ......top za snajpanje......

malo si kontradiktoran sam sebi.......

105 derp je za hetzera i bush fajting.....

stug isključivo sa dugom 75-icom...... snajpanje i brzo mjenjanje pozicija.....

jadgpz4 sa 105 derpom je smiješan na bojištu....

ps. napisa sam da je prosječno slabiji (zbog tiera i matchmakinga)......

hacenanug
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 14:31 (ushirlo).
14 godina
World of Tanks

Znam da sam na stugu koristio isključivo 105, i sasvim me dobro služio, moglo se pogodit i s daljine bez problema. A na Jgpz nemam pojma koji sam koristio, mislim da sam krenuo sa 105, al onda prebacio brzo na neki drugi.

Trenutno sam na Ferdiju tak da oprosti ak se ne sjećam sasvim dobro kad sam koji gun koristio xD

Iz čisto subjektivne perspektive, meni je JagdPzIV puuno bolji od stuga...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jučer sam se nasmijao u random battle, pita frajer:

-Plan?

A odgovori mu lik:

-Rushcamp!

Bah.. moj odgovor je tits and ass. Na svekoliko odobravanje ostalog življa. Zatim svako krene svojim putem, kako to i obicno biva u random-u.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 22:36 (PureEntity).
14 godina
World of Tanks

Ima tko iskustva s Ferdinandom? Dal se isplati istraživat drugi motor (31k exp) ili da skupljam za 12,8 cm gun (63k exp)?

Motor ne ide na JagdTigera, al zato gun ide... Al se pitam dal ću bit pretrom bez novog motora... :/

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice