World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.293.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Haha..sharpshooter s Hummelom...:P

Ali prva linija je failala pa smo izgubili..-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jučer rekordni niz od 10 izgubljenih za redom, a danas se to i nastavlja. Eto već 3 zaredom izgubljena. Sad mi je postotak pobjeda pao za 10%, sa 50% na 40%.{#}

I opet me ubaci u rundu, oni imaju 3 IS4, a mi 2 T34 i 1 Panther II, a u nižim tierovim mi imamo, A20, leopard, m5 Stuart i t34-85, a oni 4 VK3601. Mislim zar igra nije mogla staviti nama 2 ta Vk3601 ili jednog IS4.

Ista stvar jučer oni 2x IS4, a mi 2xPanther 2, mislim ono mogla je igra staviti svugdje po jedan IS4 i Panther 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Jack Sparrow kaže...

Jučer rekordni niz od 10 izgubljenih za redom, a danas se to i nastavlja. Eto već 3 zaredom izgubljena. Sad mi je postotak pobjeda pao za 10%, sa 50% na 40%.{#}

Znači nije do mene? :D

17 godina
deadman kaže...
made kaže...

Ovaj 152mm top za Kv je sranje reload minutu a moze okinut samo tenkove slabije od sebe i to jedva !

ja reko to je sad topcina ima 700 probojnost kad ono kresnem ja po liku (sa IS) ovaj kaze da ga nisam ni ogrebo {#}

Ak već igraš s tim topom, koristi HE.

Da, obavezno treba koristiti HE. Stvar je prava zvijer. Naj uspjeh mi je bio 1vs1 sa IS-3. S tri granate sam ga ubio

17 godina
moderator
Gajotres kaže...

Da, obavezno treba koristiti HE. Stvar je prava zvijer. Naj uspjeh mi je bio 1vs1 sa IS-3. S tri granate sam ga ubio

Možda je lik bio u wc-u? :)

16 godina
World of Tanks

Ja sam se posteno iznervirao danas...ja i lik se medusobno gadamo...i sad slijedio ono tuzno po mene...on mene pogodi meni se taman napunilo ja opalim posto je on mene pogodio nisan ode u zrak a tako i granata, nista reloada meni ostalo malo energije, reloada cekam...taman na zadnju zelenu crticu on me pogodi....strasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se desilo slično samo kaj je neprijatelj poginul i ja sav sretan da bi me tri sekunde kasnije neki lik s boka nagradil lol

Boril sam se sa Object704 nekak ga ubil jedva jedvice kad ono ide Tiger II a meni loada. Izgleda da je i on loadal jer me nije pogodil ali sam ja njega istu sekundu čim mi napunilo i onda sav sretan primim s boka i gg.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 11:18 (NEW_MAN).
16 godina
World of Tanks

Trebam savjet od onih koji su već igrali sa tigerom II. Za sad od topova samo imam 88mm sa tigera i 105mm, a onaj zadnji 105 još nisam otključao. Sad me zanima koji top najbolje imati na njemu?

Ovaj 105 mi je nekako preskup jedna granata dođe 1050kredita, ako ne pobjedim i još ako me unište onda sam u minusu.

btw, konačno sam pobjedio {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj dan je dobro počeo  {#}

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ekipo ako moze detalno objasnjenje kako se prikljucitu u vas klan BOLT ja i moj drug hocemo da se prikljucimo u vasem klanu naravno ako nas primite{#}! Zasad imamo tier 3 tenkove ali dobro napredujemo!hvala unapred

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
17 godina

ok posetio stranicu i kako se uclaniti u klam?

14 godina
neaktivan
LEGIJA kaže...

ok posetio stranicu i kako se uclaniti u klam?

gore desno ti piše Authorization, tamo se moraš ulogirat sa svojim WoT accountom i tada će ti se desno od klana pojavit Join Clan

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Strangest thig just happend...

Dakle, IS-7 mene naganja i skinu mu 30%, odjenom PAF, IS-7 mrtav, gledam tko mu je skinuo 70% healtha i vidim kill je dobio Grille SPG koji je tier koji ? 3-4 ?

kako je to moguce da mu otkine 1 shotom 70% low tier arty

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Možda mu je pogodio ammo, ammo eksplodirao, a on ponekad zna zapaliti i motor.

Jack Sparrow kaže...

Trebam savjet od onih koji su već igrali sa tigerom II. Za sad od topova samo imam 88mm sa tigera i 105mm, a onaj zadnji 105 još nisam otključao. Sad me zanima koji top najbolje imati na njemu?

Ovaj 105 mi je nekako preskup jedna granata dođe 1050kredita, ako ne pobjedim i još ako me unište onda sam u minusu.

btw, konačno sam pobjedio {#}

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

da to je jedino objasnjenje da mu ammo explodira...

mora da je lik popi*zdio kad je vidio tko ga je ubio :D

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.megaupload.com/?d=ECZDY2HT

Alat za provjeravanje tenkova u klanu.

Npr Npr
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 15:00 (Duche).
Moj PC  
9 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ma jedva cekam da se docepam IS 3 pun mi je qurac IS,tier 7 heavy tank jedan udarac odma ode modul,bounca svakih 100 tekmi jedan hitac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Eto 16. izgubljena zaredom, još jučer sam imao 51% pobjeda sa king tigerom, sad idem pogledam već samo na 38%{#}

Jednostavno si nemogu pomoći dođem u tim gdje jedva da netko zapuca, ostanem uvijek među zadnjih 5 na mapi i onda ispušimo jer je tamo još 10tenkova npr. Neznam zar sam ja takve sreče ili što se to dešava.

Jučer kad smo Nasty i ja igrali, u jednoj partiji on je uništio 2, a ja 3 tenk i ostali svi iz tima 0. Još jedna situacija uzimaju naši iz tima zastavu, već bude negdje na 85% i onda se jedan makne iz  kruga i padne nam cap za nekih 30%, u to vrijeme su se vratili ovi u bazu i shebali nas ko male majmune.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 16:01 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

10,5cm StuH 42/L28 ili 7,5cm PaK 39/L 48 na hetzera?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Eto 16. izgubljena zaredom, još jučer sam imao 51% pobjeda sa king tigerom, sad idem pogledam već samo na 38%{#}

Jednostavno si nemogu pomoći dođem u tim gdje jedva da netko zapuca, ostanem uvijek među zadnjih 5 na mapi i onda ispušimo jer je tamo još 10tenkova npr. Neznam zar sam ja takve sreče ili što se to dešava.

Jučer kad smo Nasty i ja igrali, u jednoj partiji on je uništio 2, a ja 3 tenk i ostali svi iz tima 0. Još jedna situacija uzimaju naši iz tima zastavu, već bude negdje na 85% i onda se jedan makne iz  kruga i padne nam cap za nekih 30%, u to vrijeme su se vratili ovi u bazu i shebali nas ko male majmune.

Ista stvar se i meni događa.Nekad igram po 3-4 sata i niti jedna pobjeda a nekad pobijedim svaku drugu :D

16 godina
World of Tanks

Eto da se phvalim konačno sam pobjedio.

Broj izgubljenih zaredom je stao na 20. huh{#}

Sad sam sa king tigerom nanizao 20 izgubljenih zaredom, a za pzIII sam imao 17 pobjeda zaredom. Nadam se da će se ovo sa pz3 ponoviti sad i na tigeru da si malo popravim postotak pobjeda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zbog ovakvih stvari mi se bljuje.Pogldajte sliku.Kako da igram s ovakvim budalama.jedini sam ja bio desno,sam samcat

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

najjači su mi oni koji sami idu u  borbu i ne žele igrat timski  kao da imaju megatenkove sa oklopom iz budučnosti a tako ga satru da ni otpad ne ostane, ili pak pacjenti koji su među prva tri po jačiniu partiji  i ostanu gledat što se događa na  mapi umjesto da pomognu i onda kad vide da su nas prorjedili onda nešto pokušavaju ko neumni debilčići

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Duche kaže...

http://www.megaupload.com/?d=ECZDY2HT

Alat za provjeravanje tenkova u klanu.

polako dižemo tier-ove

16 godina
World of Tanks

Danas izgubim 20 puta a pobjedim 2, u mom timu loltraktor, a u njihovom hetzeri

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ha, dobio sam Steel Wall sa T-34 - taj tenk mi je stvarno vrhunski, a prije koji dan sam kupio i PzKpfw IV, unaprijedio ga i mogu reći da kolje sve sa onim zadnjim 75 mm topom. Odličan tenk!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Moze savjet za Panzera IV? Stavi mu 10 cm top i HE granate. Vjeruj mi, to razvaljuje.
Ja sam na VK3601 researchao njegov zadnji top i kupolu i kupio ih, nakon cega sam ih zajebo. Vratio natrag staru kupolu i top od cetvorke - 10 cm. Izletio sam s tim tenkom pred KV-a 5 i s tim topom ga razbio (jbg bio je los igrac, nije me mogo uhvatit dok sam se vrtio oko njega...:p).
Isto tak na VK-u nemojte researchat kupolu i top, steta exp. Kupola je losija od stock, jedino sto moze taj top na nju, koji je govno naspram 10-cm, barem za moj stil igre...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
World of Tanks

Meni je najjadnije kad vidim da lame heavy stoji i kupolom pokušava uhvatiti mediuma koji ga prca, krećući se oko njega. Bitno je vrtiti i hull i kupolu, a ne samo kupolu. Ako je baš blizu protivnik, onda šaltati u rikverc, da on mora veći put prelaziti. U većini slučajeva to će biti dovoljno da se medium ne uspije dovući do zadnjeg kraja heavyja, osim kod najboljih/najbržih mediuma, tad su usamljeni heavyji lak plijen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 11:13 (DrNasty).

5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

100 {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice