Wolfenstein : The New Order

poruka: 293
|
čitano: 66.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Wolfenstein : The New Order
skank666 kaže...

opet ono sranje od megatexturi?! pa u kuratz!! zato igra i ima 40GB...

Evo i ja gledam i ne vjerujem,RAGE sam first day uzeo,ocekujuci odlicnu SP igru,da bi na kraju dobio blurry texture svaki put kad misa okrenem.
Ne hvala,samo SP prave i ni to ne naprave kako treba i pozure,citam da je first day patch 4-5 giga velik. 

13 godina

Što je najbolje ,texture ni nisu neke visoke kvalitete. Bilo je i ljepših tekstura u igrama koje su i više neg duplo manje. 40 Giga je ludost.

16 godina
odjavljen

užas, megatexture... još od rage-a nisam uvidio prednosti tih megatexturi. osim što valjda ne možeš naći dva ista komada texture (ako se dobro sječam) na npr nekoj ingame cesti.... ali kome to treba?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

iskreno nikome. nije sramota da se iste teksture ponove,ako su napravljene kako spada.

Ovo mi je debilana koje se netko sjetio a nit je dobro implementirano,a nit je potrebno.

13 godina
odjavljen

heh cover me podsjetio na jedan anime film iz 1999 :D

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina

Odlična je igra!

Napucavanje je vrhunsko, zvukovi i dizajn također! Mrtvi leševi ostaju na podu i ne nestaju... Jako zabavna igra!

FXAA preko nvidia control panela, 1080p, sve high samo SS Reflections isključen jer mi doslovno proguta 30 FPSa i napravi poping tekstura! Igra radi ekstra fluidno na 60 FPSa bez ikakvog popinga tekstura sa opcijama ispod! - 337.50 beta driveri

O priči i likovima ne mogu puno jer nisam daleko... Naravno igra se Uber težina...

SLIKA

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 22:02 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 6
13 godina

Od kad skidate? Meni piše još 1 dan i 1 sat... {#}

Jedva čekam {#}

Kakav je gameplay?  Kak izgleda?

Ja u glavi imam ovo (jedini Wolf kojeg sam igrao)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Kakav je gameplay?  Kak izgleda?

Gameplay je fantastičan!! Baš jako zabavna igra!

A izgleda odlično! Mnogo bolje od Ragea...

Čim sam ovdje došao sjetio sam se RTWCa....

SLIKA1

SLIKA2

Mapa...

Malo destrukcije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 22:37 (doktor1).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja u glavi imam ovo (jedini Wolf kojeg sam igrao)

{#}

Star si {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina

Tko čeka da mu se skine neka bogleda ovaj film - Iron Sky... Da malo ubije vrijeme {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Tko čeka da mu se skine neka bogleda ovaj film - Iron Sky... Da malo ubije vrijeme {#}

ili ovaj :) http://www.imdb.com/title/tt0346156/

http://www.snabbox.org/
17 godina

Za preći prolouge, (igram na uber, ali nisam nešto ginuo) mi je trebalo kakvih tri i pol, četiri sata... {#}

Produkcijski je igra također fantastična!

Par klasa je bolja od prethodnika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

dok nevidim komentar/ocjenu igora sečena(pc play) ovdje ne kupujem igru{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina

stejpanje no soup for you ! {#}

17 godina
neaktivan

Na žalost nemam vremena prije petka ju zaigrat kak spada, ali kad je se dočepam... {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam probao,ali po svim viđenim videima i recenzijama mislim da će mi se jako svidjeti.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Zanima me da li mogu na ovoj konfig. pokrenit Wolfenstein :

Amd Phenom II x4 925 2,80 GHz

Radeon 4890

4 gb RAM

0 0 hvala 0
17 godina

2560x1440 downsampled, 4xMSAA, (nije nešto kvalitetan) cfg tweaks, nvidia inspector tweaks...

40/50 FPSa

SLIKA 1

SLIKA 2

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ovaj pištolj na slici gore izgleda očajno.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
k1klop kaže...

to ti je gewehrmaschine {#}

15 godina
BoobZ kaže...
k1klop kaže...

to ti je gewehrmaschine {#}

Sto nije maschinengewehr  {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina

Igra traži 14.4 koji meni radi užasan flickering po desktopu tako da ne znam kako da je pokrenem, a plače mi se tako bi rado igrao :(

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

isprobao sam je i ja 1080p 100+ fps-a a na 4k ne pada ispod 30 bio u cf-u ili ne i radi dobrog motion blura ne smeta mi tih 30p-a sto sam mislio da ce smetat naravno 60p je ipak bolje ali dok ne nabvami hdmi 2 hdmi  2.0 kabel

ovako je pristojno i igrivo  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači, ovaj Wolf je baziran na Rageu? Hm, tu smo dakle... A ja se cijeli dan pitam na što me ovo podsjeća, gledam video i ne mogu se sjetit na što me podsjeća, a znam da sam to negdje već vidio. Uglavnom, Rage je smeće što se tiče optimizacije i na mom stroju je dosta "kašljao", premda me igra nimalo nije fascinirala, čak ni grafički. Vizualno, ovaj Wolf nije ni blizu Crysisu ili Metrou pa me čudi u što su ulupali ovih 45 Gb. Možda u te njihove famozne teksture koje izgledaju kao da su ispale iz crtića i međusekvence za koje čujem da ih je popriličan broj?

Iako grafički nije "state of the art", čitam po forumima da se ljudi masovno žale na smrzavanje, pad sličica, trzanje, naglo učitavanje i brisanje tekstura, povremeno rušenje... Vjerojatno će sve to bolje ići sa nekim updateom (igre i drivera), ali sumnjam da će ikada ići sasvim glatko je ni Rage sa svim zakrpama nije nikada išao skroz glatko. Što se tiče igrivosti i priče, čini mi se zanimljiva jer nije samo debilno napucavanje - ima koliko vidim i ponešto priče, koja je intrigantna (kako bi bilo da su nacisti pobijedili)... Ali već sam primijetio i jednu izrazitu manu - AI neprijatelja je izuzetno glup. Gotovo sami lete pred metak. Barem tako djeluje na ovih par reviewa koje sam pogledao. Unatoč svemu tome, mislim da ću ipak isprobati ovu igru. Dugo nisam zaigrao neki dobar FPS. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Igra traži 14.4 koji meni radi užasan flickering po desktopu tako da ne znam kako da je pokrenem, a plače mi se tako bi rado igrao :(

Imam isti monitor i sličnu konfiguraciju i 14.4 mi ne radi nikakve probleme..?

Ej, baš me zanima koja mi budala lupila TD za ovo i zašto?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 17:04 (Danyel).
13 godina

Zanimljivo je da se u igri pojavljuje Hrvatska (aneksirana, naravno), dosta rano - nekakav radni logor u Međimurju ili što već.

Tko zna što bi se dogodilo sa endehazijom u slučaju pobjede Trećeg Reicha. Alternativna povijest je zanimljiva tema.

theRadBrad (relativno poznati youtuber) nije znao ni izgovoriti "Croatia" (točno 9. minuta videa), a po svemu sudeći ni ne zna da se radi o državi (ili regiji Reicha, u igri) {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 5:28 (pr0n_addict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pr0n_addict kaže...

Zanimljivo je da se u igri pojavljuje Hrvatska (aneksirana, naravno), dosta rano - nekakav radni logor u Međimurju ili što već.

Tko zna što bi se dogodilo sa endehazijom u slučaju pobjede Trećeg Reicha. Alternativna povijest je zanimljiva tema.

theRadBrad (relativno poznati youtuber) nije znao ni izgovoriti "Croatia" (točno 9. minuta videa), a po svemu sudeći ni ne zna da se radi o državi (ili regiji Reicha, u igri) {#}

jel ima ona shema da mozes birat sa kojom nacijom igraš tj . koju naciju braniš pa možeš promijenit tijek povijesti ili je to samo bio mit?

psn id: mNik987
13 godina

Lik je amer. Notorno su loši kad treba izgovarat bilo kakva ''tudja'' imena. Isto je s britancima.

16 godina
fila2208 kaže...

Kak instaliraš drivere? Jel brišeš prvo stare ili samo instaliraš jedne perko drugih?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice