Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
Tommy_GTI kaže...

igram gta 4 na konfiguraciji(vidi pod moj pc) i na low i na mid i na  bilokojoj postavci mi steka, Dali trebaju neki pechevi ili

Pa naravno da su potrebni patchevi..{#} Jer GTA IV bez patcheva radi bez laggova na med-high jedino na konfama koje imaju x4 proc, 4GB rama, i GTX460/HD6850+ grafu..
Skini patch 1.07 i pokreni UpdateTitle..

http://games.softpedia.com/progDownload/Grand-Theft-Auto-IV-Patch-Download-30489.html

HipHop n' Dubstep
14 godina

kad instaliram update onda mi nece uc u igru trazi neki aktivacijski kod :S

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta je sad ovo ubacujem aute prek spark 4 u gta EFLC (org je igra) na xp je radilo odlicno sad inst xp od 64 bita i sad vise nece ubacim auto al u igri ostane normalno ?????????????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_GTI kaže...

kad instaliram update onda mi nece uc u igru trazi neki aktivacijski kod :S

Jel imas original igru? Ako nemas, skini odgovarajuci crack..

HipHop n' Dubstep
15 godina
neaktivan

Kako dodati svoju muziku u GTA IV ??

Stiskao sam complete scan i čekao barem 5 minuta ali se ništa ne događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Kako dodati svoju muziku u GTA IV ??

Stiskao sam complete scan i čekao barem 5 minuta ali se ništa ne događa.

Jesi kopirao muziku u My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music?

HipHop n' Dubstep
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Jesi kopirao muziku u My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music?

ne,ali sada jesam

uspio sam naštimati,hvala

16 godina
neaktivan

Novi video od BenBuje.. Ako niste, pogledajte sve GTA IV videe.. Predobri su..{#}

HipHop n' Dubstep
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 15:36 (FiCo_Ri).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ljudi dobar dan svima.

Nedavno sam skinuo jedan patch u kojem se nalazilo vise elemanata, update, multiplayer i ostalo cega se ne sjecam.

U medu vremenu sam morao rusiti windows i sve mi se zbrisalo, i sad ne mogu vise naci taj torrent/patch.

Jedino sam s tim patchom uspio igrati GTA IV na bolji performansama.

S ovim najnovijim patchom ne mogu pokrenuti igricu, izbacuje mi neki error s xlive.dll.

Ako znate mozda za taj torrent molio bih da mi posaljete u PM ili nekako pomognete oko ovog svega.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vule992 kaže...

Ljudi dobar dan svima.

Nedavno sam skinuo jedan patch u kojem se nalazilo vise elemanata, update, multiplayer i ostalo cega se ne sjecam.

U medu vremenu sam morao rusiti windows i sve mi se zbrisalo, i sad ne mogu vise naci taj torrent/patch.

S ovim najnovijim patchom ne mogu pokrenuti igricu, izbacuje mi neki error s xlive.dll.

Ako znate mozda za taj torrent molio bih da mi posaljete u PM ili nekako pomognete oko ovog svega.

Hvala!

U vezi ovog errora, skini i instaliraj OVO

trailerlog.blogspot.com
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Vule992 kaže...

Ljudi dobar dan svima.

Hvala!

U vezi ovog errora, skini i instaliraj OVO

Ili ovo..

HipHop n' Dubstep
16 godina
neaktivan

Sry na double postu..

GTA IV Free MP! {#}

Nema cr*cka, pa valjda necu dobit karton.. {#}

HipHop n' Dubstep
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Dakle instalirao sam SparkIV, i zapeo na koraku ubacivanja vozila.. Naime, zanima me da li Spark sam backupira podatke kad rebuildam arhivu ili moram ručno backupirati kao u GTA SA?

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,imam problem da kad dođem do zadnje misije Brucie-a kad dođem do strelice za početak misije izađe mi van iz igre. Može pomoč ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam točno na šta misliš ali ja sam mjenjo vozila i onda npr ušo u neki auto i svi su postali takvi. pazi šta radiš

Kod mene je problem sta odjednom ne mogu na komp (u igri).piše mi press E to use computer ali nist se ne događa

PUC GA MEDO
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:57 (jurek95).
16 godina

Ovako prodajem GTA 4 sve knjižica,cd,karta kutija sve

ako je netko zainteresiran neka mi se javi

dogovorimo se oko cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurek95 kaže...

neznam točno na šta misliš ali ja sam mjenjo vozila i onda npr ušo u neki auto i svi su postali takvi. pazi šta radiš

Kod mene je problem sta odjednom ne mogu na komp (u igri).piše mi press E to use computer ali nist se ne događa

Onda si nešto opako zas*ao. Nema veze, skužio sam na kraju, inače sam extra oprezan kod takvih stvari, ne instalirava mi se baš opet 14GB podataka.

oo7 kaže...

Ovako prodajem GTA 4 sve knjižica,cd,karta kutija sve

ako je netko zainteresiran neka mi se javi

dogovorimo se oko cijene

Imaš Bugov oglasnik za takve stvari. I tebi je u interesu da prije prodaš igru, ne? Postaj onda tamo.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
14 godina
neaktivan
jurek95 kaže...

Imam i ja modove i probleme s autima kao i ti

Kad sam prije igrao igru isto nisam mogao na komp ali nisam stavljao modove

Mogu li riješiti problem reinstaliranjem igre ?

17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
jurek95 kaže...

Možeš, ali se prije toga napravi backup "vehicles.img" fajla u SparkuIV tako da ideš export original "vehicles.img" fajla u neki folder koji hoćeš i onda ako zezneš, samo vratiš nazad. Vehicles.img se nalazi u GTA4 folderu->pc->models pa "cdimages".

Ako nisi napravio backup, onda morašreinstalirati igru da bi riješio problem.

Stavio sam zamjenu za Sentinela (Nissan GTR R35) i sve radi, svi auti su normalni.

14 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Tinča14 kaže...
jurek95 kaže...

Možeš, ali se prije toga napravi backup "vehicles.img" fajla u SparkuIV tako da ideš export original "vehicles.img" fajla u neki folder koji hoćeš i onda ako zezneš, samo vratiš nazad. Vehicles.img se nalazi u GTA4 folderu->pc->models pa "cdimages".

Ako nisi napravio backup, onda morašreinstalirati igru da bi riješio problem.

Stavio sam zamjenu za Sentinela (Nissan GTR R35) i sve radi, svi auti su normalni.

Nisam još napravio backup <-napravim ga jedino ak oču opet imat modove ili ? - ja ne želim imat modove oču imat sve normalno.Ako reinstaliram igru onda mi ostanu sejvovi ?

17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Nisam još napravio backup <-napravim ga jedino ak oču opet imat modove ili ? - ja ne želim imat modove oču imat sve normalno.Ako reinstaliram igru onda mi ostanu sejvovi ?

Ne moraš radit backup ako nećeš modove. A za save ne znam, ja bi ipak backupirao tvog savea. I pazi, jer je GTA jako čudan. Prešao sam igru ne ulogiran u svoj Live acc i sad kad sam se ulogirao moram prelaziti ispočetka, a stari save je "corrupted" (a je vraga).

14 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Tinča14 kaže...

Ne moraš radit backup ako nećeš modove. A za save ne znam, ja bi ipak backupirao tvog savea. I pazi, jer je GTA jako čudan. Prešao sam igru ne ulogiran u svoj Live acc i sad kad sam se ulogirao moram prelaziti ispočetka, a stari save je "corrupted" (a je vraga).

Kak da backup-am save ?

17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
AlienWare1 kaže...
Tinča14 kaže...

Kak da backup-am save ?

Otprilike ovako:

C:\Users\Tvojuser\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

I nemoj zaboraviti da moraš imati opciju da vidiš skrivene foldere.

14 godina
neaktivan

E, ovo da ne mogu u igrici na kompjuter nema veze s modovima jer sam to instalirao na drugi kompjuter i nisam dodavao ni modove,ni saveove i sl

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kako se instalira ovaj patch zadnji i mozeli mi neko dati link ja sam nasao i skino la nemoze se inst,i jeli iko skidao patch snow.
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
FiCo_Ri kaže...

Sry na double postu..

GTA IV Free MP! {#}

Nema cr*cka, pa valjda necu dobit karton.. {#}

Pošto vidim nitko nije zahvalio čovjeku na linku,evo ja sam se zahvalio,i ta stvar 1000% funkcionira,sada probao uvjerio se radi kao org igra,samo jedini je problem dosta malo servera je i večina je preko 150 ping (imam t-com 4mbps) ali solidno radi sve.Svaka čast na linku i onome tko je to napravio.

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
16 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...

Pošto vidim nitko nije zahvalio čovjeku na linku,evo ja sam se zahvalio,i ta stvar 1000% funkcionira,sada probao uvjerio se radi kao org igra,samo jedini je problem dosta malo servera je i večina je preko 150 ping (imam t-com 4mbps) ali solidno radi sve.Svaka čast na linku i onome tko je to napravio.

Ja ga igram vec 3 tjedna bez ikakvih problema (osim laggova, jbg, los komp {#}) i sve 5.. {#} Jedino sta nije kao na org MPu je sta nema civila.. {#}

Boldano - znam kako ti je.. {#}

HipHop n' Dubstep
14 godina
protjeran

Vidim neki su poceli GTA IV igrati,pa ako netko hoce nabaciti samnom koji rundu,mozemo se dogovoriti.

Na PM,dam xfire/steam username.

Naravno imam original igru,ako netko moze sa crackedom igrati online,isto odlicno.{#}

.

LP

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice