Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 874.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan

Može li mi itko pomoći u ovome,prije nekoliko mjeseci instalirao sam 1.0.7.0(piratska verzija nemojte mi davati kartone) i crackirao i sve radi.Danas ponovo instaliram igru sve radim isto,ali neki problem sa Games for windows Live,evo screenshoot.Ne mogu instalirati patch.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 20:31 (I.Kk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

nakon istalacije ide patch, pa GFWL pa onda ono, osim ako se nešto međusobno ne "kolje". ako nije ostalo nekih zaostataka u program filesu ili slično.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

nakon istalacije ide patch, pa GFWL pa onda ono, osim ako se nešto međusobno ne "kolje". ako nije ostalo nekih zaostataka u program filesu ili slično.

Pokušati ću,znači sada izbrisati GFWL onda napraviti patch?

EDIT:Ispada da se nešto zaista "kolje"

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 20:48 (I.Kk).
16 godina
neaktivan

da obriši gfwl, stavi patch pa onda gfwl..ovaj s linka radi sto posto, barem kod mene..

15 godina

ljudi zanima me kako da maknem ona ograničenja u grafici u gta 4 , patch je 1.0.7.0 i fps mi je 50 -60 , skoro sve je na very hii , distance na 70 osim tekstura koje su na medium , volio bi da mi budu na hii jer imam dosta fps , ali igra mi neda jer kaze da to nije blizu ogranicenja mog hardwera, kako da to maknem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ljudi zanima me kako da maknem ona ograničenja u grafici u gta 4 , patch je 1.0.7.0 i fps mi je 50 -60 , skoro sve je na very hii , distance na 70 osim tekstura koje su na medium , volio bi da mi budu na hii jer imam dosta fps , ali igra mi neda jer kaze da to nije blizu ogranicenja mog hardwera, kako da to maknem ?

Mislis na ono kad memorija tamo bude crvena? Skini No restriction patch i odvrni sve na max.. Belji se

LINK

15 godina
FiCo_Ri kaže...
athlon64 kaže...

Mislis na ono kad memorija tamo bude crvena? Skini No restriction patch i odvrni sve na max.. Belji se

LINK

oke probat cu kad dodemdoma , na informatici sam

15 godina

moze li link da skinem taj patch novi moze i na PP

RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma nece da mi radi , kaze da nemoze nac gta 4 na kompu , jel postoji jos koji nacin da se rijese ogranicenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ma nece da mi radi , kaze da nemoze nac gta 4 na kompu , jel postoji jos koji nacin da se rijese ogranicenja?

Napravi u GTA IV mapi .txt dokument i nazovi ga commandline. U njemu napisi " -no restrictions" i saveaj.. I to je to.. Al prije pisanja u .txt dokumentu stisni SPACE! I ne pisi navodnike.. Namigiva

15 godina

nece, otvorio novi tekst dokument , nazvao ga commandline , unutra stavio razmak pa -no restricitons i nece

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 21:06 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...

nece, otvorio novi tekst dokument , nazvao ga commandline , unutra stavio razmak pa -no restricitons i nece

Zato jer krivo pišeš riječ "RESTRICTIONS".

www.YouTube.com/IntensiveStudios
15 godina

a evo uspio sam to sredit jednom od metoda s neta ,i evo smojom konfom kad je sve osim shadowsa maxed out , grafa clockana koliko moze proc dignut na 3.8 ( ima dosta razlike , dobrih 10fps kad je proc clockan ) i ne pada mi ispod 30 fps sto je prilicno dobro jer je sve fluidno , jedini mi je problem sto je igra uzasno bugovita , auto se digne s ceste , pa cetsa postane siva jer je nije ucitalo itd... jel se moze to rijesit nekako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

a evo uspio sam to sredit jednom od metoda s neta ,i evo smojom konfom kad je sve osim shadowsa maxed out , grafa clockana koliko moze proc dignut na 3.8 ( ima dosta razlike , dobrih 10fps kad je proc clockan ) i ne pada mi ispod 30 fps sto je prilicno dobro jer je sve fluidno , jedini mi je problem sto je igra uzasno bugovita , auto se digne s ceste , pa cetsa postane siva jer je nije ucitalo itd... jel se moze to rijesit nekako?

imas li patch !!

RAZOR
15 godina
tpg kaže...
athlon64 kaže...

imas li patch !!

da, 1.0.7.0

16 godina
neaktivan

Ovo se isplati downlaodat:

10-20FPSa se dobije na performansama, i bolji izgled igre.. Smijeh

Hip Hop Inside
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FiCo_Ri kaže...

Ovo se isplati downlaodat:

10-20FPSa se dobije na performansama, i bolji izgled igre.. Smijeh

ev ja skidam pa cemo vidjeti

RAZOR
14 godina
neaktivan

Ja sam instalirao gta4 i sve je uredu samo hocu uci u Rockstar Games Social Club i pise mi ovako RGSC je naisao na je na problem i mora se zatvoriti.Ispricavamo sse zbog toga. i jos pise Ako se upravo radili na necemu,podaci na kojima ste radili mozda su izgubljeni.Evo..I sve sam zatvorio i opet mi ne radi pomozite mi molim vas 

0 0 hvala 0
15 godina
Domavh kaže...

Ja sam instalirao gta4 i sve je uredu samo hocu uci u Rockstar Games Social Club i pise mi ovako RGSC je naisao na je na problem i mora se zatvoriti.Ispricavamo sse zbog toga. i jos pise Ako se upravo radili na necemu,podaci na kojima ste radili mozda su izgubljeni.Evo..I sve sam zatvorio i opet mi ne radi pomozite mi molim vas 

daj nabaci sliku

btw,pokusaj deinstalirati RGSC i meni je nesto slicno bilo

RAZOR
14 godina
neaktivan

e sad sam nesto napravio i opet problem pise mi-The application failed to initializa properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application.Pritisnem OK i nista se ne desava

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domavh kaže...

e sad sam nesto napravio i opet problem pise mi-The application failed to initializa properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application.Pritisnem OK i nista se ne desava

Reinstall RGSCa?!Nevinašce

Hip Hop Inside
14 godina
neaktivan

Jesam i opet nista,e a koji Microsoft Net framework trebam imati 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domavh kaže...

Jesam i opet nista,e a koji Microsoft Net framework trebam imati 

3.5

Hip Hop Inside
14 godina
neaktivan

imam vec instaliran  framework 3.5,neznam sto jos trebam instalirati,moraju biti dva frameworka,ja imam samo jedan 3.5 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo opet sam instalirao framework3.5 i sad imam drugi problem koji glasi

RGSC je naišao je na problem i mora se zatvoriti. Ispričavamo se zbog toga.

Ako ste upravo radili na necemu,podaci na kojima ste radili mozda su izgubljeni.

Evo tako mi pise sad neznam sto treba.                                              

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam priličan problem - kupio sam GTA IV i Episodes From LIberty City jučer u Saphos Labsu ali nigdje ne mogu naći CD-key; ni unutra na papirima, na DVD-ima, baš nigdje. Inače mi je novi komp još na sastavljanju pa ne mogu vidit je li CD-key negdje na nekom od DVD-a... Stvarno sam očajan već, ne bi htio da ispadne da sam bacio 500kn...

Si vis pacem, para bellum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Šta nitko ne zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam problem sa GTA IV.NIje problem, ali me jako zivcira.

Evo primjer.Nadem infernusa koji je rijedak, i za pet minuta ga ima 80% grada!!!!!

Tako za svaki auto.Imam ferarija i nadem kolonu od 12 parkiranih jedan iz drugog!!!

WTF?

Meni to stvarno unistava uzivanje u nekim ljepim autima kad ih ima svaka baba.

Jel postoji neko rjesenje za to?

I jel se vama dogada isto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jel zna tko kako proći zadnju misiju? Nikako se ne mogu popeti na usrani helikopter - skoro sam uništio tipkovnicu... Probao već 10 puta i nikako neće! Čuo sam da je to neki gadan bug.

EDIT: Riješeno, negdje sam pročitao da trepa upaliti FRAPS recording baš kad se Niko hvata za helić i upalilo je. Jako čudno riješenje ali sam napokon gotov s tim, baš sam se naživcirao...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 22:29 (Silence1488).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

igram gta 4 na konfiguraciji(vidi pod moj pc) i na low i na mid i na  bilokojoj postavci mi steka, Dali trebaju neki pechevi ili

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice