Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
MummE kaže...

evo install sam ovaj 1.0.7.0. patch sto ste mi preporucili ali sada ima drugi problem usred igre pod postane proziran zgrade nestanu itd.... how to fix it ???

To se meni događalo.

Izgasi xf dok igras gta4 i sva ostala sranja.

INACE AKO VAM NESTAJU U GTA4 TEKSTURE IZGASITE XFIRE

15 godina
neaktivan

instalirao sam patch 1070 ...i sad mi se pojavljuje gta IV fatal error:ws10...igra je neoriginalna...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
beatbox kaže...

sta da radim?

kupi original?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
15 godina
neaktivan

vrlo rado...samo da mogu da ga nadjem u ovom mom ,,selu" i naravno da imam jedno 60 e viska

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
beatbox kaže...

sta da radim?

Koristi Google.. Taj error je kad nesto ne valja s GFWLom.. Nezz tocno sta..

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB | Chieftec 500W |
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
beatbox kaže...

sta da radim?

Koristi Google.. Taj error je kad nesto ne valja s GFWLom.. Nezz tocno sta..

obicno da prvo nek proba reinstall live, a onda ak opet isto, drugi crack, barem je tak meni bilo

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

LJUDI pomoc! imam original cd key-serial za gta 4 instalirao sam verziju sa torrenta original cd keyom nisam stavljao crack i slicno.Jer trebalo bi radit kad upišem cd key prođe aktivaciju sve uredu.Instaliram 1.0.7.0 patch i pokrenem igru i trazi mi original gta 4 disk cd/dvd.mountam oba iso diska ali neradi Plač sta da radim

IGRA JE ORIGINAL

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 14:59 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

LJUDI pomoc! imam original cd key-serial za gta 4 instalirao sam verziju sa torrenta original cd keyom nisam stavljao crack i slicno.Jer trebalo bi radit kad upišem cd key prođe aktivaciju sve uredu.Instaliram 1.0.7.0 patch i pokrenem igru i trazi mi original gta 4 disk cd/dvd.mountam oba iso diska ali neradi Plač sta da radim

IGRA JE ORIGINAL

Kao što rekoh, kupi original igru s pravim diskom.

16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

IGRA JE ORIGINAL

Ako imaš samo original ključ (kao i ja) moraš ipak staviti crack, ali ne brini, možeš igrati multiplayer ;)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
neaktivan

Mogu maunu igrat multiplayer instaliram 1.7 patch i kad odem na telefon multiplayer kaze mi da nisam ulogiran u social club wtf :S kolko ja znam social club netreba od 1.7 patcha :S jimam u igri xlie account

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pozzz... imam problem koci mi gta cak i kad mu stavim najmanju rezoluciju i sve je na lov ali previse koci
imam laptop MSI: intel i5 430m, ati radeon 5470 1gb ddr3 vram, ram 4GB ddr3. windows 7 ultimatum 64bit. ako moze pomoc.... hvala
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mesaj kaže...
pozzz... imam problem koci mi gta cak i kad mu stavim najmanju rezoluciju i sve je na lov ali previse koci
imam laptop MSI: intel i5 430m, ati radeon 5470 1gb ddr3 vram, ram 4GB ddr3. windows 7 ultimatum 64bit. ako moze pomoc.... hvala 
mislim koci toliko da nemoze da se igra kasne komande po 5s,na najmanjom konfiguracijom koci isto kao sa najvecom.... u cemu je problem
mesaj kaže...
mesaj kaže...
mislim koci toliko da nemoze da se igra kasne komande po 5s,na najmanjom konfiguracijom koci isto kao sa najvecom.... u cemu je problem

Na takvom laptopu se bas i nemoze sigurno pokrenut igra na solidnim postavkama jer ipak,imas 4 gb rama,ali preslabu grafu.Igraj na stolnom PC-u ili kupi bolji latop.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
14 godina
neaktivan
ali meni koci vise
ego mom drugu koji ima ram 1 gb ddr2, graficku 512, i neki procesor dual core, a meni kasne komande bas puno, koci previse isto kad da nesto nije lepo uradjeno dok je instalirano... nzm imas li ti neki savet..
neaktivan
mesaj kaže...

Epic, epic, epic WIN

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
mesaj kaže...
ali meni koci vise
ego mom drugu koji ima ram 1 gb ddr2, graficku 512, i neki procesor dual core, a meni kasne komande bas puno, koci previse isto kad da nesto nije lepo uradjeno dok je instalirano... nzm imas li ti neki savet..

Mozda ti se nakupilo virusa,smeca i ostalog.Proskeniraj s CCleanom i Glary Utilities-em,s  tim pocisti registry i smece.Koji antivirus imas? Bilo bi dobro da ga iskljucis tijekom igranja da dobijes koji FPS vise.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
14 godina
neaktivan
nemoguce da su virusi, podignut je sistem pre 5 dana, i antivirus mi je avast...
protjeran
mesaj kaže...
nemoguce da su virusi, podignut je sistem pre 5 dana, i antivirus mi je avast...

Jesi updatea-o igru na najnoviji patch ? (1.0.7.0)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
mesaj kaže...

Probaj ovo:

-Skini nove drivere za PC

-Iskljuci Antivirus pri igranju

Pa javi.

15 godina
neaktivan

ljudi jel se mogu pod custom pjesme stavit pjesme u FLAC-u

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alfa1234 kaže...

ljudi jel se mogu pod custom pjesme stavit pjesme u FLAC-u

-Probaj ubaciti pa ih in game loadaj.

-Ako nezeli onda konvertiraj u MP3 format sa Free DVD studio(ima dosta opcija i nije sam za konvertiranje,ali bi mogao to raditi jer meni ide)

16 godina
neaktivan

Ja sam krenuo opet igrat GTA IV i normalno instaliram, i patcham (imam TitleUpdate, UpdateTitle - ovo 2. radi a ovo 1. ne) i tijekom instalacije mi kaže da će izbrisat RGSC i to sve dobro i završi, krenem u igru, trebam se logirat na social club, upišem ispravni mail, ispravnu šifru, piše da je logiranje uspjelo, prozor nestane, čujem kako komp očitava DVD i to je sve kaj se dogodi. Dalje se ne pomiče. (igra je original)

EDIT : proradilo je samo od sebe

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 9:03 (Looka).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vodić za riješavanje problema kod GTA IV

svaka čast

stvarno si dao truda

15 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte: napokon sam se docepa kvada i jucer kupio GTA. Instaliram sve, regam se na RGSC, skinem zadnji GFWL, uredno regan, i nikako da pokrenem je%&$u igru, zbog securoma. Phenom II x4 965, 8 kila rama i 4870. Sta god da sam probao, cak i krek ne ide. Napravio sam oflajn aktivaciju i nista, kad god ga pokusam pokrenuti dobijem samo ovu slikicu. Ne znam sta bi od jada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 0:09 (Flajko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj "compatibility mode" xp sp3 ili probaj naći drugu verziju igre. ovo nema veze s procom, ramima i grafikom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 0:14 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Ne znam kako tocno mislis "drugu verziju igre". Ne radi ni sa 1.0, ni 1.4 ni 1.7 uninstalirao i instalirao vec par puta, winsi su svjezi, ubio daemon toolse, nakraju napravio i uninstal njih, probao i compatibility modove, ne znam vise stvarno sta napraviti. Znaci,, kupio sam igru, imam medije i sve. Majku im j***m svima, nikad u zivotu vise necu igru kupiti, niti jedna nikad nije radila kako treba, a pola njih sam na kraju morao krekirati, ali ovo sad je prevrsilo svaku mjeru, ne znam kad sam jos bio ovako bjesan. Idem stavit skidat razora, ne znam sta drugo

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 0:36 (Flajko).
16 godina
neaktivan

najprije sam pomislio da je pirat, pa da zato pravi probleme..ali očigledno je nešto drugo u pitanju, za sada nemam nikakvih ideja..

15 godina
neaktivan

trebam vaš pomoc oko fight (Combos)

ja ne znam koja tipka kad napadac pocne udarat i kako da pustam prema dolje

ja bih to dovrsil za achievement "Finish him"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
abajagil kaže...

trebam vaš pomoc oko fight (Combos)

ja ne znam koja tipka kad napadac pocne udarat i kako da pustam prema dolje

ja bih to dovrsil za achievement "Finish him"

za tučnjavu se osim lijeve i desne tipke miša koriste i Q (udarci nogom) i R (udarci rukom) i space za saginjanje, izmicanje. to vrijedi i za palicu i nož.

a zato i je achievment, jer treba vježbati i isprobavati više raznih opcija i mogućnosti, drugo ti ne preostaje.

izađi na ulicu i mlati, kombinirajući ove tipke.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice