Us truck simulator- pitanje

poruka: 9
|
čitano: 1.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Uk truck simulator- pitanje

evo vezanno je za tu igru a pitanje je: sad vozim za sebe i kad dobim e-mail i kaže mi da odem u london u neku firmu i ja odem potrošim i benzina i vremena i poplaćam kazne da dođem do tam što prije i ja dođem i nema te firme u londonu..........i piše da im se javim kad mislim da dođem po robu........imao sam zzadatak da odem u london po prazan kanister od 40000 l, nema ni firme te koja je ponuđena da je u londonu.......strašno........nekužim šta trebam da napravim da im se javim ili da nađem tu firmu........vrtio sam se po gradu i nema ga......jel znate li vi šta trebam da napravim.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 15:39 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

di ste.......kaj niš neznate.........alo hitno je..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Us truck simulator- pitanje

kad otvoriš poruku, ja mislim da ti sa strane mora pisati " Accept " ili nešto u tom smislu 

15 godina
protjeran

da gledao sam to i nema niš...........piše u kojem gradu moram doć, u koju firmu, koji teret mosim, koliko novaca dobim, i u koliko sati moram doć......i da se trebam javit kad dolazim, ja dođem i nema ništa.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uslikaj i pošalji mi sliku jer ja igram german truck simulator a to su potpuno slične igrice. Uslikaj statistiku, i tu poruku.

15 godina
neaktivan

vjerojatno si dosao kasno, po tome sto si napiso jedino to mogu zakljuciti jer ponude kad dobijes one traju odredjeno vrijeme!

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dobro riješeno je.......trebao sam malo bolje tražit po gradu tu firm......firma je bila nova pa sam je morao nać na karti ono što sam se vrtio po gradu i niam vadio to valjda nisam zapazio nisam valjda dobro gledao ali sam ga našao i sad je sve super kupio sam si novi kamio ve i tak........a jel ima nekakava druga igra osim uk, usa, germania truck simulator...isto sa kamionima da se vozi teret, al da bude drugaćiji naziv ili druga firma........ili su to jedini proizvođaći koji rade takve igre ili ima druge........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš german, euro, 18 wos haulin i slične...uglavnom preporučujem ti german i euro jer je grafika odlična a ove haulin to je čisto sranje da ti iskreno kažem ;)

15 godina
protjeran

ma znam sve te.......nisam se sijetio kako se zovu pa nisam napisao ali jel ima neke druge......

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice