Ultima Online

poruka: 4
|
čitano: 1.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Ultima Online

Ova igra vec ohohoho godina djeluje, ima vjerne igrace, i mislim da pritom nije mukte...na abandoniji se daju skinuti SP Ultime, i sad se bas mislim bi li joj dao sansu, da vidim sto je to privuklo tako vjernu populaciju i grupu ljudi koji cak i sa modernim strojevima igraju 2D izometrijsku igru u 21-om stoljeću? Mislio sam možda prvo odigrati prvi nastavak, pa drugi i tako redom i onda provat online, ako me te sp igre privuku....

Ima li netko od vas da je igrao ista od toga i da zna neki bolji info?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ultima Online
Kak to misliš, ako te sp (single player?) igre privuku? Ultima Online, kao što samo ime govori, je MMO. U današnje vrijeme zastarjelo, loše, vjerujem da je igraju ludi entuzijasti kojima je bila jedna od prvih igara. Ako nemaš taj nostalgični poriv preskoči i igraj nešto bolje, ljepše i prilagođenije vremenu. 20 godina stari MMO ti nikako ne treba u životu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sad sam skužio da pričaš o SP verziji. Ako hoćeš RPG i dalje preskoči...

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
HAL kaže...
Kak to misliš, ako te sp (single player?) igre privuku? Ultima Online, kao što samo ime govori, je MMO. U današnje vrijeme zastarjelo, loše, vjerujem da je igraju ludi entuzijasti kojima je bila jedna od prvih igara. Ako nemaš taj nostalgični poriv preskoči i igraj nešto bolje, ljepše i prilagođenije vremenu. 20 godina stari MMO ti nikako ne treba u životu.

Nekako sam daleko od odusevljenog gejmera po pitanju danasnjih igara....nisam za pucacine, privlaci me rpg, fantasy i sf, i od dragon age 2 nisam imao sto igrati, dakle vec nekoliko godina ne igram nis...kupio sam grafu od 1300kn s kojom bih najradije igrao zynga poker na fejsu koliko mi se gade te, "bolje, ljepše i prilagođenije vremenu"...

a ne vjerujem da je ultima online opstala 20 godina, a da nije kvalitetna? Ili ti imas saznanja iz prve ruke?

Ne znam, ne privlaci me 2d vise, ja bih novi baldur's gate u obliku free mmo-a, 3d person, napravljeno kao skyrim, ali nece pa nece....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice