Tony Hawk American Wasteland POMOČ!!!!!!!

poruka: 4
|
čitano: 1.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

nakon što sam uredno instalirao igru, te započeo novu misiju... počelo je blokavat...ne tipa malog fps-a (provjeravao sam postavke i rezolucije tj mjenjao sam ih).....ako ima iko sličan problem.......blokaje kao da lagga....ne opisiv problem...

Phenom 9500+

2 gb ddr2 800

550 w napajanje

8600gts 256 mb

s drugim igrama neman nikakvog problema...

Patch-ao sam je na najnoviju verziju kad sam vidio da ne ide ali problem ostaje....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Tony Hawk American Wasteland POMOČ!!!!!!!
Tale kaže...

nakon što sam uredno instalirao igru, te započeo novu misiju... počelo je blokavat...ne tipa malog fps-a (provjeravao sam postavke i rezolucije tj mjenjao sam ih).....ako ima iko sličan problem.......blokaje kao da lagga....ne opisiv problem...

Phenom 9500+

2 gb ddr2 800

550 w napajanje

8600gts 256 mb

s drugim igrama neman nikakvog problema...

Patch-ao sam je na najnoviju verziju kad sam vidio da ne ide ali problem ostaje....

moguce da imas virus, scannaj komp.. moguce da je neispravnu ''onu stvar šta nesmijem reć''  radi toga meni cesstooooo je znalo laggati ;D
17 godina

ma igra je cisti fail, nist kao stari pro skater, ug 1 i 2 se jos dalo igrati, ali ovo ma nemoj igrati radje

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čisto sumnjam da iman virus ali opet istekla mi je ima 4 dana password za NOD 32 (ORGINALAN JEEEEEEEEEEEEEEEEE KUPLJEN!!!)

pa cu provat, ali neman virus.....

Ja sam vec igrao THAW i imao sam problem te ga riješio.....ali ne sičam se kako...tako da nije do virusa....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice