@ Sad je problem da igra crasha ako želim fullscreen
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ Sad je problem da igra crasha ako želim fullscreen
Ne kužim tvoju poantu imaš proc za doslovno 100kn i grafu koja je smece, a hvala Bogu znam jer sam imao jedno i drugo i čudiš se kako imaš 30 fps-a na medium. Koja je poanta?
Pa i5 750 ti se prodaje po 300kn koji smelje taj proc, da ne pricam kako za cirka 800kn kupis 280x koja takoder smelje ovu tvoju. To je cirka napeto 1000kn, što je opet smiješna cifra.
Idem sad ja po Pentium 4 pa da bencham.
Kupio sam key i imam trenutno trial verziju divisiona.
Aktiviro sam preko uplaya taj key. I izgleda da sam dobio samo PTS verziju. Imate vi pod full igrom cd key kao na slici?
Spojio si se jucer k meni i nisi htio igrat, smrade :D
rijesio sam kupio igru preko g2a izaslo me 25eura mislim.Ako je negdje bilo jeftinije jbga hahah
zanima me dal ima netko igricu a da ju ne igra ili ju slabo igra, naime htio bih probati igru pa ako mi se svidi mozda i kupiti.
Ako je netko zainteresiran za posuditi igru nek se javi na PP, mogu i ja posuditi nesto u zamjenu.
rijesio sam kupio igru preko g2a izaslo me 25eura mislim.Ako je negdje bilo jeftinije jbga hahah
Kinguin. 17€ ako se ne varam.
zanima me dal ima netko igricu a da ju ne igra ili ju slabo igra, naime htio bih probati igru pa ako mi se svidi mozda i kupiti.
Ako je netko zainteresiran za posuditi igru nek se javi na PP, mogu i ja posuditi nesto u zamjenu.
Pa ovaj tjedan si mogao probaci potpuno besplatno.

Što vi ne kužite što piše?
Lock sam stavio na 30 FPS-a, i to sam napisao još. Vrti se solidno, ali grafika je na razini GTA IV iz '08.. Kužiš sad? Nemam problema nikakvih, osim što mi pukne konekcija upo misije. Net je 50/10, nema nikakvih problema s tim.

Nakon toga sam još dignuo postavke(koje su u videu). Znači ova fotka je fotkana na ~medium postavkama, a video je sniman na većim postavkama. Igra mi uopće ne laga, nego teksture ne izgledaju baš najbolje(na razini GTA IV). Možda sam profulao neku postavku za kvalitetu tekstura?
Fulo si nešto,.izgleda odvratno.
A da ne pričamo da si SS uzeo mobitelom -.-
Da bar imaš komp pri ruci.
Ne znam koja je kombinacija tipki za SS.
Kombinacija ti je jedna jedina tipka - Print Screen.. Negdje piše i Prt Scr. I nakon toga spremiš sliku u paintu..
Kombinacija ti je jedna jedina tipka - Print Screen.. Negdje piše i Prt Scr.
Kombinacija za SS u Steamu*.
@Dex.pwn
Probaj ubaciti neki SweetFX ako ti je grafika zmuljana, a sa tom grafičkom bi možda mogao i pojačati neke postavke.
Beta verziju sam igrala sa r7 260x 1gb, postavke su bile na high i igra je radila sasvim pristojno u full HD rezoluciji.
@Dex.pwn
Probaj ubaciti neki SweetFX ako ti je grafika zmuljana, a sa tom grafičkom bi možda mogao i pojačati neke postavke.
Beta verziju sam igrala sa r7 260x 1gb, postavke su bile na high i igra je radila sasvim pristojno u full HD rezoluciji.
Koji ti je CPU tad bio?
Znam da mogu dobit puno više. Mislim da CPU koči učitavanje tekstura.
ajde da vas dodam na uplay
i5 3340 3.1Ghz
r7 260x 1gb
8gb rama
To je bila tadašnja konfiguracija.
Silvio_7Tech
Igra je zakon, do sada najbolji Tom Clancy..ako ima netko raspoložen za igranje The Division u paru Co-Op nek se javi na pm
Pozz
Zadovoljan sam igrom sve na high benchmark izbaci 56 FPS jest da mi fali rama ali nadam se do nove da ću dobiti još 8GB pa vjerujem da će puno bolje ići.
ko želi igrati može me dodat na uplay. (balky1911)
Zadovoljan sam igrom sve na high benchmark izbaci 56 FPS jest da mi fali rama ali nadam se do nove da ću dobiti još 8GB pa vjerujem da će puno bolje ići.
otkud ti da ti fali RAMa? i to jos imas DDR4 na 2666MHz
da te odmah u startu razocaram
imat ces ravno 0 pomaka u FPSu sa 16GB rama naspram 8GB..i to ti kazem kao netko tko je upgrejdao nedavno sa 8gb na 16gb
sve igre i dalje rade jednako a najveca potrosnja rama cijelog sustava je bila 8.2GB (naravno puno veca kad koristim VM ali to je druga prica)
puno veci faktor je kolicina memorije na grafickoj i u nekim igrama (forza horizon 3) brzina samog RAMa
prodaj obje graficke (s obzirom da je taj CF setup beskoristan) i novce koje si mislio uloziti u RAMe ulozi u novu grafu.
otkud ti da ti fali RAMa? i to jos imas DDR4 na 2666MHz
da te odmah u startu razocaram
imat ces ravno 0 pomaka u FPSu sa 16GB rama naspram 8GB..i to ti kazem kao netko tko je upgrejdao nedavno sa 8gb na 16gb
sve igre i dalje rade jednako a najveca potrosnja rama cijelog sustava je bila 8.2GB (naravno puno veca kad koristim VM ali to je druga prica)
puno veci faktor je kolicina memorije na grafickoj i u nekim igrama (forza horizon 3) brzina samog RAMa
prodaj obje graficke (s obzirom da je taj CF setup beskoristan) i novce koje si mislio uloziti u RAMe ulozi u novu grafu.
slazem se. Dodavanjem RAM-a neces apsolutno ništa postići. Još imaš šansu riješit se ati-a i preć na nvidiu...
Kupio sam key i imam trenutno trial verziju divisiona.
Aktiviro sam preko uplaya taj key. I izgleda da sam dobio samo PTS verziju. Imate vi pod full igrom cd key kao na slici?
Spojio si se jucer k meni i nisi htio igrat, smrade :D
Jucer? Spojio sam neki dan , tek sam krenuo igrat nisam kuzio , pa sam testiro neke stvari.
Nadam se da cu stic ove dane odigrat nesto.
Ja svakako moram dodati još 8GB ovdje pošto mi memorija radi u single zato što je jedan keks ako ne bude nekog pomaka u fps-u bit će zato manji fps drop.
Have fun,javi kako je prošlo,iako svi vec znamo rezultat. Al neka. Iz prve ruke najbolje se uči :D
Ja svakako moram dodati još 8GB ovdje pošto mi memorija radi u single zato što je jedan keks ako ne bude nekog pomaka u fps-u bit će zato manji fps drop.
mislim da neces osjetiti razliku izmedju single i dual channela - to je prije igralo neku ulogu ali danas je RAM dovoljno brz da ne igra
imas ti FPS dropove zbog slabih grafickih, ne memorije..