The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Witcher 3
cropunk kaže...

sto se dobije sa preorderom ? osim sto ste prvi na listi za igricu

dal se mjenja sadrzaj kutije kasnije ili sve ostaje isto? zanima me zato jer zelim vidjet dal da sad narucim ili kasnije da zemem, jel ne znam dal ima ili ce biti ikakave razlike...

Nema razlike koliko znam!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jedina razlika koja je ocita kad se promijeni iz max u min postavke je zamuljanost tekstura tla. Mozda je to razlog zasto tako jaka graficka kartica navedena pod minimum sistemskih zahtjeva. Igra definitivno ne opravdava sistemske zahtjeve koje trazi, al vidjet cemo kad ju zapravo zaigramo. Mada, izgleda da novac korumpira ljude i svi koji ga steknu pretvore se u EA.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
cropunk kaže...

sto se dobije sa preorderom ? osim sto ste prvi na listi za igricu

dal se mjenja sadrzaj kutije kasnije ili sve ostaje isto? zanima me zato jer zelim vidjet dal da sad narucim ili kasnije da zemem, jel ne znam dal ima ili ce biti ikakave razlike...

Osobno bih pričekao (tj. budem iako sam 99% siguran da ne bih požalio). U pravilu su preorderi nešto za što rijetko kad postoji razlog za, a hrpa ih je protiv. Jedino što "gubiš" je da ne možeš igrati baš odmah, a nema te igre koja je vrijedna živaca ako nešto ne radi u samom startu. Vidjeli smo i previše primjera zadnjih godina.

Project RED dosad nije razočarao i po ovim reviewima PS4 verzije igra je ispala dobro na kraju, ali uvijek je pametnije pričekati par dana i vidjeti malo rasprave po forumima, pogledati you tube streamera kojem vjeruješ ili nešto treće. Pogotovo za PC verziju da si koliko toliko siguran da će ti igra raditi kako bog zapovijeda.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
The Witcher 3

e hvala, nisam bio siguran jer nigdje nist ne pise dal ce biti razlike

a htio sam tj narucivao sam par dana preko gamecollection i nije mi htio prihvatit paypal a odbio mi je karticu nakon 2 dana. cijena je bila 28 funti a sad je 32 - pa sad vise ne zelim ni pokusavat. pa cu zato pricekat isprobat jogurt verziju pa ako sve bude ok i igrivo uzimam. Iz tih razloga me zanimaa razlika, jer ako valjda zelio bi imat box kako je sad opisuju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa zasto pobogu jos uvijek gledate filmice iz 2013-14.?

Najgore od svega je sto se ljudi nahajpali bez razloga. Ja uopce nisam gledao ni jedan gameplay pa nisam ni razocaran. Znam da igra bude super i da ako nebude necu ju igrati. Niti me sad muce teksture niti me budu previse kad igru pokrenem. 

Na kraju krajeva, danas je rizicno bilo sto preorder-ati. Ni jedan dev team nije iznimka. Sve se i dalje radi iskljucivo radi love. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
The Witcher 3
Gledam na twitchu streamove,jadan Geralt svugdje promaja...dungeon,soba,birc,vani non stop puše.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
red_bull kaže...

Pa zasto pobogu jos uvijek gledate filmice iz 2013-14.?

Najgore od svega je sto se ljudi nahajpali bez razloga. Ja uopce nisam gledao ni jedan gameplay pa nisam ni razocaran. Znam da igra bude super i da ako nebude necu ju igrati. Niti me sad muce teksture niti me budu previse kad igru pokrenem. 

Na kraju krajeva, danas je rizicno bilo sto preorder-ati. Ni jedan dev team nije iznimka. Sve se i dalje radi iskljucivo radi love. 

Pa sad, ne znam baš da je bilo bez razloga. Em je Project RED izbacivao onda grafički neviđene filmiće, em su obećavali brda i doline - najbolji RPG ikad, ogroman open world bez loadinga... Plus, imaju iza sebe dvije genijalne igre i više nego korektan odnos prema kupcima. Teško se ne nahajpati jer do ovog trenutka nisu ponudili baš razloga za sumnju. Zasad izgleda da su ipak zagrizli malo preveliki zalogaj i nisu ispunili baš sve obećano, ali vidjet ćemo ubrzo.

Jednom kad igra izađe nema više sakrivanja i muljaža.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

A i meni to ide na živce! Odavno sam to primjetia,stalno nesto puše i sve se ljulja.

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Obavezno pogledati

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 15:33 (Comi123).

1 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Grafički ne moože izgledati lošije od #2... Nego, mene više brine AI - http://www.twitch.tv/burfz - prvi video. Ekipa čeka da ih pobiješ. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Grafički ne moože izgledati lošije od #2... Nego, mene više brine AI - http://www.twitch.tv/burfz - prvi video. Ekipa čeka da ih pobiješ. :D

A.I je velik problem danasnjih igara,uglavnom sucka zato jer vuce mnogo proc powera,a proc power devovi koriste za graficke kerefeke i fiziku itd...
Što je šteta,jer vecinu igara prestanem igrat jer jednostavno A.I je preglup. Pogotovo u FPS igrama to dodje do izazaja. Stoje ispred mene,nejdu u cover i cekaju da ih pobijem,nemreju me ni pogodit s 2 metra.

Nepamtim kad sam zadnji put dobar A.I vidio...

13 godina
The Witcher 3

A.I je vjerovatno loš jer konzole za devlopere na raspolaganju imaju 6 slabašnih jezgri te ako je multi-platform igra A.I je takav da ga i najslabija platforma može pokrenut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pogledajte samo A.I u AC igrama,mutavije nisam vidio.Jedan po jedan čekaju da ih se prikolje.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...

bas gledam doticni stream - nemoze AI bit glup koliko ljudi mogu bit retardirani

16 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...
Tonči kaže...

A.I je velik problem danasnjih igara,uglavnom sucka zato jer vuce mnogo proc powera,a proc power devovi koriste za graficke kerefeke i fiziku itd...
Što je šteta,jer vecinu igara prestanem igrat jer jednostavno A.I je preglup. Pogotovo u FPS igrama to dodje do izazaja. Stoje ispred mene,nejdu u cover i cekaju da ih pobijem,nemreju me ni pogodit s 2 metra.

Nepamtim kad sam zadnji put dobar A.I vidio...

Zapravo, CPU ne koristi nitko za ništa. :)

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Normalno da je glup kad igras SP. Igraj MP pa ce bit mozda malo pametniji 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Dvije slike X1 verzije...

SLIKA1, (zašto je gospon Geralt pozelenio?)

SLIKA2

Uglavnom X1 i PS4 verzije se igraju na veliko jer se prodaju na mnogim jestima, a PC verzija nije dobila niti recenziju... Bravo CDPR, bravo!!

Upitan je CDPR da izbaci igru pošto masovno ljudi igraju na konzolama, a CDPR je odgovorio da to nebi bilo fer!?

O performansama:

•  Performance is "very good", regardless if you're using Radeon-GPUs or Nvidia-GPUs.
  •  GTX 770 or R9 280X are sufficient for Ultra Settings @ FullHD
  •  2 GiByte VRAM is enough for the (still very good and diverse) Max Textures.
  •  Config File lets you tweak the game extensively, like Distance Scaling (I know some of you were worried) and higher res shadows.
  •  Every thread is getting some love. So get your 6 cores out ;). Still, the game is playable with just 4 cores @ 2GHz.

*izvor

PCGH is usually all about 60+ FPS. 40 is considered bare minimum there.

Evo kolega Butcher - R9 280X sufficient for Ultra Settings @ FullHD, miran si

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 20:22 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Cemu onda sluze oni sluzbeni sistemski zahtjevi?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Cemu onda sluze oni sluzbeni sistemski zahtjevi?

Sjećam se da je CDPR rekao da su recommended zahtjevi za medium/high @30

Ali nakon šta je Gamestar.de rekao da im na "novom buildu" igra sa GTX 980 radi na 60 FPSa dok je na "starijem" radila jedva na 30 sve je bilo jasno...

Meni paše pošto mi je PC već nagrizo zub vremena, ali...... Neću više o tome....

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 20:48 (doktor1).
10 godina
doktor1 kaže...

SLIKA2

Uglavnom X1 i PS4 verzije se igraju na veliko jer se prodaju na mnogim jestima, a PC verzija nije dobila niti recenziju... Bravo CDPR, bravo!!

Upitan je CDPR da izbaci igru pošto masovno ljudi igraju na konzolama, a CDPR je odgovorio da to nebi bilo fer!?

O performansama:

•  Performance is "very good", regardless if you're using Radeon-GPUs or Nvidia-GPUs.
  •  Config File lets you tweak the game extensively, like Distance Scaling (I know some of you were worried) and higher res shadows.
  •  Every thread is getting some love. So get your 6 cores out ;). Still, the game is playable with just 4 cores @ 2GHz.

*izvor

Znači onda ću moći igrati medium-high!!

16 godina
doktor1 kaže...

SLIKA2

O performansama:

*izvor

Ako je tak, po selski ljubi te deda više moj(moj deda ima 1080p), nego kumov(kumov još roka na WSXGA+ rezi, jebiga njegov je stariji), ali na istoj grafi! Inače sam već mislil nekome j.... mamu da nabavim još jednu grafu samu da se deda igra ko bog! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 3:13 (Butcher).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

PC min VS max

Previše grafičkih bugova, preloš port. Još jedan dokaz da konzole guše PC gaming.

EUW: Dorans Dildo
17 godina
The Witcher 3

The Witcher 3 - i3 3220 + GTX 660 HIGH SETTINGS

Avg: 40 - Min: 12 - Max: 70

Ima kanal dosta testova raznih konfiguracija i igara...

A izgleda da npr 5770 kartica nemože tjerat igru...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 9:15 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

https://www.youtube.com/watch?t=133&v=fC6KibmknZU

Whoever owns a PS4 or Xbox One... Get the fuck out now.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

jos jedan noz u ledja laznim obecanjima i smrdljivim konzolaskim downgrejdanim portom. no tnx.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

A ja mislio promijeniti graficku samo zbog ove igre... Mislim da ce moja MSI Geforce 670 OC jos ostati u kucistu barem do kraja godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

S obzirom na doktorov snimak, imam li ja neke sanse da pokrenem igru ako ubacim jos 2 gb rama i neku amd 7770-7750, imajte u obzir i moju rezoluciju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

ULTRA screenshots @1440p:

https://www.flickr.com/photos/127773964@N03/sets/72157652536729480

Ja iskreno jedva cekam da zaigram ovo, mislim da cu se toliko uzivit u atmosferu da nece bit spavanja do utorka ujutro :) 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
gpimp kaže...

ULTRA screenshots @1440p:

https://www.flickr.com/photos/127773964@N03/sets/72157652536729480

Ja iskreno jedva cekam da zaigram ovo, mislim da cu se toliko uzivit u atmosferu da nece bit spavanja do utorka ujutro :) 

Ovo izgleda fantastično; ako dobro radi na TitanuX s ovim detaljima, iznenadio bih se. Fenomenalni shaderi na materijalima...

16 godina
The Witcher 3

Ja se nadam da ću moći ultra igrati u 1440p (bez AA) na 980 :P ..tako da bi trebalo raditi i na TitanX-u.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice