Opet na vidiku neke muljaže sa keyevima,ovaj put je GMG u pitanju - http://www.pcgamer.com/witcher-3-keys-on-sale-at-green-man-gaming-are-from-an-unknown-source/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko kupio box verziju? Žao mi ne imati Witchera u kutiji, ali opet 100kn više..
Opet na vidiku neke muljaže sa keyevima,ovaj put je GMG u pitanju - http://www.pcgamer.com/witcher-3-keys-on-sale-at-green-man-gaming-are-from-an-unknown-source/
Imaš tu članak sa gamespota da su ipak legit! LINK
Itko kupio box verziju? Žao mi ne imati Witchera u kutiji, ali opet 100kn više..
ja bi inače kupovao box verziju,ali nisam sam prošle godine dok se moglo preko rusa s tf2 ključevima kupovati, kupio sam jako povoljno za 10 ključeva.
Bio sam kupio witchera 2 preko zavvi-a box verziju i tako mi je Witcher 3 box PC 45€ i besplatna poštarina. A oko 45 € ti košta digitalni preorder preko steam ili goga (ovisi o kolko witchera posjeduješ, pa ti je koliki popust).
Dal je na Nuuvemu key za Steal ili GOG?
Nakon godinu i pol što sam preorderao igru jave mi sa G2Play da na žalost, iako sam kupio steam verziju igre, oni dobivaju samo GoG verziju... Najteži refund koji sam napravio, ne mogu vjerovat,... GoG verziju nemam razloga kupovat, ovo je lakrdija.
Neznam kaj ste svi tak ludi za steam verzijom? Meni osobno steam ide na živce i GOG verzija mi je super!
Neznam kaj ste svi tak ludi za steam verzijom? Meni osobno steam ide na živce i GOG verzija mi je super!
I nama ide na zivce imati 100 i jedan klijent na kompjuteru, lakse je kada ti je sve na steamu.
I nama ide na zivce imati 100 i jedan klijent na kompjuteru, lakse je kada ti je sve na steamu.
Ali na gog-u jednom skineš i instaliraš ne moraš više na njihovu stranicu, dok večinom na steamu hočeš malo odigrati onda update steam, pa možda malo veza šteka itd. Kaj se gog verzije tiče jednom se instalira puca ti ona stvar za internet, jedino ako te pere ingame chat sa frendovima!

da samo sto GOG nema svoj klijent, samo skines installer, instaliras igru, pokreces je direktno preko desktop ikone i to je to..
nikakvi launcheri tipa steam, uplay, origin i ostala govna
ako mislis na onaj galaxy sto su pokrenuli nedavno, nije neophodan (tj Witcher 3 ce raditi i bez njega).
Valjda će bit neki preload na GOG, iako mi u profilu piše da će igru biti moguće skinuti na dan izlaska.
Zašto su sad odjednom počeli stavljat na taj gog kad je 1 i 2 bilo na steamu.. ?odakle sad taj gog koji se oduvijek bavio samo starim igrama koliko sam vidio..
Zašto su sad odjednom počeli stavljat na taj gog kad je 1 i 2 bilo na steamu.. ?odakle sad taj gog koji se oduvijek bavio samo starim igrama koliko sam vidio..
zato jer je gog njihov, kreatori witchera su i vlasnici gog-a.
Ne razumijem witcher zahtijeve, minimalan je phenom II 4 x940 koji je u rangu sa core 2 quad q9450, a minimalan intelov processor je i5 2500 ? Predpostavljam losa optimizacija, ili oni nisu imali slabiji processor od i5 na kojem su mogli probati igru ?
Ovo je samo za konzole, igra ce izlgedati isto kao u traileru na high end PC-evima.
Ovo je samo za konzole, igra ce izlgedati isto kao u traileru na high end PC-evima.
Neće, mora se priznati da su "downgrade-ali" i za PC. Sjećam se trailera i kada pogledaš danas gameplay (PC ultra) jednostavno se vidi razlika.
Ali ajde u redu je, još uvijek dobro izgleda, iako ne kao što su najavljivali.
Snimka sa XB1 verzije, u 720p rezoluciji (inače će XB1 vrtiti u 900p).
Rekao bih da nema razloga za brigu. Igra izgleda odlično.
Neće, mora se priznati da su "downgrade-ali" i za PC. Sjećam se trailera i kada pogledaš danas gameplay (PC ultra) jednostavno se vidi razlika.
Ali ajde u redu je, još uvijek dobro izgleda, iako ne kao što su najavljivali.
Nema danas igre da ima predobru grafiku, meni je u svakoj igri losa grafika. Igre se moraju prilogodjavati konzolama, zbog toga su PC igraci ograniceni, sto meni i ne smeta, jer ja nemam dobar kompjuter. Tek DX12 kada izadje onda se mozemo nadati dobroj grafici. Danas igra izgleda dobro, medjutim kada je igras i pridjes nekom drvetu prebrojis svaki poligon ili texture zemlje izgledaju kao tepih, dok su mi stijene katastrofa u svakoj igri sto sam do sada igrao. Nisam ovo prije ni primjecivao dok nisam presao na 24inch monitor, na 17 incha mi je svaka igar izgledala savrseno.
Nema danas igre da ima predobru grafiku, meni je u svake igre losa grafika. Igre se moraju prilogodjavati konzolama, zbog toga su PC igraci ograniceni, sto meni i ne smeta, jer ja nemam dobar kompjuter. Tek DX12 kada izadje onda se mozemo nadati dobroj grafici. Danas igra izgleda dobro, medjutim kada je igras i pridjes nekom drvetu prebrojis svaki poligon ili texture zemlje izgledaju kao tepih, dok su mi stijene katastrofa u svakoj igri sto sam do sada igrao. Nisam ovo prije ni primjecivao dok nisam presao na 24inch monitor, na 17 incha mi je svaka igar izgledala savrseno.
A ja mislio da se igre kupuju radi igranja.
Čovjek uči dok je živ.
Nema danas igre da ima predobru grafiku, meni je u svake igre losa grafika. Igre se moraju prilogodjavati konzolama, zbog toga su PC igraci ograniceni, sto meni i ne smeta, jer ja nemam dobar kompjuter. Tek DX12 kada izadje onda se mozemo nadati dobroj grafici. Danas igra izgleda dobro, medjutim kada je igras i pridjes nekom drvetu prebrojis svaki poligon ili texture zemlje izgledaju kao tepih, dok su mi stijene katastrofa u svakoj igri sto sam do sada igrao. Nisam ovo prije ni primjecivao dok nisam presao na 24inch monitor, na 17 incha mi je svaka igar izgledala savrseno.
A ja mislio da se igre kupuju radi igranja.
Čovjek uči dok je živ.
Upravo to! Lagano mi idu na quratz ovi što sam kukaju za grafiku,jer gameplay je očito danas od nikakve važnosti...a da ne govorim da 90% ak ne i više ljudi ni nema PC koji može pokrenut takvo što na ultra detaljima,i witcher 2 i dan danas je dosta zahtjevan na velikim postavkama tako da lagano smirite doživljaj oko grafike...
Pozdrav, gdje se može najeftinije nabaviti ključ za igru. Vidim da je na allkeyshop oko 23 eura ali izgleda da nije tako.
Meni je normalno bitniji gameplay, ali ne znaci da ne mogu komentarisati grafiku u igrama. Nemojte biti primitivni.