The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Opet na vidiku neke muljaže sa keyevima,ovaj put je GMG u pitanju - http://www.pcgamer.com/witcher-3-keys-on-sale-at-green-man-gaming-are-from-an-unknown-source/

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Itko kupio box verziju? Žao mi ne imati Witchera u kutiji, ali opet 100kn više..

0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Witcher 3
ApretaH kaže...

Opet na vidiku neke muljaže sa keyevima,ovaj put je GMG u pitanju - http://www.pcgamer.com/witcher-3-keys-on-sale-at-green-man-gaming-are-from-an-unknown-source/

Imaš tu članak sa gamespota da su ipak legit! LINK

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
15 godina
sliver kaže...

Itko kupio box verziju? Žao mi ne imati Witchera u kutiji, ali opet 100kn više..

ja bi inače kupovao box verziju,ali nisam sam prošle godine dok se moglo preko rusa s tf2 ključevima kupovati, kupio sam jako povoljno za 10 ključeva.

Bio sam kupio witchera 2 preko zavvi-a box verziju i tako mi je Witcher 3 box PC 45€ i besplatna poštarina. A oko 45 € ti košta digitalni preorder preko steam ili goga (ovisi o kolko witchera posjeduješ, pa ti je koliki popust).

16 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt - RAGE & STEEL  

Opaka pila. ovo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 17:46 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Dal je na Nuuvemu key za Steal ili GOG?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Nakon godinu i pol što sam preorderao igru jave mi sa G2Play da na žalost, iako sam kupio steam verziju igre, oni dobivaju samo GoG verziju... Najteži refund koji sam napravio, ne mogu vjerovat,... GoG verziju nemam razloga kupovat, ovo je lakrdija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Neznam kaj ste svi tak ludi za steam verzijom? Meni osobno steam ide na živce i GOG verzija mi je super!

Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Butcher kaže...

Neznam kaj ste svi tak ludi za steam verzijom? Meni osobno steam ide na živce i GOG verzija mi je super!

I nama ide na zivce imati 100 i jedan klijent na kompjuteru, lakse je kada ti je sve na steamu.

Darko
16 godina
DarkoKwon kaže...
Butcher kaže...

I nama ide na zivce imati 100 i jedan klijent na kompjuteru, lakse je kada ti je sve na steamu.

Ali na gog-u jednom skineš i instaliraš ne moraš više na njihovu stranicu, dok večinom na steamu hočeš malo odigrati onda update steam, pa možda malo veza šteka itd. Kaj se gog verzije tiče jednom se instalira puca ti ona stvar za internet, jedino ako te pere ingame chat sa frendovima!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 20:26 (Butcher).
10 godina
neaktivan
Još malo i svaka igra če trebat imat instaliran svoj klijent.Uplay,Origin,Arc,Steam,Rockstar,Battlenet,Galaxy,ko da se igraju MMO igre.Neki su opcionalni a neke forsirano moraš instalirat.Na STEAM-u igra košta isto kao na GOG-u.Onda još mogu dodatno napravit backup igre na svoj GOG račun kao što sam napravio i sa prva dva Witchera te imam DRM free igre.A na STEAM-u imam 300 igara i ne želim dodatne launchere,dosta mi je i to šta Uplay moram pokrenut kod igranja Far Cry 4 na STEAM-u.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
12 godina
DarkoKwon kaže...
Butcher kaže...

da samo sto GOG nema svoj klijent, samo skines installer, instaliras igru, pokreces je direktno preko desktop ikone i to je to..

nikakvi launcheri tipa steam, uplay, origin i ostala govna

ako mislis na onaj galaxy sto su pokrenuli nedavno, nije neophodan (tj Witcher 3 ce raditi i bez njega).

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Valjda će bit neki preload na GOG, iako mi u profilu piše da će igru biti moguće skinuti na dan izlaska.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Zašto su sad odjednom  počeli stavljat na  taj gog kad je 1 i 2 bilo na steamu.. ?odakle sad taj gog koji se oduvijek bavio samo starim igrama koliko sam vidio..

Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
njuskac kaže...

Zašto su sad odjednom  počeli stavljat na  taj gog kad je 1 i 2 bilo na steamu.. ?odakle sad taj gog koji se oduvijek bavio samo starim igrama koliko sam vidio..

zato jer je gog njihov, kreatori witchera su i vlasnici gog-a.

16 godina
The Witcher 3

malo da se vise upozna witcher 3

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ne razumijem witcher zahtijeve, minimalan je phenom II 4 x940 koji je u rangu sa core 2 quad q9450, a minimalan intelov processor je i5 2500 ? Predpostavljam losa optimizacija, ili oni nisu imali slabiji processor od i5 na kojem su mogli probati igru ?

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ovo je samo za konzole, igra ce izlgedati isto kao u traileru na high end PC-evima.

Darko
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ovo je samo za konzole, igra ce izlgedati isto kao u traileru na high end PC-evima.

Neće, mora se priznati da su "downgrade-ali" i za PC. Sjećam se trailera i kada pogledaš danas gameplay (PC ultra) jednostavno se vidi razlika.

Ali ajde u redu je, još uvijek dobro izgleda, iako ne kao što su najavljivali.

12 godina

Snimka sa XB1 verzije, u 720p rezoluciji (inače će XB1 vrtiti u 900p).

Rekao bih da nema razloga za brigu. Igra izgleda odlično.

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
GuitarMaster kaže...
DarkoKwon kaže...

Neće, mora se priznati da su "downgrade-ali" i za PC. Sjećam se trailera i kada pogledaš danas gameplay (PC ultra) jednostavno se vidi razlika.

Ali ajde u redu je, još uvijek dobro izgleda, iako ne kao što su najavljivali.

Nema danas igre da ima predobru grafiku, meni je u svakoj igri losa grafika. Igre se moraju prilogodjavati konzolama, zbog toga su PC igraci ograniceni, sto meni i ne smeta, jer ja nemam dobar kompjuter. Tek DX12 kada izadje onda se mozemo nadati dobroj grafici. Danas igra izgleda dobro, medjutim kada je igras i pridjes nekom drvetu prebrojis svaki poligon ili texture zemlje izgledaju kao tepih, dok su mi stijene katastrofa u svakoj igri sto sam do sada igrao. Nisam ovo prije ni primjecivao dok nisam presao na 24inch monitor, na 17 incha mi je svaka igar izgledala savrseno. 

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 14:05 (DarkoKwon).
12 godina
DarkoKwon kaže...

Nema danas igre da ima predobru grafiku, meni je u svake igre losa grafika. Igre se moraju prilogodjavati konzolama, zbog toga su PC igraci ograniceni, sto meni i ne smeta, jer ja nemam dobar kompjuter. Tek DX12 kada izadje onda se mozemo nadati dobroj grafici. Danas igra izgleda dobro, medjutim kada je igras i pridjes nekom drvetu prebrojis svaki poligon ili texture zemlje izgledaju kao tepih, dok su mi stijene katastrofa u svakoj igri sto sam do sada igrao. Nisam ovo prije ni primjecivao dok nisam presao na 24inch monitor, na 17 incha mi je svaka igar izgledala savrseno. 

A ja mislio da se igre kupuju radi igranja.

Čovjek uči dok je živ.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
DarkoKwon kaže...

Nema danas igre da ima predobru grafiku, meni je u svake igre losa grafika. Igre se moraju prilogodjavati konzolama, zbog toga su PC igraci ograniceni, sto meni i ne smeta, jer ja nemam dobar kompjuter. Tek DX12 kada izadje onda se mozemo nadati dobroj grafici. Danas igra izgleda dobro, medjutim kada je igras i pridjes nekom drvetu prebrojis svaki poligon ili texture zemlje izgledaju kao tepih, dok su mi stijene katastrofa u svakoj igri sto sam do sada igrao. Nisam ovo prije ni primjecivao dok nisam presao na 24inch monitor, na 17 incha mi je svaka igar izgledala savrseno. 

A ja mislio da se igre kupuju radi igranja.

Čovjek uči dok je živ.

Upravo to! Lagano mi idu na quratz ovi što sam kukaju za grafiku,jer gameplay je očito danas od nikakve važnosti...a da ne govorim da 90% ak ne i više ljudi ni nema PC koji može pokrenut takvo što na ultra detaljima,i witcher 2 i dan danas je dosta zahtjevan na velikim postavkama tako da lagano smirite doživljaj oko grafike...

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pozdrav, gdje se može najeftinije nabaviti ključ za igru.  Vidim da je na allkeyshop oko 23 eura ali izgleda da nije tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Meni je normalno bitniji gameplay, ali ne znaci da ne mogu komentarisati grafiku u igrama. Nemojte biti primitivni. 

Darko

7 1 hvala 0
12 godina
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 17:41 (DeniZg).
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Poceo preload

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

I na steamu... I to čitavih 12MB! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 19:06 (skank666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice