The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Ifka kaže...

ljudi trebam pomoć nemrem(neznam) "vikat"

ubio sam onog prvog zmaja dobio zmajevu dušu oznacio "vikanje" stisnuo "Z" i ništa,di sam fulo dal trebam prolistat neku knjigu?

igram na PC Orc klasu (lvl5) 

stisni "Y" jer je ono prema americkoj tipkovnici valjda

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Prvo si u izborniku odaberi Shout koji želiš koristiti, a onda pritisni gumb koji si postavio za Shout

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

@Luxy2501

...a jesam smotan uopče se nisam setil toga, fala :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 12:32 (Ifka).
15 godina
neaktivan
Ifka kaže...

@Luxy2501

...a jesam smotan uopče se nisam setil toga, fala :) 

Postoji i gumb za to {#}

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
protjeran

Onaj quest di trebas doc do starca u podzemnim tunelima koji je zakljucan u onu sobu....niti je radio njegov voice....niti je na kraju otvorio vrata....riješenje je bilo otići skorz do izlaza di je novi loading..pa opet ući...da bi lik tek onda otvorio vrata....

Pa bugovi kad npr treba pratit onu žensku da ubiješ zmaja da se uvjeri da si ti ta osoba...pa kad skužiš da svako malo skrene s puta kao da se izgubi pa se za par sekundi opet vrati na pravi put....

Pa onda kod te delphine ženske treba dofurat onog starca iz podzemnih kanala....a kad se popričaš s njim on ostane u svojoj sobi i kao quest je gotov....a kod nje ga ne možeš završit....ono WTF...

I tonu takvih stvari....koje su žalosne jer ipak prate MAIN QUEST...

13 godina
neaktivan

Jel ima nacina da se oruzje kod trgovca proda po vecoj cijeni npr ja dobijem za mac 105 golda a on ga posle prodaje po 900 ??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Jel ima nacina da se oruzje kod trgovca proda po vecoj cijeni npr ja dobijem za mac 105 golda a on ga posle prodaje po 900 ??

Bildaj Speech.

Al uzalud se brineš oko toga kad ćeš relativno brzo imati toliko vrijednih itema da ih ne ćeš imati kome prodati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...
Comi123 kaže...

Opet neki bug koji uzasno iritira!!!!!!!!!! {#} Naime u opciji gdje gledate perkove, healthe, magicku i staminu, desila mi se sledeca stvar. Magicka mi je na 100 (nju ne popunjam), Healthi treba da budu 310 a Stamina 290. E sad ,,Meni su Healthi na 345 (30 mi dodaje neki Amulet na G slovo ja mislim, dodaje i staminu i magicku po 30) ali sto ce mi ovo 5??? Treba valjda da bude 340. Skinuo sam lika do koze i provjerio Active effect i nema nista da mi povecava helte. Sto je najgore meni su Helti zeleni (to je ono kad vam ih neki amulet,prsten dodaje) A meni potouno razgolicen. Postoji li neko resenje u konzoli ili nesto slicno? Ne bih jos bugova {#}

Nemora to bit bug, to može bit i neki active effect, jesi njih gledao?

Ustvari, koliko ja znam takav bug ne postoji.

Procitaj sta sam rekao. Eto sve objasnih. Nema nista u active effect.

13 godina
odjavljen
Thorien Kell kaže...
Comi123 kaže...

Opet neki bug koji uzasno iritira!!!!!!!!!! {#} 

To nije bug njubaro, vjerovatno si negdje pokupio blessing od nekog shrinea ; )

Bgt ne zaje*avaj. Sve sam gore objasnio. Nije nikakav blesing ili nesto slicno... Pa glupih 5 helti da mi daje. Nema tako niskog shrinea u igri da ja znam{#}

17 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Demzi94 kaže...

Bildaj Speech.

Al uzalud se brineš oko toga kad ćeš relativno brzo imati toliko vrijednih itema da ih ne ćeš imati kome prodati.

Speech je bezvezan skil. Ne isplati se trošiti perkove na njega. Pare nisu problem u ovoj igri. Kad postaneš glavni kod Thiefsa baba će imat 4K golda i sve će kupovat od tanjura do mačeva, ukradeno ili ne nebitno...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
protjeran
Comi123 kaže...
Thorien Kell kaže...
Comi123 kaže...

Opet neki bug koji uzasno iritira!!!!!!!!!! {#} 

To nije bug njubaro, vjerovatno si negdje pokupio blessing od nekog shrinea ; )

Bgt ne zaje*avaj. Sve sam gore objasnio. Nije nikakav blesing ili nesto slicno... Pa glupih 5 helti da mi daje. Nema tako niskog shrinea u igri da ja znam{#}

Lako moguće da je to bug. Susreo sam se u Oblivionu (u Skyrimu nisam primjetio, ali opet većinom sam koristio isti amulet i ring) sa takvim bugovima da kad skineš neki ring/amulet sa sebe a ostane ti njegov efekt.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:52 (Prince-Artas).
15 godina
I da je bug, stvarno je neigrivo radi toga, katastrofa
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
16 godina

A ovo je vise za poluditi.

Konacno dotjeram Skyrim nekako u red ( sad je crash na radnu svakih 1,acceptable ) i idem staviti neki pack modova for better female bodies i nema mi glave.

Izbrisem mod i pokusam opet,isti vrag,probam 5 sejvova ranije isti vrag.

Ne mozes *ebeno vjerovati,vidim ljudi se susrecu s tim,jel se mozda tko susreo s time.

Probao sam sexchange naredbu u konzoli,no nema ucinka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Za koji dan pocinjem s novim likom (bice Nord), samo da izlevelujem ovog Imperiala do 50-og (sad sam 40). Nego imam neka pitanja, ne znam da neko nije probao...

1) Da li valja kombinovati Light Armor i Heavy Armor (primjera radi rukavice,cizme i head da budy heavy armor, a za body da bude light armor) To sam video na nekim slikama.

2) Ako budzimo One-Handed a ne fokusiramo se na Dual (znaci u jednoj ruci One handed weapon a u drugoj stit ili neki spell), je li isplativo uzeti perkove i za maceve i za sjekire ili se treba specijalizirati u jednom pravcu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Za koji dan pocinjem s novim likom (bice Nord), samo da izlevelujem ovog Imperiala do 50-og (sad sam 40). Nego imam neka pitanja, ne znam da neko nije probao...

1) Da li valja kombinovati Light Armor i Heavy Armor (primjera radi rukavice,cizme i head da budy heavy armor, a za body da bude light armor) To sam video na nekim slikama.

2) Ako budzimo One-Handed a ne fokusiramo se na Dual (znaci u jednoj ruci One handed weapon a u drugoj stit ili neki spell), je li isplativo uzeti perkove i za maceve i za sjekire ili se treba specijalizirati u jednom pravcu?

1) Nevalja, uglavnom nevalja. Kad otvoriš perk da ti heavy armor ne daje movement penalty light armor ti ni ne treba.

2) Moždaš naravno, ali se opet bolje orjentirati na jedno, nema ih puno pa nije problem.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina
protjeran

Ja sam cijeli svoj život nosio light armour, kako mislim da dolikuje mom High Elf-u Legolasu. Imam cijeli Elven i njega nosim i sumnjam da ću ga mijenjati.

Jedino helmet ne nosim zato jer imam kapuljacu koja daje magičku koju sam dobio prilikom Collage of Winterhold kampanje.

Sad sam level 24 i imam 400 points-a magičke što mi i nije baš dovoljno, (two handed lvl 22, one handed lvl 57) i igram kako mi odgovara (a tako bi svi trebali).

Ponekad uzmem i sve ih sredim destruction i conjuration-om, restoration koristim jako cesto (pogotovo na Lidiji). Ponekad uzmem svoj najdraži mač pa ga zatrujem i krenem na rampage. Ponekad uzem 2 staff-a i obavim to brzinski.

Sve u svemu, mislim da bi, pogotovo u drugom prelaženju, trebao raditi sve kako ti hoćeš.

P.S.

Ja item-e koristim zavisno od njihove ljepote. Ružne stvari, ma kako jake, ne koristim.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 11:17 (Mentalist).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...
Comi123 kaže...

1) Nevalja, uglavnom nevalja. Kad otvoriš perk da ti heavy armor ne daje movement penalty light armor ti ni ne treba.

2) Moždaš naravno, ali se opet bolje orjentirati na jedno, nema ih puno pa nije problem.

Da li su sjekire bolje od maceva? Maceve sam vec koristio ali vidim da sjekire imaju neki bleeding dmg (pitam za one handed).

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

P.S.

Ja item-e koristim zavisno od njihove ljepote. Ružne stvari, ma kako jake, ne koristim.

To je ljepota singleplayera kastomiziraš svog avatara kako hoćeš i opet možeš gazit sve.

I'm very large!
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
thuglife kaže...
Comi123 kaže...

Da li su sjekire bolje od maceva? Maceve sam vec koristio ali vidim da sjekire imaju neki bleeding dmg (pitam za one handed).

Da, sjekire mogu izazvati bleeding, lao su jače ali je zamah sporije, mačevi su agilniji, i brži, ali sporiji, mace su najsporije, ali i najjače.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina
thuglife kaže...Da, sjekire mogu izazvati bleeding, lao su jače ali je zamah sporije, mačevi su agilniji, i brži, ali sporiji, mace su najsporije, ali i najjače.

i lol'd

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 13:44 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Da, sjekire mogu izazvati bleeding, lao su jače ali je zamah sporije, mačevi su agilniji, i brži, ali sporiji, mace su najsporije, ali i najjače.

Bold, lol.

Uglavnom: mačevi (najbrži, najslabiji) - sjekire (sporije, jače) - mace (najsporije, najjače) 

16 godina

Zaboravio si na bodeže (daggere), oni su brži od mačeva, ali slabiji.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Njih baš ne smatram oružjem u smislu mačevanja već za stealth, pa sam izostavio.

17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Baš i nisu kad uračunaš x15 ili čak x30 damage multiplier :)

16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
thuglife kaže...Da, sjekire mogu izazvati bleeding, lao su jače ali je zamah sporije, mačevi su agilniji, i brži, ali sporiji, mace su najsporije, ali i najjače.

i lol'd

Nemam ni ja pojma što je ovo trebalo biti, uglavnom:

• Mačevi - najbrži
  • Sjekire - sporije od mačeva, brže od maca
  • Mace - najsporije

A kako sam ovo ispisao pojma nemam. :D

13 godina
odjavljen

Sad sam nesto gledao i mislim da su sjekire najace jer pazi ovo: Ti roknes neprijatelja sa sjekirom i on mrco bliduje a ti pokrijes sebe stitom i on te udara i gubi helte.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Sad sam nesto gledao i mislim da su sjekire najace jer pazi ovo: Ti roknes neprijatelja sa sjekirom i on mrco bliduje a ti pokrijes sebe stitom i on te udara i gubi helte.

Nije ti taj bleed toliko efektivan koliko ti to misliš, a i prvo ga moraš otključati.

A i dok te udara po štitu skida ti staminu, kad tad češ se "otvoriti".

17 godina
neaktivan

Meni se mačevi ipak čine najbolji. No možda zato jer igram na master pa sam (bar ispočetka) prisiljen koristiti hit'n'run taktike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja sam si za dual uzeo mačeve

pokušao sam i maceove i sjekire, ali nekako mi ne leže kao mačevi

je da su najslabiji, ali njima najbrže maše, a da uzmem maceove onda bi mi pa bilo prelagano na nekim djelovima

imam sva 3 perka za mačeve da mi rade critical damage, 35% brži dual udarci i 50% bonus štete na jake udarce, i kad se mlatim sa nekim bez problema mogu ubit

da ne pričam kad uključim element fury, jednostavno sameljem sve živo sa mačevima

prvo sam se grizao zašto nisam išao preko heavy armora do dragon armora jer ne mogu pojačat oružja (sa desne strane smithinga) na legendary

ali sad kad gledam, imam dva staklena mača, oba rade damage 99, još sa ovim critical damage perkovima mi je sascim dovoljno, a i nekako mi stakleni mačevi još i najbolje izgledaju

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Meni se mačevi ipak čine najbolji. No možda zato jer igram na master pa sam (bar ispočetka) prisiljen koristiti hit'n'run taktike.

Kaže se pro {#}

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice