Oblivion......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uf danas došo sa trčanja i zbog onoga šta am našao danas sljedi odmor od Skyrima.... Kraj BMW x6 našao 200€....
Sreća pa sam na bolovanju... Sada trk kod cure u kafanu zavrtit koju rundu...(a ostatak spremit za kredit, šta ostane )
Uf danas došo sa trčanja i zbog onoga šta am našao danas sljedi odmor od Skyrima.... Kraj BMW x6 našao 200€....
Sreća pa sam na bolovanju... Sada trk kod cure u kafanu zavrtit koju rundu...(a ostatak spremit za kredit, šta ostane )
Dobar mod koji dodaje ikone u inventorij radi lakšeg snalaženja - Item Icons. To plus Better Sorting, mnogo pregledniji inventorij
Doktore,daj mi reci kako se zove font kojeg koristiš?
Dobar mod koji dodaje ikone u inventorij radi lakšeg snalaženja - Item Icons. To plus Better Sorting, mnogo pregledniji inventorij
Po 1245687 put
Main Font Replacement - magic Card Font
I fount 200€ but then I took arrow in the knee
Po 1245687 put
Main Font Replacement - magic Card Font
Ma pitao sam te već pa si mi dao link ali nisi rekao koji font.Hvala
seedam doktorove torrente pa ako netko hoće
Ako treba pomoć oko seedanja, javite mi na PM pošto sam aktivni 24/7 seeder i inače pa lako mogu i koš jedan torrent dodat na listu.
seedam doktorove torrente pa ako netko hoće
i da to su modovi enhanced texture v1.2 po uputama
sve je već u folderu data, instalirano redom i zamijenjeno, odnosno nešto nije kako je doktor objasnio.
ima i fix za bug sa esbernon koji ne govori i update 1.3.
sa najnovijin patchon ocu moc igrat stari save,ima li koji novi bug,jel ga mogu patchovat direktno u 2.3 ili moran 1 po 1(nezna koji mi je trenutacno a i neda mi se zamarat)
meni sve radi bez problema, preskočio patch 1.2
sa najnovijin patchon ocu moc igrat stari save,ima li koji novi bug,jel ga mogu patchovat direktno u 2.3 ili moran 1 po 1(nezna koji mi je trenutacno a i neda mi se zamarat)
Hočeš, ali za svaki slučaj napravi backup savea negdje, koliko ja znam, patch 1.3 možeš snimiti bez prva dva, on ih kao "sadrži" u sebi.
Dragi moji forumasi 11.12 driveri su tu.Evo pa birajte,nadam se da ce doci do poboljsanja u Skyrimu sto se tice ATI-a.Meni se upravo skidaju.
Dragi moji forumasi 11.12 driveri su tu.Evo pa birajte,nadam se da ce doci do poboljsanja u Skyrimu sto se tice ATI-a.Meni se upravo skidaju.
Daj probaj pa javi jel ima napretka.
Sa nijednim driverima dosad Skyrim nije bio ovako igriv.Meni sa HD 6850 sada ide na max bez laga i ikakvih problema.Narode navali na 11.12 drivere.
Ne znam da li je bilo... Za razliku od Obliviona, gde ste mogli nositi dva prstena (po jedan na ruci) meni lik moze nositi samo jedan prsten... Da li je kod vas tako? Ili je meni neki bug?
Svima je tako.
jel ima mod kakav za 2 prstena, samo jedan je bezveze.
igra je prelagana, nebi se trebala dodatno olakšavat...
Koja je fora sa strelom u koleno?
igra je prelagana, nebi se trebala dodatno olakšavat...
S obzirom šta se sve može nakupit kao active effect dva prstena bi bila najmanji problem.
I meni je bila fora, dok nisam dobio strijelu u koljeno.
I meni je bila fora, dok nisam dobio strijelu u koljeno.
So much win!