Men igra radi lošije u zatvorenim prostorima nego u otvorenima. Fps mi je oko 30-57. Čak i kad mi je 50 trzuckavo radi u zatvorenim prostorima.
(isto radi i na low i na ultra).
Men igra radi lošije u zatvorenim prostorima nego u otvorenima. Fps mi je oko 30-57. Čak i kad mi je 50 trzuckavo radi u zatvorenim prostorima.
(isto radi i na low i na ultra).
Pitanje za drugove iz Dark Brootherhooda.
Kad krenem s njima, prije odlaska u sanctuary njihov, dok moram jednog od troje ljudi ubit u napuštenoj kolibi, jel ta koliba ostaje moja?
Tj., mogu li stvari spremati u njoj?
Radim quest "Discerning The Transmundane" (prvi dio questa) i dosao sam do Alftanda (mjesta u kojem trebam transcriebeat tu kocku koju imam "lexicon".
Problem je sto sam pretrazio cijelu unutrasnjost tog "dvorca", a tog stroja koji mi treba za kocku nigdje nema. Na karti su mi oznacena nekakva vrata koja vode u Alftand Cathedral, ali na tom mjestu je samo zid. Pa me zanima ako je tko radio taj quest jeli to nekakav bug ili ja nevidim dobro?
..
Tjeraš me da ti pošaljem slike sa Witchera 2 , još samo piva i čevapi i udri........btw igra klizi sa tar 7 :P ali brate ubi me svaki put ono skidanje sa kobile hihi...............ko ti je ova teta crnih očiju :)
može kratka pomoć... došao sam do Winterholda(tako se nekako zove,škola magije) i zapeo.ona neka ženska me nepusti,več traži od mene da učinim neku magiju za prolazak dalje.e sada,magiju neznam,gdje da je naučim?
može kratka pomoć... došao sam do Winterholda(tako se nekako zove,škola magije) i zapeo.ona neka ženska me nepusti,več traži od mene da učinim neku magiju za prolazak dalje.e sada,magiju neznam,gdje da je naučim?
Kupi magiju od nje.
Konacno uradjen patch koji rijesava random freeze issue.. http://enbdev.com/download_en.htm
Kupiš je od nje, fireball ako se ne varam, onda je equipaš i propičiš ispred nje ( nemoj slučajno po njoj ).
ne znam da li sam jedini ali sva ova pitanja tipa "treba mi pomoc zapeo sam na misiji" su mi fakat glupa..
tema je prepuna takvim stvarima tako da se sve interesantno gubi radi takvih stvari, sve to mozete naci na google, a s druge strane, ako vam za tako jednostavne misije treba toliko pomoci onda ne znam...
radije bi mi bilo da ovde vidim slike, diskusije o buildanju lika i opcenito o igri..
evo nakon sto sam lvl 30 mogu reci da sam primjetio samo jednu manu u igri, a to su razni trapovi u dungeonima..iako su lijepo postavljeni, raznovrsni itd, beskorisni su, jer sve sto urade je uzmu malo hp-a koji se napuni za par sekundi prosto cekanjem, a nema ih posebno dok udjete vec u borbu..volio bih da vidim trapove koji otkinu minimalno pola hp-a, ili vise..
nazalost po tih pitanja je uzrokovano bugovima u igri...
Kupiš je od nje, fireball ako se ne varam, onda je equipaš i propičiš ispred nje ( nemoj slučajno po njoj ).
Fear, ne fireball.
Ja ubio i drugog zmajonju, i dovršio quest gore sa sivobradima..još 1 urlik zvijeri naučen. Gotovo da i nemam aktivnih važnijih q, samo neke Bardovske pzdarije itd..
Fear, ne fireball.
Ja sam siguran da sam dobio destruction spell, samo neznam jeli fireball ili flames, fear nikako nije.
Fear, ne fireball.
Ja sam siguran da sam dobio destruction spell, samo neznam jeli fireball ili flames, fear nikako nije.
Hah, interesantno.
Meni je bio fear 100%.
Mozda je random, ili uvjetovano necim.
moguče,probam pa javim
Fear, ne fireball.
Hah, interesantno.
Meni je bio fear 100%.
Mozda je random, ili uvjetovano necim.
Ja sam isto morao Fear
Da ponovim pitanje...
Jel se može koristit napuštna koliba od Dark Brootherhooda za ostalvjanje stvari, tam je nekakav prazan chest.
Zasto je ovaj spell dual-wielding tako zabuggan i jeli se moze popravit nekako?
Kako da dođem do Greybeardsa,već sam jednom okružio onu planini pokraj Whiteruna(usput nabasao na onog trola te ga riješio ),vidio sam da imaju nekakve stepenice kraj onog Ritual Stone-a ali gore su Giantsi,koji me jednom udare i gotovo...
Kako da dođem do Greybeardsa,već sam jednom okružio onu planini pokraj Whiteruna(usput nabasao na onog trola te ga riješio ),vidio sam da imaju nekakve stepenice kraj onog Ritual Stone-a ali gore su Giantsi,koji me jednom udare i gotovo...
Odi u Ivarstead, tamo je jedan most kojeg predes i odmah ispred su ti stepenice koje vode do vrha ;)
Zasto je ovaj spell dual-wielding tako zabuggan i jeli se moze popravit nekako?
Sta je "zabugano"?
Pa jel koristiš quicksave / quickload?
Kako si sam rekao, ako tako nastaviš puštati pomoćnike da umru, ponestat će ti.
Quicksejvaš prije neke veće fajte, ako ti pogine pomoćnik, razmisliš malo o situaciji, na koji način ih srediti, quickloadaš i probaš ponovo.
Ljudi treba mi pomoć evo upravo završio sve questove iz college of winterhold i sad me zanima još uvjek nemogu čitat knjige sa polica u knjižnici sve je zaključano a ključ nemogu nigdje naći jel neko možda zna gdje je.
Ja ih ne "koristim", uživam mučeći se sam, makar je nekad preteško.
A ni ne igram na mastera, već na adepta ( 4/5).