The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Men igra radi lošije u zatvorenim prostorima nego u otvorenima. Fps mi je oko 30-57. Čak i kad mi je 50 trzuckavo radi u zatvorenim prostorima.

(isto radi i na low i na ultra).

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pitanje za drugove iz Dark Brootherhooda.

Kad krenem s njima, prije odlaska u sanctuary njihov, dok moram jednog od troje ljudi ubit u napuštenoj kolibi, jel ta koliba ostaje moja?

Tj., mogu li stvari spremati u njoj?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Noći su tamnije i malo je slika oštrija, ali puno toga je tamnije i po danu. ne sviđa mi se, treba doć neki mod koji podesi osvjetljenja u enginu, ovaj samo vrši color correction.

LOL LOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#}..

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 18:40 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Radim quest "Discerning The Transmundane" (prvi dio questa) i dosao sam do Alftanda (mjesta u kojem trebam transcriebeat tu kocku koju imam "lexicon".

Problem je sto sam pretrazio cijelu unutrasnjost tog "dvorca", a tog stroja koji mi treba za kocku nigdje nema. Na karti su mi oznacena nekakva vrata koja vode u Alftand Cathedral, ali na tom mjestu je samo zid. Pa me zanima ako je tko radio taj quest jeli to nekakav bug ili ja nevidim dobro?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 18:45 (rocker55555).
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

{#}..

Tjeraš me da ti pošaljem slike sa Witchera 2 {#}, još samo piva i čevapi i udri........btw igra klizi sa tar 7 :P ali brate ubi me svaki put ono skidanje sa kobile hihi...............ko ti je ova teta crnih očiju :)

So say We All
14 godina

može kratka pomoć... došao sam do Winterholda(tako se nekako zove,škola magije) i zapeo.ona neka ženska me nepusti,več traži od mene da učinim neku magiju za prolazak dalje.e sada,magiju neznam,gdje da je naučim?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 18:49 (Tomy Lee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

može kratka pomoć... došao sam do Winterholda(tako se nekako zove,škola magije) i zapeo.ona neka ženska me nepusti,več traži od mene da učinim neku magiju za prolazak dalje.e sada,magiju neznam,gdje da je naučim?

Kupi magiju od nje.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan

Konacno uradjen patch koji rijesava random freeze issue.. http://enbdev.com/download_en.htm

16 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Kupiš je od nje, fireball ako se ne varam, onda je equipaš i propičiš ispred nje ( nemoj slučajno po njoj ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

ne znam da li sam jedini ali sva ova pitanja tipa "treba mi pomoc zapeo sam na misiji" su mi fakat glupa..

tema je prepuna takvim stvarima tako da se sve interesantno gubi radi takvih stvari, sve to mozete naci na google, a s druge strane, ako vam za tako jednostavne misije treba toliko pomoci onda ne znam...

radije bi mi bilo da ovde vidim slike, diskusije o buildanju lika i opcenito o igri..

evo nakon sto sam lvl 30 mogu reci da sam primjetio samo jednu manu u igri, a to su razni trapovi u dungeonima..iako su lijepo postavljeni, raznovrsni itd, beskorisni su, jer sve sto urade je uzmu malo hp-a koji se napuni za par sekundi prosto cekanjem, a nema ih posebno dok udjete vec u borbu..volio bih da vidim trapove koji otkinu minimalno pola hp-a, ili vise..

16 godina
neaktivan

nazalost po tih pitanja je uzrokovano bugovima u igri... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
thuglife kaže...
Tomy Lee kaže...

Kupiš je od nje, fireball ako se ne varam, onda je equipaš i propičiš ispred nje ( nemoj slučajno po njoj ).

Fear, ne fireball.

- Psiho246
15 godina
neaktivan

Ja ubio i drugog zmajonju, i dovršio quest gore sa sivobradima..još 1 urlik zvijeri naučen. {#} Gotovo da i nemam aktivnih važnijih q, samo neke Bardovske pzdarije itd..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fear, ne fireball.

Ja sam siguran da sam dobio destruction spell, samo neznam jeli fireball ili flames, fear nikako nije.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
thuglife kaže...

Fear, ne fireball.

Ja sam siguran da sam dobio destruction spell, samo neznam jeli fireball ili flames, fear nikako nije.

Hah, interesantno.

Meni je bio fear 100%. {#}

Mozda je random, ili uvjetovano necim.

- Psiho246
14 godina

to sam i učinio,kupio sam je.na prvoj slici je zaokruženo malo slovo L, to bi trebalo značiti learn ako se nevaram.Možda oko toga nešto treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XD to znači da ti je u lijevoj ruci
hahahha
14 godina
Markus Dignus kaže...
XD to znači da ti je u lijevoj ruci
hahahha

moguče,probam pa javim

13 godina
Psiho246 kaže...
thuglife kaže...

Fear, ne fireball.

Hah, interesantno.

Meni je bio fear 100%. {#}

Mozda je random, ili uvjetovano necim.

Ja sam isto morao Fear

13 godina
protjeran

Da ponovim pitanje...

Jel se može koristit napuštna koliba od Dark Brootherhooda za ostalvjanje stvari, tam je nekakav prazan chest.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zasto je ovaj spell dual-wielding tako zabuggan i jeli se moze popravit nekako?

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako da dođem do Greybeardsa,već sam jednom okružio onu planini pokraj Whiteruna(usput nabasao na onog trola te ga riješio {#}),vidio sam da imaju nekakve stepenice kraj onog Ritual Stone-a ali gore su Giantsi,koji me jednom udare i gotovo...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kako da dođem do Greybeardsa,već sam jednom okružio onu planini pokraj Whiteruna(usput nabasao na onog trola te ga riješio {#}),vidio sam da imaju nekakve stepenice kraj onog Ritual Stone-a ali gore su Giantsi,koji me jednom udare i gotovo...

Odi u Ivarstead, tamo je jedan most kojeg  predes i odmah ispred su ti stepenice  koje vode  do vrha ;)

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina
Living.Dead kaže...

Zasto je ovaj spell dual-wielding tako zabuggan i jeli se moze popravit nekako?

Sta je "zabugano"?

15 godina
neaktivan
:( nemam srece, jucer s Lydiom u nekom dungeonu, dodje neki najjaci kostur, idem spicit Fire Shout u njega, ono probijem nju i umre (stajala ispred njega). Danas uzmem onu iz birtije, s njom idem pokupit Azuras Star, unutra sve puno mage-a, i zaklali je. Ponestaje mi pomocnika, zasad znam samo jos za Faendala iz Riverwooda, glupi strijelac LOL.
15 godina
neaktivan
Sorry na DP, u vezi ulaska u Winterhold College, ja sam trebao onu Magelight magiju ispaliti. Znaci, random je :).
15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
:( nemam srece, jucer s Lydiom u nekom dungeonu, dodje neki najjaci kostur, idem spicit Fire Shout u njega, ono probijem nju i umre (stajala ispred njega). Danas uzmem onu iz birtije, s njom idem pokupit Azuras Star, unutra sve puno mage-a, i zaklali je. Ponestaje mi pomocnika, zasad znam samo jos za Faendala iz Riverwooda, glupi strijelac LOL.

Pa jel koristiš quicksave / quickload?

Kako si sam rekao, ako tako nastaviš puštati pomoćnike da umru, ponestat će ti.

Quicksejvaš prije neke veće fajte, ako ti pogine pomoćnik, razmisliš malo o situaciji, na koji način ih srediti, quickloadaš i probaš ponovo.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:33 (thesekiman).
13 godina
neaktivan

Ljudi treba mi pomoć evo upravo završio sve questove iz college of winterhold i sad me zanima još uvjek nemogu čitat knjige sa polica u knjižnici sve je zaključano a ključ nemogu nigdje naći jel neko možda zna gdje je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Ja ih ne "koristim", uživam mučeći se sam, makar je nekad preteško.

A ni ne igram na mastera, već na adepta ( 4/5).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice