The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.457.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...
Fake_Alert kaže...

Užas od moda!!!! Nemojte ni stavljat. Doslovno užas!!

Sad sam ga bas instalirao, ne svida me se uopce, prema slikama je nes sitno drugacije, in  game katastrofa.

Barem meni

Prije Prije
Poslje Poslje
Nothing lasts forever
17 godina
bugonja kaže...

vec su krenuli texture modovi...kad izađe nesto poput qurals texture mod kao za oblivion(koji s ovim modom izgleda kao da je jucer izisao) igra ce izgledati jos nevjerovatnije.

E...da... Bio sam stavio one modove šta sam linkao i FPS pada. Sa cca 45/50 na 30/35!

I sada zamislite: Bethesda pod ULTRA settings stavni teksture 2056*2056 i igra izgleda opako, ali je mogu vrtit 2xGTX570 na pristojnom broju FPSa. I zamislite onda forume... Nebi bilo, "mutne teksture/konzolaško smeće od porta" već "neoptimizirano govno/nisu se ni potrudili odradit port kako treba"

Uglavnom, u tom stilu nekako

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 10:06 (doktor1).
15 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

ja na svojoj kanti igram sve na max ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
McVily77 kaže...

Skyrim koristi Creation engine kojem je ovo prva implementacija, Oblivion je koristio Gambryo (koji je čak i u Morrowindu bio korišten), tak da nemam pojma otkud ti ovo boldano..

Dovoljno je samo da staneš do najbližeg drva/grma i zarotiraš kameru i razlika će ti odmah biti očita...

Ali također je dovoljno da ideš zaroniti i vidiš da nije ni potpuno novi engine. Već heavily modified Gamebryo. Još uvijek je prisutan onaj njegov klasičan bug s vodom.

psihoroba kaže...

ja na svojoj kanti igram sve na max ;)

Da li si modificirao .ini fajlove? Ako nisi onda ti to baš i nije max. Pogledaj postove doktora1, vidi se razlika. Najviše na vodi i drveću.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 10:26 (ZC_Someone).
15 godina

Ne znam za vas ,ali meni bolje paše dual handed. Kada sam prije koristio one handed i štit, bilo mi je dosta teže ubiti nekog. Stavim lijepo štit, ali kad odari opet mi ode nešto HP-a.

Ja se sad moram suočiti sa prvim zmajem. Sada sam Nord lvl 5, najviše sam se opredjelio na health, dual hand i destruction, imamo i zlata nekih 1.5-2k.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za modove vam je najbolje, posebice u početku, gledati ljestvicu top modova.

Tu prema endorsmetsima najbolje vidite koji su modovi popularni (i dobri).

http://www.skyrimnexus.com/downloads/top/

Kasnije kad se zapalite za modove, najbolje je pratiti službeni forum Mod sekciju.

Tamo svi ili gotovo svi dobri modovi imaju svoje teme.

Jedini "nedostatak" je kad se zajednica zahukta, bit će potrebno i više stranica preletiti da vam ne bi promakao koji dobar mod.

Srećom pa su teme lijepo označene sa "REL" ili "RELz" za izdane modove tj. "WIP" za one u pripremi.

14 godina
neaktivan
Nasao masku,kad ju stavis odvede te u neki imaginarni shelter di mozes stavljati lootanu robu,ono slicno ko kuca!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
oppteron kaže...
Nasao masku,kad ju stavis odvede te u neki imaginarni shelter di mozes stavljati lootanu robu,ono slicno ko kuca!!!

Kada bi ljudi koristili spoiler to bi bilo fantastično!!!

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

Koristite spoiler stil, nema potrebe da onima koji još nisu odigrali ili odgađaju početak pokvarite gušt.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jos koji sat igranja i na lvl 15 cu imati deadric set. Smithing Woohoo!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ne znam za vas ,ali meni bolje paše dual handed. Kada sam prije koristio one handed i štit, bilo mi je dosta teže ubiti nekog. Stavim lijepo štit, ali kad odari opet mi ode nešto HP-a.

Ja se sad moram suočiti sa prvim zmajem. Sada sam Nord lvl 5, najviše sam se opredjelio na health, dual hand i destruction, imamo i zlata nekih 1.5-2k.

Ljudi, iz mog iskustva, najbolje je krenuti sa LUKOM I STRIJELOM.

Iz daleka neprijatelje poskidaš bez da itko zna da si tu.

Da ne spominjem da SNEAK postaje trivijala i stalno imaš dual damage jer te nitko ni ne može primjetiti na tolikoj udaljenosti.

Također, STRIJELA imate uvijek na bacanje - samo se malo izmičete neprijateljskim strijelcima i u par minuta imate stotine besplatnih strijela (i nemaju masu). Ako i promašite, uvijek strijele možete pokupiti, a dosta često i preuzeti iz žrtava.

Još koristim MAGIJU (struju) za bliske susrete - ma divota.

Konačno su ovi iz Bethesde usavršili oružja - sve fluidno radi i na lošijim konfiguracijama - a luk i strijela su onda poseban gušt (za razliku od Obliviona). Bliska borba mi je postala bezvezna (profurana još od doba Obliviona).

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 11:25 (Acount_3).
17 godina

Evo jedna ilustracija prelaska dva questa i trajanja te avanture, (masivnot i dugotrajnost igre). Sve side questovi!

VEĆA SLIKA

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Evo jedna ilustracija prelaska dva questa i trajanja te avanture, (masivnot i dugotrajnost igre). Sve side questovi!

VEĆA SLIKA

Svaka ti cast, ti si onaj koji je bolestan right? {#}

Nothing lasts forever
17 godina

Da..... Danas mi malo bolje. Čak idem po dragu da joj napravim ručak... A onda ona na posao, a ja na tablete i igru {#}

P.S. - nije u šutu odigrano, jučer sat i četrdeset i danas dva i pol sata

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 11:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Da.....

Svaka cast na questu, mogu mislit koliko si nevolja prosao lutajuci Skyrim šumama.

Nothing lasts forever
17 godina
doktor1 kaže...

VEĆA SLIKA

A ovo je nagrada za tu avanturu.... Inače lik je lvl 12, a na ovo putovanje je krenuo kao lvl 10 {#}

MOGUĆ SPOILER

SLIKA

SLIKA

Samo sada treba naći i neki pošten Armor za ovu spodobu

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 12:01 (doktor1).
13 godina
protjeran

Neznam jel je tko pisao o Thieevs Guild konkretno ovdje.

Al evo spoiler di nać tipa koji će te uključiti u Thieves Guild.

Treba otić na tržnicu u selo Riften, na ulazu u selo, čuvar će žicati pristojbu od stotinjak zlatnika za ulaz, idite na persuade da vas ne zaebava, i u gradu će vam prići neki mutni lik, kojem će trebati napraviti uslugu, ukrasti prsten nekoj argonianki, i podmetnut ga dunmeru koji mu trn u oku. Zatim će dati upute di i kak ga naći, ak treba posao po pitanju lopovluka.

1 0 hvala 1
17 godina

Netko me želi mrtvog?!? Totalno nemam pojma tko?!? morat ću posjetit ovu Astrid da mi objasni situaciju....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako , igra je odlicna i sve super , ali htio bi ju igrati preko gamepada . Posjedujem smartbox gamepad , neki jeftini koji ide i u ps2/ps3 i pc. i uglavnom skyrim ga ne prepoznaje , dali ko ima ideju kako to rjesiti ? (win xp) hvala !

moo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi kako se prave lukovi i strijele?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

VEĆA SLIKA

To je recimo jedan od razloga zašto ne koristim fast travel. Obožavam takva dugotrajna putovanja i planiranje rute od questa do questa. Zaradiš si love, nađeš dobre iteme, otkriješ nove lokacije, zaradiš dosta experienca i produžiš trajanje igre. Peterostruki win!

Evo baš zadnja stvar koju sam napravio je bilo obično putovanje od Whiteruna do Winterholda u trajanju od oko 2h. Cilj je bio samo posjetiti tamošnji College. Ali na putovanju sam još usput obavio dva questa, našao novi i bolji oklop, posjetio deadric hram, naučio novi shout, ubio zmaja i zaradio brdo experienca.

Sljedeći cilj mi je posjetiti jugozapadni dio Skyrima jer tamo još nisam ni koraka napravio. Znači planirana ruta je Winterhold-Windhelm-Riften-Falkreath, očekivano trajanje 10-15h :)

16 godina
neaktivan

Ovo me podsjeća na mene jučer..

Vidim da imam 2 questa malo južnije od Winterholda, neki potion iz Winhelm i neka tamnica sa novom riječi..

I na putu tamo uđem u neki toranj, koji se ispostavi povezan sa ekspedicijom zapelom u mećavi u dwemer ruinu

Dosta vremena poslije taman izađem van i dočeka me zmaj.

Još dok sam dva puta otišao do grada prodati loot, enchantati i smithati, iskreno više mi nije ni bilo do nastavka puta {#}

Čak malo žalim što sam kupio konja, sad se samo brinem da mu netko ne dođe glave..

Između whirlwind sprinta i healing restores stamina, kome treba athletics.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 12:39 (NightShadow).
15 godina
doktor1 kaže...

Netko me želi mrtvog?!? Totalno nemam pojma tko?!? morat ću posjetit ovu Astrid da mi objasni situaciju....

Ista stvar se i meni dogodila prije 20min. Napao me neki lik iz Dark Brotherhooda.

Nego, je li netko možda ubio Hagraven? Ja nikako da je ubijem. Sa jednom svojom vatrenom kuglom, uzme i mola hp-a :S

17 godina
neaktivan
dv14 kaže...
doktor1 kaže...

Ista stvar se i meni dogodila prije 20min. Napao me neki lik iz Dark Brotherhooda.

Nego, je li netko možda ubio Hagraven? Ja nikako da je ubijem. Sa jednom svojom vatrenom kuglom, uzme i mola hp-a :S

Ona je kod onog šatora. E pa sakrije se iza njega i napadaj ju kad ne koristi spell. Čini mi se da ona fireball neće baciti kad se šoraš prsa o prsa sa njom

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
dv14 kaže...
doktor1 kaže...

Ona je kod onog šatora. E pa sakrije se iza njega i napadaj ju kad ne koristi spell. Čini mi se da ona fireball neće baciti kad se šoraš prsa o prsa sa njom

Tocno. Pretrci preko onog balvana i onda se naganjaj s njom oko satora dok je ne ubijes.

15 godina
neaktivan
molfix kaže...

ovako , igra je odlicna i sve super , ali htio bi ju igrati preko gamepada . Posjedujem smartbox gamepad , neki jeftini koji ide i u ps2/ps3 i pc. i uglavnom skyrim ga ne prepoznaje , dali ko ima ideju kako to rjesiti ? (win xp) hvala !

pomognite banani molim vas :D

moo
17 godina

True Nord ili Legion pet? {#}

22 Legion/Empire
19 Stormcloaks
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja neznam kako ova igra nekima može biti odlična borba se satoji od dvije vrste udaraca kao da nekoga tučem sa stapom od metle, način umiranja protivnika je užasan mlatneš ga dva puta i on pade kao sup bez imalo krvi bez akcije. Užas.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 13:19 (zeroname).

1 32 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra se čini jako dobra ali žao mi još uvijek dati 50eura za nju. Najbolje bi bilo strpiti se pa kupiti cijeli paket sa svim dlc-ovima, ali tko bi to dočekao {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Ja neznam kako ova igra nekima može biti odlična borba se satoji od dvije vrste udaraca kao da nekoga tučem sa stapom od metle, način umiranja protivnika je užasan mlatneš ga dva puta i on pade kao sup bez imalo krvi bez akcije. Užas.

Ak ti samo do borbe igraj Mass Effect i slične igre koje se vole pretvarati da su RPGovi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice