The Crew

poruka: 693
|
čitano: 105.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
The Crew

Eat,sleap, JDM

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Crew

Ima li netko problema sa zamrzavanjem slike, nestajanjem mape ? Vozim utrku i samo nestane ceste, auto stane i moram izac iz utrke, ta jedna utrka stalno na istom mjestu. Onda kad ocu avionom negdje ici samo mi loading pise i nece ucitat.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Crew

mene samo tearing muci,a kad stavim vsync input lag ode u khm khm..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Crew

Ide ko metak. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
The Crew

Evo i mene na 50, trebalo mi je u 3 dana od nule :D

Inače 3 pvp-a odigrao, na sva tri nakon ninisha, loading ekran i vrti vrti....serveri su im u kur...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
The Crew

Sad možete na faction misije slati frendove koje ste dodali na uplay, limit je 10 misija odjednom.

Odete na mapu, izaberete faction misiju i kliknete send friend. Nakon nekog vremena će vam javiti da je misija završena i da pokupite lovu.

Imate 4 misije za 16000 kredita, 5 misija za 8000 kredita i bilo koju za 3000. To vam je ukupno 107000 kredita za 2 minute koliko vam treba da pošaljete frendove. Ne brinite, ne moraju frendovi stvarno voziti utrke, to samo igra zamišlja da su oni odvezli :)

Te misije trebaju 12 sati da se odrade, znači max dva puta dnevno (osim ovih za 3k, njima treba 2h).

EDIT:

Kad birate faction, nemojte defaultnu ostaviti (vukove), odite u krokodile ili zmije, tamo nema puno ljudi i lako je rank mjesečni nabiti. Samo uz kupljenje dnevnih misija od frendova ćete nabiti rank na 3, što će vam donijeti 70000 kredita kad se ulogirate. Uz aktivno pvp/faction igranje, možete i do rank 2 koji daje još više, tako da dnevno možete skupiti i do 300000 love.

Nema na čemu ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 0:12 (DrNasty).

4 0 hvala 7
13 godina
The Crew

Strmi007 pa me dodajte,da pičimo 

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Crew
Daka96 kaže...

Ima li netko problema sa zamrzavanjem slike, nestajanjem mape ? Vozim utrku i samo nestane ceste, auto stane i moram izac iz utrke, ta jedna utrka stalno na istom mjestu. Onda kad ocu avionom negdje ici samo mi loading pise i nece ucitat.

Negdje na netu sam naletio na slično pitanje, isti problem. Ne sjećam se, al ima neki dirty-fix koji baš i ne radi uvijek, oko čišćenja game cachea. Guglaj, "map not loading", ak se dobro sjećam.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan
The Crew

Ajmo još malo slika, ovaj put malo starije, prije trenutnog photo moda.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.

1 0 hvala 0
12 godina
The Crew

Kako najbrze podic lvl auta? Uvijek imam najslabiji auto u PVP utrkama

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Crew

I ja imam najčešće najslabiji auto jer igram tek par dana pa često pobijedim :D

Inače došao na lvl50 i prošao kampanju. Po meni prekratko :D

MMO s autima a main story i full lvl prođem za 2-3 dana :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
amd freak kaže...

I ja nekad pobjedim u onim Take the crown utrkama i slicnim, ali na circuit npr. nema sanse meni auto lvl 750 a ovima 1299

17 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Prebrzo si završio Story mode, čemu žurba? :D

Ja sam išao polaganim putem, svako tolko bi potrošio dan-dva na skillove i levelanje autiju na maksimalni level. Ukupno, za završiti cijeli Story mode, za dokrajčiti Shiva, trebalo mi je sigurno preko mjesec dana.

Tak da nikad nisam imao ni problema s autom preniskog levela, uvijek sam bio barem on-par s ostalima, često i 100+ viši level.

14 godina

Najvažnije ti je doći do levela 50. Nakon toga svaki auto možeš u roku 2 sata dići na 1299.

Evo ja sam jučer kupio Lotus Exige S i u 45 minuta ga digao sa 720 na 1050.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 11:04 (Marko008).
17 godina
The Crew

A najlaksi nacin za to je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
amd freak kaže...

Grindaš.

Ima jedna utrka na salt flatsima, inače je za drag auta ali može bilo koji spec, čak i raid specsi završe u platini.

Startaš je, pritisneš gas i čekaš da dođe platina i dio za auto. Dobiješ dio, instaliraš i ponavljaš do max levela ili dok ti ne dosadi.

Jedan trik kako ubrzati dobijanje dijelova. Neki modeli nemaju puno ili nikako kozmetičkih tuning opcija, kao napr Maserati GranTurismo (imate samo tvorničke felge i tvorničke boje, njih nećete osvojiti nego ih kupite ako želite).

S njim svaku utrku dobijete ili dio za tuning levela ili duplu lovu.

Nema na čemu ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 11:43 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
amd freak kaže...

Grindaš.

Ima jedna utrka na salt flatsima, inače je za drag auta ali može bilo koji spec, čak i raid specsi završe u platini.

Startaš je, pritisneš gas i čekaš da dođe platina i dio za auto. Dobiješ dio, instaliraš i ponavljaš do max levela ili dok ti ne dosadi.

Jedan trik kako ubrzati dobijanje dijelova. Neki modeli nemaju puno ili nikako kozmetičkih tuning opcija, kao napr Maserati GranTurismo (imate samo tvorničke felge i tvorničke boje, njih nećete osvojiti nego ih kupite ako želite).

S njim svaku utrku dobijete ili dio za tuning levela ili duplu lovu.

Nema na čemu ;)

Postoji brži način grindanja. Utrke u Summitima i Qualifierima kad daju dijelove (a to je čim pređeš minimum za Bronze) daju isključivo Platinum dijelove, i to redovito s bonusima od +8 pa na više, tak da je dizanje levela auta jako ubrzano.

Npr. prosječno mi treba ispod 20 minuta za dići auto s početnog levela 749 na 1299. Doduše, onda potraje dobiti točno određene bonuse na svim dijelovima, al kaj se samog levela tiče, stvar je brza i efikasna.

Jedini problem s tim je u činjenici da za Summite i Qualifiere treba imati Wild Run ekspanziju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 12:44 (elkarrde).
17 godina
neaktivan
Marko008 kaže...

Najvažnije ti je doći do levela 50. Nakon toga svaki auto možeš u roku 2 sata dići na 1299.

Evo ja sam jučer kupio Lotus Exige S i u 45 minuta ga digao sa 720 na 1050.

Nije nužno, to možeš i na bilokojem nižem levelu.

Ima par skillova koji daju uglavnom dijelove, bez obzira na level.

Ono kaj je daleko ubrzano na levelu 50, je sakupljanje love. Dizanje levela auta - baš i ne.

16 godina
Ja ne mogu nikako pokrenut igru,čim kliknem na ikonu hard disk radi ali ništa se ne događa? Ima neko sličan problem ?
9 godina
dado80 kaže...
Ja ne mogu nikako pokrenut igru,čim kliknem na ikonu hard disk radi ali ništa se ne događa? Ima neko sličan problem ?

Nisam ni ja mogao pokrenuti igru dok nisam isključio antivirusni. Odmah proradilo.

15 godina
The Crew

meni se nista nije dogadalo klikom na ikonu, dok nisam instalirao najnoviji catalyst

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Probat ću isključit antivirus
14 godina
odjavljen
The Crew

Kako mogu zaraditi U poene na uPlayu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

otvoris gepek i sami dolaze

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Dex.pwn kaže...

otvoris gepek i sami dolaze

Malo smo si ljuti jer nisi ništa upeco sinoć hehe?

12 godina
The Crew

Evo ih i ovdje s istim forama...

Evo i par slika da ne bude off

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Prvi je počeo... Koji je dobar auto? Što je s Wild Run DLC-om? Skupljam keš za H2

0 0 hvala 0
12 godina
The Crew

Daj slike pa cu ti rec Ovisi za sta ti treba za pocetak R34 je dobar u svakom specu i s njim mozes prijec igru a kasnije kupuj po zelji

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
X ne da 😂
Koliko dođe on?
10 godina
neaktivan
The Crew

Koji je najbolji auto za Perf spec? Jel valja La Ferrari?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice