Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2
Frenkyca kaže...

Pa dobio sam ga da i ona mi je kao dala kljuceve al ne znam gdje je auto jer ona nisam imo mjesta u garazi jer sam vec imo 2 auta u njoj tako da ne znam :S

auto ti je kod used car dealera...  provjereno ..

i ja sam ga tamo pokupio.... ne moras nista placat, samo ga pokupis....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
15 godina
neaktivan
gamer2 kaže...
Frenkyca kaže...

Pa dobio sam ga da i ona mi je kao dala kljuceve al ne znam gdje je auto jer ona nisam imo mjesta u garazi jer sam vec imo 2 auta u njoj tako da ne znam :S

al nemoj rade nemos ga se rijesit vise ja sam zapeo sa onim rozim sranjem sto bi trebalo kao licit na auto!{#}

17 godina
neaktivan
made kaže...
gamer2 kaže...
Frenkyca kaže...

al nemoj rade nemos ga se rijesit vise ja sam zapeo sa onim rozim sranjem sto bi trebalo kao licit na auto!{#}

znam i ja sam skoro zapeo, kad sam trebao stisnuti GET nesto se  u meni prelomilo, i odustao sam, uzeo sam S3, i mogu reci da je velika razlika u odnosu  na alfu breru, koja  je puno ljepsa ali i puno tromija u voznji....

It"s me against the world
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ovo su vam svi dučani na Ibizi........ako nekom treba....

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 0:00 (marquez2404).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Igra je super....

Prvo mi se nije sviđala al nakon dužeg igranja postala je super...

Jedino em smeta što ne možeš prodat one aute koje dobiješ najviše mi smeta onaj pink Mustang...

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 1:15 (mihi999).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Kako da otkljjucam sve levele u tuned sopovima. ?? Kad napucavam kola ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Serveri offline hahahahaha koji li im je vrag, od subote ne rade kako treba .....

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 4:13 (Pokerboy11).
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Da li je izašao možda patch ili nešto za one koji nemaju 2GB RAM-a..?

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne nije izasao nikav patch jos upoce :)

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo ekipa i Ibiza je očišćena, svi shopovi otvoreni. Sad u lov na slikanje i krntije sve, jer nisam sve pronašao

uživajte :D

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
moderator
Test Drive Unlimited 2

Ko će opet otkriti havajski otok, svih 1600 km ceste plus offroad... {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ko će opet otkriti havajski otok, svih 1600 km ceste plus offroad... {#}

ja jesam :D :D hehe

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Meni je nekako ljepse na Havajima :),Ibiza mi nikako nije legla,ne volim one offroad puteve,pogotovo zato sto me gps konstantno slao na njih..............

4 0 hvala 0
15 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Meni je nekako ljepse na Havajima :),Ibiza mi nikako nije legla,ne volim one offroad puteve,pogotovo zato sto me gps konstantno slao na njih..............

meni su ti off-road putevi najbolji,još ako vozim subaru {#}

17 godina
Test Drive Unlimited 2

E da vas pitam jel vama sla zvuk u igrici jer meni je moram onak pojacat zvucnike da bi mi bilo dobro :D al vidio sam da se to moze promjenit prije nego sto se ude u igricu kad se otvori ona Uplauncher i tamo gore se ode pod Menu Configuration i onda mali prozorcic se otvori gdje ima Sound pise i onda Direct sound i XAudio 2 i meni je na tome XAudio 2  a mislim da bi sig.. trbalo biti na direct sound i kada probam namjestit na direct sound i kliknem save i onda odem vidjet jel ostalo na direct i ono nije svaki put mi vrati na XAudio 2.... e sad bih molio nekoga da mi posalje taj svoj Uplauncher ili da uploda negdje pa da mi da link da probam sa vasim taj zvuk slozit :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo sad igram onaj turnir zavrsni sa 8 utrka i  cudim se likovi ocekuju od mene da vozim 120 km dugu stazu sa a6 vozilom pa bkte nece to je sat vremena voznje!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
made kaže...

evo sad igram onaj turnir zavrsni sa 8 utrka i  cudim se likovi ocekuju od mene da vozim 120 km dugu stazu sa a6 vozilom pa bkte nece to je sat vremena voznje!{#}

hehe, to je prva CUP, a drugi cup ti je dug 198km :D :D al dobro uzmeš si veyrona i samo gas. Dok je ovo sad sto igras glupo jer moraš s audijem :D

15 godina
Frenkyca kaže...

E da vas pitam jel vama sla zvuk u igrici jer meni je moram onak pojacat zvucnike da bi mi bilo dobro :D al vidio sam da se to moze promjenit prije nego sto se ude u igricu kad se otvori ona Uplauncher i tamo gore se ode pod Menu Configuration i onda mali prozorcic se otvori gdje ima Sound pise i onda Direct sound i XAudio 2 i meni je na tome XAudio 2  a mislim da bi sig.. trbalo biti na direct sound i kada probam namjestit na direct sound i kliknem save i onda odem vidjet jel ostalo na direct i ono nije svaki put mi vrati na XAudio 2.... e sad bih molio nekoga da mi posalje taj svoj Uplauncher ili da uploda negdje pa da mi da link da probam sa vasim taj zvuk slozit :D

to i mene zanima i meni je zvuk jako slab

15 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
made kaže...

hehe, to je prva CUP, a drugi cup ti je dug 198km :D :D al dobro uzmeš si veyrona i samo gas. Dok je ovo sad sto igras glupo jer moraš s audijem :D

mozes mi rec kak da predem a skolu na havaima ona zadnja dva testa sa aston martinom koje je takvo sranje od auta jbt igram ovo vec 100 put i gubim zivce taj auto proklize i na ravnici jbt

15 godina
made kaže...
manzzetta kaže...
made kaže...

mozes mi rec kak da predem a skolu na havaima ona zadnja dva testa sa aston martinom koje je takvo sranje od auta jbt igram ovo vec 100 put i gubim zivce taj auto proklize i na ravnici jbt

odeš u game opcije i promjeniš da su ti sve one asistencije uključene,još će ti uvjek proklizivat al ne tako jako,i u zavoj probaj uć bez gasa,i kad tek počneš vozit ravno onda po gasu,i meni je to išlo na kvrac,to i ono polaganje sa mustangom kad si trebo 2 kruga odvozit

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 20:27 (luka94).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e jel neko za meet??

evo ja razmišljo da se nađemo na jednome mjestu pa da se malo prođiramo i usput dodamo pod frendove...šta kažete??

evo ja bi predložio Havaje pošto ima puno više asfaltirane ceste...nađemo se u pola 10 ili 21:30h  (po našem pravom vremenu, ne onom iz igre, XD), mjesto meetinga, gornji Aerodrom, tamo na parkiralištu od Asphalt Auto Škole...ajde da se hrvati provozaju malo havajima čoporativno, mada ako nekoga iz susjednih nam zemalja isto ima ovdje slobodno se pridruže...

recite ko bi sve došo pa da znamo, a ako   neče večini pasati danas onda preselimo za sutra...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 20:50 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja sam tamo, na parkingu plavi Audi RS6...čekam ako netko dođe i slušam mjuzu..XD

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ev posto je igra izasla bi li mi mogli reci kako ce igra aditi na mojoj konfi...grafa me malo koci al jbg. Igrao bi na max 1280x1024,AA po mogucnosti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trenutno nemogu vidit tvoju konfu(mobitel),ali na mojoj radi s malo lagga na medium, vsync i aa off. Ja igram na low, bitnija mi je igrivost od grafike. Sad ti usporedi moju i svoju ako je moguce pa procijeni. P.S. googlaj canyourunit, odaberi tu igru i testaj. Meni je prilicno tocno izbacilo ;).
17 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Frenkyca kaže...

to i mene zanima i meni je zvuk jako slab

meni se nisu culi glasovi likova, sve dok nisam prebacio na stereo konfiguraciju u control panelu, jedino mi tako sve stima, inace u 5.1 ne moze reproducirati glasove likova.... i dalje ne znam zasto

It"s me against the world
14 godina
neaktivan
GSE kaže...

Ev posto je igra izasla bi li mi mogli reci kako ce igra aditi na mojoj konfi...grafa me malo koci al jbg. Igrao bi na max 1280x1024,AA po mogucnosti

ae negruvaj, normalno da češ moć igrat. Ja sa svojom konfom igram na sve high bez ikakvog lagga i ičega, tako da češ moć i ti :D

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

moze mi neko rec di je bugatijev shop na havajima?? nemrem ga nac!

0 0 hvala 0
16 godina
marquez2404 kaže...

Ovo su vam svi dučani na Ibizi........ako nekom treba....

Fali ti jedan ford..

1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
14 godina
neaktivan
joj ljudi poludit ču, nemogu naći taj komadić ceste što mi fali, sat vremena sam gledao po mapi i nenađem, grrrr
edit: Hawaje sam našao, mali komadić što spaja 2 ceste, Ibizu još tražim :D

nejde ni milimetar brže :D nejde ni milimetar brže :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 13:28 (manzzetta).
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Dali neko zna gdje na internetu naručit cd-key?

BMW

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice