Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 471.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2
luka94 kaže...
manzzetta kaže...
Ryder007 kaže...

a majke ti kad vec si je prosao xD

hehe, igralo se puno sati :D :D

a nije nešto posebno velika igra, očeikvao sam da če biti tjedan dana intezivnog igranja, al evo ja sam uspio u oko 3 dana stalnog igranja, po par sati dnevno, i igra mi se jako sviđa, i sad lagano na otkrivanje svih cesta, traženja krtija :D :D

evo još par slika :D

jel ti na onom zelenom SLR-u piše nina ?

da, to moja cura vozi :D :D

evo vam slike s shopovima 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 15:10 (manzzetta).
17 godina
neaktivan

Stigao origigi sa game.co.uk, nije loše samo 3 dana nakon izlaska.

volan uredno radi i handling je potpuno OK, treba se malo naviknuti kao u svakoj igri i naravno malo podesiti volan.

preorder bonus se normalno dobije mada se pričalo da je samo za UK, dakle pristup casinu i Bugatti.

toliko za sada od mene, poz

5870, najjsss....
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 16:36 (Vicko).
16 godina
neaktivan

evo vam slike s shopovima 

Evo da te obavjestim otkrio sam na Oahu-u izmedu Car Washa i European shopa sa Golfom i Rufovima,jos jedan shop s Ford Gt-om i Chevroletima

17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

eh moram se sloziti sa vecinom, i ja sam prerano malo poljuvao igru.... nakon malo privikanja na stil voznje, igra je vrh ..... a nisam jos ni zagrrebao povrsinu kako treba...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Mene malo muči ono sa slikanjem. Jeste li uspjeli uslikati nešto za onog fotografa?

Ja nemogu nači ni jednu lokaciju.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Mene malo muči ono sa slikanjem. Jeste li uspjeli uslikati nešto za onog fotografa?

Ja nemogu nači ni jednu lokaciju.

ja sam uslikao 4 slike, al nisam mogao, odnosno neznam kako predati fotografu 

16 godina
neaktivan
di mogu nabavit money cheat ak nesmije link tu nek mi posalje u privatne poruke
SUICIDE-because the world is better place without you
14 godina
neaktivan

netrebaš ih predat, to ti automatski prikaže da su predane i odma ti je plačeno za sliku...ja sam imo 5-6 na Oahu-u i 5 na Ibizi...a našo sam ih 75 posto samo šta nije uvijek bilo pravo vrijeme za uslikati...da bi ih kasnije našo sam si te lokacije stavio pod Bookmark-e da znam drugi puta di su...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

trebo bi malu pomoc naime dobil sam aute od miami i wilder-a i sad kad sam ih iso malo vozit nemrem ih maknut iz garaze  a bezv zauzimaju prostor moze mi nekor ec kako da ih prodam ili vratim nazad kod onog lika sta prodaje aute!

0 0 hvala 0
17 godina
made kaže...

trebo bi malu pomoc naime dobil sam aute od miami i wilder-a i sad kad sam ih iso malo vozit nemrem ih maknut iz garaze  a bezv zauzimaju prostor moze mi nekor ec kako da ih prodam ili vratim nazad kod onog lika sta prodaje aute!

to je jadno. nemozes prodati auto osim ak ti nefali para kad kupujes novi ili ako nemas mjesta u garazi pa jedan ide van

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 22:10 (Hacker002).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

znam što misliš, i kod mene isti problem bio...malo sam proguglal i nedaju se prodati...i taman da i imaš sva mjesta u garaži popunjena i želiš kupiti novi auto, nemožeš ih prodati...što je još gluplje je to da ih nemožeš ni prelakirati niti maknuti ili staviti druge stickere...ti auti su totalna smetala u garaži...bzveze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Kakav imaju samo bug, to je sramota. LOL u casinu, sam zaradio 18 m dolara. Nego sto mi oni citeri idu na kur** time attac 2 kruga mozda 10 km ukupno i sad ljudi max ostvarili 2 min i 5 sekundi. Dodjose neki idoli 38 sekundi 10 km da li su ih bar banovali da mi je znati ....

EDIT : Sve sam trke zavrsio prekucao ih za 4 dana :D ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 0:29 (Pokerboy11).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

iseee, pa treba 5 dana da se otvore sve ceste, ja vozio dns 5-6 sati i otvorio tek nekoliko posto :D :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 1:01 (manzzetta).
14 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
Pokerboy11 kaže...

EDIT : Sve sam trke zavrsio prekucao ih za 4 dana :D ...

ja za 3 dana :D :D

Omg ti jos gori od mene :D Ma ja sma znao igrati po 12 sati nisam imao obaveza. Ali sam malo meracio :D Nisam bas zurio :)

17 godina
manzzetta kaže...

iseee, pa treba 5 dana da se otvore sve ceste, ja vozio dns 5-6 sati i otvorio tek nekoliko posto :D :D

a bogati pa sta bi ti..i ibiza i havaji..sta bi ti sve prevezo za 2dana? nece moci kume

17 godina

E da taj auto onaj rozi od miami kad dobijes gdje moras doci po njega ja znam da sam ga dobio kad sam je pobjedio no sad ne znam gdje da ga pokupim pff

15 godina
Frenkyca kaže...

E da taj auto onaj rozi od miami kad dobijes gdje moras doci po njega ja znam da sam ga dobio kad sam je pobjedio no sad ne znam gdje da ga pokupim pff

Ja san ga dobio odma nakon utrke...a ak ga ti nisi dobio onda ti je vjerovatno u garaži.

Raise hell in heaven
17 godina

Pa dobio sam ga da i ona mi je kao dala kljuceve al ne znam gdje je auto jer ona nisam imo mjesta u garazi jer sam vec imo 2 auta u njoj tako da ne znam :S

14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
manzzetta kaže...

a bogati pa sta bi ti..i ibiza i havaji..sta bi ti sve prevezo za 2dana? nece moci kume

hehe, vidim da neče ič. Evo hawaji gotovi, što se tiče asfalta, moram još offroad provest i sve sam ceste otvorio

imam brdo novih shopova otkrivenih, al sad neam snage da slikam i stavljam, budem ujutro :D

14 godina
protjeran
manzzetta kaže...
Hacker002 kaže...
manzzetta kaže...

hehe, vidim da neče ič. Evo hawaji gotovi, što se tiče asfalta, moram još offroad provest i sve sam ceste otvorio

imam brdo novih shopova otkrivenih, al sad neam snage da slikam i stavljam, budem ujutro :D

Nemoj ti slikat,uploadaj ti save pa nama link postavi ovdje.

dodajte me na skype:gmailovac
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

opet nista daj jel moze neko rec ak se vec nemogu prodat jel ih barem mogu vratit kod onog lika u garazu di je i stajo prije neg sam ga uzo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
made kaže...

opet nista daj jel moze neko rec ak se vec nemogu prodat jel ih barem mogu vratit kod onog lika u garazu di je i stajo prije neg sam ga uzo?

kupi kuću i nemaš problema više. Ja tog rozog nisam ni dizao kod onog leeka, kad je sran'e auto. A u početku kad nisam imao mjesta mogao sam prodat auto bez problema

15 godina
neaktivan
made kaže...

Ne možeš, većina nas je zaglavila s tim autima. Nije da nemam mjesta u garaži zbog njih, ali me živciraju

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo ekipa kao što sam obečao, svi shopovi na hawajima, otvorio sam sve ceste tako da moraju biti otvoreni i svi shopovi. I moram vam reć da je zamorno sve ceste proći. 

sad malo odmora pa otvaranje Ibize, da mi budu ceste i na njemu 100% otvorene

uživajte

Moj PC  
1 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo ja sam napokon online i sad sve moram ispočetka s online profilom...ako nije bed pa da stavite vaše nickove iz igre da vas dodam u friends listu...a ako netko sad igra nek javi pa da se malo điramo...

moj nick u igri je: DJscOOby

dodaje me...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 17:34 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

evo ja sam napokon online i sad sve moram ispočetka s online profilom...ako nije bed pa da stavite vaše nickove iz igre da vas dodam u friends listu...a ako netko sad igra nek javi pa da se malo điramo...

moj nick u igri je: DJscOOby

dodaje me...

znači kad uzmeš online key, nevredi ti save od staroga ( crackanog) ???

15 godina
Test Drive Unlimited 2

koje volje prolaziti ovakvu igru...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ne nevrijedi ti...totalno sam pkel kad sam pročital to...ti velim da sam na offline profilu imal skoro 50% igre završene, 13 auti koje sam kupil lovom koju sam zaradil vožnjom utrka...ahhh...nema veze...isplati se svikak igrati online, baš se do sad điral s njemcom, rusom i poljakom jer smo si svi četvero otključavali dučane po Ibizi i ceste također...baš je bilo bomba...četri auti i ono lagani cruising...ma milina...meni nešt posebno...

ajd šta svi igrate offline da niko nije napiso svoj online nickname?? ako da onda brzo po CD key... XD

ajd vi koji ste online bar stavite svoje nickove ili dođite voziti....malo je bezveze bez nekih frendova...rusi su predosadni i neznaju engleski, a njemci se malo previše žure u igri...ja ču daljnje sate biti online u igri jer moram dostignuti bar polovicu offline profila...

P.S. zna li itko kad če se više moči kupiti i osnovati CLUB u igri?? za sad javlja da su serveri down, mada ostali igrači su online i ja sam i svi se vidimo...to valda samo za CLUB nisu još servere posložili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

kada se očekuje prvi DLC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...