Terraria

poruka: 163
|
čitano: 53.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Terraria

Ajde, pa javi kako je prošlo, nadam se da će proraditi. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Terraria

novi error

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Terraria

Hmmm... koju grafičku imaš? Prema ovome, tvoja grafička nije podržana.... Novi driveri za grafičku?

15 godina
WackyZG kaže...

Hmmm... koju grafičku imaš? Prema ovome, tvoja grafička nije podržana.... Novi driveri za grafičku?

imam neku integriranu od 96 mb(intelova) intel extreme graphics

16 godina

Otiđi na stranicu od igre: http://www.terraria.org/ , pa provjeri da li ti je ta intergralna grafika podržana. Ako nije, nećeš moći igrati (preslab grafički chip/premalo RAM-a za grafiku dostupno).

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 12:59 (WackyZG).
15 godina
neaktivan
Terraria

Teoretski je moguće da je ta "verzija" igre corruptana.

Bilo bi dobro probati instalaciju na nekom drugom računalu, da ovaj thread ne postane tech support za nešto što ne može ni proraditi... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
WackyZG kaže...

Otiđi na stranicu od igre: http://www.terraria.org/ , pa provjeri da li ti je ta intergralna grafika podržana. Ako nije, nećeš moći igrati (preslab grafički chip/premalo RAM-a za grafiku dostupno).

baba kaže...

Bilo bi dobro probati instalaciju na nekom drugom računalu, da ovaj thread ne postane tech support za nešto što ne može ni proraditi... {#}

ja mislim da mi je grafa preslaba, pise minimum 128 a ja imam 96.

sad moram ici cujemo se jos veceras

16 godina
baba kaže...

win4crazzy kaže...

Eto rješenja... pretpostavljam da je to grafa na laptopu... ako je... nećeš moći igrati. Ako je desktop PC, nađi neku polovnjaču (tipa ATI x1600, ja imam jednu polovno kupljenu doma i radi k'o urica).

16 godina
prvi error koji si dobio...sam i ja imao...i sam sam jos jednom stavio netframework 4 i nestao je error...al vidim da si sad vec nesto vise s*ebo tak da :/
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
WackyZG kaže...
baba kaže...

win4crazzy kaže...

Eto rješenja... pretpostavljam da je to grafa na laptopu... ako je... nećeš moći igrati. Ako je desktop PC, nađi neku polovnjaču (tipa ATI x1600, ja imam jednu polovno kupljenu doma i radi k'o urica).

ta grafa je na pc, za koliko bi prodao tu grafu

dado16 kaže...
prvi error koji si dobio...sam i ja imao...i sam sam jos jednom stavio netframework 4 i nestao je error...al vidim da si sad vec nesto vise s*ebo tak da :/

jbg nije do mene nego do konfe

15 godina
neaktivan
Terraria

Evo par hamachi soba:

BugTerraria

BugTerraria2

BugTerraria3

pass je: 123

Malo pricekajte samo da ljudi joinaju i naprave servere.

Btw. Odlicna igra i preporucam ju svakome!

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Terraria

Evo tri screenshota što smo ja i tonihrvat radili :)

Tu nam je kuca, dakle tu provodimo noci i sl. Tu nam je kuca, dakle tu provodimo noci i sl.
Donji dio kuce, ispod je podrum Donji dio kuce, ispod je podrum
... i put za rudnik gdje kopamo :) ... i put za rudnik gdje kopamo :)
Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hehe, doselili su mi se Merchant, Demolitionist i Nurse u kuću. A moj rudnik se toliko duboko da već naveliko nalazim chestove sa fora stvarčicama (double-jump, brzo trčanje itd.)

Trenutno me najviše iritira što možeš imati samo jedan spawn point. Ako ga nabijem u dno rudnika onda mi treba tri dana da se vratim kući, a ako ga stavim u kuću onda gubim tonu vremena da se spustim skroz na dno rudnika. Mislim da ću početi igrati paralelno na dva svijeta - u jednom imat normalnu kuću sa NPC-ovima, u drugom sa kućom u središtu zemlje. {#}

15 godina
neaktivan
baba kaže...

Hehe, doselili su mi se Merchant, Demolitionist i Nurse u kuću. A moj rudnik se toliko duboko da već naveliko nalazim chestove sa fora stvarčicama (double-jump, brzo trčanje itd.)

Trenutno me najviše iritira što možeš imati samo jedan spawn point. Ako ga nabijem u dno rudnika onda mi treba tri dana da se vratim kući, a ako ga stavim u kuću onda gubim tonu vremena da se spustim skroz na dno rudnika. Mislim da ću početi igrati paralelno na dva svijeta - u jednom imat normalnu kuću sa NPC-ovima, u drugom sa kućom u središtu zemlje. {#}

Pričekaj još malo. Par itema koje možeš dobit će ti puno olakšat istraživanje (Lucky Horseshoe, Magic Mirror, Grapling Hook i ima još par), samo ih treba nać {#}

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
15 godina
protjeran
baba kaže...

A kako mijenjaš spawn point?

15 godina
neaktivan

Moraš napravit krevet i stavit ga u napravljenu kuću. Ne možeš ga bilo gdje staviti. Krevet se radi, ako se ne varam, od 5 slik i 15 wood. Svilu napraviš od paučine (10 cobweb = 1 silk).

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
15 godina
Terraria

Napraviš krevet, postaviš ga u sobu i desni klik na njega

edit: too slow {#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 11:28 (underdog).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
banana658 kaže...

Moraš napravit krevet i stavit ga u napravljenu kuću. Ne možeš ga bilo gdje staviti. Krevet se radi, ako se ne varam, od 5 slik i 15 wood. Svilu napraviš od paučine (10 cobweb = 1 silk).

Ja sam napravio dva kreveta (ustvari ja i Hambrle :P)

i ja stisnem na krevet i kad umrem opet mi je spawn point na istom mjestu -.-

15 godina
neaktivan

Ovo što ti je Underdog rekao. Desni klik mora bit i mora ti pisati "Spawn point set" u donjem lijevom kutu. I bitno je da ti kuća ima "pozadinski zid" i osvjetljenje.

15 godina
neaktivan
Terraria

Evo i nekoliko hintova za stvari koje su mene zbrejkale (inače tvrdoglavo odbijam čitat wiki jer ne volem spojlere, tako da se trudim i drugima ne spoilati ništa bitno):

- ako želite da vam se NPC-ovi usele u kuću, morate napraviti odvojenu kuću/kat sa stolom, stolicom, pozadinskim zidom i nekakvim svijetlom; drvena platforma kroz koju možete proći dolje NIJE dovoljna pregrada;

- "zid" nije "zid", to je zapravo samo pozadina; "prave" zidove radite od sirovog materijala (drvo, kamen...)

- ako ne možete popuniti dio zida, to je vjerojatno zato što je taj kvadratić popunjen kutem "zemljanog" zida; morate to odčekićati

- kad vas nešto ubije gubite 50% love koju imate na sebi; sve ostalo zadržavate (a po lovu možete otići naknadno)

- luk i strijele su zakon

- sa "Q" možete bacati stvari; zgodno je bacati baklje kod istraživanja pećina

- nemojte jesti gljive; napravite radije healing potion

- živcira vas vodič? napravite mu zamku i zazidajte ga {#}

- istog lika možete koristiti u više svijetova, on zadržava sve svoje stvari

- ako bacite svoj jedini pijuk i sjekiru ne možete ih više naći, jedini spas vam je multiplejer i dobra duša koja će vam donirati novi {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 14:50 (baba).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
baba kaže...

- ako bacite svoj jedini pijuk i sjekiru ne možete ih više naći, jedini spas vam je multiplejer i dobra duša koja će vam donirati novi {#}

Kako ne? Pa možemo craftat novi :)

Usput, ja sam napravio i bakreni sat. Trebalo mi je 10 copper barova i iron chain. Barove radiš od ore-a tak što ga ispečeš na kaminu ;)

Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com
15 godina
Terraria

Ova igra je stvarno zarazna i puno bolje mi je sjela nego minecraft.

Uz Terrariu se više zabavljam nego s AAA naslovima {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Terraria

cito sam malo ovdje i uvidio da nije problem do mene nego to microsoftovog xna.

http://www.terrariaonline.com/threads/no-suitable-graphics-card-found.3592/

dali mozda ima neko drugo rjesenje na ovaj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Terraria

Spustio sam se dolje tamo gdje me neki fire impovi gađaju vatrenim loptama i ne znam što dalje jer me svaka podloga ubija.

Mislim da ću se konačno slomiti i pogledati wiki. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Terraria

To su ti goblini i dosta se tesko ubijaju. A taj materijal koji minaj jer je jako koristan za armor,oruzja etc.   Napravi neku platvormu od dirta ili od slicnog materijala pa mineaj ispod sebe.

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
underdog kaže...

Napraviš krevet, postaviš ga u sobu i desni klik na njega

edit: too slow {#}

To se kaze ninja"d :D 

btw jel vi igrate jogurt verziju, koliki je download, jel preko hamachia igrate i kakva je igra  nesto lici na minecraft  ?

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
win4crazzy kaže...

cito sam malo ovdje i uvidio da nije problem do mene nego to microsoftovog xna.

http://www.terrariaonline.com/threads/no-suitable-graphics-card-found.3592/

dali mozda ima neko drugo rjesenje na ovaj problem

jel itko bar bacio oko na ovu temu, ljudi imaju iste probleme s jacim grafama od moje.

mozda postoji neko rjesenje

15 godina
Terraria

@hari85

Ja igram {#}, download je cca 15mb.

Igra je na sličnom principu ko minecraft što se tiče craftanja i rudarenja, ali ima po meni puno boljih i zanimljivijih itema i mobova nego minecraft

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mislim da ima vise itema u terrari-i nego u minecraftu...
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
protjeran
Terraria

Igra vas iznenadi kad vidite kolike mogućnosti ima {#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice