Tera Online

poruka: 70
|
čitano: 15.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Tera Online
k1klop kaže...

Jel zna netko kolko traje ovaj unlimited trail nepiše ništa da ima lvl cap ni kolko dana mogu igrat pa mi nije jasno.

Nema ograničenja, možeš do lvl. 60.

Ograničen ti je chat samo na party i wisper, ne možeš dodavati prijatelje i polagati iteme u banku.

14 godina
neaktivan
Tera Online

bez party i chata si u govnu iskreno ja imam kupljenu igru al iskreno ne isplati mi se subbat account u slucaju ako prije ne objave datum izlaska igre! javite mi ako tko zna tocan datum u drugom mjesecu kad izlazi :S!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tera Online

evo F2P je poceo mi smo na KILLIAN serveru javite mi ovdje in game name ako igrate na killianu da vas ubacim u guild!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online

taman se dawnloda, ja sam išao na njihov EU site jeli to ok?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tera Online

da na eu i dodi na KILLIAN server Esgaroth mi ime dodaj me da te ubacim u guild!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online

za 2 sata će skinut igru, pa dolazim, igrao sam wow dosta, ovo mi izgleda slično al s boljom grafikom

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tera Online

Pozdrav, zanima me da li igra neko jos TERA posto vidim da je f2p pa bih da je skinem.. Zanima me samo na kojim serverima igrate i ono utiske neke..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tera Online
Akiira kaže...

Pozdrav, zanima me da li igra neko jos TERA posto vidim da je f2p pa bih da je skinem.. Zanima me samo na kojim serverima igrate i ono utiske neke..

Moj utisak, igra je dosadna do besvjesti. Ali to je samo moje subjektivno mišljenje. Možda se tebi svidi bjesomučni grind stotine jednih te istih kvestova samo sa malo izmjenjenim kvest dijalogom. Pitao sam bio za end game na forumu. Još je netko pitao koliko se sjećam, ali nije bilo odgovora. Očito još ljudi guštaju u "super zabavnom" dizanju lvl. Ja sam odustao. Čekam da netko spomene nešto iz end game pa da procijenim jel je to vrijedno vraćanja u igru i torture rješavanja kvestova. Nije ni čudo da je igra prešla sa pretplate na f2p. 

16 godina
Tera Online

ma to je objektivno gledano... igra je dosadna do besvjesti. To je standard za koreanske mmoe

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 11:41 (acca).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online

ljudi trebam pomoc,oprostite ako sam progrijesio temu ali nisam uspio naci nista slicnije,znaci kad pokrenem teru i udem u nju upisem mail i password stisnem login komp mi se samo zaledi i moram ga restartati,neznam u cemu je problem a komp bi mi trebao teru pokretat na srednjoj grafici,molim pomoc,hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice