System requirements

poruka: 37
|
čitano: 6.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: System requirements
Mikovic_xD kaže...

Ljudi stanje je ovakvo: Amd athlon 64 2800+ 1.81 ghz

1.5 gb ddr1 rama na 400 mhz

Radeon 3650 HD

I sad se pitam, dali bi ta konfa mogla ikako pokrenuti far cry 2, fallout 3, bioshock ili brothers in arms hh? pod tim ikako se ubraja i 800*600, medium detalji?

Molim vas nemojte odma pljuvat po kompu znam kakav je, samo ga želim iskoristit koliko mogu dok ne dobim novi.

Hvala unaprijed Belji se

Super je sto jos ima ljudi koji se ne istrosavaju brdo para da kupe naj noviji komp. radi novih igara..
Ne brini se nista kao sto su ti tu vec rekli, ja imam slicni komp. (isti procesor 2gb ddr1 i GeForce 7600GS)

I Fallout 3 radi na vecini stvari na high na (res. 1024*768)
Far Cry2 jos nisam probao al radi kod frenda sa slicnim kompom na medium.
Bioshock radi na apsolutno sve na high (1024*768) sa 20 FPS
16 godina
neaktivan
Magger kaže...
Mikovic_xD kaže...

Ljudi stanje je ovakvo: Amd athlon 64 2800+ 1.81 ghz

1.5 gb ddr1 rama na 400 mhz

Radeon 3650 HD

I sad se pitam, dali bi ta konfa mogla ikako pokrenuti far cry 2, fallout 3, bioshock ili brothers in arms hh? pod tim ikako se ubraja i 800*600, medium detalji?

Molim vas nemojte odma pljuvat po kompu znam kakav je, samo ga želim iskoristit koliko mogu dok ne dobim novi.

Hvala unaprijed Belji se

Super je sto jos ima ljudi koji se ne istrosavaju brdo para da kupe naj noviji komp. radi novih igara..
Ne brini se nista kao sto su ti tu vec rekli, ja imam slicni komp. (isti procesor 2gb ddr1 i GeForce 7600GS)

I Fallout 3 radi na vecini stvari na high na (res. 1024*768)
Far Cry2 jos nisam probao al radi kod frenda sa slicnim kompom na medium.
Bioshock radi na apsolutno sve na high (1024*768) sa 20 FPS
 mislio sam kupit 1 gb rama posto imam samo 2 utora pa da imam 2 gb, a proc od prijatelja polovni athlon 3000+, kazu da se bolje clocka neg moj
17 godina
neaktivan
System requirements

Da je meni nać negdje athlon 64 za kupit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dogman kaže...

Evo ovako da te i ja ohrabrim....ja sam sa ati 3450 igro cod5 kod druga ....a tvoja ati 3650 je osjetno bolja od ove...samo ti je proc SHIT ,da je barem dual core na 2GHz ali neam veze...sretno igranje

lol..ja ima tu grafu, kupio sam ju prije dva tri dana. ali imam loš procesor pa nevjerujem da bih mogao to igrati. imam athlon xp 2500+ i gigu i nešto rama. bih li mogao nešto slično igrat?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

AKO kupim novi, ja ti prodam stari, al da bih imao za novi moram prodat staru grafu (radeon 9600)
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ovdje probaj

Intel E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320 i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate SP1 32-bit Intel Celeron D330 @ 3.82GHz, Asrock 775S61, Sapphire HD3650 512MB AGP, 2.25GB 286MHz, WD 80GB,
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
big_guy kaže...

Ovdje probaj

ali pazi na sockete, ja sam se vec ponadao pa skuzio da su 939 Mršti se
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice