Survarium

poruka: 94
|
čitano: 24.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Survarium

Konacno!!! Kada pocnete igrati znati ce te o cemu se radi {#}. Inace igra je ludnica, vrhunski fps, pre dobar pvp, a ocekuje se i Freeplay mode, jedva cekam. Steta sto jedna ovako vrhunska igra nema vise publike ovdije.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Survarium
Mquany kaže...

Konacno!!! Kada pocnete igrati znati ce te o cemu se radi {#}. Inace igra je ludnica, vrhunski fps, pre dobar pvp, a ocekuje se i Freeplay mode, jedva cekam. Steta sto jedna ovako vrhunska igra nema vise publike ovdije.

Igra ima potencijala ali kao da su stali u razvoju (nedostatak ideja, vremena ili novca?) pa sam se nakon par sati igranja na nekoliko mapa ohladio i odustao. Uvijek isto kao i u svakom multiju. A ovo je trebalo, MORALO biti nešto kao Stalker za više igrača..?

Šteta. Ovo veze nema s tim.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
11 godina
neaktivan
Danyel kaže...
Mquany kaže...

Igra ima potencijala ali kao da su stali u razvoju (nedostatak ideja, vremena ili novca?) pa sam se nakon par sati igranja na nekoliko mapa ohladio i odustao. Uvijek isto kao i u svakom multiju. A ovo je trebalo, MORALO biti nešto kao Stalker za više igrača..?

Šteta. Ovo veze nema s tim.

To ce biti sa freeplay mode i co-op, to je sada u razvoju, mogu ti reci da su stalna poboljsanja na igri i njihov rad dosta vidiljivi, tako da misilim kada to koncano dodje da ce biti vrjedno cekanja.

16 godina
odjavljen
Survarium

jućer probao i ja... igra je jako cool ali ne znam u kojem smjeru idu...PvE ili samo PvP?

EDIT:

lik s kojim igraš mi se učinio poznatim... i nisam fulao.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 14:44 (skank666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Survarium

Od 5.1.2015. krece EU open beta, igra je odlicna i ako zelite dobru pvp fps akcuju probajte.

0 0 hvala 0
15 godina
Survarium

Jucer sam krenuo igrati, i nakon pocetne euforije (koncept je zanimljiv), vec danas razmisljam da li cu je ikad vise pokrenuti.

Zasto?! Zato sto je PREVISE citera, a nema koga da ih kickuje, banuje ili bilo sta, a cini se da report na kraju runde nema efekta. Jednostavno nije zanimljivo kad te u svojoj bazi u podrumu 3 sprata ispod 100 tona betona lik pogadja headshotom iz svoje baze, i tako skupi 50 killova. Fuj.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Jucer sam krenuo igrati, i nakon pocetne euforije (koncept je zanimljiv), vec danas razmisljam da li cu je ikad vise pokrenuti.

Zasto?! Zato sto je PREVISE citera, a nema koga da ih kickuje, banuje ili bilo sta, a cini se da report na kraju runde nema efekta. Jednostavno nije zanimljivo kad te u svojoj bazi u podrumu 3 sprata ispod 100 tona betona lik pogadja headshotom iz svoje baze, i tako skupi 50 killova. Fuj.

Hmm cudno, igram vec dugo i nisam susretao cheatere, mozda je to na low lvl pa dobiju banove dok dignu lvl. Istrpi to malo digni par lvla i mislim da neces vise imati problema s chiterima, igra je odlicna tako da vrijedi.

15 godina
Survarium

Svidja mi se pravo, igrao sam maloprije 4-5 partija, i cini mi se da nisam nijednog sreo, mozda se samo potrefilo to... Imas li nekih savjeta, imam oko 20k onih silver coina ali zasad nisam nista trosio, sav gear mi je iz dropova, isplati li se kupovati nove stvari ili ovako da nastavim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Svidja mi se pravo, igrao sam maloprije 4-5 partija, i cini mi se da nisam nijednog sreo, mozda se samo potrefilo to... Imas li nekih savjeta, imam oko 20k onih silver coina ali zasad nisam nista trosio, sav gear mi je iz dropova, isplati li se kupovati nove stvari ili ovako da nastavim?

Imas ove cetri frakcije pa pogledaj sta ti nude, po meni ti najbolje na stratu grind rep za Black Market jer imaju backpack na lvl3 koji ces koristit jako dugo, a i na lvl5 imaju bolji gun, osim ak bas nisi tip za snipanje pa ce ti onda biti bolji vep od Scavangersa. Silvera ti nece faliti za kupiti sve sto ti treba, nemoj bacati lovu na gun upgrades, to se ne isplati. 

15 godina
Survarium

Poceo sam sa Scavengersima i igrao do levela 3 i onda skontao da je Black Market bolji, skoro sam level 5, a ostale dvije frakcije su mi zakljucane. Za sta sluzi taj backpack, pise Artifacts +1, samo jos uvijek nisam skuzio sta su artifakti na mapi i kako ih pokupiti?

Mape su stvarno izvanredne i igra mi se jako svidja, definitivno pratim razvoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Poceo sam sa Scavengersima i igrao do levela 3 i onda skontao da je Black Market bolji, skoro sam level 5, a ostale dvije frakcije su mi zakljucane. Za sta sluzi taj backpack, pise Artifacts +1, samo jos uvijek nisam skuzio sta su artifakti na mapi i kako ih pokupiti?

Mape su stvarno izvanredne i igra mi se jako svidja, definitivno pratim razvoj.

Articrafts +1 ti sluzi da mozes kupiti articrafte po mapi, pokupis ga pa ga mozes use kao item, npr. kao prvu pomoc. Ali nisam mislio na taj, nego na backpack od black marketa koji ti daje +1 item da mozes nositi i +1 za kolicinu itema koje mozes nositi.

10 godina
neaktivan
Survarium

I ja idem ovo igrat. skidam atm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Survarium

Ljudi igrajte ovu igretinu.

Bilo bi premocno da nas se skupi, pa cak da mozda klan napravimo, jer igra je fantasticna, a timski rad je nevjerovatno potreban, i stvarno se osjeti kad ekipa saradjuje. Nema boljeg osjecaja nego kad 30 sekundi prije kraja ispod fleske uspijes maznuti bateriju od protivnika, i dok pokusavas dotrcati do svoje baze svi se bacaju da te zastite...

Strasna igra.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Survarium

Neznam iz kojeg razloga nema vise ljudi, igra je odlicna, besplatna potpuno, nema nikakav p2w. 3/4 partija su napete do kraja i nema dominacije protivnika, znaci mm je odlican, pogotovo za betu. Ja sam taman digao sve repove i sada ima sve weapone sto su u igri atm , cak i ovi sto se kupuju za golde su mi dropali. 

0 0 hvala 0
15 godina
Survarium

To je zakon, opo je prva igra u kojoj sve sto se kupuje mozes dobiti u dropovima, pa cak i samu Gold valutu, ja sam dva puta dobio po 50 golda u dropovima.

Koji si level, ja sam maxao Scavengers i Black Market, Fringe Settlers sam do pola ranka dosao, a ove cetvrte sam samo do drugog ranka, neke je misije zeznuto odraditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Survarium

Pozdrav, evo prije 5 minuta sam prvi puta čuo za ovu igru. Vjerojatno bi više ljudi znalo da je na Steamu jer i sam većinom kupujem/igram preko steama.

Nego, sad ću malo pogledati gameplay, a kad dođem kući skinut ću je i isprobati.

U međuvremenu, jel može netko napisati u par rečenica nešto o igri, i možda pokoji savjet.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Survarium

Trenutno sam lvl38, sto se tice misija i rjesavanja biti ce ti smjesno kasnije. Tipa imas misiju da trebas dobiti partiju i imati 40% hit, meni je to bilo nemoguce dok nisam shvatio kako, opucas jednom kada si siguran da ces hit i nepucas vise do kraja partije, ako vidis da ce te izgubiti onda dalje nastvis igrati i rokas, ako ce te win onda nepucas vise i gotovo hahaha. Cesto se zna desiti da imas vece sanse da izgubis partiju ako gonjas misije, a opet nema rep lvlupa bez misija, tako da treba balansirati .

Svima onima koji tek pocinju igrati moj savjet je da budu malo strpljivi, igra nije arcadna pucacina kao COD ili BF vec je nesto izmedju Arme i spomenutih tako da je kretanje i mehanika igre malo specificna, po meni odlicna, ali treba malo navikavanja. Trenutno je u igri samo pvp mod, a kasnije ce doci i Free Play, to je nesto kao DayZ sa mutantima pvp/pve. Na pocetku je najbolje uzeti Black Market i lvl njihov rep. Jedna od posebnosti igre su artifakti koji se mogu skupiti ako vam gear ima slot za njih, jos nisu razradjeni do kraja, major update sto se tice artifakata dolazi sa iducim patchem. Gear i lvlupanje je jednostavno i razumljivo, s tim da vam je gear lvl za pristupanje partiji jedank onome od najveceg lvla opreme koji trenutno imate na sebi, ako vam je sve lvl4, a rukavice lvl9 pristupate partiji kao da imate sav gear lvl9 na sebi. Dosta stvari u igri ce se mjenjati, sve je najvaljeno, tipa mjenjati ce weapon costumization itd..., a sve dosada ekipa sto je najavila je i ostvarila.

Partije u igri su pravo napete, akcija odlicna, jedna od rijetkih igara da me tjera da odigram mec vise. Zna se destit da krenem igrati u 22 a da u 4 u jutro shvatim da radim od 8 i da bih ipak trebao malo odspavati. 

2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Survarium

Ljudi koliko je velik download?

Nažalost imam ograničen net a pri kraju sam s ispucanim prometom.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Oko 6gb.

14 godina
Survarium

slinul igru i odigral jednu.. nakon 4 godine tenkica ovo je bil kaos, niti neznam po kome pucam,ne vidim razliku izmedju svojih i neprijatelja,a ona repetirka koju sam naivno zele je preinferiorna automatskom oruzju.. ak ima ko da da par savjeta njubari, neka djeli.. nick je PhnXcro

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Survarium

Iznad igraca iz tvoje ekipe imas bijellu oznaku (kvadrat, ili trokut ako su negdje u podrumu ispod ili na spratu iznad) i uvijek mozes vidjeti gdje su oko tebe, dok iznad protivnickih igraca nemas nista.

Sto se tice pusaka, imas u pocetku automatsku i poluautomatsku, u Equipement kad otvoris na lijevoj strani imas dva profila, u jednom stavi jednu, a u drugom drugu pusku, i uvijek dok si u mecu, prije respawna mozes selektovati profil, zavisno jesi li na velikoj otvorenoj mapi ili nekoj maloj.

Trebat ce ti naravno vremena da se ustelis, ali sto vise pokusavaj koristiti nisan i to je to, mada na pocetku dok ne otkljucas nova oruzja, koristi automatsku pusku :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mquany kaže...

Neznam iz kojeg razloga nema vise ljudi, igra je odlicna, besplatna potpuno, nema nikakav p2w. 3/4 partija su napete do kraja i nema dominacije 

Budu li održali riječ šta se tiče p2w onda će to biti igra nad igrama, meni najdraža jer obožavam stalker i sve sto ima veze sa njim.Malo sam skeptičan da će održat riječ ali ako budu to će biti hit.

kradem mine iz minskog polja
11 godina
neaktivan
Survarium

Sad odigrao 10 partija s neka dva rusa, jednu smo izgubili, sve drugo win , zadnju gubimo deathmatch -15 5 minuta do kraja i okrenemo . Ovaj survarium ima najbolje rokanje ikad, pregenijalna je igra.

1 0 hvala 0
16 godina
Survarium

Počeli su sa prodajom, nije mi drago i zato bi igra mogla imat neuspjeh.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Survarium

Ja otkako igram prodaja je tu, mada kako sam skontao sve se moze kupiti in-game valutom, iako, su uveli da za svaki peti level dobijas po 100 zlatnika, plus u dropovima nakon meca mozes dobiti zlatnike (ja sam ih dobio vec oko 100-150 samo na dropovima), tako da sumnjam da ce to unistiti igru.

Druga stvar koju sam ja primjetio, a stavio sam u igri automatsko popravljanje oruzja i kupovinu municije, i s tim mi je zarada nakon meca jaaaako mala, level 20 sam, a nakon pobjede dobijem jedva 1000-2000 silvera, sto je jako malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dery kaže...

Počeli su sa prodajom, nije mi drago i zato bi igra mogla imat neuspjeh.

Ovisi kako se to uradi, imas pay2win modele i ovo nije taj slucaj. Ja imam sva oruzija sto imaju u igri, znaci i ona sto kostaju 5000 golda jer su mi dropala, znaci sve ti moze dropati. A sto se tice zarade silvera, prodaji wepone i opremu sto ti je viska, sto ti dropa, a i dosta toga dropa tako da nema potrebe da kupujes sve iteme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 20:43 (Mquany).
15 godina
Survarium

Najavljen je novi update 0.27, i to izgleda velika nadogradnja, na linku su neke najvaznije novosti:

http://survarium.com/en/news/update-027-preview

Ukratno, novi mod Research, nekoliko novih oruzja, promijenjen sistem misija, uvedene nagrade tokom meca, itd itd. Jedva cekam ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Survarium

Survarium: 50,000 FREE Premium account keys to give away LINK

Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Survarium: 50,000 FREE Premium account keys to give away LINK

Radi , hvala.

12 godina
Survarium

E ljudi.Kako se u ovom smecu dodaju frendovi?Ja sam probao sve zice nacine i ne ide.Jednostavno ja i frend se nemozemo naci.Kao da ne postojimo.Kao da smo na razlicitim serverima a nigdje nema za biranje servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice