Činjenica na kraju ostaje da je igra dobra ne bi se pljuvalo po njoj, možete vi to sebi objasniti kako god želite, da smo hejteri, da trolamo, da pričamo gluposti... svega toga ne bi bilo da je igra kvalitetna, ne da je super novi epic mmo koji mjenja sve, nego bilo bi dovoljno da je dobra i zabavna a to nije, a kako sam kupio odnosno dao pare za taj polu proizvod imam pravo reci tocno ono sto mislim o njoj.
E ovo što si rekao da je činjenica je laž :) Oprosti, ali visim na mnogim forumima i gotovo uvijek ljudi dolaze tamo da bi pljuvali. Zgodan mi je bio primjer prije 5-10 godina kada sam gledao kojeg bi operatera odabrao pa sam pogledao njihove grupe na newsima. Svaka ali baš svaka je imala većinu postova pljuvanje, pozive na bojkot, tužbu itd. Rijetko kada će netko biti toliko oduševljen uslugom da ju ide hvaliti, prije su ljudi nabrijani na psotanje ako ih nešto gadno smeta. A jeste hejteri i trolovi jer svaki potez Biowarea se okreće na negativno, npr. "patch je odgođen, koja neprofesionalnost", "patch ipak nije odgođen, al ima bugove, koja neprofesionalnost", a drugo, zamjerke se ponavljaju. Ok, shvatili smo, nema contenta na 50om levelu, PvP je sranje, a vama je generalno igra u k****, ajmo dalje.