Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
smiglcro kaže...

Činjenica na kraju ostaje da je igra dobra ne bi se pljuvalo po njoj, možete vi to sebi objasniti kako god želite, da smo hejteri, da trolamo, da pričamo gluposti... svega toga ne bi bilo da je igra kvalitetna, ne da je super novi epic mmo koji mjenja sve, nego bilo bi dovoljno da je dobra i zabavna a to nije, a kako sam kupio odnosno dao pare za taj polu proizvod imam pravo reci tocno ono sto mislim o njoj.

E ovo što si rekao da je činjenica je laž :) Oprosti, ali visim na mnogim forumima i gotovo uvijek ljudi dolaze tamo da bi pljuvali. Zgodan mi je bio primjer prije 5-10 godina kada sam gledao kojeg bi operatera odabrao pa sam pogledao njihove grupe na newsima. Svaka ali baš svaka je imala većinu postova pljuvanje, pozive na bojkot, tužbu itd. Rijetko kada će netko biti toliko oduševljen uslugom da ju ide hvaliti, prije su ljudi nabrijani na psotanje ako ih nešto gadno smeta. A jeste hejteri i trolovi jer svaki potez Biowarea se okreće na negativno, npr. "patch je odgođen, koja neprofesionalnost", "patch ipak nije odgođen, al ima bugove, koja neprofesionalnost", a drugo, zamjerke se ponavljaju. Ok, shvatili smo, nema contenta na 50om levelu, PvP je sranje, a vama je generalno igra u k****, ajmo dalje.

13 godina
neaktivan

bas to :D Ja ne znam jel itko koristi sluzbeni forum osim za Q_Q Postoje forumi koji se bave bas igrom i raspravama, koji okupljaju ipak nekakve znalce i gdje je diskusija konstruktivna. Na tim sluzbenim  forumuma sta god napises izflejmaju te u roku 15sekundi. Da se procitat nesto i pametno, ali na puno bolje i korisnije stvari sam naisao na sajtovima i forumima do kojih treba doci trazenjem u google, a to dosta ekipe ne cini. Znaju jedino za sluzbene stranice, koje su jako oskudne u informacijama i forumima koji sluzi samo za plakanje i ko ce vise popljuvat igru ocekujuci raznorazne pohvale na racun  toga.

Gle smrigl, meni je igra zabava, imam ekipu koja je uvik voljna pomoc, skupa se lvliramo, pvpamo itd... Mozda da je free pvp malo izrazeniji bilo bi dobro. Da ima bugova, ima, da ima mjestu naprtka, ima. Ali da kazes da igra nije zabava? Mozda tebi nije, ali ne generaliziraj.

Usporedjujes ovaj forum kao mjerodavno misljenje javnosti sto je jako neozbiljno. Pa ja do prije 3 dana nisam nikad ni bio na ovom forumu,a vjeruj mi da su mi forumi izvori informacija (ne za igre, vec posao), te ih pratim jako dugo i jako puno. Na ovaj forum nisam ni mislio doci, prvo jer je BUG casopis totalno sranje, i gori casopis od toga bi bio samo moj casopis na mjesecnoj bazi koji bi morao ispunit materijalom za 3 dana. Analogno tome proizlazi da ne mozes ocekivat nista ni bolje od kvalitete ovog foruma. I sigurno, da sam neki igrac, i da zelim saznat nesto i igrama, ovo je zadnje mjesto gdje bi trazio savjet ili informaciju. Za druge stvari mozda i sluzi necemu, ali ovaj PDF je blato svinjca za informacije o igrama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 10:13 (semper).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako je kolega reko, igra da je kvalitetna nebi se pljuvalo po njoj, ni ovdje ni na official forumu.

Mi smo realni i imamo pravo kada kažemo da je igra poluproizvod, stvari gledamo objektivno i gledamo ih ko cijelinu.

Ali uvijek će bit ta nekolicina fanboja koji su toliko zaluđeni igrom da će reć da je sve divno i krasno i živjet u zabludi, te za svako smeće koji developeri bace prema vama reć da je amazing. Možete se tješit stalno i stalno sa time kak je igra izašla prije mjesec dana, ali opet postoji činjenica da su imali sedam godina ispravit WOWove pogreške (jer u MMO svijetu WOW postavlja standarde) i napravili su vrlo loš posao...jedino ako im je cilj možda bio napravit loš wow skin, a ne "revolucionalni mmo" o kojem su tak puno pričali.

Ali prije ili kasnije doć će vam iz dupeta u glavu ovo šta mi pričamo...ili će nas BioWare iznenadit i počet radit nešto za promjenu...ali nekak sumnjam.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogledajte druge teme o mmo na forumu LOTRO, WoW pljuvanja praktički nema osim par padobranaca. Par ljudi pljuje po igri i baca random stvari, ali ne možeš osporiti da su napravili greške tamo gdje nisu smjeli. MMO žanr imam svoje standarde koje je postavio WoW davno toga se treba držati ili unaprijediti a ne biti lošiji 7 godina kasnije. Uostalom igra ne zavređuje mjesečnu pretplatu dok ne rješe probleme.

I'm very large!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radament kaže...

Kako je kolega reko, igra da je kvalitetna nebi se pljuvalo po njoj, ni ovdje ni na official forumu.

Mi smo realni i imamo pravo kada kažemo da je igra poluproizvod, stvari gledamo objektivno i gledamo ih ko cijelinu.

Ali uvijek će bit ta nekolicina fanboja koji su toliko zaluđeni igrom da će reć da je sve divno i krasno i živjet u zabludi, te za svako smeće koji developeri bace prema vama reć da je amazing. Možete se tješit stalno i stalno sa time kak je igra izašla prije mjesec dana, ali opet postoji činjenica da su imali sedam godina ispravit WOWove pogreške (jer u MMO svijetu WOW postavlja standarde) i napravili su vrlo loš posao...jedino ako im je cilj možda bio napravit loš wow skin, a ne "revolucionalni mmo" o kojem su tak puno pričali.

Ali prije ili kasnije doć će vam iz dupeta u glavu ovo šta mi pričamo...ili će nas BioWare iznenadit i počet radit nešto za promjenu...ali nekak sumnjam.

Ovo je ironija :) 

Neistina.

Ha, a vi kao niste? Stalno jedno te isto, samo je razlika što ste anti :)

Meni je došlo, igra ima problema i slažem se s vama. Vama nije da se ponavljate i da nam je jasno što vam se ne sviđa, dajte nešto novo :)

16 godina
neaktivan

Ajmo malo pozitive..

Samo 2 mjeseca iliti 200kn (ukupno cca 600) do nevjerojatnih dodataka igri kao štu su guild banka ili skalabilni UI..

Ali to nije sve: preživite li betu ove igre čeka vas unikatna nagrada, titula osnivača, tj. FOUNDER!!

SW:TOR: FOUNDER!!

Kako to gordo zvuči!!

Samo 599,99.

Authenticator sold seperatelly..

17 godina

Ne znam, igra kod koje izdavač makne mogućnost cancelanja accounta kad

je počeo masovni egzodus nezadovoljnika, po meni je to neozbiljno

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan

@ Radament

samo vi hejteri vidite ovde fanboje koji dizu igru u nebesa. Nadji mi nekog ko je ovde totalno zaludjen igrom da ne vidi bugove i nedostatke? Pricas gluposti, vidi se da si neki klinjo kojem se cijeli vokabular svodi na par faza: fanboj, opravdanje da je igra tek izasla, igra je sranje. I to stalo ponavljas. Rekao si sta si mislija, ne igraj ju, i ne nameci svoje misljenje kao jedino ispravno. Jer na 5 ljudi koji prokomentiraju igru bilo u pozitivinom ili negativnom smislu, vas 5 istih trolla...

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
segregator kaže...

Ne znam, igra kod koje izdavač makne mogućnost cancelanja accounta kad

je počeo masovni egzodus nezadovoljnika, po meni je to neozbiljno

Mogucnost koja je ujedno i vracnea..

14 godina
neaktivan

Ma oni su ocekivali da ce Bog sac s neba kad pocnu igrat igru,razocarali su se i sad misle da ce pljuvanjem po forumima nesto postic.

Udjeljuju pravdu cineci "dobro" djelo,tjerajuci potencijalne igrace od "ocajne" igre(sta je daleko od istine)

I nepojmljivo im je da neki ljudi zapravo mogu uzivat u toj istoj igri,unatoc nekim nedostatcima(koji ce kad tad bit ispravljeni),pa pocnu pjenu bacat na usta cim neko kaze misljenje suprotno njihovom.

Ako vam se igra ne svida,ok sve 5 napisali ste to jedan put.

Stvarno nema potrebe trollat i rage-at na 20 strana o tome.Jako jednostavno rjesenje imate ...cancel sub i move on

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Radament kaže...
XVII Mini kaže...
Yvan kaže...

GM - game masteri..

pogledajte odnos prema klijentima (igracima), strucnost, znanje i volju za rijesavanjem problema

http://img.photobucket.com/albums/v246/SgtOwen/LAC1.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v246/SgtOwen/LAC2.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v246/SgtOwen/LAC3.jpg

http://imgur.com/a/P7QFs

ovo su, dakle, screenshotovi razgovora igrača sa game masterom ili ti in-game-supportom..

zamislite samo koliko je jos bisera bilo a ljudi nisu screenshotali..

I ti vjeruješ? ovo je čisti fotoshop {#}

Al smajlici su mi prejaki hahahah : T_T , ^_^, -.- EPIC! {#}

Pa promatrajući BioWarovo ponašanje otkad je igra izašla, i njihov teddybear and shit attitude. Ovo je istina gotovo sigurno i nije photoshop.

A ovo kako je ovaj forum postao pljuvačnica i ima nas "par" koji pljujemo po igri...bez komentara. Molim te otiđi na official forume pa pogledaj malo nezadovoljstvo tamo.

Sada tek vidim kakvih debi*?*( sori na ovom ali stvarno, ako vjerujes )ima na ovom forumu, ja ne vjerujem! hahahah

Ovo je fotoshop pogledajte po forumu, uopce se necu raspravljat oko ovog, misli sto hoces.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 13:01 (XVII Mini).
13 godina
neaktivan

inace, ja sam imao upit putem ingame opcije. odgovor sam dobio unutar 3h, i to iskljucivo na mail. ne znam bas da li imaju ingame support.

1 0 hvala 0
14 godina
Nos kaže...

Pogledajte druge teme o mmo na forumu LOTRO, WoW pljuvanja praktički nema osim par padobranaca. Par ljudi pljuje po igri i baca random stvari, ali ne možeš osporiti da su napravili greške tamo gdje nisu smjeli. MMO žanr imam svoje standarde koje je postavio WoW davno toga se treba držati ili unaprijediti a ne biti lošiji 7 godina kasnije. Uostalom igra ne zavređuje mjesečnu pretplatu dok ne rješe probleme.

WoW, pogledaj 50 stranica unatrag i vidjet ces masovno pljuvanje po igri, bar kojih 40-tak stranica.
Stara ovo ono, blizzard samo krade, PVP je unbalansiran, ova klasa je OP ona klasa je OP samo placu ko mala dijeca od 5 godina. 

I kada malo pogledas na ovom forumu, stalno isti korisnici pljuju po igri NITKO DRUGi, samo vas 5-6 i ponavljate se na svakoj stranici.

BTW: ovo se treba sve prijaviti nekom modu i onda neka on ljepo izbrise 5-6 stranica ovog spam-a. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 13:02 (XVII Mini).
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Nos kaže...

WoW, pogledaj 50 stranica unatrag i vidjet ces masovno pljuvanje po igri, bar kojih 40-tak stranica.
Stara ovo ono, blizzard samo krade, PVP je unbalansiran, ova klasa je OP ona klasa je OP samo placu ko mala dijeca od 5 godina. 

I kada malo pogledas na ovom forumu, stalno isti korisnici pljuju po igri NITKO DRUGi, samo vas 5-6 i ponavljate se na svakoj stranici.

Ne zaboravi pljucanje po Pandama,blizzovom nerfanju igre,dosadnom contentu,podilazenju retardima i djeci, money grabbing politici etc. etc.

13 godina
neaktivan

Evo, da pomognem ekipi koja ne voli SWTOR, kupujem account za 200kn, to je čisto da vam pomognem da se riješite tereta :D

(da, znam koliko košta i za koliko se prodaje, ali ja zaista nudim 200kn za original CD sa valjanim serialom ili account sa digitalnim DL-om) :D

The Chinaman is not the issue here!!!

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jel ovo forum?

jsu li postavili prstic gore, prstic dolje?

jedni pljuju, drugi hvale, treci su suzdrzani

meni se cini kao potpuno ispravan nacin demokratske komunikacije.

zar bi u temi trebali pisati iskljucivo oni kojima je igra super?

prouci si definiciju foruma, onog rimskog po mogucnosti.

SWTOR=Fail of The Year
14 godina
Oberstleutnant kaže...

jel ovo forum?

jsu li postavili prstic gore, prstic dolje?

jedni pljuju, drugi hvale, treci su suzdrzani

meni se cini kao potpuno ispravan nacin demokratske komunikacije.

zar bi u temi trebali pisati iskljucivo oni kojima je igra super?

prouci si definiciju foruma, onog rimskog po mogucnosti.

Sve je to oke, ALI NEMOJTE PONAVLJATI I SPAMATI JEDNU TE ISTU STVAR SVAKU STRANICU!!

to je cisto trollanje.

17 godina
moderator

Držite se teme i nemojte dijeliti lekcije jedni drugima!

...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Nos kaže...

BTW: ovo se treba sve prijaviti nekom modu i onda neka on ljepo izbrise 5-6 stranica ovog spam-a. 

Ljudi koji cmolje o balansu su njubovi. Ništa više! To su nesposbnjakovići koji ne mogu naći rješenje problema niti u igri pa tako ni u stvarnom životu. Ja nisam dobio ono što sam tražio od te igre, otvoreni svijet sa world pvp-om i zanimljivim end game sadržajem. Niti jednu od tih točki nisu uspjeli proći ergo u mojim očima ta igra mjeri slanost bikovih jaja. Ako se te točke popune u budućnosti ja ćuu biti happy pretplatnik.

I'm very large!
15 godina
neaktivan

Jučer sam odlučio vidjet jer ja to stvarno kenjkam non stop ili su drugi u pravu i igra je great , a ja nemam pojma.

Odlučio sam se maknut sa republic fleeta od grindanja PvP a, Hc ova, nabijanja miliona kredita na Marketu i rekoh odoh riješiti questove na planetima gdje nisam riješio sve questove.

Počeo sam sinoč sa Tatooineom, Belasavisom i završio evo prije 5 minuta sa Voss om. Odradio sam brat bratu 100-120 questova i taj dio igre questanje je jednostavno neponovljiv užitak. Nisam naišao doslovno ni na jedan bug, morao sam koji puta reloadat Ui ali to je bezveze trošenje tinte spominjuči to, jednostavo sam tako uživao da sam imao osmijeh na licu kao da sam umjesto usne harmonike uzeo britvu. Questanje, taj dio igre je jednostavo fenomenalan , skoro pa bez grešaka ( sry ali ja nisam našao nišat posebno) i za nekoga tko voli lvl at altove , ova igra če ga zalijepiti za ekran.

Sada sam sletio u bazu odoh malo do marketa po daily Pvp, i vidjet što je bilo sa patchem.

Zašto sam to sada pisao? Pa evo za one koji su bili/jesu nezadovoljni sa TRENUTNIM stanjem u SW TOR u a vole RPG dio igre, tj questanje, predlažem da se zalete na planete di nisu završili questove, nagrindaju matsa za svoje profesije i puste mozak na pašu dok questaju. Možda če im to malo olakšati vrijeme dok se ne popravi trenutna sitacija.

Pozz,

crot

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Crotiger kaže...

Jučer sam odlučio vidjet jer ja to stvarno kenjkam non stop ili su drugi u pravu i igra je great , a ja nemam pojma.

Odlučio sam se maknut sa republic fleeta od grindanja PvP a, Hc ova, nabijanja miliona kredita na Marketu i rekoh odoh riješiti questove na planetima gdje nisam riješio sve questove.

Počeo sam sinoč sa Tatooineom, Belasavisom i završio evo prije 5 minuta sa Voss om. Odradio sam brat bratu 100-120 questova i taj dio igre questanje je jednostavno neponovljiv užitak. Nisam naišao doslovno ni na jedan bug, morao sam koji puta reloadat Ui ali to je bezveze trošenje tinte spominjuči to, jednostavo sam tako uživao da sam imao osmijeh na licu kao da sam umjesto usne harmonike uzeo britvu. Questanje, taj dio igre je jednostavo fenomenalan , skoro pa bez grešaka ( sry ali ja nisam našao nišat posebno) i za nekoga tko voli lvl at altove , ova igra če ga zalijepiti za ekran.

Sada sam sletio u bazu odoh malo do marketa po daily Pvp, i vidjet što je bilo sa patchem.

Zašto sam to sada pisao? Pa evo za one koji su bili/jesu nezadovoljni sa TRENUTNIM stanjem u SW TOR u a vole RPG dio igre, tj questanje, predlažem da se zalete na planete di nisu završili questove, nagrindaju matsa za svoje profesije i puste mozak na pašu dok questaju. Možda če im to malo olakšati vrijeme dok se ne popravi trenutna sitacija.

Pozz,

crot

Ajde da se i ja sa tobom slazem:) .. Samo jos malo pricekati ( nadam se ) i bude se popravio PVE i PVP iako je PVE meni fenomenalan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 15:48 (XVII Mini).
17 godina
Crotiger kaže...

Pozz,

crot

To sam ja još u beti rekao, da je igra single player RPG bez mjesečne pretplate, odma bi dva komada naručio

Ovako, {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan

Igra nedvojbeno ima najbolje questove od svih mmoa, možda nisu toliko različiti ali im taj voice dialog daje poseban feel, a i budući da svaka klasa ima svoju priču, levelanje altova neće bit dosadno ko u drugim mmoima. TO je 1 stvar s kojom se svi slažemo bili fanboji, hejteri ili suzdržani.

Ali shvatite nas malo, evo ja osobno npr. igram WOW 5 godina i full se naravno naviknem na njega, tak da naravno da svaki drugi MMO uspoređujem sa njim...ALI dosadi mi, i tražim nešto novo.

Saznam za SWTOR i pratim ga godinama, BioWare obećava brda i doline, da će bit najinovativniji, revolucionalni mmo kakvog nigdje nema. Naravno "napalim" se na njega i očekujem mnogo od njega, jer mnogo su i obećavali. Tada SWTOR izađe i skužim da jedina inovativna stvar koju igra ima je masa voice actinga a sve drugo je zapravo vanilla wow sa navučenim star wars skinom uz brojne bugove i nedostatke...I ŠTA BI JA/MI SAD TREBALI ? Dizat igru u nebesa i govorit da nam je ispunjenje snova ? A zapravo se osjećamo prevareno i izigrano, jer su nam praktički 7 godina nakon vanilla wowa ponovno dali vanilla wow...pa jbt vrijeme je za nešto novo, nešto dosad ne viđeno.

Možda imam visoke kriterije...WoW mi je dosadan i krenuo sam igrat RIFT koj za razliku od SWTORa potpuno ispunjava moje kriterije, jer sa svojom dozom inovativnosti (class system posebno) ja se ne osjećam ko da igram WoW skin.

Ja SWTOR ne mrzim...to ste gadno zabrijali ako to mislite. Ne mogu mrzit nešto šta sam čeko 3 godine. Mrzim šugavu kompaniju EA koja je svojim utjecajem i požurivanjem navela BioWare da izdaju poluproizvod. I bojim se da će istu stvar napravit Funcomu i njihovom The Secret Worldu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 16:37 (Radament).

2 0 hvala 0
15 godina

Ja osobno ne mislim da je igra poluproizvod,nego da je treba samo doradit.Recimo world of tanks je za mene poluproizvod jer suport ne hebe ljude 5% a da o sasranom padu fpsa da i ne pricam a kamoli o ne balansu i ljudi opet to igraju i ne kenjaju previse.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 16:57 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Ja osobno ne mislim da je igra poluproizvod,nego da je treba samo doradit.Recimo world of tanks je za mene poluproizvod jer suport ne hebe ljude 5% a da o sasranom padu fpsa da i ne pricam a kamoli o ne balansu i ljudi opet to igraju i ne kenjaju previse.

Sve što je izašlo iz BP(big point ) studida je polu proizvod jer ciljaju samo na zaradu(igrao dark orbit,još igram galacticu itd) ali ja mislim da si EA nije smjela dopustiti ovakav gaf(zaključujem iz onog što čitma po forumina),ja sam toliko bio oduševljen najavom datuma izlaska SWTOR-a da me je žena svojim mišem gađala,ali izgleda da su malo previše požurili sa izlaskom, kao što je Crotiger rekao i vjerujem mu da su single kampanje odlične isto tako vjerujem da su premalo truda si dali da odrade PVP kako treba jer ipak igra je P2P,zato ja nekako pokušavam se oduprijeti nagonu da je zaigram....jer nije baš da mi se baca para na nešto što ne šljaka bar 70% od očekivanog tj ponuđenog po raznim sajmovima i forumima.

So say We All
17 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

World of tanks je na papiru free mmo, dok za SW:TOR trebaš pristojnu svotu iskeširat samo da bi počeo igrati. Mislim uzeti igru, ali ne želim plaćati za betu. Sve što sam kupovao na netu mi je davalo premium feel tako da stvarno vrijedi novca.

17 godina
neaktivan
So this is how liberty dies...with thunderous applause

3 0 hvala 1
16 godina

Ovako, vidim da sam zbog svog objektivnog mišljenja i ljutnje zbog maintanca u popodnevnim satima nazvan hejterom, pa da se osvrnem i objasnim.

Swtor sam čekao jako dugo, od početka ljeta sam prestao igrati wow nakon 5 godina, iako mi je account bio aktivan i tu i tamo bih usao iz dosade odigrati samo wsg ili odraditi neki raidić sa starom ekipom.

napokon sam bio docekao swtor 22.12. i početni feeling, ulazak u igru, cut scene ne samo class questova nego i obicnim questova su me tako uvukle u igru da sam se totalno uzivio i to sam osjetio u nekoj igri samo 2005. kad sam igrao prvog chara u wowu. stvarno imas dojam da si dio star wars svijeta i za levelanje i questanje osjećaj je naprosto fenomenalan.

Borba je odlično napravljena, bio sam skeptičan u borbama lightsaberima protiv pištolja no smatram da su tu napravili odličan posao. (ne pričam o pvp jer ga nisam bas igrao)

ne slazem se uopće s etiketiranjem kao "swtor je kopija wowa u sw svijetu" (iako kao dugogodisnji wowas to mi je super combo.) ili ovo je wowkiller/ovo je fail wowkiller. mislim da ni bioware nije išao za tim. odlicno su implementirali neke stvari iz wowa i dodali svoje stvari, detalje koje su fakat odlično napravili igru iznimno zanimljivom i cool za igrati.

Vec na lvlu 10 uočio sam tada glavni nedostatak, traljavo odredjeni galactig market (auction house) koji je prekompliciran i tesko je pronaci, usporediti cijene i staviti iteme na njega, smatram da su mogli napraviti puno pametnije rijesenje. i takodjer global chat, LFG chat po meni bi trebao biti aktivan na SVIM planetima i gradovima, a TRADE kanal u svim gradovima, vjerujem da će tako i napraviti.

Nije greška biowarea, no ono po čemu je igra još više single player je ta da je jednostavno previše realmova (imam charove na 4 realma pa mogu to tvrditi) odnosno na realmovima je situacija takva da premalo je ljudi na planetima, stvarno predugo se traže ljude za heroic questove, a kada na full realmu je recimo "previše" ljudi (čitaj iznad 70ak na planetu) imaš dojam prekrcanosti i teško riješavaš questove i čekaš podosta spawn i npca i quest itema. tako da balans ljudi na planetima su svakako mogli bolje izrealizirati.

Najviše me rastužio odnos EA prema igračima, tehnička podrška je u najmanju ruku opuštena i daju dojam da nisu bas zainteresirani za probleme svojih klijenata koji ih plaćaju. Situacija od prije par dana da se nemoze cancelati subscition je u najmanju ruku kriminalna i sva sreća da su u 48sati to vratili/popravili inače bi ih čekala masovna tužba igrača i samo bi mogli izgubiti na svim poljima.

PvP sam stvarno malo igrao, jer mi FPS pada na 50ak frejmova sto mi kvari gušt igranja, tu krivim prvenstveno svoj komp. no mogli su bolje ispolirati takve stvari.

Teze da fali content lvl 50 igračima (na max. levelu) mi je neozbiljan, jer tako je normalno je da nakom prelaska contenta moraš čekati nove patcheva i dolazak novog contenta.

Po meni, Single player odnosno questanje same igre je napravljen na najvišoj razini i tu napravili najbolji posao, i stvarno se uživa. Nisam stekao, odnosno gubio sam dio "MMO dojma" jer sama komunikacija i pomaganje,trejdanje izmedju igrača je stvarno minimalan i jednostavno ne smatram ovo čistim MMOPRG igrom, nego Online SP igrom. i samo bih dodao da levelanje alta na istoj strani i nije toliko interesantno jer prolaziš, osim class questova, iste questove, tako da mislim da altanje nece biti toliko veliko kao u wowu, gdje ipak imas veci izbor regija za levelanje.

Samo bih spomenuo da, vezano za wow i komentare da wow (prije sedan godina kada je izašao 2004) takodjer nije imao implementirano puno stvari pa su dodali, ne bi trebao biti argument, jer danas u 2012. godini SWTOR nije konkurent Vanilla wowu, nego Cata wowu, i ea i bioware su tu trebali učiti na Blizzard greškama i propustima te više slušati želje zajednice.

No daleko od toga da SWTOR nema veeliki potencijal i da će s vremenom biti samo bolja i zanimljivija igra.

Nisam swtor hejter ni fanboy, niti wow fanboy, smatram da sam objektivno napisao kako osobno smatram ovu igru, forum kao takav u srži i jest mjesto gdje individue komentiraju i pišu svoja mišljenja, i dao bih ukupno vrlo veliku ocjenu od  7.9/10,  no, sutra mi ističe pretplata i odlučio sam da ću se vratiti u wow, ove greške biowarea i EA su mi samo pobudile nostalgiju za wowom a u star wars galaksiju ću se vratiti za par mjeseci kada se neke stvari bolje poslože.

Srdačan pozdrav i poručio bih svima samo da prestanu sa osobnim prepucavanjem i subjektivnosti i da uživaju u svakoj igri - jer u konačnici igre zato i postoje.

LP

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala ti na opisu..

Mislim da svi mi "veterani" slično mislimo jer znamo iz iskustva na vlastitoj koži što je dobro, a što iritira.

Možda je razlog, što su neki malo pretjerali, upravo u tome što igra je zabavna.

I uz malo više truda (vremena, razumijevanja, talenta) mogla je ostaviti puno bolji dojam.

Nije stvar u smrti wowa već u kompetitivnom tržištu, gje se više mmoa paralelno drže..

Ali kao što si i ti priznao trenutno nema previše razloga za kontinuirano plaćanje pretplate.

Jednostavno je previše MMO igara obečavalo i neki smo im davali novac, a da nisu to opravdali.

Zato sada pušemo na mlako i nastojimo više-manje realno upozoriti na igrine propuste.

Ne mora se svima to svidjeti.

Da, SWTOR ima potencijal, ali da li će ga ostvariti je veliko pitanje.

Imao je potencijal i prije 2-3 mjeseca pa smo dobili to što smo dobili.

Ja osobno ne želim da se ljudi za godinu dana lupaju po glavi i žale što su dali 1500kn na SWTOR ako ih mogu upozoriti da je to u OVOME TRENUTKU ne isplati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 15:27 (NightShadow).
17 godina
neaktivan

Produljenje pretplate, 12.99 eura {#}

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice