Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 158.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rust- MMO
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Cek, u cemu je trenutno problem sa XP sustavom?

Taman tu negdje kad si ti poceo igrati, prebacena je igra sa blueprintova na XP. Prije XP-a nije bilo, nego si udaranjem po buradi nalazio blueprinte. Nekoliko blueprintova zajedno je stvaralo objekt koji si ti "naucio na tom serveru i u toj wipe instanci". Ako npr nadjes bolt na levelu 3 - stavis ga u research bench i nabacas hrpu blueprintova. Sto vise - to veca sansa da ces "nauciti" taj item. Tako da se dosta toga svodilo na srecu ali si uglavnom na dosta niskim levelima mogao imati dosta dobar gear za kraftanje.

Sada ... bolt je oko levela 30. Zamisli vrijeme potrebno doci do lvl30 na vanila serveru. I sad zamisli tebe i mene kao casual igrace protiv ove djecurlije na feriju koja ore po 10 sati dnevno. Nakon 2 dana mozes ih je*at ... nemas fighting chance protiv njih. Dok ti ne mozes jos ni codelock raditi oni vec kraftaju c4. Ti sanjas o thonpsonu a oni dodju sa boltom ... Tesko razbalansirano i ne svodi se na skill nego na to koliko si vremena vise proveo u igri od drugih ...

Pa možeš i sad naći napraviti blueprint ako nađeš AK ili bolt.

Tako sam ja nama iz jednog AK napravio 5 jer sam ima blueprint papira i onaj stol za to.

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Cek, u cemu je trenutno problem sa XP sustavom?

Taman tu negdje kad si ti poceo igrati, prebacena je igra sa blueprintova na XP. Prije XP-a nije bilo, nego si udaranjem po buradi nalazio blueprinte. Nekoliko blueprintova zajedno je stvaralo objekt koji si ti "naucio na tom serveru i u toj wipe instanci". Ako npr nadjes bolt na levelu 3 - stavis ga u research bench i nabacas hrpu blueprintova. Sto vise - to veca sansa da ces "nauciti" taj item. Tako da se dosta toga svodilo na srecu ali si uglavnom na dosta niskim levelima mogao imati dosta dobar gear za kraftanje.

Sada ... bolt je oko levela 30. Zamisli vrijeme potrebno doci do lvl30 na vanila serveru. I sad zamisli tebe i mene kao casual igrace protiv ove djecurlije na feriju koja ore po 10 sati dnevno. Nakon 2 dana mozes ih je*at ... nemas fighting chance protiv njih. Dok ti ne mozes jos ni codelock raditi oni vec kraftaju c4. Ti sanjas o thonpsonu a oni dodju sa boltom ... Tesko razbalansirano i ne svodi se na skill nego na to koliko si vremena vise proveo u igri od drugih ...

Pa možeš i sad naći napraviti blueprint ako nađeš AK ili bolt.

Tako sam ja nama iz jednog AK napravio 5 jer sam ima blueprint papira i onaj stol za to.

Ima se, ocito si Karamarkov covjek ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Bavi se digitalizacijom

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Bavi se digitalizacijom

Koga/cega i IMT (Ima'l Mene Tu)?

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Bavi se digitalizacijom

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Bavi se digitalizacijom

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

16 godina
Rust- MMO

Haha koji papci.

Kao da ste si komovi ili nešto slično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rust- MMO

meni ovaj rust dosadio xd

Stalno jedno te isto

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Sale_ds kaže...

ako dovoljno dugo igras i ako imas srece. 

Ja takvu igru bas i ne bih igrao...

Sad igras jos gori sistem lol

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Friday kaže...
Sale_ds kaže...

ako dovoljno dugo igras i ako imas srece. 

Ja takvu igru bas i ne bih igrao...

Sad igras jos gori sistem lol

Ozenjen sam, nije bas da sam navikao na sistem koji je dobar za mene...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

tema nam odumire ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

tema nam odumire ...

Sale je kriv! 

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

tema nam odumire ...

Sale je kriv! 

Krivo je more!

Mene nema jer ne mogu vise igrat kolko ocu i tek sam se vratio s godisnjeg.

Btw plan je prebacit se na rusty europe ako se ne varam. Ovaj cetvrtak ide full wipe pa bi tam krenuli svi skupa a za sad nas ima petero ili sestero ako se ne varam. Trenutno se igra na nekom serveru gdi smo u okolici opljackali sve susjede, koje nismo budemo a koje jesmo budemo jos jednom.

Nakrali se prek 100k svega i svacega te valjda dvadesetak pusaka.

16 godina
Rust- MMO

i sve ste potrosili cccccc....... ajd bit ce nes za veceras :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rust- MMO

jel danas wipe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gremlin144 kaže...

jel danas wipe?

Cetvrtkom ide wipe a admini ako nije forced mogu birat idu na full ili samo map wipe.

Rustyeurope gdi mi planiramo preselit bude danas radio full wipe. To je jedan od najboljih servera i topla preporuka za igru, po mogucnosti s ekipom jer inace ne budes dosel dalje od shitshacka.

Inace serveri se mogu i dnevno neovisno o cetvrtku full wajpat i to ovisi o adminu. Ako neki put odlucis da ti je dosta i oces ispocetka jednostavno upisi datum dana koji je aktualan i sigurno ces pronaci full wajpan server.

Nas ima sestero ili devetero ako jos tri frenda krenu danas s nama od nule. Idemo na super agresivan server sa ogromnom populacijom i dobro bi nam doslo jos ljudi. Ako ima interesa javite se preko PM da vam dam podatke od TS-a da se skupimo i krenemo ko malo pleme.

15 godina
NEW_MAN kaže...
Gremlin144 kaže...

jel danas wipe?

Cetvrtkom ide wipe a admini ako nije forced mogu birat idu na full ili samo map wipe.

Rustyeurope gdi mi planiramo preselit bude danas radio full wipe. To je jedan od najboljih servera i topla preporuka za igru, po mogucnosti s ekipom jer inace ne budes dosel dalje od shitshacka.

Inace serveri se mogu i dnevno neovisno o cetvrtku full wajpat i to ovisi o adminu. Ako neki put odlucis da ti je dosta i oces ispocetka jednostavno upisi datum dana koji je aktualan i sigurno ces pronaci full wajpan server.

Nas ima sestero ili devetero ako jos tri frenda krenu danas s nama od nule. Idemo na super agresivan server sa ogromnom populacijom i dobro bi nam doslo jos ljudi. Ako ima interesa javite se preko PM da vam dam podatke od TS-a da se skupimo i krenemo ko malo pleme.

Ja vam se mogu priključit :D Samo daj nickove da si zapišem. Imate skype grupu možda? Mogao bi još jednog frenda ubacit, siguran sam da će doć. On igra većinom od 20 sati do ponoći nekad i malo dulje. Ja više preferiram igrat ujutro, al pošto sam slobodan po cjele dane ovaj mjesec mogu igrat kad god zatreba.

8 godina
neaktivan
Rust- MMO

Koliko je tu igrača? 

I što velite na novi rudnik :P 

http://www.rustafied.com/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
d0m4c kaže...

Koliko je tu igrača? 

Mene vise pali novi oklop od kostiju :)

8 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
d0m4c kaže...

Koliko je tu igrača? 

Mene vise pali novi oklop od kostiju :)

I to je extra isto, a svidja mi se i ova nova trava :), uđeš u nju ko budala u kredit i promatraš. 

17 godina
neaktivan
Rust- MMO

Koliko je velika igra ljudi, malo mi je dosadno, pa si razmišljam uzeti Rust, pošto je nekih 10 ojra.

0 0 hvala 0
16 godina
Rust- MMO

4,5 gb - a sad treba jos ovaj novi patch, ali sumnjam da bu jos nesto puno naraslo

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 14:43 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rust- MMO

Jedan dio problema ovog xp sistema. Čak i ako si dobar u igri i rasturiš noobove i uzmeš pun k stvari ne možeš ih upotrijebit da napraviš osnovne stvari kao što su je**** vrata 
U prilogu bog igrice Shacky sa standardnim playevima

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Zalosno lol

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Al je zato zadnji update donio je*enu grafiku! Lupam kamen, sunce zalazi a po kamenu skacu sunceve zrake i sjene jer pirucka vjetric a izmedju mene i sunca ogromno drvo ... 

Svaka cast, grafika je zaista WOW

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Rust- MMO

Jesu se popravile performanse?

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Jesu se popravile performanse?

Treba ti update

Freak Show Inc.
15 godina

Računala? 

17 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Računala? 

Ne, samo grafe 

Freak Show Inc.
15 godina
Rust- MMO

Hm.. Pošto je zalemljena za matičnu, teško...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice