Cek, u cemu je trenutno problem sa XP sustavom?
Taman tu negdje kad si ti poceo igrati, prebacena je igra sa blueprintova na XP. Prije XP-a nije bilo, nego si udaranjem po buradi nalazio blueprinte. Nekoliko blueprintova zajedno je stvaralo objekt koji si ti "naucio na tom serveru i u toj wipe instanci". Ako npr nadjes bolt na levelu 3 - stavis ga u research bench i nabacas hrpu blueprintova. Sto vise - to veca sansa da ces "nauciti" taj item. Tako da se dosta toga svodilo na srecu ali si uglavnom na dosta niskim levelima mogao imati dosta dobar gear za kraftanje.
Sada ... bolt je oko levela 30. Zamisli vrijeme potrebno doci do lvl30 na vanila serveru. I sad zamisli tebe i mene kao casual igrace protiv ove djecurlije na feriju koja ore po 10 sati dnevno. Nakon 2 dana mozes ih je*at ... nemas fighting chance protiv njih. Dok ti ne mozes jos ni codelock raditi oni vec kraftaju c4. Ti sanjas o thonpsonu a oni dodju sa boltom ... Tesko razbalansirano i ne svodi se na skill nego na to koliko si vremena vise proveo u igri od drugih ...
Pa možeš i sad naći napraviti blueprint ako nađeš AK ili bolt.
Tako sam ja nama iz jednog AK napravio 5 jer sam ima blueprint papira i onaj stol za to.