Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Ja se pridruzujem Saletu. Sve svoje u igri ostavljam Purgiju, covjeku koji je sa mnom krampao zadnjih sati na serveru. Moju lesinu raskomadajte i pojedite. Mozda se netko zagrcne i rikne :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Rust- MMO
Sale_ds kaže...
Decki ja vas pozdravljam. Gud lak i sretno protiv rusa.

Baci link na shemu baze da mozemo nastaviti graditi.

live and let live
16 godina
Rust- MMO

dajte i meni stavite vrecu u manju bazu - jel kad poginem morat trcat do male i onda do svoga tjela  - sva sreca pa ginem od zivotinja xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Sale_ds kaže...
Decki ja vas pozdravljam. Gud lak i sretno protiv rusa.

Baci link na shemu baze da mozemo nastaviti graditi.

Link

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
Rust- MMO

btw drvo nam raste kroz kucu ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cropunk kaže...

btw drvo nam raste kroz kucu ^^

Sale zapustio :)

live and let live
16 godina
Rust- MMO

ali cak je i dobro - sakrije te kad si na krovu xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Onda nek raste.
16 godina
Rust- MMO

di ste zaspali svi  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja ni danas nisam stigao igrati jbmti, a sutra opet raditi....Nadam se sutra poslije posla da budem igrao
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
cropunk kaže...

di ste zaspali svi  

Ma svi su manje vise online, samo sto se ekipa prepolovila i dio je otisao igrati na neki drugi server. A ja opet ne vidim svrhu da igram na onom sam, ili s 1-2 ljudi. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
Rust- MMO

Pa kaj se nismo svi prebacili sa fran. sad na ovaj eng server ? ili je sad 3 u pitanju ?

a steta ako se tako razislo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma ja sam otisao jer mi je to bilo previse ljudi za igrat. Svak prica nesto nekome i onda kad je akcija ne znam tko mi prica, tko je vani, po kome se puca. A bome nam je i organizacija bila za qurac. Nista osobno, jednostavno not my pot of tea. Nemojte nis zamjerit..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mene nema do nedelje. Na francuskom serveru su raidali onu malu bazu u stijeni.
13 godina
Bastardo kaže...

Ja se pridruzujem Saletu. Sve svoje u igri ostavljam Purgiju, covjeku koji je sa mnom krampao zadnjih sati na serveru. Moju lesinu raskomadajte i pojedite. Mozda se netko zagrcne i rikne :)

hvala ti na iznimnom bogatstvu :)

ja sam malo namagarčen, veli new_man na ts-u budemo igrali ja kupim igru, krampam 4 dana i dobijem pedalu. jbga nisam ja kriv sta ste 5. dan u sat vremena recruitali 10 novih ljudi na ts i napravili kaos. sad vas 3-4 igrate na drugi server, a ja sam ko duh tuckam po drvecu i idem lukom i strijelom na 10 man full gear squad. al dobro nema veze, igra je jeftina pa bar nisam popusio neku lovu.

16 godina
neznalica90 kaže...
Bastardo kaže...

ja sam malo namagarčen, veli new_man na ts-u budemo igrali ja kupim igru, krampam 4 dana i dobijem pedalu. jbga nisam ja kriv sta ste 5. dan u sat vremena recruitali 10 novih ljudi na ts i napravili kaos. sad vas 3-4 igrate na drugi server, a ja sam ko duh tuckam po drvecu i idem lukom i strijelom na 10 man full gear squad. al dobro nema veze, igra je jeftina pa bar nisam popusio neku lovu.

Budem ja s tobom igrao Purgi, ak te tješi

14 godina
neaktivan
Skupite se u ekipu i igrajte. Jebiga, ja nisam nikome govorio da kupuje igru. Skupite se u ekipu i igrajte. Al da je ispalo glupo ispalo je. Kad bi newman i punicu pozvo da ima komp xD. Nije covjek lose mislio. Vodio se time cim vise to bolje al na zalost to nije uvjek slucaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...
Skupite se u ekipu i igrajte. Jebiga, ja nisam nikome govorio da kupuje igru. Skupite se u ekipu i igrajte. Al da je ispalo glupo ispalo je. Kad bi newman i punicu pozvo da ima komp xD. Nije covjek lose mislio. Vodio se time cim vise to bolje al na zalost to nije uvjek slucaj.

Odustali su ljudi koji su odmah na pocetku govorili da ce odustat, tak da nista neocekivano

17 godina
Btw u kakvom su stanju baze? Mene nema do nedjelje, mozda sutra na vecer stignem na sat vremena ali sumnjam.
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Btw u kakvom su stanju baze? Mene nema do nedjelje, mozda sutra na vecer stignem na sat vremena ali sumnjam.

Na koje baze mislis?Ima vise frakcija igraca :)

17 godina
Sve. Kak je kod francuza, kak je kod rusa i kak je kod vas?
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Kod nas je ok. Ja skupljam materijale lagano da upgradeamo prvi i drugi kat. Neka dvojica redovito kempaju oko kuce, dobiju strijelu dvije, odu, vrate se itd ...

Zanimljivo je da se oko kuce spawna hrpa buradi, ovu dvojicu to uopce ne zanima ... samo cekaju da izadjem :)

17 godina
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...

Kod nas je ok. Ja skupljam materijale lagano da upgradeamo prvi i drugi kat. Neka dvojica redovito kempaju oko kuce, dobiju strijelu dvije, odu, vrate se itd ...

Zanimljivo je da se oko kuce spawna hrpa buradi, ovu dvojicu to uopce ne zanima ... samo cekaju da izadjem :)

Ljubav na prvu strijelu.

14 godina
neaktivan
Dosli frajeri palit drveni airlock, a kuca od kamena. Napucavali se s njima valja pol sata i onda sam im hitio poruku s krova i jos ga zaljepio bulju dok je cito lol. A u poruci je pisalo da nebu uso bez c4 tak da il da ode po njega i raznese nas il nek ide doma, sam da to svsimo da mogu ic spavat..lol
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neznalica90 kaže...

Koliko ljudi igra igru a ti se ograničio na par ljudi sa foruma... Ima ljudi kolko oćeš, samo treba nać, dosta da vas je dvoje i javit će se još ljudi kad tad i ako ne tražite

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
15 godina
Rust- MMO

gdje ste svi nestali? :) ona velika baza je raidana s 2 unistena vrata i 2 zida i cijeli loot su uzeli. uzas :(

ja sam digao onaj shitshack 2 puta su probali raidat jos NISTA nisu odnijeli :) jebe ih honeycombo :) kada stizete, raidamo s bombama male kuce, trebam ekipu da cuva ledja :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Parole su vazne za motivaciju!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ja cekam da mi dode grafa pa cu automatski i bolje hladenje za proc uzet, pregrijava mi se ovak, pa budem onda tek igrao
12 godina
Bastardo kaže...

Parole su vazne za motivaciju!

Gasi ta svjetla i naheri gammu

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
15 godina
Rust- MMO

18 beancan granata za jedna obicna metalna vrata, odnosno 36 granata ako racunamo da svi imaju obican air lock i dvoja vrata

5400 ugljena

3600 sumpora

720 metala

To je po meni isplativo za upasti u manje baze, craftam danas kada dodjem online pa isprobamo :) Svakako trebamo i naci odgovarajucu metu koja ima samo 2 vrata na ulazu :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice