Riddick: Assault on Dark Athena

poruka: 28
|
čitano: 5.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

ajmo ljudi šta kažete na ovu igru? dojmovi i usporedbe sa jedinicom
sada kad je napokon probijena zaštita :)))
(zahvale za DarkCoder)

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Falim te Boze da je probijena zastita,toliko se laznih"lekova" nakotilo da sam cak morao i sistem da reinstaliram.Dobro je da je neko otvorio ovu temu da iskazem misljenje o Riddicku.Za pocetak,igra je po nacinu izvodjenja i atmosferi veoma slicna The Butcher Bay-u.Dosta je primetna repetativnost i jednolicna atmosfera,uz dosta jednostavne protivnike i cuveni,a toliko omrazeni chekpoint sistem snimanja pozicija.Ali dobro,ipak pozitivne osobine preovladjuju.Odlicna,remasterizovana grafika,detaljne teksture,zastrasujuci zvuk,dobro reseno upravljanje,odlicne medjuanimacije i dobro izrezirana prica uvlace igraca u igru i ne pustaju ga do kraja...Ali nazalost kraj je veoma brzo,svega 5-6 sati efektivnog igranja za kompletiranje igre.I kao slag na tortu-hardverska zahtevnost:prilicno brutalna.No srecom,to se moze korigovati mnostvom stelovanja u meniju,a da igra opet izgleda vizuelno privlacno...to su moji utisci nakon jucerasnjeg prelaska igre....probajte,ipak se isplati...

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam konačno uspio pokrenut igru. Konačno pravi crack. Super je što možeš igrati i Butcher Bay, ali nažalost koliko ja vidim grafika na "Atheni" je ista ko i na "Bay", a ta igra je stara više od 3 godine.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Riddick: Assault on Dark Athena
Igor kaže...

Ja sam konačno uspio pokrenut igru. Konačno pravi crack. Super je što možeš igrati i Butcher Bay, ali nažalost koliko ja vidim grafika na "Atheni" je ista ko i na "Bay", a ta igra je stara više od 3 godine.

Delimicno si u pravu.Butcher Bay jeste star preko 3 godine(tacnije 2004),ali i taj prvi deo je remasterizovan i mozes da primetis poboljsanje ako instaliras redovnu,samostalnu verziju.A Athena je radjena takodje u starom endzinu,ali uz drasticne modifikacije tekstura,poboljsanom koloritu i boljoj zvucnoj podlozi pa sve izgleda nekako prirodnije.....Ali brate to je sve manje vazno,najbitnije je da ga konacno mozemo zaigrati,zavideli smo konzolasima skoro mese dana,dosta je bilo,zar ne? Osmijeh pozz
18 godina
neaktivan

Da odmah upozorim (da nebi kasnije bilo : "Nisam znao") da će upiti o crackovima i savjeti za crackiranje rezultirati crvenim kartonom. U par navrata se pričalo o ovoj igri na ovom forumu i u svim slučajevima pričalo se samo o crackovima. Probajte to izbjeći ovaj put. Malo korisnih informacija u vezi samog gameplaya nebi bilo loše.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma ova igra je promasaj djaba sam toliko cekao vrijedi samo onako malo dosadu ubiti sa njom i to je to

grafika od 1 do 10    4

igrivost od 1 do 10 isto tako 4

jedini plus je sto mi na najvecoj rezoluciji i full detaljima ima preko 100 fps-ova

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 1:52 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro ,nemoj da si na kraj srca,mi to od srece usled visenedeljnog cekanja Osmijeh Koliko je samo mrznje,pretnji i svega upucivano zadnjih  nedelja sirom svetskih igrackih foruma,a sve usled frustriranosti i razocarenja zbog nepojavljivanja "leka".A sto se gameplaya tice,on je ostao veran Butcer Bayu,sto samo znaci jednostavnost,svrsishodnost i intuitivnost.Borbe takodje stoje na visokoj granici,uz dobro rezirane komboe i profesionalno uradjene cut scene.Znaci,ipak ima primetnog unapredjenja na svim poljima,ali po meni ipak nije u potpunosti dostignuta atmosfera originala...slicno kao i sa F.E.A.R. 2.....

17 godina

skinio, isprobao i otkrio da igra ima stih butcher baya (a i on je u paketu) pa prvom prilikom idem trk u algoritam po svoj primjerak

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma čovječe već u menuju šteka ko blesavo na najnižim detaljima i 800x600.....konf.AMD X2 4000+ @2.7, 4GB RAM, ATI X1950PRO

AMD Athlon x2 4000+ (@2.7GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iskljuci antialising ili shadow i nece ti stekat...igra je dobra...prvi dio je bio super a i drugi je dobar.....
16 godina
protjeran
ibari91 kaže...

ma čovječe već u menuju šteka ko blesavo na najnižim detaljima i 800x600.....konf.AMD X2 4000+ @2.7, 4GB RAM, ATI X1950PRO

Probaj sa novim drajverima
17 godina
neaktivan

Pogledajte tu: http://www.maxzona.com/Riddick-Assault-on-Dark-Athena-Video_5066_0.aspx                                                                         Meni igra i nije nešto, skoro pa je ista ko butcher bay.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Butcher bay je u svoje vrijeme imao revolucionarnu grafiku s kojom se rijetko koja igra (možda čak ni jedna tada) nije mogla uspoređivati. Ta grafika se u ovoj novoj igri tek neznatno poboljšala što se vidi u dizajnu likova i nekih tekstura no ostalo je ostalo staro. Unatoč tome grafika nije tolko loša. Igrivost igre je dosta dobra(kao i u prvom dijelu) samo što su protivnici malo... glupi. Toplo preporučujem igru svim ljubiteljima akcije pomiješanu s stealth elementima, a pogotovo onima koji su volili Butcher bay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GaMeR 04 kaže...

Meni igra i nije nešto, skoro pa je ista ko butcher bay.

I sto je onda tu lose? :p  Pa Butcher's Bay je bio genijalna igra, pojavila se niotkuda i pomela dosta razvikanijih naslova u to vrijeme. Jedino priznajem ako se osjeti repetitivnost, ali vec je proslo dosta vremena pa se mozemo malo i podsjetiti ;)
18 godina

Iskreno na Butcher bayu mi je grafika bolja, sad su šminkali, ali sve djeluje forsirano.

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bok..od kuda si skinuo crack? hvala

17 godina
BLUE VAMPIRE kaže...

Kaj si ti lud! Ne možeš tu postavljati takvo pitanje! Ako već moraš šalji na privat.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
17 godina
netko zaj***va
16 godina
neaktivan

Haha, registrirao se danas i odmah suspendiran, hahahahah   OsmijehBelji se

Svaka čast moderatoru, samo pobriši mu i postove.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moze li mi neko pomoc instaliro sam dark athen i nece mi uc u igricu trazi me serial number(upiso sam ga) pa me trazi activation code di da ga nabavim hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marac_1986 kaže...

moze li mi neko pomoc instaliro sam dark athen i nece mi uc u igricu trazi me serial number(upiso sam ga) pa me trazi activation code di da ga nabavim hvala

Pa ti se sigurno zezaš...

Daj kupi si orginal ako neznaš pokrenuti piratksu igru.

17 godina

Ako je isti engine kao Escape frm Butcher Bay, zašto mi onda ne radi na jačem hardveru nego što je onaj na kojem mi je Butcher Bay radio glatko na dosta visokim detaljima? Mislim, to je Doom III Engine ako su navodi točni...

http://en.akinator.com http://191x7.mybrute.com http://DeLotus.mybrute.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

U toku igre pritisnite istovremeno tastere CTRL, ALT i ~ (tilda) da bi otvorili konzolu, a zatim otkucajte neku od sledećih šifri:
Cmd(godmode) - "božanski" mod
Cmd(kill) - samoubistvo
(cyclecamera) - pogled iz prvog ili trećeg lica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

prvo da se izvinem zbog ovog posta koji nije u skladu sa temom

drugo djece mi ja nemam pojma ko je gori ovi sto pisu ludzacke postove ili ovi sto glade ja*a moderatorima

www.birtija.co.ba

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znm istaliro sam igru prototype i godfather 2 ali upisem tu serial number iactivation code kopiram i onda pise interpding data i tako cijeli dan samo ide

0 0 hvala 0
17 godina

sad tek vidim kako je ta igra sranje i pol.....igra uopče nije optimizirana, ogromna hardverska zahtjevnost, itd itd....jako sam razocaran

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro GDDR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je ko vec zavrsio trebao bih malu pomoc jer sam stao kod nekog GLAVONJE sto ima na lijevom ramenu neki bacac raketa.Mislim da je neki BUG :)  jer sam ga pogodio bar jedno 2000000 puta sa onom puskicom sto baca rakete (desnim klikom) aktiviras i njemu naravno nista,a prolaz jedini koji ima za dalje iz kojeg je on izisao imaju resetke i tuda bih trebao proci po nekoj logici.

Eto nadam se da sam objasnio dio,pa ako neko zna neka pomaze :)

P.s.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice