Red Orchestra:Rising Storm / Red Orchestra 2

poruka: 401
|
čitano: 89.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
anabolicaa kaže...

Isplati li se nabavljati radi SP - a ? Ako me razumijete.. {#}

sp ti je više turtorial za mp

17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Jel itko probao igrati sa scoped Ghewerom? Optika izgleda presmiješno, ali nakon navikavanja rula isto kao i scoped SVT-40 jer su obje poluautomatske i još s optikom dobijaju na snazi. Ali ipak najdraže oružje mi je MKB-42 i Mosin-Nagant.

Hint: Stisnite 6 dok igrate sa Marksmanom kako bi spustili pogled na iron sight ako gađate bliske neprijatelje.

Ja sam probao G.41, SVT-40 nisam. Scope na G.41 je zbilja smiješan. Al opet nije mi to bilo to. Nekako mi je preglednije bez scopa. No baš to što kažeš, možda se trebam samo naviknuti.

Ali navikavanje će morati pričekati, mislim da sad više ni ne mogu igrati s tim budući da nemam Deluxe Edition. To je bio neki bug koji je svima dozvoljavao da koriste ta oružja. Ispravili su to neki dan.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 17:45 (ZC_Someone).
17 godina

Optika na poluautomatskim puškama je zbilja ubojita i super je da postoji class limit. A što mislite hoće li se moći staviti na MKB-42 scope i nož kao što je na slici kad se igra učitava? To bi stvarno bilo ubojito, samo je pitanje koliko bi bilo izbalansirano {#}

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 17:52 (Dodinho).
14 godina
neaktivan
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Imam odlicnu vijest za sve igrace ove igre! Ako kupite igru u Base-Hostu, na mjesec dana BESPLATNO dobivate server od nasih partnera ( http://www.game-hr.com ) te dobijete 10% popusta na produzenje servera! Isto tako, ako kupite server kod nasih partnera, u Base-Hostu ostvarujete popust od 20% na kupnju CD Keya!

0 0 hvala 0
16 godina

Ali ako smo igrači ove igre, ne treba nam još jedan key {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
protjeran

Evo nakon praktički gigabajta patcheva ne vidim neki znatan napredak po pitanju bugova i performansi, dapače čak je i gore nego prvog dana. Bolje je ostaviti ovo na miru barem do siječnja dok se barem malo ne sanira (čak su i renomirani revieweri tipa IGN i Gamespot ostavili prostora TWI-u da pokrpa koliko se da pa da naprave recenziju), inače smatram da je ovo igra velikog potencijala.

Amat Victoria Curam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji su to bugovi osim što statistika ne radi dobro? Za performasne se slažem da je igra gladna hardwera ali ako igram na serverima do 24 igrača onda mi je koliko toliko ok. Sve iznad imam masovne frame dropove, pogotovo na otvorenim mapama.

13 godina
protjeran

Ja sam znao ''zapeti'' u prone-u, krive animacije reloadanja repetirki i polautomatika, 7 ili više metaka u Mosin-Nagantu, isprekidanje zvuka, skakanje pinga, server browser mi zna ugasiti internetsku vezu na minutu-dvije itd. Igra je poluzavršeni proizvod, još par mjeseci bi im dobro došlo.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:13 (Landser_33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lol, nisam primjetio ni jedan od tih bugova.

16 godina
Landser_33 kaže...

Ja sam znao ''zapeti'' u prone-u, krive animacije reloadanja repetirki i polautomatika, 7 ili više metaka u Mosin-Nagantu, isprekidanje zvuka, skakanje pinga, server browser mi zna ugasiti internetsku vezu na minutu-dvije itd. Igra je poluzavršeni proizvod, još par mjeseci bi im dobro došlo.

Jel imaš možda thompson speedtuch router? Ako imaš onda je to razlog zašto ti se gasi internet u igri. Treba ti onaj fix za steam, samo neznam gdje ga naći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 1:15 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran

Imam Siemensa SX 763, probao sam taj fix i ne radi svejedno kako treba (preporučuju spajanje preko Steamovog server browsera dok to ne srede). Kao što rekoh, ostavljam ovo ''da se slegne'' barem do siječnja.

Amat Victoria Curam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
hejjj ljudi zanima me oce li mi konfa pogonit ovu igru na high detaljima !?!?!?!

cpu : Amd Phenom II 965 3.4 ghz black edition
gpu : Ati Radeon Sapphire HD 6870 1 gb (core speed 900 mhz )
HDD : 500 gb
RAM : 4 gb DDR3 1600 mhz ( 2 x 2 gb )
energy supply : Spire 750 W |Jewell Black |

-Molio bih iskrene i ozbiljne odgovore .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zašto mi ne pokazuje steam ime u mp nego uvijek bude player###.

17 godina
neaktivan
khan123 kaže...
hejjj ljudi zanima me oce li mi konfa pogonit ovu igru na high detaljima !?!?!?!

...

Na ultra bi ti moglo kašljucati na višim rezolucijama. Pogotovo na punijim serverima i dok koristiš optiku na snajperu. Ali na high ili na nečemu između high i ultra bi ja mislim trebalo raditi bez problema.

17 godina

Lauš je napravio recenziju za RO 2 dobio je ocjenu 4/5

http://gamereport.tportal.hr/149637/Red-Orchestra-2.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 20:38 (Wolf88).
15 godina
neaktivan

Evo čitam već neko vrijeme temu i gledam cijenu na basehostu,pa da pitam nešto.

Jeli se trude što bolje optimizirati igru i srediti bugove,da znam da im je tako do nas igrača?

Pod moj pc imate moj pc {#},pa bili ja mogao više/manje normalno igrati na medium nešto i na high, 1440x900*,uz pristojan fps ;)?

I još jedno pomalo glupo pitanje al eto,jeli ova igra ima ikakvu "budućnost",da je tipa igara koje ce se dugo igrati ili je ona za zaigrati malo pa ostaviti.

Oprostite što upadam u temu kao padobranac {#} ali eto tražim igru koja ce me živcirati preko zime {#} (i ove naše i "Ruske zime" {#})

Uživajte,možda ce mi ovo biti najdraza ww2 igra {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Evo čitam već neko vrijeme temu i gledam cijenu na basehostu,pa da pitam nešto.

Jeli se trude što bolje optimizirati igru i srediti bugove,da znam da im je tako do nas igrača?

Pod moj pc imate moj pc {#},pa bili ja mogao više/manje normalno igrati na medium nešto i na high, 1440x900*,uz pristojan fps ;)?

I još jedno pomalo glupo pitanje al eto,jeli ova igra ima ikakvu "budućnost",da je tipa igara koje ce se dugo igrati ili je ona za zaigrati malo pa ostaviti.

Oprostite što upadam u temu kao padobranac  {#} ali eto tražim igru koja ce me živcirati preko zime {#} (i ove naše i "Ruske zime" {#})

Uživajte,možda ce mi ovo biti najdraza ww2 igra {#}

i mene je to zanimalo....uglavnom popravljaju igru kroz patch-ev i već je izdano par patcheva od kada je igra vani, tako da vjerujem da će se dobro optimizirat i da će nestat bugovi

namjeravju izdaat i jedan pesplatan DLC (nove mape) samo pitanje kada, i bit će sigurno modova za igru

Tebi vjerovatno iznad medium neće ići jer ti je graf pre slaba

17 godina
neaktivan

Što se tiče optimizacije evo changeloga novog patcha:

- Fixed a bug where all sound would sometimes cut out when the map changes- Various crash fixes for server and client- Client performance optimizations- Single Player Fix - fixed "double music" playing when loading the game from a checkpoint- Added the ability to enable webadmin through the commandline. This will allow you to override what is in the ini files, thus fixing up any issues with inis getting overwritten by updates. To enable webadmin via the commandline add EnableWebAdmin=True to the "?" separated commandline parameters. To set the webadmin port add WebAdminPort= to the "?" separated commandline parameters.

As a heads up, we are continuing to work on the following:

- VOIP- Stats- Crashes- Optimization

Znači nastavljaju raditi na optimizaciji. Ja osobno ne očekujem baš neke ogromne pomake. Ali nikad se ne zna, budemo vidjeli.

Za budućnost se ja mislim da ne treba brinuti. RO1 se još igra, makar je izašao još 2006. godine. Također za RO2 su već najavljeni i besplatni službeni DLC i dva potpuna overhaul moda. Tako da bude i gomila novog besplatnog sadržaja.

Sad kak će ti RO2 raditi ne bi znao. Nemam s čim usporediti, pa nek ti netko drugi odgovori. Jedino što meni pada na pamet jer da se nekako snađeš i isprobaš.

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

Da bar imam vremena mogao bih ući u neki tim i igrati klanski RO2, ali nažalost nemam. Moram stalno učiti tako da radnim danima ništa ne igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim da lažeš jer mislim da sam te vidio neki dan da si na kratko igrao :P

A ništa treba osnovati neki klan koji igra samo petkom i subotom. Mene to isto muči :)
17 godina

Morao sam isprobati novi patch ;)

Bilo bi super preko vikenda navečer odigrati par mečeva s poznatom ekipom.

16 godina
neaktivan

Mrcine i dalje regrutiraju ako ima zainteresiranih, a što se tiće igranja vikendom samo to nije problem. Mi ionak funkcioniramo po principu izjašnjavanja, ako ne možeš preko tjedna staviš da si out i to je to.

17 godina
neaktivan
chsignal kaže...

Mrcine i dalje regrutiraju ako ima zainteresiranih, a što se tiće igranja vikendom samo to nije problem. Mi ionak funkcioniramo po principu izjašnjavanja, ako ne možeš preko tjedna staviš da si out i to je to.

Nije to to, baš što se mene tiče.

Kak da dobim lentu uspješnog regruta ak ne mogu biti aktivan. xD Šalim se malo.

Bio sam u Mrcinama kratko vrijeme i stvarno ste super što se tiče organizacije i svega ostalog. Ne mogu zbilja ništa loše reći o vama. To što ja i još neki drugi nismo više članovi je isključivo krivica nas koji smo bili u određenoj probnoj sekciji koja na kraju nije zaživjela. Nakon toga sam odustao od bilo kakvih klanova dok ne budem imao malo više vremena za tak nešto.

I iskreno glupo bi se osjećao da uletim u vod/klan s čijim članovima nisam imao nikad nikakvog kontakta i onda budem većinu vremena neaktivan. Dobro aj možda "znam" dvojicu, ali oni se mene vjerojatno ni ne sjećaju.

Uglavnom ak ne prije možda se ja i frend jednog dana prijavimo za ARMA 3 sekciju ili bar ja za RO3 ak ikad izađe :)

15 godina
neaktivan

moram priznat da sam dobio slom zivaca od ove igre uopce me ne cudi sto je nema na konzolama...nikako da se rijesim treninga dođem tamo kod snajpera i nakraju neku metu nikako pogodit, kazu da pucam iz centra arene tako nesto al nikako nema sanse

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolika je slicnost ove igre sa recimo Call of Dutyem 2 ? Jel se osjeti ona WWII atmosfera ?

Odavno ne haklam nista online, a Call of Duty 2 sam najvise igrao (blizu 3k h online igre) i poslije njega nije izaslo jednostavno nista dostojno zamjene. Vrijedi li izdvojiti kes za ovo ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:45 (anabolicaa).
14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Kolika je slicnost ove igre sa recimo Call of Dutyem 2 ? Jel se osjeti ona WWII atmosfera ?

Odavno ne haklam nista online, a Call of Duty 2 sam najvise igrao (blizu 3k h online igre) i poslije njega nije izaslo jednostavno nista dostojno zamjene. Vrijedi li izdvojiti kes za ovo ?

Osim settinga, nikakva baš. Gameplay je sporiji, teži, zahtjeva više pozornosti, pažnje, lako se gine... Itd. COD2 je arkada, ovo je više taktička vojna pucačina.

Razlika je nebo i zemlja, ako si COD fan vjerojatno će ti ovo biti odbojno...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
neaktivan

Veceras cu se baciti na pregledavanje gameplay videa pa vam se mozda i prikljucim.. 

16 godina
neaktivan

Moj steam http://steamcommunity.com/profiles/76561197999782752 pa ak ko zeli nek me doda da haklamo !{#}

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dal vama radi igra? Meni od jučer ovo pokazuje

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina

Igra mi radi normalno, evo maloprije sam igrao.

Probaj kliknuti ovo sa slike, meni bi pomogli kad bih imao problema s drugim igrama.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice