kao mislis pokopat
Stalno budeš zadnji :)
I nemoj ih/bilo koga razbijati
Rule #1.
Mozes igrati na svim serverima bez obzira dal imas piratsku ili original verziju.
Nemoj razbijat druge. To radi u single playeru. U multiplayeru svaki auto predstavlja stvarnog igraca.
A ako su oni prema tebi fer, onda i ti budi prema njima. Inace ti se lose pise.
U suprotnom ce te svi zapamtiti i kickati iz svakog sessiona gdje te vide.
Ako te nisam razuvjerio, bar stavi drugu zastavu i nemoj stavljat "cro" u svoj nick.
Ipak to svima nama steti. A iskustvo govori kad jedan naš zasere, onda smo svi u govnima.
Mozes igrati na svim serverima bez obzira dal imas piratsku ili original verziju.
Nemoj razbijat druge. To radi u single playeru. U multiplayeru svaki auto predstavlja stvarnog igraca.
A ako su oni prema tebi fer, onda i ti budi prema njima. Inace ti se lose pise.
U suprotnom ce te svi zapamtiti i kickati iz svakog sessiona gdje te vide.
Ako te nisam razuvjerio, bar stavi drugu zastavu i nemoj stavljat "cro" u svoj nick.
Ipak to svima nama steti. A iskustvo govori kad jedan naš zasere, onda smo svi u govnima.
Slažem se sa svime.
Mi smo si napravili ogromni ugled u velikom svijetu GRID multia.
Ak si početnik, a izgleda da jesi, onda smatraj MP 100x težim od SP-a, jer ja znam da još igraju neki veličanstveni igrači.
Glavno ti je pravilo to kaj ti velimo - nemoj ih razbijati
Imaju tolki utjecaj da nećeš izdržati dugo ni u jednom sessionu gdje bude jedan od njih (ukoliko te stave na listu razbijača).
Fair play i sve bude ok
Skini si patch 1.3, svi vecinom igraju s njim, a onemogucena su i varanja u igri koja su nam isla na zivce.
Ako ga nemas onda mozes igrati samo sa onima koji imaju verziju koju i ti, a to je malo ljudi.
ima tko za GRID da ga malo operem.... :P
Rado bi te (u GRID-u naravno) ali nemrem ga pokrenuti :D
Rado bi te (u GRID-u naravno) ali nemrem ga pokrenuti :D
pa kako to da ga nemozes pokreniti? E da primjetio sam da i s patchom 1.3 ima cheatera.
pa kako to da ga nemozes pokreniti? E da primjetio sam da i s patchom 1.3 ima cheatera.
Pogledaj moj PC :(
GRID mi možda fali najviše od svega kaj postoji
koji ti je nick u MP-u da odigramo jednu...
Pa kako si ga prije mogao igrati?
Prije je bila nova makina - koja je otišla - u banku
ma kakav drift??? Ja vozim utrke,a ne driftam ... Ak oces idi pod privat session, ja cu napravit session , password je 1234
Prije je bila nova makina - koja je otišla - u banku
pa moglo bi se to sredit da pokrece grid... stavi jos 512mb rama i neku bolju grafičku( imam ja doma GF660GT AGP), i malo oc-aj CPU.
Meni grid nece da radi kad stavim 1.3 pacth a sa 1.2 hoce..znal tko rjesenje.
Sad radi.
Evo i ja sve napravio pa ak ima neko za jednu utrku..
ja nevolim drift, vise preferiram utrkivanje... napravite neku utrku..
E sad ste i mene zagrijali kad vidim da opet ima interesa... A s posla sam tek oko 5-6 :(
A jesil vidio sad zadnji rezultat..