Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
16 godina
neaktivan

ajde, jel igra tko danas??? dajte mi svoj msn.. da se dogovorimo za utrku..

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam na ebay-u dođite!!

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toca Race Grid online demo!
Armor kaže...

Ja a ti si tam?

I uskoro budem deinstaliral taj grid jer je moj auto očigledno sporiji od  drugih!

Bilo na default postavkama, bilo s tipokovnicom ili gamepadom, bilo manul ili automatik- auto je jednostavno sporiji od drugih!

koji ti je nick?

vjerojatno smo maloprije skupa igrali!

nick mi je MatijaTopol23
16 godina
neaktivan

a da napravimo privatnu sesiju?? neka pasword bude 1234

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer
mtopol kaže...

a da napravimo privatnu sesiju?? neka pasword bude 1234

Dojdi na GT1 već otvoren.
Pod Custom, pa Damage on, Catch Up-Off, Short...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Ja imam 2 gamepada, i sad me zanima da li bi trebali vibrirati u Gridu jer znam da su u Most Wantedu vibrirali. Da li entko zna nesto vise o ovome? I jos za Grid multiplayer treba accaunt napraviti, i gdje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 21:55 (Ivan36).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan36 kaže...

Ja imam 2 gamepada, i sad me zanima da li bi trebali vibrirati u Gridu jer znam da su u Most Wantedu vibrirali. Da li entko zna nesto vise o ovome? I jos za Grid multiplayer treba accaunt napraviti, i gdje?

Koje gamepade imaš?
Trebali bi vibrirati naravno...
Account radiš automatski dok ideš na multiplayer!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Imam jedan Smartbox i jedan od Dual shock od Ps2 spojen preko konvertera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeli zna netko kako namjestiti vibraciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan36 kaže...

Pa ak ti je gamepad nema, nikako!
17 godina
neaktivan

Isao sam u control center it amo namještao i ima vibracije, a kad igram onda nema, a uključim je u postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeli može neko poslati drivere od ovoga  Smartboxa. Molim vas!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan36 kaže...

teško da ti bu bilo koji gamepad vibriral na gridu

to je prava rijetkost

16 godina
protjeran

evo ovako se to moze igrati online sa zlocastom verzijom i da li je to cista online ili se moze  i protiv botova!! jer trazim neku dobru online igru a ta mi je zapela,, vise jednostavno ne mogu da igram counter strike poludic cu pokraj nje!!

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
kris_marko kaže...

evo ovako se to moze igrati online sa zlocastom verzijom i da li je to cista online ili se moze  i protiv botova!! jer trazim neku dobru online igru a ta mi je zapela,, vise jednostavno ne mogu da igram counter strike poludic cu pokraj nje!!

Ma igra je zakon, kad ju zavolis neces ju dugo prestat igrat, fenomenalna grafika, prasina, ostecenja na autu kad se neki noob zaleti u tebe, naprosto ZAKON!
I da zlocesta verzija radi savršeno online
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
protjeran
BORG kaže...
kris_marko kaže...

Ma igra je zakon, kad ju zavolis neces ju dugo prestat igrat, fenomenalna grafika, prasina, ostecenja na autu kad se neki noob zaleti u tebe, naprosto ZAKON!
I da zlocesta verzija radi savršeno online
 evo instalirao sam, probao, i dopala mi se ali tesko igrat na tipkovnici morat cu kupiti jostik, sutra cu malo igrati preko neta ako bude tko igrao neka javi...
Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
protjeran

jel igra tko online,, kako da odaberem sezonu stalno mi on sam trazi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
deja_vu kaže...

Ovo mi je malo nejasno...
Ja inače igram online ali s probranim društvom!
Daj objasni kaj misliš pod ovim gore podebljanim?
17 godina
protjeran
Armor kaže...
deja_vu kaže...

Ovo mi je malo nejasno...
Ja inače igram online ali s probranim društvom!
Daj objasni kaj misliš pod ovim gore podebljanim?
 ma skuzio sam, ja sam isao pod quick a ne pod custom pa zato mi je sam davao sobu a nisam mogao birati,
i samo jos nesto igra je zakon
17 godina
neaktivan

Evo kupio ja Logitech Rumblepad 2, najviše radi ove igrice. I imam dosta velikih problema s ovim gamepadom, naime tipke za lijevo i desno su preosjetljive, tj. nemožeš normalno igrati ovu igricu, tako se i tipkovnica ponaša dok je taj gamepad uključen, tek kad ga isključim onda bude normalno. Jeli ima tko sličnih problema????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan36 kaže...

Evo kupio ja Logitech Rumblepad 2, najviše radi ove igrice. I imam dosta velikih problema s ovim gamepadom, naime tipke za lijevo i desno su preosjetljive, tj. nemožeš normalno igrati ovu igricu, tako se i tipkovnica ponaša dok je taj gamepad uključen, tek kad ga isključim onda bude normalno. Jeli ima tko sličnih problema????

Evo ti setupa:

Kao 1., izbrišite (deinstalirajte) Logitech Profiler

Kao 2., manualno deinstalirajte rumblepad 2 u "Device Manageru"

Kao 3., isključite ga iz kompa-usb

Kao 4., resetirajte komp

Kao 5.,napišite "regedit" i pronađite ovo:  HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_046D&PID_C219 - vrijedi za vistu

Kao 6., promijenite  "OEMname" u Logitech Rumblepad 2 USB, tj. samo izbrišite Cordless

Kao 7., opet instalirajte Profiler i stavite svoj gamepad u USB kad vas to install zatraži

Kao 8., napravite Grid profil u profileru

Kao 9., izbrišite savegame folder pod Codemasters u My Documents- prethodno naravno napravite backup

Kso 10., uđite u igru i napravite novi profil

Kao 11. pod options/controls trebao bi se pojaviti vaš gamepad

Kao 12., izađite iz igre i opet izbrišite savegame folder

Kao 13., ponovno kopirajte onaj stari savegame

Kao 14., sve vaše postavke bit će vraćene i gamepad će raditi i u igri, menijima i replayevima

Ali mislim da je to riješeno patchem 1.2

CroGrid-Montoya
17 godina
neaktivan

Ja imam već patch 1,2. Kako deinstalirati gamepad u device manager. Nikako ga nemogu naći!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 14:20 (Ivan36).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet je preosjetljiv. Sve sam napravio što si napisao ali nije pomoglo. Napominjem da je to samo u ovoj igrici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja idem sad igrat.

Možete me pronaći pod nickom iz potpisa na GT1 ili Euro Touring eventima...

CroGrid-Montoya
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja izbrisao sve te drivere i sad je spas, sve dobro radi, samo sto nema vibracije, ali to me previse ne brine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo pošto je HCL forum u nekoj obnovi, a s njime i naš CroGrid forum, napisal budem ovdje.

Fala Bogu da postoji i BUG forum :)

Igral sam do sad sa "pekmezom" i mogu reći da je vrlo brz.

Najvažnije od svega, del i HR zastavu tak da nema više prepreka oko njegovog primanja u klan.

Evo nekoliko slika:

jarama-ja odletio jarama-ja odletio
moja spa moja spa
zaostatak... zaostatak...
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo pošto je HCL forum u nekoj obnovi, a s njime i naš CroGrid forum, napisal budem ovdje.

Fala Bogu da postoji i BUG forum :)

Igral sam do sad sa "pekmezom" i mogu reći da je vrlo brz.

Najvažnije od svega, del i HR zastavu tak da nema više prepreka oko njegovog primanja u klan.

Evo nekoliko slika:

pekmez ti sinko moj koristi editiran xml

on sa stock autom nebi ni puža stigo
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 15:09 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan

Znam da nisam pogodio temu ali da li bih mogao igrati grid na 640x480 sa SEMPRON 1.8 ghz //radeon 9550 ///1 gb ram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

Znam da nisam pogodio temu ali da li bih mogao igrati grid na 640x480 sa SEMPRON 1.8 ghz //radeon 9550 ///1 gb ram?

Vidi ovdje
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan

E ljudovi, eto sada sam preko pauze na poslu naisao na ovaj Forum, inace prekojucer sam si ubo Grid ali za PS3 pa me interesira dali se moze u multiplayer igradi mjesano PC i ps3.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice