ovaj link ti ne radi.skidam ga sa microsofta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesam .ofline si
tkolega2 sa kojim nickom vozis na Gridu? milsim na online nadimak
mozda smo nekad i vozili sa tobom
pozz
tkolega2. a ti? ako je ovaj crogrid-8800gt nisam te vidio
kolega udijeli mi svoj msn
tkolega2. a ti? ako je ovaj crogrid-8800gt nisam te vidio

tkolega2@windowslive.com
može
budite na msn u 16h,usput kolega i ja cu te dodat na msn
zzop
može,odgovara mi
evo me
i? xD
Evo ljudi da se i ja priključim.
instal sam grid i igrao bez patcha.
skinio sam patch 1.2 a sad jel moram i 1.1 instal budući da je 1.2 nešto veći od 1.1 pa mislim da sadrži sve do sad promjene.
zbilja bih molio brz odgovor.
hvala svima. novi sam na bug forumu... ekipa je ok... THX svima
Evo ljudi da se i ja priključim.
instal sam grid i igrao bez patcha.
skinio sam patch 1.2 a sad jel moram i 1.1 instal budući da je 1.2 nešto veći od 1.1 pa mislim da sadrži sve do sad promjene.
zbilja bih molio brz odgovor.
hvala svima. novi sam na bug forumu... ekipa je ok... THX svima
evo opet ja. instal sam patch 1.2 i sad mi stalno ruši igru... neznam šta da radim
evo opet ja. instal sam patch 1.2 i sad mi stalno ruši igru... neznam šta da radim
Ima li netko da igra GRID online često?? Ak ima neka mi pošalje svoj msn da se možemo dogovoriti za online igranje!
Jel ima negdje za skiniti staza ili modova za grid?
Jel ima negdje za skiniti staza ili modova za grid?

pogledao sam jučer dvoboj protossa i terrana u alfa!! inačici igre, znači da za kojih mjesec do dva možemo očekivat izlazak..konačno!!!!!
Đoker
8-ball dodatak već je dugo vani za xbox360 i ps3.
samo još za pc nije vani
Ja govorim o sc2 koji neće biti raspoloživ za konzole....tak da neznam o 8-ball dodatku
bok ljudi.
novi sam izelio bih sa vama igrati...grid mi je zakon,ali sam morao ponovno instalirati XP.E sada,ne mogu ga (zaboravio sak kako) instalirati.Nabavio sam ga od frenda...
hvala na pomoci
Ajdmo napravit neki online turnir u GRID-u ... neka se jave svi zainteresirani
Evo ja sam zainteresiran, samo bi bilo dobro da je koji neradni dan (subota, nedelja) ili ko je radni dan, da je podvečer (oko 18, 19, 20h)
moze. Da nas se barem skupi 10 vozaca iz hrvatske jer mi je dosadilo ganjat se s strancima koji se samo zabijaju i onda nemozes uspostavit komunikaciju s njima da to nerade, jer pola njih nezna engleski... inace meni je najdraze vozit BG F1000 GT1, GT2
moze. Da nas se barem skupi 10 vozaca iz hrvatske jer mi je dosadilo ganjat se s strancima koji se samo zabijaju i onda nemozes uspostavit komunikaciju s njima da to nerade, jer pola njih nezna engleski... inace meni je najdraze vozit BG F1000 GT1, GT2
- Mustang - muscle
- a GT1 i GT2 mi je svjedno koji je auto.
- jedino ne podnosim one prototipe, arghh to se uopće neda voziti, dotakneš bankinu već se vrtiš
- Mustang - muscle
- a GT1 i GT2 mi je svjedno koji je auto.
- jedino ne podnosim one prototipe, arghh to se uopće neda voziti, dotakneš bankinu već se vrtiš
dobra ideja, možda se i ja pridružim.