Problem sa ASSASSINS CREED 3 zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa ASSASSINS CREED 3

Pozdrav svima vama...Do nedavno sam igrao Assassins Creed 3 sve na high postavkama, i rezoluciji 1366x768, i uopšte nisam imao problema. Međutim nedavno sam čistio HARD DISK, i brisao video uradke, igrice, slike itd, i nakon toga mi svaka igra laga. Također sam bio instalirao NOD32 antivirus, pa sam ga sada izbrisao (u nadi da će se popraviti stanje-međutim nije). Far Cry 3, Assassins Creed 3 itd. Igrao sam ih sve ili na high ili ultra postavkama, i to bez problema, međutim odnedavno mi samo tako počelo, ima li ko rješenje za ovaj problem, molim vas javite mi? Također, i igrice koje zahtjevaju manje resursa od navedenih igara, kao npr. Street Fighter 4, mi lagaju i to poprilično puno?

Specifikacije:

Procesor 2nd generation Intel i7 2.0 ghz (2.9 ghz na turbo modu)

Grafička kartica: Nvidia gt525m

HDD: 640GB

Ram: 4GB ddr3

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 14:53 (PorukaMira).

0 0 hvala 0
17 godina

Ako sam dobro razumeo, samo si brisao neke stvari, nisi reinstalirao Windows, menjao drivere ili koristio nekakve alate za čišćenje?

Ako je odgovor ne, proveri da li su ti 3D podešavanja u Nvidia Control Panelu na "Let the 3D application decide" i da li ti se laptop pregreva (ja sam imao problema sa time, no onda sam imao promenljiv framerate, prvo normalan, pa padne ispod 10fps, pa opet skoči...).

Ako nije ništa od navedenog, onda je nešto komplikovanije...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice