Meni se iz onih loptica ukazao "Ibrakadabra". Tako je majka mu stara, jer ako je netko naručio Day One Edition, onda je valjda zaslužio da zasladi igrajuči sa jednim od top igrača, a ne kao oni škutori, koji ti pošalju zadnje rupe na sviralu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se iz onih loptica ukazao "Ibrakadabra". Tako je majka mu stara, jer ako je netko naručio Day One Edition, onda je valjda zaslužio da zasladi igrajuči sa jednim od top igrača, a ne kao oni škutori, koji ti pošalju zadnje rupe na sviralu.
Bas naprotiv... te igrace moze imati svatko... tako da ces imati sve ekipe sa bolesnim igracima i onda ides u krajnost jednu drugu gdje ce svi imati bolesne ekipe. Ja nisam niti krenuo a vec imam Riberya, Gotzea, EL Shaarawya... Malo su pretjerali sta se toga tice.
Oni skutori barem imaju market za igrace a ne da ti je svaki potpis sa agentom show program.
Cijeli dan nisam jednu tekmu myCluba odigro jer me nece spojit.
Ne znam kako kod vas, ali meni svaki dan jedan period neće se spojiti sa drugim igračem i svaki put izbaci poruku "Unable to connect to opponent".
Da li je i kod vas tako?
Evo baš mi se trenutno to događa :)
Haha tri iste poruke u razmaku od 3 minute :D
Ujutro je radilo bezproblema
Evo i ja sad isto probao i nece,ista poruka..
Onda mi se pojavila neka obavijest da ce serveri danas u vremenskom razdoblju od 19:00 CET biti ugaseni radi odrzavanja itd...
Tako da se nebrines i navikni se jer ce sad KOnami u pocetku cesto da steluje servere..
Bas naprotiv... te igrace moze imati svatko... tako da ces imati sve ekipe sa bolesnim igracima i onda ides u krajnost jednu drugu gdje ce svi imati bolesne ekipe. Ja nisam niti krenuo a vec imam Riberya, Gotzea, EL Shaarawya... Malo su pretjerali sta se toga tice.
Oni skutori barem imaju market za igrace a ne da ti je svaki potpis sa agentom show program.
Ja sam u prvoj loptici na top agentu za napadaca dobio Ibrahimovića.
Kako smijesno izgleda sa ostatokm ekipe.Ovi svi od 55-64 a on 94 hahahaha..
Serveri su dole sad trenutno pa zato se ne moze igrati online,ali moze i onaj dio protiv com-a tj ekipa od drugih igraca samo COM sa njima upravlja..
imal ko kakav dobar peč da je ispravan da radi
jel još tko ima problema sa Unable to connect to opponent?? sinoć sam uspio odigrati dvije tekme u myclub, danas ni jednu, da li jos uvjek rade na odrzavanju ili imam problema sa Portovima.
protokole sam pokrenuo na smartportforwarding sa 5739 portom, al opet mi se javlja taj problem.
Nadam se da uskoro bude patch koji onemogućava piratima da igraju online. Imam filing da ih je puno u ovoj temi.
majstore, ne znam jel ova poruka upućena meni, al ja imam orginal pes, i ovo je već 4 pes (2010,2011 ps3; 2013 PC i sad 2015 PC) i sa svakim ista s*anja. Al sad čak ni nejavlja jesu portovi problem, il dmz il sta već ne. Sad samo unable to connect oponent. Zlo mi je više od toga
Dodat još dvadesetak sitnica iz fife 14 i bilo bi savršeno.
Ne. Upućena je samo onima koji kao najveće pi*** igraju online, a nebi dali hebenih 17 eura.
Ne. Upućena je samo onima koji kao najveće pi*** igraju online, a nebi dali hebenih 17 eura.
Slažem se.... uz to vjerojatno i neki koriste cheatove jer im ban nista ne znaci
koja je najbolja taktika za razbit frenda 1vs1? i je li bolje imati u igri igrace po jacini ili formi?
Šime moj, možda svatko bude imao dobre igrače, ali će ih izgleda biti frka održavati...
Hebem se blesavog sta nisam kupio 10 bureka i jogurta... kupis da igras online na kraju nista od njega.
Evo sever je online ali opet ova poruka.. :(
Ovaj Ramos u pozadini pomalo plaši.
edit:
Proradili su serveri i upravo sam uspio odigrati jednu (online divisions).
ramos rapeface
Pozdrav ekipo
jel postoji neka mogucnost da se makne onaj kurs tj one tockice kod izvođenja prekida.
Inace igram na tipkovnici pa tako da one fore sa analogom kod mene ne pale!
Pozdrav ekipo
jel postoji neka mogucnost da se makne onaj kurs tj one tockice kod izvođenja prekida.
Inace igram na tipkovnici pa tako da one fore sa analogom kod mene ne pale!
R1 prilikom izvođenja prekida.
To što nemaš analog nije nerješiv problem, fino u postavkama stavi neke tipke koje će ti predstavljat analog , npr. L3 = i - j - k - l , R3= 8 - 4 - 5 - 6.
To znaci da je pesedit zavrsio zauvijek?
E moj Konami,idiote jedan..

Mozda kupe koju licencu pa naprave sami... pa da mi ne igraju Olembe i Manzdkuicucucucuccucu...
Mozda kupe koju licencu pa naprave sami... pa da mi ne igraju Olembe i Manzdkuicucucucuccucu...
Hahah
Al ja tebe i dalje ne shvacam..Kupis igru i onda pljujes po njoj

Hahah
Ako kupim igru znaci da bi trebo pricati sve super o njoj ? Nekuzim niti ja tebe sada sa tim komentarom.
Hahah
Lol. pa baš su takvi ljudi problem. Kupe igru i onda ju bez obzira na sve hvale na sva usta. Sreća da ima onih koju mogu objektivno ocjeniti igru bez obzira platili za nju 200kn ili uzeli s pb-a.
Hahah
Baš zato kaj ju je kupil ima pravo i pljuvati po njoj.
Ima li još tko problema sa raitingom.Nisam prekinuo baš ni jednu tekmu a nakon svake završene utakmice mi dođe ono obavještenje da ne ne smijem prekidati utakmice bla bla,,, Sad sam trenunto ni kriv ni dužan na rating C
Kako funkcionira ovaj team spirit?
Ako netko zna neka objasni..

imam problem kad instaliram igru i pokrenem izbaci mi ovo:
tu datoteku skinem s interneta i kopiram u instalacijsku mapu no kad pokrenem opet nece i izbaci ovo:
zna li netko kako to rijesti na mi radi igra.
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632